Γιώργος Σαββίδης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
ace.79.gr

Re: Γιώργος Σαββίδης

Δημοσίευση από ace.79.gr »

Εχει καταλαβει τι θελει να κανει την επομενη χρονια?ποιους να κρατησει και ποιους να φερει?και το κυριοτερο για εμενα πως θελει να δουλεψει το μαγαζι του.Καλο να ανεβαζεις σκουπες αλλα να εχεις και ενναλακτικη ,τι θες να κανεις? Να ριξεις το μπατζετ και να πας με αετοπουλα?να φερεις καραβιες απο βραζιλια ?να χωσεις 30 εκ για μεταγραφες? Πρωτα αποφάσισε τι θελειςγια το μαγαζι σου .Το κυριοτερο σταματα να βλεπεις τον ΠΑΟΚ σαν φουτμπολ μανατζερ
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Ευκαιρια Ρειν να μπεις ινσταγκραμ, να αποκτησεις ιδια αποψη και να τοποθετηθεις μετα...
Γιατι την ωρα του ματς ο Γιωργης παρτυ σε πισινα εκανε και μετα την ηττα ποσταρε ιστορια τα γκομενακια στο νερο και το ποτακι που επινε..

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

Πολυ ωραίο σχόλιο Ρειν.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Μιας και ξέρω κατά καιρούς τι έχει γραφτεί εδώ μέσα, χωρίς να μπω στον πειρασμό να τα ξαναδιαβάσω μιας και τα ίδια και απαράλλαχτα θα είναι και τη φορά αυτή, η βασική μου απορία, τείνοντας να γίνει διαχρονική, έχει ως εξής : Ο συγκεκριμένος άνθρωπος τελικά στις αγωνιστικές επιτυχίες της ομάδας, τις επαναλαμβανόμενες κάθε χρόνο εδώ και μια 3ετία, είχε κανένα μερίδιο, έστω μικρό βρε αδελφέ; Ή μόνο τις αποτυχίες έλκει κατ' αποκλειστικότητα σαν μαγνήτης ο ... επιπόλαιος μανατζερικός του εαυτός; Το ερώτημά μου είναι αυστηρά αυτό. Το ότι θα την "ακούσει" ευλόγως και αυτός είναι δεδομένο. Μην αρχίσουμε τα "αν ούτε τώρα κριτική, πότε;".
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Ποιος ανθρωπος? Ο Γιωργης ή ο Ιβαν? Γιατι στα δικα μου ματια ο Ιβαν εχει τεραστιο μεριδιο στις επιτυχίες. Για την Γιωργη δεν εχω την ιδια αποψη...

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Εγώ πάντως δεν είδα τον γιο του Μαρινακη ή του Μελισσανιδη να κάνει την ομάδα του "παιχνίδι".

Η διαχείριση ενός μεγάλου συλλόγου απαιτεί επαγγελματίες του χώρου και όχι "χμμ ωραίος παίκτης αυτός, ας του κάνουμε ένα 3ετες"
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Εγω πιστευω οτι στις επιτυχιες και στους τιτλους των τελευταιων χρονων ξεκαθαρα επαιξε παρα πολυ σημαντικο ρολο ο Γιωργης. Χωρις να ειμαι σιγουρος γιατι δεν ειμαι μεσα στον ΠΑΟΚ, εχω την εντυπωση οτι καπου απο το 2015-2016 και μετα την ομαδα την τρεχει σε μεγαλο βαθμο ο Γιωργης. Φανταζομαι οτι ο Ιβαν θα εχει παντα τον τελευταιο λογο, αλλα αν δει κανεις συνολικα την 8ετια καπου το 2016 σοβαρεψε το πραγμα, τα λεφτα αρχισαν να πιανουν τοπο και δεν ειχαμε τις κωμικες εικονες των προηγουμενων χρονων.

Σιγουρα επαιξε ρολο και ο Μιχελ που ηταν αλεπου, σιγουρα οτι ηρθε και ο Ιβιτς που ηξερε την ομαδα και μετα ο Λουτσεσκου που ηταν παμπονηρος, αλλα νομιζω οτι λειτουργησαμε ορθολογικα πολλες φορες τα τελευταια 4 χρονια και αυτο οφειλεται στον Γιωργο. Μην ξεχναμε τι γινοταν πριν. Που εμεναν 20 σημαντικα θεματα μαζεμενα και περιμεναμε κανα μηνα να ερθει ο Ιβαν για 3 μερες να τα λυσει. Ή προσπαθουσε μεσω skype με τα γνωστα αποτελεσματα.

Βεβαια πιστευω οτι για αυτο που βλεπουμε φετος φταιει αρκετα ο Γιωργης. Τους πειραξε πολυ η πουστια του Λουτσεσκου και κοιταξαν να φερουν και καλα το επομενο μεγαλο ονομα της Πορτογαλιας. Ε οταν θελεις τα πολλα χανεις και τα λιγα. Επισης τους Βερνμπλουμ, τους Χατσεριδηδες, τους Στοχ για καλο τους εφερε. Για να γουσταρουμε τους εφερε. Αλλα εκει αρχιζει και γινεται μλκια η φαση γιατι δεν γινεται να φερνεις παιχτες που δεν θελει ο προπονητης σου. Δεν λειτουργει ετσι το κανονικο ποδοσφαιρο. Και τελικα καταληγεις να θες να σουταρεις τον καθε Αμπελ απο τον Γεναρη, τον καθε Βερνμπλουμ και να μην μπορεις γιατι θα χρειαστει τεραστια αποζημιωση και θα σε κυνηγαει η Ουεφα.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Συμφωνώ,γι'αυτό και έγραψα ότι μετά το νταμπλ πρέπει όλοι να βάλουμε το συναίσθημα στην άκρη,πιστεύω ότι το κατάλαβε ο Γιώργης και θα πράξει ανάλογα.
Πάντως αν μετά την φυγή Λουτσεσκου, στη θεση του Γιώργη ήταν ένας από εμάς (οπαδός δηλαδή) δεν θα έκανε πολλά διαφορετικά πράγματα από αυτόν, αν πάρουμε ως δεδομένο ότι αυτός τρέχει το αγωνιστικό μόνος του.
Εγώ ας πούμε μπορεί να έδινα και παραπάνω για την επιστροφή Στοχ.
Γι'αυτό ο οπαδός Γιώργης, θέλει δίπλα του έναν επαγγελματία που να αποπνέει σεβασμό και εμπιστοσύνη με τις γνώσεις του για το άθλημα,τότε πιστεύω θα δούμε πάρα πολύ καλά πράγματα,ελπίζοντας πάντα να έχει μάθει από τα λάθη του παρελθόντος,έχω την αίσθηση ότι το φετινό ήταν πολύ καλό μάθημα.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Διοίκηση μέσω Instagram δεν ασκείται.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Αν δεν κατάφερε να τον εμπνεύσει σεβασμό και εμπιστοσύνη, ούτε ο Ίβιτς (με το 1ο κλεμμένο μας νταμπλ, που δεν μιλάει κανένας, γι αυτό και δεν καταλαβαίνω τον λόγο), ούτε ο Λου (με ένα κλεμμένο νταμπλ κι ένα αήττητο Πρωτάθλημα-νταμπλ), με 4 συνολικά τίτλους και οι δύο, αλλά το δεδομένο ήταν να μην "επενδύσει" σε κανέναν τους και να φύγουν και οι δύο, για όποιους λόγους, δεν βλέπω ποιος και για ποιον λόγο μπορεί να τον εμπνεύσει!

Όση τρέλα και να (θέλει να δείξει ότι ή ακόμα και να) βαράει, ο Γιώργης, με την ομάδα, τα θεματάκια του τα χει...
Ας μην κρυβόμαστε, πίσω απ το δάχτυλο μας κι ας ελπίσουμε να τα ξεπερνάει, ωριμάζοντας σαν χαρακτήρας...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Ε ναι,μεγαλώνει,ας ελπίσουμε να ωριμάζει κιόλας,επίσης να μαθαίνει.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εγω και αν εχω ασκησει κριτικη για τα πεπραγμενα της διοικησης κατα καιρους αλλα αν κανει καποιος μια βολτα να διαβασει αριστερα δεξια σχολια, θα νομιζει πως μιλαμε για τον Γουμενο.Αυτο το πραγμα που δεν μπορουμε να ασκησουμε κριτικη με μετρο δεν θα το καταλαβω ποτε...
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

obanebane έγραψε:Ε ναι,μεγαλώνει,ας ελπίσουμε να ωριμάζει κιόλας,επίσης να μαθαίνει.
Του Κυρίου δεηθώμεν....
Όπως θα γραφε και ο φίλος μου, ο prist64...
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

PAOK_Antarctica έγραψε:Κανένας ποτέ δεν έγραψε εδώ μέσα να φύγει ο Σαββίδης ή κάτι τέτοιο.
Ακόμα και ο Sick που έγραψε ό,τι έγραψε, αν τον ρωτήσεις αν προτιμά τις σκούπες του Γιωργή ή καθόλου Σαββίδη θα σε πει τις σκούπες με τα χίλια.
E προφανώς.
Χαίρομαι που υπάρχεις κι εσύ και μερικοί άλλοι εδώ που μπορείτε να ξεχωρίσετε κάποια απλά πράγματα.
Πάμε λοιπόν μία ακόμα φορά.

1. Θεωρώ το Σαββιδεϊκό , ότι καλύτερο έχει συμβεί στον ΠΑΟΚ απ την ημέρα που ιδρύθηκε, με τα καλά τους και τα κακά τους, με τα λάθη και τα σωστά τους. Ωραία μέχρι εδώ; Κατανοητό; Το ελπίζω, γιατί πιο νιανια δεν γίνεται να το κάνω.
2. Θέλω, σαν SB να φύγει ο Ιβάν και η οικογένειά του απ την ομάδα; Όχι προφανώς. Κι όχι γιατί φοβάμαι τι θα απογίνει ο ΠΑΟΚ, μια χαρά άντεξε 90 χρόνια κι άλλα τόσα επί 10 θα αντέξει, αλλά επειδή συνεχίζω να πιστεύω ότι θα μπορέσει (ο Ιβάν και η οικογένειά του) να οδηγήσει την ομάδα σε ύψη που δεν έχουμε δει.
3. Μην θεωρηθεί το 2 σαν κάποιου είδους δήλωση μετάνοιας για τον χαρακτηρισμό στο προηγούμενο ποστ.
4. Αν κάποιος θίχτηκε για το ''βάλε τις σκούπες στον πάτο σου'' και δεν θίχτηκε με τις σκούπες αυτές καθαυτές, συγνώμη, αλλά έχει πρόβλημα επιλεκτικής ευαισθησίας. Γιατί αν σας προσβάλει ντεμέκ το να τις βάλει στον πάτο του και δεν σας προσβάλει το στυλάκι που απευθύνεται σε ανεγκέφαλους τότε και πάλι σόρρυ αλλά το πρόβλημα δεν είναι δικό μου είναι δικό σας. Κι οι σκούπες, ναι, απευθύνονται σε ανεγκέφαλους γιατί ο ΠΑΟΚ έχει τουλάχιστον άλλα 10 ματς να δώσει. Με ποιούς παίχτες και με ποιόν προπονητή; Με αυτούς που θα πέσει η σκούπα στα κεφάλια τους; Γελάει ο κόσμος όλος. Και ειλικρινά, στα π@παρια μου, αν παρτάρει ή όχι, την ώρα του αγώνα, αλλά διοίκηση δεν είναι τα κοντροβέρσιαλ (και καλά με το μυαλό του) ποστ στο ινστα και ναι σόρρυ και πάλι παιδιά, τα ποστ στο ινστα δεν είναι η ζωή κάποιου, αλλά αντανακλούν τις σκέψεις του και με τρομάζει λίγο αν του Γιωργάκη η σκέψη είναι τόσο ρηχή, τόσο επιπόλαιη και τόσο για το θεαθήναι και το φτηνό συναίσθημα. Γιατί αυτό είναι, όσο κι αν θέλετε να αυτοκοροΪδεύεστε ορισμένοι. Ο ΠΑΟΚ του 2019-20 είναι επανάληψη του ΠΑΟΚ του 1985-86 κατ αναλογία φυσικά.
5. Είπα και το ξαναλέω. Όσο μερίδιο ευθύνης έχει για το νταμπλ το περυσινό άλλο τόσο έχει για το φετινό χάλι. Και είναι χάλι όχι επειδή χάθηκε το πρωτάθλημα, είναι χάλι επειδή κανείς παίχτης δεν βελτιώθηκε, αντίθετα όλοι έπαθαν κλακάζ, οι μεταγραφές δεν βοήθησαν, οι επικοινωνία σε όλα τα επίπεδα δεν βοήθησε, το ιατρικό τημ δεν βοήθησε με αποτέλεσμα αυτό που βλέπουμε στο χορτάρι.
Αν μετά απ όλα αυτά, η απάντηση είναι σκούπες, τότε η δικιά μου απάντηση είναι, ε βάλτες στον πάτο σου ρε μεγάλε, πως θα γίνει δηλαδή.
Γιατί φαίνεται (μέχρι τώρα) πως η πρωταθληματική χρονιά ήταν συγκυριακή, ενώ δεν θα έπρεπε. Με ένα (τυχαίο, μένει να δούμε) σωστό, κι ένα λάθος στην ίδια θέση είσαι.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Σου περνάει από το μυαλό ότι ένα μόνο λάθος μπορεί να δημιούργησε όλο αυτό το φετινό χάλι;
Γιατί εμένα δε μου βγάζεις από το μυαλό ότι αυτός ο Τσαρλατανος που ανάθεμα την ώρα που ήρθε στην ομάδα, μπουρδελοποίησε τα πάντα.
Άλλαξε τον τρόπο που έπαιζε η ομάδα, ακύρωσε παίχτες,έφερε συνεργάτες χειρότερους ακόμα και από αυτόν,είμαι βέβαιος ότι ακόμα και αυτοί οι παίχτες που εκθείασε δημοσίως, δεν θέλουν να τον βλέπουν.
Η ομάδα συνεχώς χειροτέρευε, καμία πρόοδος,ούτε καν μια ανάδειξη ενός πιτσιρικά ρε αδερφέ, να δείξει ότι δουλεύει σε κάτι.
Ουστ με δαυτον.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”