Πιθανός Νέος Προπονητής

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Re: Πιθανός Νέος Προπονητής

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Ειναι αληθεια?
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

Πείτε όνομα να ασχοληθούμε ρε!!! Έστω και παπά ή τρολ!!!
Άβαταρ μέλους
Amon Tobin

Δημοσίευση από Amon Tobin »

panpangr77 έγραψε:Μπορει η διοικηση του ΠΑΟΚ να με διάψευση και τώρα και να φέρει πιο γνωστο ονομα και ακριβό, αλλα νομιζω το σεναριο πρεπει να εχει ως εξης: Κυριε Αρνεσεν φέτος σας διαθετω 20 μυρρια για να φτιάξετε ομάδα ωστε στο τέλος της τριετιας να μπω στα καλυτερα 20 club της Ευρωπης . Μαλιστα κυριε Ιβαν ... Οι ομάδες των καλυτερων 20 έχουν μια τέτοια δομη που αποτελειται απο τεχνικο φυσικης κατάστασης μονιμο,απο τεχνικο τακτικης,τεχνικο τεχνικής ,team γιατρών,team απο scouter κτλ κτλ . Επόμένως βλέποντας την ομάδα πως εχει κενα αλλα και την προοπτικη που υπάρχει στις μικρές ομάδες του ΠΑΟΚ ,θα πρέπει το budjet που μου δινεις να πάει σε παικτές και όλο το αλλό να πάει σε ολοκληρο team προπονητων. Θα σου φερω τον καλυτερο προπονητη τερματοφυλάκων,τακτικης,τεχνικης,φυσικης κατάστασης ,τα καλυτερα αλανια εξειδικευμενα scouter όπου θα στελεχωσουν εναν νεο προπονητη ,με σπουδαια καρριερα στην Ιταλια που ειχε προπονητη τον Λιπι και έχει αυτα τα πτυχία στην προπονητικη ,δεν χρειαζεται να επενδυσουμε για αρχη σε εναν ακριβο προπονητη αλλα σε ενα ολοκληρο team. Τα αλλα 17 μυρια που μενουν τα θέλω για παικτες ....

Για μένα οι παίκτες κάνουν την ομάδα και τον προπονητή και ο προπονητής τους παίκτες....

Ασχετο αλλα ο Τudor παιζοντας στην ουσια με τα τσικο παραλίγο να πεταξει εξω απο τους ομιλους την Ντνιεπρ ,στο 88 έχασε την προκριση.

Καλημέρα σας καλή εβδομάδα ...
και εγώ κάτι παρόμοιο έχω στο μυαλό μου οτι πάει να γίνει...
βέβαια σε ένα άρθρο σήμερα διάβασα οτι αν έρθει ο Τούντορ θα έχει δίπλα του μόνο τον Βούτσκο κ ΟΛΟ το υπόλοιπο τιμ θα είναι Ελληνες.
Μέτά είδα οτι το ¨ρεπορτάζ¨ είναι του Πετρωτού κ ησύχασα :mrgreen:
Δεν νομίζω να είναι καλή ιδέα να είναι όλοι Ελληνες,γιατί δεν έχουμε σαν χώρα τόσο εξειδικευμένα κ ικανά στελέχη.
Ο μόνος που θα με έψηνε απο Ελλάδα είναι ο Αγρογιάννης,ο προπονητής τερματοφυλάκων που έφυγε απο τον Παναθηναικό.
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

GiorgosAtha έγραψε:Πείτε όνομα να ασχοληθούμε ρε!!! Έστω και παπά ή τρολ!!!

Το μαυρο χιονι πρεπει να μας πει
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Αφου το λεει κι ο mbison..
Άβαταρ μέλους
Thracian

Δημοσίευση από Thracian »

τσιμεντα ΜΟΝΟ με ΟΜΑΔΕΣ πεφτουν
ουτε με προπονητες, ουτε με παιχτες
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

πειτε ρε παπας ή ξερετε κατι;ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ :redcard: :redcard:
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

Ξερει ο mbison αυτος το ξεκινησε
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

Για μένα θα πρέπει ο mbison να γράψει κάτι... όχι απαραίτητα όνομα, αλλά κάτι σαν γρίφο όπως ο thanix.
Αλλιώς να "τιμωρηθεί". Enough με τα "πετάω μια γενικότητα και εξαφανίζομαι χωρίς να συμβαίνει τίποτα".
Ας πει κάτι και ας είναι και παπάς...
TheCursed

Δημοσίευση από TheCursed »

Καλησπέρα παιδιά πραγματικά ένα πράγμα έχω καταλάβει ότι σε όλα τα σίτε όλοι οι δήμος δεν έχουν ιδέα δεν έχουν καμιά πληροφόρηση κ γράφουν για να γράψουν αυτό μ αρέσει πιο πολύ από όταν απολύθηκα από τον στρατό.Ειδικά ο πετρωτός π για μένα είναι ο μεγαλύτερος παπατζής δεν έχω κάτι με τον άνθρωπο ούτε τον ξέρω άλλα ότι έχει πει μέχρι σήμερα δεν ισχύει τίποτα πραγματικά τίποτα λένε ότι θα έρθει αύριο ο άρνενσεν χωρίς προπονητή εγώ πιστεύω ότι αύριο θα ανακοινωθεί προπονητής αυτό μ λένε οι συσχετισμοί μ για αυτό μην χαλιεσται με δημοσιεύματα εδώ βγάλανε άχρηστο τον τουντορ χωρίς να ανακοινωθεί δλδ επιστήμονες όλοι του ΜΙΤ όλοι με διπλώματα αυτή η πόλη αν δεν είχε αυτούς τς αρδ πόσο καλύτερη μπορεί να ήταν στην Αθηνα όταν αργεί να πάρει προπονητή ο ολυμπιακός γράφουν ότι ζυγίζει τς επιλογές εδώ αργεί η παε Π.Α.Ο.Κ, αν πάρει μικρο σε ηλικία προπονητή γράφουν ότι μπράβο δίνει ευκαιρία σε νέο με φιλοδοξίες εδώ ότι ποιος είναι αυτός δεν έχει παραστάσεις προχθές η σαλκε πήρε το προπονητή π έριξε την πατερμπορν δεν μίλησε κάνεις κ το ξέρω από φίλο μ π είναι ζούσε χρόνια γερμάνια κ είναι άρρωστος με την σαλκε άλλη νοοτροπία.Αυτή η πόλη είναι πολύ μίζερη χωρίς λόγο μην ακούτε κανέναν περιμένετε τον παέ να ανακοινώσει κ να τς δούμε στο χορτάρι μια φορά να εφαρμοστεί αυτό το μαμημένο το πλάνο αράξτε κ περιμένετε εγώ είμαι πιο ήρεμος από κάθε άλλη φορά.
Black_White_Heart

Δημοσίευση από Black_White_Heart »

Το αστείο είναι οτι υπάρχουν πάντα 1-2 άτομα που το συνεχίζουν .... Κάππα στιγμή πρέπει να τους πείτε και αυτούς κάτι ρε παιδια[FACE WITH TEARS OF JOY]
Άβαταρ μέλους
BlackBlockAttack

Δημοσίευση από BlackBlockAttack »

Μολις ακουγα PAOK24(πιστευω οτι και οποιοδηποτε αλλο μεσο βαλεις στη θεση του θα ειναι ακριβως το ιδιο)Δε ξερουν τη τυφλα τους.....γενικολογιες...μαλλον δεν ειναι ο τουντορ ακουγονται καποια ονοματα αλλα δε πιστευω οτι θα ειναι καποιος απο αυτους μπορει και να ειναι καποιος που δεν εχει ακουστει κλπ.....
Σας γλενταει ολους ο Φρανκ!
Άβαταρ μέλους
chri5ti9
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από chri5ti9 »

To ερωτημα ειναι υπαρχουν τοσα περιθωρια; Ειναι 15 ιουνη κ δεν εχει ανακοινωθει προπονητης ενω σε ενα μηνα δινουμε το πρωτο ευρωπα'ι'κο μας παιχνιδι.Δεν γκρινιαζω,αγχωνομαι :opaokara:
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Λέτε να ρθει κανά πακέτο από Βραζιλία, προπονητής και Ρόνι μαζί?
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δηλαδη αν γραψει ο mbison ενα ονομα θα ησυχάσετε?Χιλιες φορες εγινε κατι αντιστοιχο (Πορκυ,ΝτινοςΠΑΟΚ ,κλπ).Ποτε θα βαλουμε μυαλό?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kataramenos5 την Δευ 15 Ιουν 2015, 13:15, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”