Ποια αξια ρε σύντροφε.....desperando έγραψε:α ρε δωνη τελικα εισαι πολυ μεγαλος μαγκας σε παραδεχομαι, εχεις καταφερει να παιξεις τρια ματς με δυο χωρια και μια γειτονια και να κανεις συνολικα μονο μια ευκαρια κα καποιοι να νομιζουν οτι το προβλημα ειναι θεμα ποιοτητας, καπου ακούστηκε το σαρδελες βολιουμ 2, αλλοι φωναζουν τον σαββιδη γιατι δεν κανει μετεγραφες ποιοτηκων παικτων, αλλοι λεν οτι το προβλημα ειναι οτι η ομαδα δεν εχει εξτρεμ γι αυτο ειναι ακίνδυνη επιθετικα, ασχετα αν υπαρχουν πολλες ομαδες που εχουν παιξει μπαλαρα χωρις εξτρεμ, τελευταια που θυμάμαι ειναι η φιναλιστ του τελευταιου γιουρο.
εγω αυτο που ξερω ειναι οτι αυτος ο κυριος εκτος του οτι αγωνιστικα μας κανει να φαινομαστε ανύπαρκτοι και σιγα σιγα παει να βγαλει την ομαδα εκτος στοχων, ριχνει κατα πολυ και την αξια των παικτων και για μια ομαδα που εχει ως στόχο να δημιουργει υπεραξια και να πουλαει αυτο ειναι καταστροφικο. και για οσους δεν καταλαβαινουν, ο φετινος σταφυλιδης υπηρχε ποτε περιπτωση να πωληθει και ιδικα στα λεφτα που πωληθηκε και στην ομαδα?
Οι παίκτες με αξια πουλήθηκαν
Ο κοντρέρας
ο Vierinia
ενώ ο Garcia είναι σκιά του εαυτού του
πείτε μου ποτε παίξαμε μπάλα χωρίς αυτούς τους τρεις σωματοφύλακες....;;;;
Ο Αθανασιάδης που σήκωσε το βάρος μέχρι τώρα, δεν τραβάει
ο Σαλπιγγίδης είναι ρολίστας πολυτελειας - δυο χρονια τώρα, τόσο μπορεί, τι να κάνουμε
Από κει και πέρα το χάος
ειδικά σε ταχύτητα στο κέντρο είμαστε για το πέος - η Ξανθη μας άλλαξε τα φώτα
Δε θέλει πολλά για να φτιάξεις ομάδα - ένα με δυο μεσοεπιθετικούς για να κλείσεις τη χρονια δεύτερος με άνεση - φέρτε τους επειγόντως και μην παίζεται με τα νεύρα μας
Και προς θεού όχι τώρα αλλαγή προπονητή....
αυτή είναι η ταπεινή μου άποψη
YS Μπράβο στην Ξανθη, τη χάρηκα σήμερα