33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης
- desperando
- Επικοινωνία:
Re: 33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης
οκ αμα ειναι να παμε ολοι να παρουμε εναν μοναχο σαολιν να μας παει πιπα κ@λο για ενα καλοκαιρι και να παμε να βγαλουμε μερικα εκατομμυρια σαν ποδοσφαιριστες.
για τον κλαους τωρα...το παιδι εχει βελτιωθει αρκετα τα τελευταια 2 χρονια.ειχε τετοια δυναμη,ταχυτητα ή τεχνικη πριν δυο χρονια?
σιγουρα θα πρεπει να δουλευει σκληρα (οπως ολοι οι ποδοσφαιριστες)για να συνεχιζει να βελτιωνεται.απλα απο δω και περα μην περιμενετε θαυματα,ποτε δεν θα αποκτησει τεχνικη καταρτιση σαν του λουκας για παραδειγμα ή εκριξη και ευκινησια σαν του κουτσιανικουλη και δυναμη σαν τον λορενς.
δυο πραγματα ομως που θα τον βοηθησουν να ανεβασει την αποδοση του πανω απο 50% μπορει να τα βελτιωσει και αυτα ειναι η πρωτη επαφη του με την μπαλα και να μαθει να χρησιμοποιει καλυτερα το σωμα του.
δεν χρειαζεται να εισαι τριπλερ για να μπορεις να παιζεις σωστα με το σωμα σου,αλλα πρεπει να εχεις και τους καταλληλους προπονητες για να σε δωσουν τις απαιτουμενες κατευθυνσεις
για τον κλαους τωρα...το παιδι εχει βελτιωθει αρκετα τα τελευταια 2 χρονια.ειχε τετοια δυναμη,ταχυτητα ή τεχνικη πριν δυο χρονια?
σιγουρα θα πρεπει να δουλευει σκληρα (οπως ολοι οι ποδοσφαιριστες)για να συνεχιζει να βελτιωνεται.απλα απο δω και περα μην περιμενετε θαυματα,ποτε δεν θα αποκτησει τεχνικη καταρτιση σαν του λουκας για παραδειγμα ή εκριξη και ευκινησια σαν του κουτσιανικουλη και δυναμη σαν τον λορενς.
δυο πραγματα ομως που θα τον βοηθησουν να ανεβασει την αποδοση του πανω απο 50% μπορει να τα βελτιωσει και αυτα ειναι η πρωτη επαφη του με την μπαλα και να μαθει να χρησιμοποιει καλυτερα το σωμα του.
δεν χρειαζεται να εισαι τριπλερ για να μπορεις να παιζεις σωστα με το σωμα σου,αλλα πρεπει να εχεις και τους καταλληλους προπονητες για να σε δωσουν τις απαιτουμενες κατευθυνσεις
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος desperando την Παρ 04 Οκτ 2013, 22:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- kataramenos5
Καλε μου Σταθη τζάμπα στεναχωριέσαι .Πρέπει να μάθεις να παρατηρείς λίγο περισσότερο ποιος και τι ποστάρει.Κάποιοι εδω και χρόνια δεν έχουν ούτε ένα θετικό σχόλιο για παίκτη του ΠΑΟΚ, ουτε ένα.stathis73 έγραψε:Τι να Πρώτο σχολιάσει κανείς με αυτα που γράφονται είναι να απορεί κανείς εδω μέσα......................λιγο πιο πανω διάβασα οτι δεν εχει καλή τοποθέτηση μεσα στην περιοχή![]()
![]()
![]()
![]()
, αφήστε τον ανθρωπο να παίξει μπαλιτσα, οσο ξερει και οσο μπορεί, χειροκροτήστε τον, πειτε του μπράβο σε οποιο λάθος και αν κανει, ειναι παοκτσακι απο αυτο και μονο πρέπει να τον ανεβάζουμε και οχι να τον περιμένουμε στην γωνία, ειναι οτι καλύτερο εχουμε βγάλει απο τα σπλάχνα του συλλόγου τα τελευταία χρονια και πραγματικά λυπάμαι οταν διαβάζω "φερε ομάδα" κ.τ.λ, γιατι για να πάρουμε παίχτη με τα γκολ (συνολικα) που βαζει ο Κλαους θα χρειαστούμε πολύ περισσότερα εκατομμύρια ευρώ απο οτι θα δωσουν (και να είστε σίγουροι οτι υπάρχουν) για να μας τον πάρουν.
Δυστυχώς ζουν ανάμεσά μας.
Despe σωστός ++
Despe έτσι είναι θαύματα δε γίνονται σε επίπεδο ταχυδύναμης, ίσως λίγη βελτίωση θα υπάρξει, εννοείται δουλεύει δεν είπα το αντίθετο αλλά αν θες να πάρεις μεταγγραφή σε μεγάλο πρωτάθλήμα και να παίξεις όχι να κοροιδέψεις και να γυρίσεις μετά απο 2 χρόνια, θέλει αφοσίωση. Ασχολούμαι με τον Κλάους γιατί πραγματικά αν δουλέψει συγκεκριμμένα πράγματα μπορεί να παίξει και Premier δε μιλάω για σαπάκια που δεν το χουν. Μεταβιβάσεις και ντρίμπλα δουλεύονται όπως επίσης και τα φάουλ και η δύναμη και πολλά άλλα δεν είναι μόνο η ταχύτητα, αν είσαι, που είναι δηλάδή,σχετικά αργός πρεπεί να έχεις όλα τα άλλα. Έρχεται φοβερα απο πίσω και τελειώνει τις φάσεις σε ένα πιο ανοιχτό πρωτάθλημα, σαν την premier, θα έβρισκε συνέχεια χώρους. Το θέμα είναι να δουλέψει σε μεγαλύτερες εντάσεις και ταχύτητες τις μεταβιβάσεις και τον έλεγχο της μπάλας, ειδικά τις πρώτες επαφές να μάθει να την προστατεύει, να την κρατάει κτλ( εδώ έρχεται ένας προσωπικός trainer).Όλα αυτά βέβαια για να τον πουλήσω 10 χαρτιά αντί 4 που κάνει τώρα
http://www.youtube.com/watch?v=5Pg3IK-6Xms
Αυτόν μου θυμίζει...Χτυπούσε τη μπάλα με τέτοια δύναμη και ακρίβεια, χαμένος στο πιο μεγάλο μέρος των αγώνων αλλα΄έκανε κάτι φάσεις απίστευτες. Σ'αυτό το level φτάνει χαλαρά, αν δουλέψει σα σκυλί βέβαια και ειδικά την ψυχολιγία του. Δεν πρέπει να αφήσει κανένα να του πει που μπορεί να φτάσει, αυτοπεποιθηση και δουλειά
Αυτόν μου θυμίζει...Χτυπούσε τη μπάλα με τέτοια δύναμη και ακρίβεια, χαμένος στο πιο μεγάλο μέρος των αγώνων αλλα΄έκανε κάτι φάσεις απίστευτες. Σ'αυτό το level φτάνει χαλαρά, αν δουλέψει σα σκυλί βέβαια και ειδικά την ψυχολιγία του. Δεν πρέπει να αφήσει κανένα να του πει που μπορεί να φτάσει, αυτοπεποιθηση και δουλειά
Καψτε με, βριστε με ,δειρτε με ,καντε οτι γουσταρετε...αλλα...
ομαδα που θελει να παρει το πρωταθλημα με Κλαους βασικο φορ....μονο σαν ανεκδοτο μου ακουγετε....
ομαδα που θελει να παρει το πρωταθλημα με Κλαους βασικο φορ....μονο σαν ανεκδοτο μου ακουγετε....
pros psycoman k αλλους....ποσες πασες πηρε στη περιοχη κ γενικα ποσες παιρνει εντος?προπονηταραδες μου ολοι σας το παιδι γαμηθηκε να τρεχει με μηδεν βοηθεια απο λουκας στοχ λαζαρ νινη.τι λετε???????????????μετα τη γαμωαυγη ειπα να μη γραψω τιποτα αλλα αυτος ο εξευτελισμος κ η απαξιωση καποιων παικτων εχει κ ορια.μερικοι εδω μεσα ειναι βαλτοι για να γινετε κουβεντα δεν εξηγειτε αλλιως........................σιχαθηκα ειλικρινα με μερικους που στεναχωριουνται που δεν χασαμε......ΠΑΟΚ προπονηταραδες μου
Η απαξίωση των δικών μας παιδιών και η ΜΙΡΛΑ και ο ξερολιςμος ειναι δυστυχώς η κακη συνήθεια πολλών ΠΑΟΚΤΣΗΔΩΝ
ρε φιλε πολυ μιζερια .....πρωτεινω κλειδωμα ολων των τοπικ κ απλα μονο ειδησεις λεμε τωρα.....να αγαπησουμε την ομαδα γινετε?Η ΜΟΝΟ ΜΙΡΛΑ ΓΚΡΙΝΙΑ Κ ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ?ο ενας σας βρωμαει ο αλλος σας ξενιζει ρε αντε παρτε κανα διαρκειας στο μπασκετ κ αφηστε τα λογια.αλλα εκει πιον να κραξεις ε?
++++++++++++++++++++++++curtis έγραψε:pros psycoman k αλλους....ποσες πασες πηρε στη περιοχη κ γενικα ποσες παιρνει εντος?προπονηταραδες μου ολοι σας το παιδι γαμηθηκε να τρεχει με μηδεν βοηθεια απο λουκας στοχ λαζαρ νινη.τι λετε???????????????μετα τη γαμωαυγη ειπα να μη γραψω τιποτα αλλα αυτος ο εξευτελισμος κ η απαξιωση καποιων παικτων εχει κ ορια.μερικοι εδω μεσα ειναι βαλτοι για να γινετε κουβεντα δεν εξηγειτε αλλιως........................σιχαθηκα ειλικρινα με μερικους που στεναχωριουνται που δεν χασαμε......ΠΑΟΚ προπονηταραδες μου
- angelheart
- Επικοινωνία:
Πάντως αν δεις αποτελέσματα από τέτοια workouts θα εκπλαγείς. Αν θες παραδείγματα, say the word.desperando έγραψε:οκ αμα ειναι να παμε ολοι να παρουμε εναν μοναχο σαολιν να μας παει πιπα κ@λο για ενα καλοκαιρι και να παμε να βγαλουμε μερικα εκατομμυρια σαν ποδοσφαιριστες.
- desperando
- Επικοινωνία:
δεν καταλαβα ακριβως τι εννοεις.
εγω αυτο που ξερω ειναι οτι για να κανεις ατομικη προπονηση με personal trainer θα πρεπει αυτος να εχει επαρκη επιστημονικη καταρτιση,γιατι ειδαλλως οι πιθανοτητες σοβαρων μυοσκελετικων προβληματων ειναι πολυ υψηλες.
γωριζω πολλα παιδια που καναν το λαθος να εμπιστευτουν λαθος ανθρωπους για την προπονηση τους και καταστραφηκαν.
απο κει και περα υπαρχουν και οι αθλητες που δεν ειναι διατεθειμενοι να κανουν αυτο που θα τους προτεινουν οι προπονητες τους.
για παραδειγμα μονο το 10% των ποδοσφαιριστων παιρνει την αποφαση να κανει μπαλετο οταν καποιος trainer τους το προτεινει για να βελτιωσουν την πλαστικοτητα στο σωμα τους
εγω αυτο που ξερω ειναι οτι για να κανεις ατομικη προπονηση με personal trainer θα πρεπει αυτος να εχει επαρκη επιστημονικη καταρτιση,γιατι ειδαλλως οι πιθανοτητες σοβαρων μυοσκελετικων προβληματων ειναι πολυ υψηλες.
γωριζω πολλα παιδια που καναν το λαθος να εμπιστευτουν λαθος ανθρωπους για την προπονηση τους και καταστραφηκαν.
απο κει και περα υπαρχουν και οι αθλητες που δεν ειναι διατεθειμενοι να κανουν αυτο που θα τους προτεινουν οι προπονητες τους.
για παραδειγμα μονο το 10% των ποδοσφαιριστων παιρνει την αποφαση να κανει μπαλετο οταν καποιος trainer τους το προτεινει για να βελτιωσουν την πλαστικοτητα στο σωμα τους
- angelheart
- Επικοινωνία:
Επιγραμματικά
από μένα πιο μεγάλο υπέρμαχο του
Στην αντίπερα όχθη, (ΝΒΑ, αμερικάνικο ποδόσφαιρο κτλ) η σεζόν κρατάει ~6-7 μήνες. Τον υπόλοιπο καιρό οι παίκτες ξεκουράζονται (και κάποιοι βελτιώνονται). Πάμε σε ένα παράδειγμα. Blake Griffin. Παίζει μπάσκετ στους Κλίπερς. Έχει (αυτός και κάμποσοι ακόμα) έναν personal trainer που λέγεται Frank Matrisciano. Είχα διαβάσει πριν ~1,5 χρόνο για δαύτον. Μιλάμε για κατάσταση ΟΥΚ (μιλάω σοβαρά). Ότι και να είναι όμως, φελλός δεν είναι σίγουρα. Έχει κυριολεκτικά απογειώσει αθλητές. Πήρε τραυματίες και τους επανέφερε. Το θέμα είναι όμως οτι αυτός δουλεύει με ωράριο Αμερικής. Δλδ με παίκτες που από αρχές Μαΐου κάθονται 4-5 μήνες. Εξ ου και η πρώτη παράγραφος.
Όσον αφορά τον ...Σαολίν, προσωπικά δεν μου κάνει εντύπωση. Η ιστορία αυτή μοιάζει με τους "εναλλακτικούς γιατρούς". Οι περισσότεροι είναι από άσχετοι και πάνω. ΑΝ όμως καταφέρεις να βρεις έναν σχετικό (γιατί ΕΧΕΙ τέτοιους), κυριολεκτικά σώθηκες. Καμία λοιπόν έκπληξη αν ο Αζάρ (που φυσικά και τον ξέρουμε. Έτη πολλά μάλιστα) βρήκε κάποιον τέτοιον.
Για να πάω και λίγο ον τόπικ. ΑΝ μας διαβάζει ο Κλάους.
Κλάους είσαι μικρός ακόμα και αντέχεις. ΔΕΝ είχες ιδιαίτερα σοβαρούς τραυματισμούς μέχρι τώρα. ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ (ακόμα) για ατομική προπόνηση. Κοίτα να βρεις κάποιον να ξεκινήσεις. ΧΤΕΣ. Σε ~2 χρόνια δεν θα σε παίρνει άλλο.
από μένα πιο μεγάλο υπέρμαχο του
δεν θα βρεις. Όχι απλά επαρκή. Θα πρέπει να ξέρει ΠΟΛΥ καλά τι κάνει. Ειδικά στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, το οποίο το έχουν ΞΕΣΚΙΣΕΙ τη μάνα οι διάφορες "ομοσπονδίες". Ένας ποδοσφαιριστής πχ μπορεί να παίζει μπάλα σχεδόν όλη τη χρονιά. Προκριματικά (που ξεκινάνε νωρίς), πρωτάθλημα, ευρωπαϊκά παιχνίδια και στο καπάκι τα καλοκαίρια και εθνικές ομάδες. Και φτου και από την αρχή. Ρίξτε πχ κάποιοι μια ματιά στο περσινό πρόγραμμα του Κωσταντινίδη, και θα καταλάβετε πολλά. Ή σε αυτό του Κίτσιου (που απλά είναι ο επόμενος).θα πρεπει αυτος να εχει επαρκη επιστημονικη καταρτιση,γιατι ειδαλλως οι πιθανοτητες σοβαρων μυοσκελετικων προβληματων ειναι πολυ υψηλες.
Στην αντίπερα όχθη, (ΝΒΑ, αμερικάνικο ποδόσφαιρο κτλ) η σεζόν κρατάει ~6-7 μήνες. Τον υπόλοιπο καιρό οι παίκτες ξεκουράζονται (και κάποιοι βελτιώνονται). Πάμε σε ένα παράδειγμα. Blake Griffin. Παίζει μπάσκετ στους Κλίπερς. Έχει (αυτός και κάμποσοι ακόμα) έναν personal trainer που λέγεται Frank Matrisciano. Είχα διαβάσει πριν ~1,5 χρόνο για δαύτον. Μιλάμε για κατάσταση ΟΥΚ (μιλάω σοβαρά). Ότι και να είναι όμως, φελλός δεν είναι σίγουρα. Έχει κυριολεκτικά απογειώσει αθλητές. Πήρε τραυματίες και τους επανέφερε. Το θέμα είναι όμως οτι αυτός δουλεύει με ωράριο Αμερικής. Δλδ με παίκτες που από αρχές Μαΐου κάθονται 4-5 μήνες. Εξ ου και η πρώτη παράγραφος.
Όσον αφορά τον ...Σαολίν, προσωπικά δεν μου κάνει εντύπωση. Η ιστορία αυτή μοιάζει με τους "εναλλακτικούς γιατρούς". Οι περισσότεροι είναι από άσχετοι και πάνω. ΑΝ όμως καταφέρεις να βρεις έναν σχετικό (γιατί ΕΧΕΙ τέτοιους), κυριολεκτικά σώθηκες. Καμία λοιπόν έκπληξη αν ο Αζάρ (που φυσικά και τον ξέρουμε. Έτη πολλά μάλιστα) βρήκε κάποιον τέτοιον.
Για να πάω και λίγο ον τόπικ. ΑΝ μας διαβάζει ο Κλάους.
Κλάους είσαι μικρός ακόμα και αντέχεις. ΔΕΝ είχες ιδιαίτερα σοβαρούς τραυματισμούς μέχρι τώρα. ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ (ακόμα) για ατομική προπόνηση. Κοίτα να βρεις κάποιον να ξεκινήσεις. ΧΤΕΣ. Σε ~2 χρόνια δεν θα σε παίρνει άλλο.
Για οσους εγραψαν κατω απο μενα στην ιδια σελιδα...μαλλον δν ξερετε τι σας γινετε....
Κατηγορηστε με για οτι θελετε αλλα οχι για γκρινια και μιρλα....
Και αυτο μπορειτε να το διαπιστωσετε σε ολα τα αλλα θεματα...με τελευταιο μετα το ματς με την Αλκμααρ...που ζητησα απ ολους υπομονη και με κραζανε......
Το στυλ παιχνιδιου του Κλαους δν μου αρεσει καθολου...και πιστευω οτι με αυτον βασικο φορ καμια ομαδα στον κοσμο δν εχει πιθανοτητες για πρωταθλημα...
Μου φαινετε υπερβολικα στασιμος σε πολλα θεματα....κι ας εχει δουλεψει στον ΠΑΟΚ με 7-8 προπονητες....δν βλεπω κατι διαφορετικο απο τοτε που ειναι στην πρωτη ομαδα...
υ.γ.Επειδη οπως παντα εδω μεσα η διαφορετικη αποψη ενοχλει...και για να μην με λεν μιζερο,μιρλα,γκρινιαρη,προβατο,δν αγαπαμε τον ΠΑΟΚ κτλ...θα αναφωναξω και εγω...ζητω ο Κλαους ο καλυτερος φορ της ομαδας που περασε ποτε....ετσι για να εξιλεωθω και να γινω συμπαθεις.....
Κατηγορηστε με για οτι θελετε αλλα οχι για γκρινια και μιρλα....
Και αυτο μπορειτε να το διαπιστωσετε σε ολα τα αλλα θεματα...με τελευταιο μετα το ματς με την Αλκμααρ...που ζητησα απ ολους υπομονη και με κραζανε......
Το στυλ παιχνιδιου του Κλαους δν μου αρεσει καθολου...και πιστευω οτι με αυτον βασικο φορ καμια ομαδα στον κοσμο δν εχει πιθανοτητες για πρωταθλημα...
Μου φαινετε υπερβολικα στασιμος σε πολλα θεματα....κι ας εχει δουλεψει στον ΠΑΟΚ με 7-8 προπονητες....δν βλεπω κατι διαφορετικο απο τοτε που ειναι στην πρωτη ομαδα...
υ.γ.Επειδη οπως παντα εδω μεσα η διαφορετικη αποψη ενοχλει...και για να μην με λεν μιζερο,μιρλα,γκρινιαρη,προβατο,δν αγαπαμε τον ΠΑΟΚ κτλ...θα αναφωναξω και εγω...ζητω ο Κλαους ο καλυτερος φορ της ομαδας που περασε ποτε....ετσι για να εξιλεωθω και να γινω συμπαθεις.....
Nα προσθέσω κάτι ακόμα...το πιο σημαντικό όταν μπαίνεις σ'ένα στάδιο σαν την Τούμπα και γενικά σε γήπεδο μεγάλης ομάδας που χει απαιτήσεις, είναι καλό να χεις τον αέρα, είναι εμφανές και ειδικά στην Ελλάδα, οτι οι οπαδοί δεν έχοιυν υπομονή. Έτσι Κλάους, πουλέν μεγάλο, η αυτοπεποίθηση θα έρθει απο σωστή παράλληλη εκγύμναση, όταν φαίνεται ότι έχεις το μυαλό και την φαντασία και σε προδίδει πχ το κοντρόλ στη μπάλα. Ψυχολογία κερδίζεται και δεν πρέπει να το βάζεις κάτω, αν ένα ματς δε σε πάει μη το κουράζεις, βγές έξω απ'την περιοχή πάρε τη μπάλα και άσε άλλο να πάρει προσπάθεια, σούταρε απο μακριά ή τραβήξου στα πλάγια και σέντραρε, με τον καιρό και όσο δουλεύεις θα έρχονται και καινούργια πράγματα στο παιχνίδι...Άντε και σκότωσε τους αύριο
σημερα επαιξες καλυτερα απο αλλες φορες...παλεψες αρκετα,εδωσες μαχες κι εβαλες ωραιο και σημαντικο γκολακι...