Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Minority4 έγραψε:Προφανώς αν με το καλό κλείσει, θα είναι ο 6ος μεσοεπιθετικός που δεν είχαμε.
Μην ξεχνάμε πως θα λείπει ο Ζίλε στο Εuro, άρα ορθή κίνηση.
23-24 Ιουλίου παίζουμε το πρώτο ματς.
Αν η Σερβία δεν προκριθεί από το group stage τελειώνει τις υποχρεώσεις της στις 25 Ιουνίου.
Αν αποκλειστεί στους 16 τελειώνει στις 2 Ιουλίου ενω αν φτάσει προημιτελικό τελειώνει στις 6
Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Minority4 έγραψε:Προφανώς αν με το καλό κλείσει, θα είναι ο 6ος μεσοεπιθετικός που δεν είχαμε.
Αν η Σερβία δεν προκριθεί από το group stage τελειώνει τις υποχρεώσεις της στις 25 Ιουνίου.
Αν αποκλειστεί στους 16 τελειώνει στις 2 Ιουλίου ενω αν φτάσει προημιτελικό τελειώνει στις 6
Ο πρώτος γύρος θα είναι διαδικαστικού χαρακτήρα. Δεν πιστεύω οτι η μή σοβαρότητα που δείξαμε πριν 2 χρόνια θα επαναληφθεί. Άρα δεν τίθεται θέμα για τους δύο πιό δύσκολους γύρους να μην έχουμε τον Ζίλε.
shogoon έγραψε:Aκόμα και τώρα πάντως τα σχόλια των γαβρων για τον Καμαρά ήταν αρνητικά. Μπορεί η Παε να έκανε πρόταση για να δει αν έβαλε μυαλό.
Όπως και άλλα παιδιά εδώ μέσα, και εγώ δεν ενθουσιάζομαι με την επιλογή Καμαρά. Το γιατί δεν μπόρεσε, δεν μπορεί, να βρεί μιά μικρομεσαία ομάδα σε καλό πρωτάθλημα (ίσως εκτός Νότινχαμ), είναι ένα ερώτημα που πρέπει ο ΠΑΟΚ να σκεφτεί. Εγώ το εστιάζω στο τεχνικό επίπεδο. Δεν είναι ο πιό κοντρολαρισμένος παίκτης, ούτε έχει το κράτημα μπάλας που απαιτείται σε υψηλό επίπεδο. Έχει την δύναμη και τις αντοχές φυσικά. Προσοχή δεν λέω οτι είναι άμπαλος, απλά οτι χρειάζεσαι καλύτερη τεχνική για να παίξεις πχ στην Ιταλία ή Αγγλία κλπ.
Στην Ελλάδα σίγουρα μπορεί να κάνει την διαφορά. Απλά με τα 2μ που ζητάει βρίσκεις πολλούς Καμαράδες, ίσως και καλύτερους του. Δεν θα με πειράξει καθόλου αν πάμε για κατι πιό ... εκλεκτό!
Ο πρώτος γύρος θα είναι διαδικαστικού χαρακτήρα. Δεν πιστεύω οτι η μή σοβαρότητα που δείξαμε πριν 2 χρόνια θα επαναληφθεί. Άρα δεν τίθεται θέμα για τους δύο πιό δύσκολους γύρους να μην έχουμε τον Ζίλε.
Ναι βρε παλικάρια δεν ανέφερα για το αν θα χάσει κάποιον αγώνα μας.
Για την προετοιμασία, κάποιες μέρες θα τις χάσει είτε τελειώσει νωρίς, είτε λίγο αργότερα και πιθανόν να πάρει και λίγες μέρες ξεκούρασης.
Αυτό φαντάζομαι ήταν το σκεπτικό για την απόκτηση εξτρεμ τώρα, για να βγουν κι οι προπονήσεις, πρώτα φιλικά κλπ.
Σιγα μην δωσει ο καβουριας 2Μ τον χρονο στον Καμαρα..
Τελος απο μας και πολυ το χαρηκα..
Ο Ετζουκε ειναι πολυ καλο μαχητικο και γρηγορο Εξτρεμ..
Ενας τετοιος παιχτης σιγουρα λειπει απ'την ομαδα σ'αυτη τη θεση..
Σπαει τα δοκαρια βεβαια,αλλα στην λιγδα θα κανει παρτυ..
Παιχταράς είναι και για 5ος για 1ος για 3ος. Εμένα μου αρέσει παρα πολύ από πέρσι που είχε ακουστεί. Τρομερός στο 1vs1 και στην μετάβαση που είναι το δυνατό μας σημείο. Είναι ένα ολοκληρωμένο εξτρεμ, δεν είναι τόσο εκτελεστής αλλά για αυτό έχουμε τον Κίριλ και τον Ατρίγια
Τεράστια μεταγραφή μιας και εχθές λέγανε ότι είναι σχεδόν μία ανάσα από τα λεγόμενα τών ΑΞΙΟΤΙΜΩΝ δημοσιογράφων μας.
Λόγω κάποιων κονέ πού έχω με οπαδούς από σχεδόν όλες τις χώρες μιας κ τον παίκτη δεν τον ήξερα, απευθύνομαι κυρίως στον μαρσαντο μιας κ είχαμε μια συνομιλία κ αν θυμάσαι σου έκανα ανάλυση την Κλαμπ Μπριζ κ θεωρώ έπεσα μέσα 98% .
Την είχα δεί σέ ένα δύο ματς, αλλά τά άλλα με τά είπαν οπαδοί πού μιλάνε στά ίσα. Όπως λέω και εγώ στα ίσα ότι τά περισσότερα ήταν ανάλυση από άλλους ..
Λοιπόν ο παίκτης όταν έπαιζε στην EREDIVISIE με τη Χερεφειν είχε απίστευτη ντρίμπλα, πηγαίνει στο one vs one καί είναι πολύ ΕΥΕΛΙΚΤΟΣ σαν τον ΤΑΙΣΟΝ..
Έχει απίστευτη ταχύτητα (πιο γρήγορος από ΤΑΙ) κ στην ευκινησία κ στην επιτάχυνση αλλά καί στο σπρίντ.
Πολλοί τον σύγκριναν με τον Μούσα .
Επίσης μαρκάρει όπως θέλει ο ΛΟΥ κ έχει αξιοπρεπής πλεμονια..
Καί τέλος αυτό πού θα πω το είδα από οπαδό τής Αντβέρπ (εξαιρετική ομάδα) στο πρωτάθλημα τού Βελγίου πού, τό 60 έως 70% είναι μαύροι παίκτες η οποίοι βασίζονται κυρίως στα πολύ αθλητικά τούς στοιχεία κ είναι από τά πιο ταχυδυναμικα πρωταθλήματα κ πολλές ομάδες τής Premier League αγοράζουν από Βέλγιο..
Είπε το εξής λοιπόν: "Είναι ένας από τους πιο ευέλικτους παίκτες που έχω δει ποτέ στο Βέλγιο. Η ντρίμπλα του είναι εκπληκτική, αν διατηρήσει αυτή τη φόρμα, ελπίζω απλώς να τον υπογράψουμε σε αυτό το ελεύθερο deal, θα μπορούσε να είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στο Βέλγιο για πολλά χρόνια ..
Χρειάστηκε λίγος χρόνος για να φτάσει στη φυσική κατάσταση που χρειαζόταν, αλλά δεν μπορώ να τον δω να χάνει πια τη θέση του, τόσο εκρηκτικός.
Τόσο γρήγορα, πολύ καλός στην ντρίμπλα και υποτιμημένη η λήψη αποφάσεων τού, άλλαξε το παιχνίδι μας μέχρι στιγμής"
Μετά την σίγουρη πώληση τού Ιωάννη ( αν κ στην Αυστρια δεν παίζουν ρεπορτάζ επί του θέματος κάτι πολύ παράξενο) βάση ρεπορτάζ απομένουν μόνο οι υπογραφές τών ΜΕΙΤΕ, ΣΒΑΜΠ, ΚΕΝΤΖΙΟΡΑ, κρατάμε δηλαδή τούς 3 πολύ σημαντικούς παίκτες πού ζήτησε ο ΛΟΥ έχουμε βρεί τόν στόχο του σέντερ φορ, έναν παίκτη πού παρά τα 33 τού είναι πολύ υψηλού επιπέδου για τά Ελληνικά δρώμενα.
Έχουμε τόν Καμαρά ακόμα εκτιμώ κ είναι ένα μέτρο πίεσης η μας χρησιμοποιεί όντως.
Προσωπικά τόν ήθελα κ τόν θέλω ποδοσφαιρικά σαν τρελός αλλά αν δεν έρθει Κλάιν Μάιν. Θά έρθει κάποιος άλλος επιπέδου με πάνω κάτω τέτοια χαρακτηριστικά.
Μήν δω μόνο κοντό παίκτη στο κέντρο. Θά φάω ξενερα.
Ένα οχταρι επιπέδου κ ένα δεκαρακι πολύ υψηλού επιπέδου..
Και ότι άλλο πρόβλημα προκύψει, βρίσκουμε καλύτερο.
Λοιπόν ο ΠΑΟΚ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ, αποβάλλουμε την μιζέρια έχοντας κατακτήσει το πιο συναρπαστικό τροφαιο όλων τών εποχών πού όμοιο τού δεν πιστεύω νά ξανά υπάρξει, αποβάλλουμε κ την έπαρση κ βήμα βήμα ειδικά αν μπούμε κ στους ομίλους θα φτιάξουμε μια ομάδα ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ.
Εδώ κ ένα βίντεο τού παίκταρα Νιγηριανού
shogoon έγραψε:Aκόμα και τώρα πάντως τα σχόλια των γαβρων για τον Καμαρά ήταν αρνητικά. Μπορεί η Παε να έκανε πρόταση για να δει αν έβαλε μυαλό.
Όπως και άλλα παιδιά εδώ μέσα, και εγώ δεν ενθουσιάζομαι με την επιλογή Καμαρά. Το γιατί δεν μπόρεσε, δεν μπορεί, να βρεί μιά μικρομεσαία ομάδα σε καλό πρωτάθλημα (ίσως εκτός Νότινχαμ), είναι ένα ερώτημα που πρέπει ο ΠΑΟΚ να σκεφτεί. Εγώ το εστιάζω στο τεχνικό επίπεδο. Δεν είναι ο πιό κοντρολαρισμένος παίκτης, ούτε έχει το κράτημα μπάλας που απαιτείται σε υψηλό επίπεδο. Έχει την δύναμη και τις αντοχές φυσικά. Προσοχή δεν λέω οτι είναι άμπαλος, απλά οτι χρειάζεσαι καλύτερη τεχνική για να παίξεις πχ στην Ιταλία ή Αγγλία κλπ.
Στην Ελλάδα σίγουρα μπορεί να κάνει την διαφορά. Απλά με τα 2μ που ζητάει βρίσκεις πολλούς Καμαράδες, ίσως και καλύτερους του. Δεν θα με πειράξει καθόλου αν πάμε για κατι πιό ... εκλεκτό!
Ούτε εγώ τρελαίνομαι με βάση την τελευταία του εικόνα μετά την επιστροφή του στο γαύρο . Συν τις αμφιβολίες μου για τον χαρακτήρα και την συμπεριφορά του.
Στον γαύρο του Μαρτίνς ήταν από τους καλύτερους παίκτες στο πρωτάθλημα αλλά πέρασε αρκετός καιρός από τότε και αντί για βελτίωση υπάρχει πτώση.
Jim_Chatz έγραψε:Λέει η Μετροσπορτ στην εφημερίδα φήμες για "μεγάλη πρόταση σφήνα" για τον Καμαρά. Μάλλον από τον νιαου
Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δε νομίζω -να μην πω είμαι σίγουρος και παρεξηγηθώ- ο Μελισσανίδης να θέλει να δώσει τόσο μεγάλο συμβόλαιο. Επίσης , κάπου διάβασα ότι την πουλάει την ομάδα