Εντωμεταξυ και στην Κοπεγχάγη αλλαγή θα παίζει λογικά.Stelios Bagios έγραψε:Εμένα μου άρεσε και το άλλο: "ήξερε ο Χατζηδιάκος ότι θα ήταν δεύτερος πίσω από τον Κεντζιόρα"renegade έγραψε:Δηλαδή το άλλο το φρούτο,ο ντεμεκ αθλητικός δημοσιογράφος ( τρομάρα του) αντί να πει ξέρω γω, υπάρχει ο Όττο που έχει βγάλει ολόκληρη σεζόν ως δεξί στόπερ ( σε τριάδα ) . Αντι αυτου επέλεξε να γράψει ο Τέλης Κατελης ότι η επιλογή για να καλυφθεί η θέση είναι ο μπακαγιοκο ο οποίος δεν έχει παίξει ποτέ ως στόπερ?
Ρε που τα βρήκαμε αυτά τα φιντανια?
Τι μπορεί να σημαίνει αυτό;
- Ότι ακόμα κι αν ο Χατζηδιάκος αποδεικνυόταν καλύτερος του Κεντζιόρα, πάλι ο Κεντζιόρα θα έπαιζε βασικός;
- Ότι ο Κεντζιόρα είναι επιπέδου Ρεάλ, οπότε κανείς δεν μπορεί να του φάει τη θέση;
- Ή ότι οι δημοσιογράφοι δεν ξέρουν τι παίζει, αλλά πρέπει να γράψουν ένα άρθρο όπως και να έχει;
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
Περιμένω σύντομα το non-paper ο "ΠΑΟΚ προσπάθησε να φέρει χαφ και στόπερ αλλά δεν προέκυψε κάποια συμφωνία. Τα κενά θα καλυφθούν τον Γενάρη".
Πλάκα έχουν κάθε μεταγραφική περίοδο
Πλάκα έχουν κάθε μεταγραφική περίοδο
Να νεκρωσουν εντελως τα γραφεία θέλεις δλδ ρε αδερφέ;blackchaos έγραψε:Αύριο πρέπει να έχουν φέρει Σβαρνα ή Μιχαη ,και να δώσουν 2 μύρια στις ομάδες τους έτσι όπως τα καταφέρανε.
Θέλω και 2-3 παραιτήσεις/απολύσεις
Δύο τρία είναι όλα τα στελέχη της ΠΑΕ ποιος να παραιτηθει; Ο μασέρ ;
Δεν ειναι και ο Μιρτσεα πουθενά να στείλει κανέναν να τελειώνουμε
- Josey Wales
Χωρίς ιδιοκτήτη θέλεις να μείνουμε; Γιατί όλοι οι υπόλοιποι εντολές ακολουθούν.blackchaos έγραψε:Αύριο πρέπει να έχουν φέρει Σβαρνα ή Μιχαη ,και να δώσουν 2 μύρια στις ομάδες τους έτσι όπως τα καταφέρανε.
Χερμοσο καλός . Ιβαν ξέρειςJosey Wales έγραψε:https://www.transfermarkt.com/detailsuche/spielerdetail/suche/50403136
-
Επίσης επειδή αναφέρθηκε και παραπάνω από κάποιους, παιδιά το 4ο στόπερ και το 5ο χαφ δεν τα θεωρούμε επιτακτική ανάγκη για το ... κύπελλο και για τα ρεπό των Κεντζιόρα, Μιχαηλίδη, Κόλεϊ. Για τέτοιες υποχρεώσεις προφανώς και ο Θυμιάνης είναι μια χαρά, δεν το συζητάμε!
Θέλουμε αυτές τις 2 αλλαγές ως μέρος ενός πλήρους λειτουργικού rotation που απαιτείται να τρέχει συνέχεια, καθώς οι υποχρεώσεις είναι πάρα πολλές!!!
Θέλουμε αυτές τις 2 αλλαγές ως μέρος ενός πλήρους λειτουργικού rotation που απαιτείται να τρέχει συνέχεια, καθώς οι υποχρεώσεις είναι πάρα πολλές!!!
Γιατί ρε φίλε o Kedziora τι είχε αποκτηθεί πέρυσι για δεξί μπακ δεν ήρθε εκεί δεν έπαιζε στην Dynamo Kievoy;Willie the Pimp έγραψε:Ο Θυμνιάνης στα στόπερ, Θυμνιάνης στα χάφ... μου θυμίζει τα καταστήματα Σαράφης τη δεκαετία του '80 (Στα Τρίκαλα, στη Λάρισα τώρα και στο Παρίσι).
απλά παίζει και δεξιός κεντρικός αμυντικός,ο δε Lucesku δεν θέλει παίχτες να παίζουν και άλλες θέσεις; απλά στην ομάδαΜας καθιερώθηκε σαν δεξίο στόπερ, ο δε Θυμιάνης που κάνεις χιούμορ αποκτήθηκε επειδή παίζει 2 θέσεις δεξιό στόπερ και στην θέση 6, 42συμμετοχές είχε τις 27συμμετοχές δεξιος κεντρικός αμυντικός ήταν μετά έπαιζε στα δεξιά στο 6 να καλύπτει, εκεί έκανε καλές χρονιές στον Πανσεραικό έκανε καλή χρονιά και αντικαταστατός, έτσι εισηγήθηκε ο Lucesku για την προσθήκη του είναι και Έλληνας. Να λέμε τα πράγματα όπως είναι να τα διαβάζει και κανένα παιδί εδώ που θέλει να ενημερώνεται.
Και θα πάμε όμιλο Europa χωρίς μασέρ? ΈΓΚΛΗΜΑEqualizer έγραψε:Να νεκρωσουν εντελως τα γραφεία θέλεις δλδ ρε αδερφέ;blackchaos έγραψε:Αύριο πρέπει να έχουν φέρει Σβαρνα ή Μιχαη ,και να δώσουν 2 μύρια στις ομάδες τους έτσι όπως τα καταφέρανε.
Δύο τρία είναι όλα τα στελέχη της ΠΑΕ ποιος να παραιτηθει; Ο μασέρ ;
- Josey Wales
-
Σίγουρα καλύτερο από τον ... ΚΑΝΕΝΑ!!!Josey Wales έγραψε:Πως τον βλέπεται;
https://www.transfermarkt.com/joel-mati ... eler/82105
Ωραίο το κόλπο για βγει πιο άνετα η λίστα!
Γκόμεζ κι άλλοι δύο θα μείνουν εκτός...
Και παίρνεις χαφ και στόπερ την βδομάδα μετά την Τετάρτη!
ΜΕΪΤΕ και νεαρό στόπερ δανεικό!
Ιβάν προχώρα
Γκόμεζ κι άλλοι δύο θα μείνουν εκτός...
Και παίρνεις χαφ και στόπερ την βδομάδα μετά την Τετάρτη!
ΜΕΪΤΕ και νεαρό στόπερ δανεικό!
Ιβάν προχώρα
- Josey Wales
Κι αυτός που έλεγαν κάποιοι πριν μέρες ακόμα ελεύθερος είναι
https://www.transfermarkt.com/marlon/pr ... ler/273236
https://www.transfermarkt.com/marlon/pr ... ler/273236
Διάκος κλασική φλωρόφατσα που δεν αντέχει το βουητό της Τούμπας. Καλά που δεν ήρθε.
Ο Μιχάι έχει να δώσει κι άλλα. Αν ο τζενεράλ θέλει build up ας έρθει άλλος.
Αναπολώ Ινσαουράλδε
Ο Μιχάι έχει να δώσει κι άλλα. Αν ο τζενεράλ θέλει build up ας έρθει άλλος.
Αναπολώ Ινσαουράλδε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος mbison την Δευ 02 Σεπ 2024, 23:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.