Nέος προπονητής (2010-2011)
-
Re: Nέος προπονητής
barlow4 ..ΟΧΙ Στη δουλεια με φωναζουν ετσι,λογω ηλικιας, σωματοτυπου, και φωνης....
Αυτό σκέφτηκα κι εγώ αδελφέ μόλις το είδα..ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ έγραψε:ρε παιδια,τι γραφει ο Ευγενης;![]()
"καλο βολι Παντελη";![]()
για προπονητη τον στειλαμε η για μαμησια;;

Συμφωνα με εγκυρες πληροφοριες ο τεχνικος διευθυντης του ΠΑΟΚ Παντελης Κωνσταντινιδης με δηλωσεις του στο αεροδρομιο δεν θελησε να αποκαλυψει τον προορισμο του ταξιδιου του αλλα αφησε να εννοηθει οτι θα συναντηθει για να συζητησει με προπονητικους στοχους που απασχολουν την ομαδα.Το xezepsilakaiagnanteue.com καταφερε να συλλεξει πληροφοριες με ποιον απο τους στοχους θα συνατηθει και φερεται οτι κανενα απο αυτα τα ονοματα που ακουστηκαν δεν ισχυουν....ο κ.Κωνσταντινιδης τελικως θα συναντηθει με τον Dylan Walsh γνωστο και ως Dr. Sean McNamara απο την γννωστη σειρα nip tuck και θα του ζητησει να κανει ολικη πλαστικη στον κ.μακη χαβο ωστε να μοιασει εμφανισιακα στο κ.σαντος και να μην κληθει να ξοδεψει λεφτα για νεο προπονητη,παραπλανωντας τους φιλαθλους του παοκ,νομιζωντας οτι ο κ.σαντος θα προπονει παραλληλα και την εθνικη αλλα και τον ΠΑΟΚ.Μαλιτα αυτη η συναντηση ειχε γινει και ενα μηνα πριν αλλα η συζητηση ηταν σε πρωιμο σταδιο.Η απιστευτη ομοιοτητα του Dylan Walsh με τον κ Μπολονι παραπλανησε ολους τους δημοσιογραφους πιστευωντας οτι συνατηθηκε με τον ιδιο τον Μπολονι.Μονο το xezepsilakaiagnanteue.com συλλεξε αυτες τις πληροφοριες και τις εβγαλε στον αερα.Αναμενονται εξελιξεις απο ωρα σε ωρα......
xezepsilakaiagnanteue.com πρωτοι στις ειδησεις.........
xezepsilakaiagnanteue.com πρωτοι στις ειδησεις.........
- cristiano4
οσο καθυστερει η προσληψη του βγαινουν και μλκιες,για τον μπολονι εχουν ακουστει τα καλυτερα και τα χειροτερα συγχρονως,τωρα βγηκε οτι ειπε μλκιες ο ζηκος για να προτεινει κορεα αμεσως μετα,τέσπα εγώ προσωπικά θέλω ένα κανονικο προπονητη να του δωσουμε την ομάδα να την δουλεψει με εμπιστοσυνη από μέρους μας,ούτε τεράστια ονοματα ουτε τπτ,μακάρι να πάνε όλα καλά. 

Για χέσιμο...ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ έγραψε:ρε παιδια,τι γραφει ο Ευγενης;![]()
"καλο βολι Παντελη";![]()
για προπονητη τον στειλαμε η για μαμησια;;

- Sick Bastard
Sick Bastard έγραψε:Κλείσαμε τον Ουρουγουανό τελικά.
Καλώς ήρθες σου εύχομαι καλή επιτυχία.
Έλα παραδεχτείτε το, κάποιοι ψαρώσατε για λίγο.

πέστα φίλε....moican4 έγραψε:Μετα σου λενε γιατι τους λες ρουφιανους, γλυφτες, τσατσακια..
Βρε βοδια και ετσι να ειναι, εσεις τι ζορι τραβατε ?
Τι ειστε γραφειο Τυπου της Παε και βγαινετε και διαψευδετε ?
η σας νοιαζει το 'καλο" του κοσμου του ΠΑΟΚ μην τυχον και παρασυρθουμε απο ψευδη δημοσιευματα...?
Εκτος και σας ειπαν απο μεσα να γραψετε μια τετοια μαλκια..!!
Ειστε πολυ ξεφτιλισμενοι και γελιοι ταυτοχρονα....
Τελεια και παυλα..
σαν ρουφιάνοι, γλύφτες και τσατσάκια ξεκινάνε.
παλεύουν για την είδηση γλύφοντας.
μετά γλύφουν τον κόσμο. Το στοίχημα γι αυτούς (και δυστήχημα για όλους εάν το πετύχουν) είναι να τους εμπιστευτείς.
εμείς τα λέμε για το καλό, μην μασάτε από τους άλλους κλπ, κλπ, κλπ
όταν γίνει αυτό ξεκινάνε τα ωραία.
φτάνουν στην έπαρση. Συνδιοικούν! Συγκυβερνούν! (δεν μιλάω μόνο για αθλητικούς δημοσιογράφους)
ζητάν από μάνατζερ-υπουργούς, για να προωθήσουν επιλογές. ζητάν από παίχτες-διοικητές για κριτικές. ζητάν από διοικήσεις-κυβερνήσεις για το κλίμα.
δυστυχώς στον ΠΑΟΚ κάποιοι έχουν καβαλήσει το καλάμι. Ευτυχώς, θέλω να πιστεύω πως ο Ζαγοράκης θα τους γράψει στ αρχίδια του.
Για πόσο και πόσο θα μπορεί να τους γράφει, εξαρτάται από τον κόσμο. Από εμάς.
Όσο θα καταπίνουμε αυτά που λένε οι διάφοροι "ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ", τόσο θα αδυντίζουμε την ομάδα.
Βέβαια, αν δεν τα καταπίνουμε αμάσητα, μπορεί να θυμώσουν οι ΑΡΔ και να μην μας ξαναβγάλουν τσ.λ. όπως πέρσυ

υ.γ.1: έχετε το νου σας. Ξεκίνησε η κόντρα των μάνατζερ ενόψει μεταγραφικής περιόδου και απ ότι φαίνεται τα κοράκια παίρνουν θέσεις. Διαβάζετε στοιχεία-βιογραφικά-πορείες και αποφεύγετε να διαβάζετε κριτικές.
υ.γ.2: εάν πας στην αντιπροσωπεία της bmw για να ρωτήσεις τα πλεονεκτήματα της mercedes, δεν σου φταίει μόνο ο πωλητής της bmw.
- ΑποστόληςΑ
Ναι αδελφέ sick, αλλά όταν μπαίνεις στο φόρουμ καθημερινά για να μάθεις νέα και έχεις και την αγωνία σου (ένεκα της καψούρας), καλόν είναι να μην δέχεσαι ψαρωτικές δημοσιεύσεις.
- Federacion
γελοιότητα...Sick Bastard έγραψε:Sick Bastard έγραψε:Κλείσαμε τον Ουρουγουανό τελικά.
Καλώς ήρθες σου εύχομαι καλή επιτυχία.
Έλα παραδεχτείτε το, κάποιοι ψαρώσατε για λίγο.
οσο να πεις αυτο ηταν πολυ χειροτερο απο τις τρελες που ελεγε ο βαρβατος.
επισης δεν ηταν για μπαν.
εχω κολλησει το ξερω αλλα δε γουσταρω να αυτολογοκρινομαι προκειμενου να πω αυτα που σκεφτομαι και ας ειναι παπαριες.
επισης δεν ηταν για μπαν.
εχω κολλησει το ξερω αλλα δε γουσταρω να αυτολογοκρινομαι προκειμενου να πω αυτα που σκεφτομαι και ας ειναι παπαριες.
- Sick Bastard
Αυτό ακριβώς ήθελα να καταδείξω.
Τη γελοιότητα του πράγματος. Και να μην λέμε μετά, α τους μ@λ@κες τους ΑΡΔ, τι παπαριές λένε.
Γιατί εδώ, έχουμε φτάσει, όποιο όνομα ακούγεται έστω και λίγο να αναλύεται διεξοδικά και σε πολλές περιπτώσεις μάλιστα, να προεξοφλείται και η αποτυχία του, με την υποσημείωση ''Ζαγοράκη άσε τις μαλακίες''.
Αυτή είναι λοιπόν η στήριξη που ετοιμάζουμε στο νέο προπονητή;
Και μάλιστα ''3τιας'';
Φχαριστώ δεν είμαι φίλος.
Ε, έτσι λοιπόν έγραψα κι εγώ αυτή τη παπαριά για να δείξω πόσο εύκολο είναι να γράφεις μούφες κι ο άλλος να είναι ''κρεμασμένος''.
Τη γελοιότητα του πράγματος. Και να μην λέμε μετά, α τους μ@λ@κες τους ΑΡΔ, τι παπαριές λένε.
Γιατί εδώ, έχουμε φτάσει, όποιο όνομα ακούγεται έστω και λίγο να αναλύεται διεξοδικά και σε πολλές περιπτώσεις μάλιστα, να προεξοφλείται και η αποτυχία του, με την υποσημείωση ''Ζαγοράκη άσε τις μαλακίες''.
Αυτή είναι λοιπόν η στήριξη που ετοιμάζουμε στο νέο προπονητή;
Και μάλιστα ''3τιας'';
Φχαριστώ δεν είμαι φίλος.
Ε, έτσι λοιπόν έγραψα κι εγώ αυτή τη παπαριά για να δείξω πόσο εύκολο είναι να γράφεις μούφες κι ο άλλος να είναι ''κρεμασμένος''.
Ο sick καλα εκανε και σας δουλεψε ολους ψιλογαζι αφου εδω μεσα γραφουν 10 ατομα με "εσωτερικη" πληροφορηση ξερω γω κ νταξει που ειτε ειναι ακροατες του Ραπτοπουλου, ειτε κολλητοι του Γκαγκατση, ειτε απλα βλακες φαντασμενοι. Αλλα τελικα ποιοι ειναι περισσοτερο; Αυτοι που τα λενε, ή αυτοι που τους ακουνε και τους πιστευουν;