Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι
Δεν λέω ότι δεν προτάθηκαν,αλλά ότι από τη στιγμή που βγήκαν προς τα έξω,δύσκολο να ισχύουν. Ιταλός διεθνής να έρθει στον ΠΑΟΚ; Θα πάρουμε εξτρεμ με μηδέν σχεδόν γκολ όταν έχουμε τεραστιο θέμα στο σκοραρισμα;
joshua έγραψε:Αγαπώ παππα αλλά δεν δίνω πάρα ελαχιστες πιθανότητες να ισχύουν τα ονόματα.
Αν κινούμαστε πραγματικά για Γκαμπιατινι, είναι πιθανόν να ισχύουν όλα τα ονόματα,έχει λογική, λόγω ιταλικού τιμ,αγάπη του Λουτσεσκου για καμπιονατο και προϊστορίας του πατέρα του.
Το θέμα είναι, ποια είναι τα όπλα που έχουμε στα χέρια μας για να δελεασουμε τέτοιους παίχτες,εκεί η απάντηση είναι λίγο δύσκολη.
Απορώ γιατί το λες..joshua έγραψε:Αγαπώ παππα αλλά δεν δίνω πάρα ελαχιστες πιθανότητες να ισχύουν τα ονόματα.
Εδώ και τόσες μέρες οι "ρεπόρτερ" μας όταν αναφέρονται στο χαφ στο φορ και στο εξτρέμ που έχουμε επαφές σχεδόν τους φωτογραφίζουν λέγοντας ότι δεν θα χρειαστεί να γκουγκλαρουμε για να τους βρούμε, ότι είναι από πρωτάθλημα πρώτης γραμμής κλπ κλπ.
Γιατί αποκλείεται να είναι αυτοί;
- buffalobill4
Παιδιά άμα σας ξινιζουν οι παίκτες του πάτερ, καλύτερα πάρτε ένα μπρεηκ μέχρι τέλη Σεπτεμβρίου από το τοπικ μεταγραφών γιατί θα υπάρξει κύμα περμανάντ
paokovios1974 έγραψε:Απλα τραγικοι παιχτες.
Δεν κανουν
Μη τρολαρεις οταν τους βλεπεις ολους στη τσιτα.
Εγω δεν ειπα οτι ξινιζουν,ισα ισα σουπερ ειναι.Απλα δεν πιστευω οτι ισχυουν.Μονο του Πιατσα θεωρω οτι ειναι εφικτο αλλα δεν νομιζω να ενδιαφερομαστε για αυτον.Ειναι μεγαλο ρισκο και δεν μας παιρνει.Προτιμω πχ παικτη τυπου Κερκ.
- sourmenetes
- Moderator
Τα ποσά που ακούγονται 1,1-1,3 για χαφ μεσοεπιθετικοι συν ότι του φορ μπορεί να είναι 1,5 εκ, αν πέσουμε διάνα, θα είναι σίγουρα Καλές περιπτώσεις.
Το ζήτημα είναι να αρχίσουν να έρχονται.
Επίσης η περίπτωση σίγουρα δεν είναι το ουαου αλλά ξέρουμε τι μπορεί να δώσει ο παίκτης.
Με μια προετοιμασία σίγουρα μπορεί να αποδώσει.
Ας ελπίσουμε ότι φέτος θα μας πάει και λιγο. Θέλεις να έχεις καλή βάση θες και λίγο τύχη να σου κάτσουν τα πράγματα και να πάρεις τα πάνω σου.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το ζήτημα είναι να αρχίσουν να έρχονται.
Επίσης η περίπτωση σίγουρα δεν είναι το ουαου αλλά ξέρουμε τι μπορεί να δώσει ο παίκτης.
Με μια προετοιμασία σίγουρα μπορεί να αποδώσει.
Ας ελπίσουμε ότι φέτος θα μας πάει και λιγο. Θέλεις να έχεις καλή βάση θες και λίγο τύχη να σου κάτσουν τα πράγματα και να πάρεις τα πάνω σου.
- buffalobill4
Τα μόνα πραγματικά όπλα μας είναι η προωρη συνταξιοδοτηση και ένα εξοχικό στην Χαλκιδική. Κατά τα άλλα γιατί να επιλέξει κάποιος φτασμενος από το καμπιονάτο σε καλή ηλικία να έρθει τέλη Ιουνίου στον 4ο της Ελλάδας;obanebane έγραψε:joshua έγραψε:Αγαπώ παππα αλλά δεν δίνω πάρα ελαχιστες πιθανότητες να ισχύουν τα ονόματα.
Αν κινούμαστε πραγματικά για Γκαμπιατινι, είναι πιθανόν να ισχύουν όλα τα ονόματα,έχει λογική, λόγω ιταλικού τιμ,αγάπη του Λουτσεσκου για καμπιονατο και προϊστορίας του πατέρα του.
Το θέμα είναι, ποια είναι τα όπλα που έχουμε στα χέρια μας για να δελεασουμε τέτοιους παίχτες,εκεί η απάντηση είναι λίγο δύσκολη.
Για να δελεασεις εναν τέτοιο παικτη, ή πρέπει να παιζεις ομιλους Europa. ή προκριματικά έστω Ch.l
Αλλιώς, μονο με λεφτά τους δελελάζεις...αλλα και σε αυτο. δεν βλεπω (λογο αυταρκειας) να δινουμε τρελά ποσά..
Μακαρι, να ερθουν οι πρώτες επιλογές που θέλουν...
Πάντως. δεν νομίζω να πάμε χειρότερα απο πέρυσι,

Αλλιώς, μονο με λεφτά τους δελελάζεις...αλλα και σε αυτο. δεν βλεπω (λογο αυταρκειας) να δινουμε τρελά ποσά..
Μακαρι, να ερθουν οι πρώτες επιλογές που θέλουν...
Πάντως. δεν νομίζω να πάμε χειρότερα απο πέρυσι,

Εγώ για Τουρκία τους βλέπω όλους αυτούς πάντως, έχω ξαναγράψει ότι για μένα είναι με διαφορά ο μεγαλύτερος αντίπαλος για παίχτες που θα μπορούσαν να παίξουν στην Ελλάδα,γιατί τα λεφτά που μπορούν να δώσουν οι τέσσερις πρώτοι της superleague, μπορούν να τα δώσουν οι 7-8 της Τουρκίας που είναι κατω από τις τρεις παραδοσιακές της χώρας (Φενέρ, Γαλατά, Μπεσικτας) ,μιλάμε δηλαδή για 10-11 ομάδες στη γειτονιά μας με μπάτζετ ίδιο ή μεγαλύτερο από τις 4 δικές μας.
Το να θελεις Γκαμπιαντινι και να τον συνδιαζεις με Τομας στην επιθεση ειναι σαν να βαζεις ανανα στη πιτσα...
- sourmenetes
- Moderator
Πίτσα με μερεντα όμως;;;
- paokovios1974
Είπα να το ελαφρύνω, άλλα το κλίμα είναι βαρύ κι ασήκωτο .
Επίσης κάποιοι βγάζετε και εμπάθεια.
Χαλαρώστε όλα καλά θα πάνε.
Επίσης κάποιοι βγάζετε και εμπάθεια.
Χαλαρώστε όλα καλά θα πάνε.
Η χαβανέζικη πίτσα με ζαμπόν και ανανά που είναι και γαμάτη δημιουργήθηκε από Ελληνοκαναδόjoshua έγραψε:Το να θελεις Γκαμπιαντινι και να τον συνδιαζεις με Τομας στην επιθεση ειναι σαν να βαζεις ανανα στη πιτσα...