πλακα κανεις τωρα ετσι ποιος μπορει να το σκεφτηκε αυτο χαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

πλακα κανεις τωρα ετσι ποιος μπορει να το σκεφτηκε αυτο χαχαχαχαχαχαχαχαχαχ
O Stevens δεν είναι ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ενίσχυση;tera12tera έγραψε:Πάντως εγώ ακόμη δεν έχω δει ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ενίσχυση ...
Κάτι μέτριους φέραμε να είμαστε ειλικρινείς ....
Από την άλλη η όλη οργάνωση της ΠΑΕ αλλά και ο Πρόεδρος κάτι ...απο δεκαετία του 80 ' μου φέρνουν ..
Κακά τα ψέμματα θα μπρούσαμε να έχουμε Σισσοκό , Ολαιτάν , Ράγιος με ένα ποσό κοντά στα 800 χιλιάδες ευρώ ...Αντ΄αυτού κάτι σαπάκια στην άμυνα ...
Δεν βλέπω και δεν περιμένω πολλά ...δυστυχώς !!
tera12tera έγραψε: η όλη οργάνωση της ΠΑΕ αλλά και ο Πρόεδρος κάτι ...απο δεκαετία του 80 ' μου φέρνουν ..
Κακά τα ψέμματα θα μπρούσαμε να έχουμε Σισσοκό , Ολαιτάν , Ράγιος με ένα ποσό κοντά στα 800 χιλιάδες ευρώ ...Αντ΄αυτού κάτι σαπάκια στην άμυνα ...
Σαπακια βαριά κουβέντα χωρίς να τους έχουμε δει στο χόρτο δείγμα της προκατάληψης που έχουμε για παίκτες χωρίς πλούσιο βιογραφικό όπως ηταν και ο Βιερινια και ο λίνο όπως είπε ένας εδώ όταν ήρθε ηταν παίκτης πάγκου και κερκιδας ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΙΔΑΜΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ και ο βιτορ είχε βγει καλλιτερος νέος παίκτης όπως ο Βιερινια στην Πορτογαλία μακάρι να ακολουθήσει την πορεία του αντρε....εδώ ακούγονται στα ραδιόφωνα της πόλης τέρατα ότι ο ρουλης έκανε με Μανια και Γιανη Παπαδόπουλο καλλιτερες μεταγραφές απο εμάςtera12tera έγραψε:Πάντως εγώ ακόμη δεν έχω δει ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ενίσχυση ...
Από την άλλη η όλη οργάνωση της ΠΑΕ αλλά και ο Πρόεδρος κάτι ...απο δεκαετία του 80 ' μου φέρνουν ..
You were lateguardian4 έγραψε:Mr. Ivan, Lucas that we are speaking with, is a coat. I dont know if you have seen him. But please take a look
[youtube]ehYlyvPmhYk[/youtube]
If this is the HIGHlights. What can i say more. I dont know from the 10 minute video , if 5 shots where on goal. He is shoting at the pigeons. And ZERO trιple.
Our eyes will pain.
If you can , please bring another player.
guardian4 έγραψε:Mr. Ivan, Lucas that we are speaking with, is a coat...
Kranatos έγραψε:Ακόμα και εγώ παίζει να έκανα πιο κολακευτικό βίντεο για το 14.. :'(
Τελικά 100 άτομα εδώ μέσα λέμε τα ίδια,αλλά μόνο εγώ στοχοποιούμαι διαρκώς!!!tera12tera έγραψε:Πάντως εγώ ακόμη δεν έχω δει ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ενίσχυση ...