Γιώργος Δώνης

elvetos giatros

Re: Γιώργος Δώνης

Δημοσίευση από elvetos giatros »

desperando έγραψε:α ρε δωνη τελικα εισαι πολυ μεγαλος μαγκας σε παραδεχομαι, εχεις καταφερει να παιξεις τρια ματς με δυο χωρια και μια γειτονια και να κανεις συνολικα μονο μια ευκαρια κα καποιοι να νομιζουν οτι το προβλημα ειναι θεμα ποιοτητας, καπου ακούστηκε το σαρδελες βολιουμ 2, αλλοι φωναζουν τον σαββιδη γιατι δεν κανει μετεγραφες ποιοτηκων παικτων, αλλοι λεν οτι το προβλημα ειναι οτι η ομαδα δεν εχει εξτρεμ γι αυτο ειναι ακίνδυνη επιθετικα, ασχετα αν υπαρχουν πολλες ομαδες που εχουν παιξει μπαλαρα χωρις εξτρεμ, τελευταια που θυμάμαι ειναι η φιναλιστ του τελευταιου γιουρο.
εγω αυτο που ξερω ειναι οτι αυτος ο κυριος εκτος του οτι αγωνιστικα μας κανει να φαινομαστε ανύπαρκτοι και σιγα σιγα παει να βγαλει την ομαδα εκτος στοχων, ριχνει κατα πολυ και την αξια των παικτων και για μια ομαδα που εχει ως στόχο να δημιουργει υπεραξια και να πουλαει αυτο ειναι καταστροφικο. και για οσους δεν καταλαβαινουν, ο φετινος σταφυλιδης υπηρχε ποτε περιπτωση να πωληθει και ιδικα στα λεφτα που πωληθηκε και στην ομαδα?
Ποια αξια ρε σύντροφε.....
Οι παίκτες με αξια πουλήθηκαν
Ο κοντρέρας
ο Vierinia

ενώ ο Garcia είναι σκιά του εαυτού του

πείτε μου ποτε παίξαμε μπάλα χωρίς αυτούς τους τρεις σωματοφύλακες....;;;;

Ο Αθανασιάδης που σήκωσε το βάρος μέχρι τώρα, δεν τραβάει
ο Σαλπιγγίδης είναι ρολίστας πολυτελειας - δυο χρονια τώρα, τόσο μπορεί, τι να κάνουμε

Από κει και πέρα το χάος
ειδικά σε ταχύτητα στο κέντρο είμαστε για το πέος - η Ξανθη μας άλλαξε τα φώτα

Δε θέλει πολλά για να φτιάξεις ομάδα - ένα με δυο μεσοεπιθετικούς για να κλείσεις τη χρονια δεύτερος με άνεση - φέρτε τους επειγόντως και μην παίζεται με τα νεύρα μας

Και προς θεού όχι τώρα αλλαγή προπονητή....

αυτή είναι η ταπεινή μου άποψη

YS Μπράβο στην Ξανθη, τη χάρηκα σήμερα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος elvetos giatros την Δευ 28 Ιαν 2013, 00:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
tera12tera

Δημοσίευση από tera12tera »

Karelias έγραψε:
tera12tera έγραψε:Ο Γιάννου είναι ανύπαρκτος πίσω από τον επιθετικό ...ως επιθετικός είναι πολύ πολύ καλύτερος από το "ντεφορμέ Κλάους" .
Αποδείξεις με τα ματάκια μου ..όχι . Αλλά πάλι πολλά ακούγονται ...Κ όχι μόνο μέσα από την ομάδα μας ...
Στα του Δώνη : Νομίζω πως θα μπορούσε να δοκιμάσει τον Σταφ εκεί ...Άλλωστε σαν χαφ είναι κλάφτα ...Πόσο χειρότερος μπορούσε να είναι ...Και να έβαζε Αποστολόπουλο ...
Αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα ..
Τα χοντρα είναι γτ δεν εμπιστεύεται το μόνο κανονικό εξτρέμ που έχουμε στην ομάδα μας και ας είναι ...18 !!
ε, άμα τ άκουσες, ε τότε αλλάζει.
Ε ναι για αυτό δεν τον κράζω και περισσότερο ...Αν και εδώ κ ένα μήνα είναι ΑΠΩΝ ...
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

12.15 :evil: :evil: :evil: :evil: :!: :!: :!: :!: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Άβαταρ μέλους
tera12tera

nikolasf έγραψε:12.15 :evil: :evil: :evil: :evil: :!: :!: :!: :!: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Μην περιμένεις ...είναι πολλά τα λεφτά ....άρα υπομονή μέχρι το καλοκαίρι ...τουλάχιστον ....
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Δημοσίευση από Argonaut4 »

Στήριξη στον Δώνη.......πρέπει να αναστήσουμε και τον Ρούλη μη το ξεχνάτε!

Μέχρι το καλοκαίρι άνετα μας βγάζει 6ους.
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

tera12tera έγραψε:
Karelias έγραψε:
tera12tera έγραψε:Ο Γιάννου είναι ανύπαρκτος πίσω από τον επιθετικό ...ως επιθετικός είναι πολύ πολύ καλύτερος από το "ντεφορμέ Κλάους" .
Αποδείξεις με τα ματάκια μου ..όχι . Αλλά πάλι πολλά ακούγονται ...Κ όχι μόνο μέσα από την ομάδα μας ...
Στα του Δώνη : Νομίζω πως θα μπορούσε να δοκιμάσει τον Σταφ εκεί ...Άλλωστε σαν χαφ είναι κλάφτα ...Πόσο χειρότερος μπορούσε να είναι ...Και να έβαζε Αποστολόπουλο ...
Αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα ..
Τα χοντρα είναι γτ δεν εμπιστεύεται το μόνο κανονικό εξτρέμ που έχουμε στην ομάδα μας και ας είναι ...18 !!
ε, άμα τ άκουσες, ε τότε αλλάζει.
Ε ναι για αυτό δεν τον κράζω και περισσότερο ...Αν και εδώ κ ένα μήνα είναι ΑΠΩΝ ...
Πέρασε ένας μήνας απ τη Πέμπτη; Πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός.
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Argonaut4 έγραψε:Στήριξη στον Δώνη.......πρέπει να αναστήσουμε και τον Ρούλη μη το ξεχνάτε!

Μέχρι το καλοκαίρι άνετα μας βγάζει 6ους.
Τί να την κάνουμε την Ευρώπη... Εκεί ξέρει ότι δεν έχει ελπίδα!!!! Αρκεί να είμαστε εντός στόχων :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
sernikos

Δημοσίευση από sernikos »

τι ειναι ποιοτητα;
αυτο που δειχνεις στο χορτο ή αυτο που δειχνει το μανατζερ οτι εχεις στα χαρακτηριστικα σου;

ποιοτητα ειναι να εισαι του 5 και να παιζεις για 7; ή να εισαι του 7 και να παιζεις για 4;
ποιος ευθυνεται στην 1η περιπτωση και ποιος στη 2η;

εχει ποιοτητα η ξανθη και η τριπολη και οχι ο ΠΑΟΚ;αν οι φανελες σημερα ειχαν αναποδα τα χρωματα θα κερδιζε ο ΠΑΟΚ δηλαδη;

και μιας που μιλαμε για ποιοτητα,ας μιλησουμε για ποιοτητα προπονητων..γιατι σε αυτο υστερουμε :cry:

υ.γ δεν πειραζει που αποκλειστηκαμε απο ευρωπη,τουλαχιστον ειμαστε 2οι!!!και ας τρεχουμε μονοι μας.. :roll:
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Δεν καταλαβαίνω το πνεύμα σου, nikolasf...
Ευρώπη παίζεις;
Όχι, γιατί αν έπαιζες θα 'σουν κουρασμένος για τους υπόλοιπους αγώνες. Ένα καλό.
Το πρωτάθλημα μπορείς να το πάρεις μαθηματικά;
Ναι. Εντός στόχων.
Προχωράς στο κύπελλο;
Ναι. Εντός στόχων.
ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΚΑΛΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ;
Όχι. Εντός στόχων, λοιπόν.

Άντε, προπονητές του καναπέ.
Βάλτε ρε όλοι που κράζετε για avatar τα διπλώματα προπονητή! Άιντε πια βραδιάτικα!
Ξερόλες!
ΟΥΣΤ!
Άβαταρ μέλους
tera12tera

Karelias έγραψε: Πέρασε ένας μήνας απ τη Πέμπτη; Πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός.
To έχω ξαναπεί και μπορείς να το ελέγξεις ...με τον ματραπά του Κυπέλου δεν ασχολούμαι ....Και 20 γκολ να έβαζε δεν με ενδιαφέρει ... και να μέναμε εκτός , ούτε που θα με ένοιαζε ...Μόνο το ch.l. πρέπει να ενδιαφέρει , μόνο με αυτό αλλάζεις επίπεδο ...
Πες μου ,πότε έπαιξε τελευταία φορά καλά ο Αθανασιάδης στο Πρωτάθλημα ......αν δεν μπορείς να θυμηθείς είναι γτ πέρασε πάρα πάρα πολύς καιρός ...Και συμβόλαιο με την ενδεκάδα του ΠΑΟΚ δεν πρέπει να έχει ΚΑΝΕΝΑΣ είτε λέγεται ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ είτε ΓΚΑΡΣΙΑ είτε ....Βλαχοδημητρόπουλος...
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Τελευταία φορά......ξεκολλήστε με τις προσωπικές αντιπαραθέσεις και τους χαρακτηρισμούς....!

Δε θα ξανασβήσω ποστ.......θα μπανάρω.
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Αργονάυτη δεν απαντάω .... Το έχω ξαναπει δεν μπορώ να αρχίζω από το 1+1=2......................................
Αλλά δεν ανέχομε να με βρίζουν .... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nikolasf την Δευ 28 Ιαν 2013, 01:01, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

tera12tera έγραψε:
Karelias έγραψε: Πέρασε ένας μήνας απ τη Πέμπτη; Πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός.
To έχω ξαναπεί και μπορείς να το ελέγξεις ...με τον ματραπά του Κυπέλου δεν ασχολούμαι ....Και 20 γκολ να έβαζε δεν με ενδιαφέρει ... και να μέναμε εκτός , ούτε που θα με ένοιαζε ...Μόνο το ch.l. πρέπει να ενδιαφέρει , μόνο με αυτό αλλάζεις επίπεδο ...
Πες μου ,πότε έπαιξε τελευταία φορά καλά ο Αθανασιάδης στο Πρωτάθλημα ......αν δεν μπορείς να θυμηθείς είναι γτ πέρασε πάρα πάρα πολύς καιρός ...Και συμβόλαιο με την ενδεκάδα του ΠΑΟΚ δεν πρέπει να έχει ΚΑΝΕΝΑΣ είτε λέγεται ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ είτε ΓΚΑΡΣΙΑ είτε ....Βλαχοδημητρόπουλος...
Σκόραρε στα Γιαννενα. Δεν αμφιβάλω ότι είναι ντεφορμέ.
Αλλά αυτό το περι ταξιδίων κι ότι γαμάει κι ότι κάνει χωρίς να έχει φέρει κανείς την παραμικρή απόδειξη για κάτι τέτοιο, ε μου τη σπάει πως να γίνει. Ο παίχτης είναι ντεφορμέ, όπως ήταν κι ο Λάζαρ, όπως είναι ο Φωτάκης, όπως όλοι είναι κάποτε.
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Ντεφορμέ δικαιούνται όλοι να είναι...κάποτε!
Άβαταρ μέλους
lamosas
Bet Guru 2024

Δημοσίευση από lamosas »

desperando έγραψε:α ρε δωνη τελικα εισαι πολυ μεγαλος μαγκας σε παραδεχομαι, εχεις καταφερει να παιξεις τρια ματς με δυο χωρια και μια γειτονια και να κανεις συνολικα μονο μια ευκαρια κα καποιοι να νομιζουν οτι το προβλημα ειναι θεμα ποιοτητας, καπου ακούστηκε το σαρδελες βολιουμ 2, αλλοι φωναζουν τον σαββιδη γιατι δεν κανει μετεγραφες ποιοτηκων παικτων, αλλοι λεν οτι το προβλημα ειναι οτι η ομαδα δεν εχει εξτρεμ γι αυτο ειναι ακίνδυνη επιθετικα, ασχετα αν υπαρχουν πολλες ομαδες που εχουν παιξει μπαλαρα χωρις εξτρεμ, τελευταια που θυμάμαι ειναι η φιναλιστ του τελευταιου γιουρο.
εγω αυτο που ξερω ειναι οτι αυτος ο κυριος εκτος του οτι αγωνιστικα μας κανει να φαινομαστε ανύπαρκτοι και σιγα σιγα παει να βγαλει την ομαδα εκτος στοχων, ριχνει κατα πολυ και την αξια των παικτων και για μια ομαδα που εχει ως στόχο να δημιουργει υπεραξια και να πουλαει αυτο ειναι καταστροφικο. και για οσους δεν καταλαβαινουν, ο φετινος σταφυλιδης υπηρχε ποτε περιπτωση να πωληθει και ιδικα στα λεφτα που πωληθηκε και στην ομαδα?
Σημερα χάσαμε από τους Λοντίγκιν, Παίτο, Μάνταλος (79' Πρίττας), Φλίσκας (60' Βασιλακάκης), Σμιθ (82' Σολτάνι), Κομεσίδης, Βάλλας, Γούτας, Μαρίν, Ντιέ, Ονουάτσι.

Μάλιστα οι παραπάνω που είναι και γαμω τα ροστερ από το 65 εως το τελος κάνανε και τριγωνάκια και χαβαλε στο κέντρο.

Παρόλα αυτά επειδή δεν έχουμε αριστερό εξτρεμ (γμτ γκαντεμια) δεν μπορέσαμε να κανουμε ουτε μια φαση ρε γμτ...

Αλλά οκ δεν πειράζει αυτό που φταίει είναι ότι υπάρχει ισοπέδωση για μερικά ατυχή αποτελέσματα, μη μασάτε, τώρα φτιάχνουμε την ομάδα στα πλευ οφ θα πετάμε.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”