Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II
Λειπει δοντι στον Σαματτα;!;!;
Επιθετικο χωρις δοντι πανε να φερουν;
Θεεεεεεεε μου τιμωρησε μας!
Επιθετικο χωρις δοντι πανε να φερουν;
Θεεεεεεεε μου τιμωρησε μας!
- Psuxo_logos
Δεν ξέρω. Έτσι μου φαίνεται. Ενοχλείσαι;joshua έγραψε:Tωρα ειναι ποστ αυτο?Psuxo_logos έγραψε:Σουρεαλισμός. Τρέλα. Παράνοια.
Να περιμένουμε τόσες μέρες έναν κάποιον Σαμάτα από την τανζανια που του λείπει ένα δόντι. Και να μας κανει και τον δύσκολο.
Πόσο ΠΑΟΚ!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Φυσιογνωμικά και μόνο ρε παιδιά, εχει κι εκεινο το κενό στα δοντάκια...psykoman έγραψε:Γιατι ο Σαματα ειναι Πιου;

Gospi έγραψε:Βγαλτε καμια φημη ρε παιδια! Εστω εναν νεωκορο αν δεν μπορειτε να βρειτε παπα!
Δεν παλευεται καλοκαιρι χωρις παπατζηδιλικι μεταγραφικο!
Κοντά σε Πιατι ο ΠΑΟΚ
Μπαμ πάταγος
- Psuxo_logos
Μην μιλάς έτσι γιατί μπορεί να θιχτεί κάποιος Mod.papwolf έγραψε:Φυσιογνωμικά και μόνο ρε παιδιά, εχει κι εκεινο το κενό στα δοντάκια...psykoman έγραψε:Γιατι ο Σαματα ειναι Πιου;
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
- ΑποστόληςΑ
Εσύ ο ίδιος πρέπει να θιχτείς με αυτές τις μαλακιες που γράφεις, όχι οι μοντς.
- navigator11
Άρα δεν πρόκειται να κλείσει ο παίχτης. Αυτό λες ευθέως.paokovios1974 έγραψε:@nunies
Όταν υπάρχει οικονομικό πρόβλημα και σου λένε ότι περιμένουμε τι βίζα Ε ναι είναι δούλεμα.
Και χοντρό μάλιστα.
ο παππούς μου έλεγε: παρακαλητό μ....νί ξυνό γ.....σι!
θυμάμαι και του Νάσμπεργκ .... πφφφφφφφφ
τι ζητάω ο οπαδός? ανακοίνωση μεταγραφών τύπου Εκόνγκ
σαν τον ΠΑΟΚ ούτε ο Φώσκολος τόσα σίριαλ
θυμάμαι και του Νάσμπεργκ .... πφφφφφφφφ
τι ζητάω ο οπαδός? ανακοίνωση μεταγραφών τύπου Εκόνγκ
σαν τον ΠΑΟΚ ούτε ο Φώσκολος τόσα σίριαλ
- Psuxo_logos
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II
Την επόμενη φορά θα σε ρωτήσω για να πάρω την επικύρωση «φίλε».obanebane έγραψε:Εσύ ο ίδιος πρέπει να θιχτείς με αυτές τις μαλακιες που γράφεις, όχι οι μοντς.
Σιγά μην θιχτώ εγώ για ένα χιουμοριστικό ποστ στο φορουμ, που κοροϊδεύω απλά τον Σαμάτα φουλ καλοπροαίρετα και για να φτιάξει το κλίμα.
Δεν το ήξερα κάθε μέρα να κάνω αναλύσεις επι αναλύσεων για παίκτες κ στόχους που δε θα έρθουν ποτέ.
Φτανει με την λογοκρισία.
Εσυ να θιχτείς που βρίζεις και το παίζεις δικηγόρος.
@Μαύρο Χιόνι έχω το νου μου και πολύ μάλιστα. Κάνε με μπαν δεν με απασχολεί ούτε λίγο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Psuxo_logos την Δευ 10 Ιούλ 2023, 11:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μισό
Κανένα Σαματα δε παρακαλάει ο ΠΑΟΚ
Τα λεφτά του θέλει να πάρει και είναι διατεθειμένος να περιμένει κι άλλο
Εμείς καιγόμαστε όχι αυτός
Κανένα Σαματα δε παρακαλάει ο ΠΑΟΚ
Τα λεφτά του θέλει να πάρει και είναι διατεθειμένος να περιμένει κι άλλο
Εμείς καιγόμαστε όχι αυτός
Καλημέρα σε όλους.
Χαλαρώστε τα κεφάλια σας και μη χαλιέστε παραπάνω απ' όσο πρέπει για μεταγραφές και ιστορίες.
Πιστεύω πως και ο ίδιος ο Ιβάν γνωρίζει καλά πως αυτή η πολιτική δεν έχει μέλλον. Βασικά δεν έχει ευοίωνο μέλλον. Μη κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας.
Ή που θα το δείξει με πράξεις μέσα στις επόμενες 40 μέρες, όχι απαραίτητα πριν τα Ευρωπαϊκά ματς ή όλοι μας φανταζόμαστε λίγο πολύ τι θα ακολουθήσει.
Σε κάθε περίπτωση ΔΕΝ αξίζει να χαλάτε τη ζαχαρένια σας. Όλοι μας κουβαλάμε τον προσωπικό μας σταυρό, οπότε μη σπαταλάτε τσάμπα ενέργεια και καλή διάθεση για ανθρώπους που βγάζουν καράβια λεφτά.
Την υγειά μας να έχουμε όλοι αδέρφια. Το πιο σημαντικό. Μη το ξεχνάτε.
Χαλαρώστε τα κεφάλια σας και μη χαλιέστε παραπάνω απ' όσο πρέπει για μεταγραφές και ιστορίες.
Πιστεύω πως και ο ίδιος ο Ιβάν γνωρίζει καλά πως αυτή η πολιτική δεν έχει μέλλον. Βασικά δεν έχει ευοίωνο μέλλον. Μη κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας.
Ή που θα το δείξει με πράξεις μέσα στις επόμενες 40 μέρες, όχι απαραίτητα πριν τα Ευρωπαϊκά ματς ή όλοι μας φανταζόμαστε λίγο πολύ τι θα ακολουθήσει.
Σε κάθε περίπτωση ΔΕΝ αξίζει να χαλάτε τη ζαχαρένια σας. Όλοι μας κουβαλάμε τον προσωπικό μας σταυρό, οπότε μη σπαταλάτε τσάμπα ενέργεια και καλή διάθεση για ανθρώπους που βγάζουν καράβια λεφτά.
Την υγειά μας να έχουμε όλοι αδέρφια. Το πιο σημαντικό. Μη το ξεχνάτε.
- Psuxo_logos
Ωραίος Black. Πολλοί εδώ μέσα κρυμμένοι στην γωνία περιμένουν ποτέ θα την πουν στον απέναντι τους.
Πότε θα αποδειχτούν πιο «σκεπτόμενοι» και πιο υγιείς.
Αφήστε να ακουστεί η γνώμη του καθενός και η γνώμη που απαιτείτε.
Πότε θα αποδειχτούν πιο «σκεπτόμενοι» και πιο υγιείς.
Αφήστε να ακουστεί η γνώμη του καθενός και η γνώμη που απαιτείτε.
- paokovios1974
Όχι,navigator11 έγραψε:Άρα δεν πρόκειται να κλείσει ο παίχτης. Αυτό λες ευθέως.paokovios1974 έγραψε:@nunies
Όταν υπάρχει οικονομικό πρόβλημα και σου λένε ότι περιμένουμε τι βίζα Ε ναι είναι δούλεμα.
Και χοντρό μάλιστα.
Ότι υπάρχει οικονομική διαφορά λέω, και ως συνήθως, Ω τι περίεργο θα φανεί αγεφυρωτη.