Razvan Lucescu III
-
Re: Razvan Lucescu III
Τα κολληματα του Λου δεν εχουν να κανουν με παιχτες εκτος αν μιλαμε για διαμαντια τυπου Ουαρντα. Δεν εχει προβλημα με τους παιχτες αντιθετα ειναι και καλος ψυχολογος. Με τα συστηματα εχει κολληματα και με τον τροπο παιχνιδιου. Εκει δεν αλλαζει ευκολα χούγια.
-
- Mr Ξερόλας 2019
Κοίτα πορώδες τους την Κυριακή,να σκυλιασπυν και να τους βάλουν ,όσα περισσότερα μπορουν.
Έχω προωθεί πολύ λεμε.
Χωρίς έλεος,χωρίς οίκτο,όσα περισσότερα μπορείς.
Τάισον βάλτους μέσα στα δίχτυα.
Έχω προωθεί πολύ λεμε.
Χωρίς έλεος,χωρίς οίκτο,όσα περισσότερα μπορείς.
Τάισον βάλτους μέσα στα δίχτυα.
Ξερεις μηπως;dragon έγραψε:Το πως κ το γιατί φαντάζομαι μικρή σημασία έχειDimg4a έγραψε:Τον εξαφανισε και ξαφνικα βασικος και απο τους καλυτερους. Τι να υποθεσειςpsykoman έγραψε:Εγω απορω πως δεν εγραψε ακομη κανεις εδω μεσα για τον Σαστρε μετα απο το χθεσινο ματς...
Το ειπα πολυ καλοπροαιρετα γιατι δεν ξερω τι να υποθεσω αλλα ο dragon κατευθειαν τσιμπησε χωρις λογοpsykoman έγραψε:Ενας καλοπροαιρετος Dim θα μπορουσε να πει οτι ο Σαστρε επαιξε οταν ηταν πλεον ετοιμος μετα τον τραυματισμο του.Dimg4a έγραψε:Τον εξαφανισε και ξαφνικα βασικος και απο τους καλυτερους. Τι να υποθεσειςpsykoman έγραψε:Εγω απορω πως δεν εγραψε ακομη κανεις εδω μεσα για τον Σαστρε μετα απο το χθεσινο ματς...
Διαβασαμε μεχρι και οτι ο Λου του το κραταει μανιατικο απ τον τελικο.
Ο Λου εχει δειξει ενα μοτιβο οτι ο καθε παικτης παιζει οταν ειναι ετοιμος η τελος παντων οταν ο Λου θεωρει οτι ο εκαστοτε παικτης εχει να προσφερει στην ομαδα...
Γενικα μου δειχνει οτι ειναι δικαιος...Δεν νομιζω οτι αδικησε καποιον ως τωρα...και αν υπαρχει καποιος θα ειναι η εξαιρεση..
Παντως μετα τα σημερινα αισχη με βαζελο και κουλα βλεπω τους τιτλους απο τωρα για το ποσο μεγαλοι προπονηταραδες ειναι ο αλμειδας και ο γκανταλφ...και για το ποσο ψυχαρα ειναι η κουλα...
- abc_o_ karpouzas
Λούτσο....
Εσύ θα τους κλείσεις τα....μαντρια...
Περιμενο το μοτίβο.. που πιστεύω ότι δουλεύεις..να συνεχίσει την άνοδο μέχρι τον αγώνα με τον γαυρο...
...
Εσύ θα τους κλείσεις τα....μαντρια...
Περιμενο το μοτίβο.. που πιστεύω ότι δουλεύεις..να συνεχίσει την άνοδο μέχρι τον αγώνα με τον γαυρο...
...
Καρπουζα εγω μετα τα σημερινα δεν εχω πολλες ελπιδες...
Απο 2 πεναλντι τα ποκεμον και απο 1 ακυρωμενο γκολ στον αντιπαλο...και η σεμνη τελετη ελαβε τελος
Αν ειχε την διαιτησια του ποκ ο Λου οχι απλα αηττητο...ουτε ισοπαλια δνε θα καναμε
Απο 2 πεναλντι τα ποκεμον και απο 1 ακυρωμενο γκολ στον αντιπαλο...και η σεμνη τελετη ελαβε τελος
Αν ειχε την διαιτησια του ποκ ο Λου οχι απλα αηττητο...ουτε ισοπαλια δνε θα καναμε
Νταξει, πλεον γυρισαμε σε εποχες Κοκκαλη. Καντε οτι καλυτερο μπορειτε ρασβαν και αφηστε τους να σφαζουν και να εκτιθονται.
- navigator11
Αυτή είναι η πραγματικότητα. Η ομάδα οφείλει μέσα στη σεζόν να εξελιχθεί και να προοδεύσει αγωνιστικά. Αυτό είναι άλλο θέμα. Αυτή τη σαπίλα όμως καθαρά αγωνιστικά δε γίνεται να την αντιπαλέψεις. Πρέπει να φτιάξεις ομάδα τουλάχιστον 2 επίπεδα ανώτερη των κλεφτών και να μην σκοντάψεις σχεδόν πουθενά. Δεν μπορούμε πλέον να έχουμε τόσο ανορθολογικές απαιτήσεις ούτε από τον Σαββίδη, ούτε από τους προπονητές, ούτε από τους παίχτες.
- abc_o_ karpouzas
psykoman έγραψε:Καρπουζα εγω μετα τα σημερινα δεν εχω πολλες ελπιδες...
Είμαστε σε...αναμονη...
Με τον βαζελο θα δούμε που...παμε...
Κανένας δεν μπορεί να εξελιχθεί κι να προοδεύσει αγωνιστικά σε ένα σιχαμενο περιβάλλον όπως αυτό. Στο ματς με τον βαζελο μας στέλνουν τον διαιτητή που μας είχε σφάξει στο Γρανάδα ΠΑΟΚ .navigator11 έγραψε:Αυτή είναι η πραγματικότητα. Η ομάδα οφείλει μέσα στη σεζόν να εξελιχθεί και να προοδεύσει αγωνιστικά. Αυτό είναι άλλο θέμα. Αυτή τη σαπίλα όμως καθαρά αγωνιστικά δε γίνεται να την αντιπαλέψεις. Πρέπει να φτιάξεις ομάδα τουλάχιστον 2 επίπεδα ανώτερη των κλεφτών και να μην σκοντάψεις σχεδόν πουθενά. Δεν μπορούμε πλέον να έχουμε τόσο ανορθολογικές απαιτήσεις ούτε από τον Σαββίδη, ούτε από τους προπονητές, ούτε από τους παίχτες.
Μπορούμε να πάρουμε νίκη με τον Βάζελο του Gandalf; Στα @@μας για τους Προποτζίδες.psykoman έγραψε:Παντως μετα τα σημερινα αισχη με βαζελο και κουλα βλεπω τους τιτλους απο τωρα για το ποσο μεγαλοι προπονηταραδες ειναι ο αλμειδας και ο γκανταλφ...και για το ποσο ψυχαρα ειναι η κουλα...
Δεν αντιλέγω είδα και εγώ χθες την ξεφτίλα των Χάρτινων-Προποτζίδων και θα έσπαγα την τηλεόραση.
Συμφωνώ ας καθαρίζουμε εμείς τα παιχνίδια έστω με 1-0 0-1 +++ γιατί είδες την ξεφτίλα χθες με την Κούλα και τον Κελαηδόνη.Dimg4a έγραψε:Νταξει, πλεον γυρισαμε σε εποχες Κοκκαλη. Καντε οτι καλυτερο μπορειτε ρασβαν και αφηστε τους να σφαζουν και να εκτιθονται.
- navigator11
Δε θα πετάξουμε λευκή πετσέτα λόγω διαιτησίας αναφορικά με την κριτική στην ομάδα. Βήματα προόδου επιβάλλεται να γίνουν και θα γίνουν, δεν έχω αμφιβολία. Τώρα το τι μπορεί η ομάδα να πετύχει στο τέλος είναι μια άλλη κουβέντα. Φαίνεται ότι υπάρχει πρόθεση φέτος να μην επιτραπεί στον ΠΑΟΚ να πάει με αξιώσεις όπως πέρσι στα πλέι οφφς.Andrew R έγραψε:Κανένας δεν μπορεί να εξελιχθεί κι να προοδεύσει αγωνιστικά σε ένα σιχαμενο περιβάλλον όπως αυτό. Στο ματς με τον βαζελο μας στέλνουν τον διαιτητή που μας είχε σφάξει στο Γρανάδα ΠΑΟΚ .navigator11 έγραψε:Αυτή είναι η πραγματικότητα. Η ομάδα οφείλει μέσα στη σεζόν να εξελιχθεί και να προοδεύσει αγωνιστικά. Αυτό είναι άλλο θέμα. Αυτή τη σαπίλα όμως καθαρά αγωνιστικά δε γίνεται να την αντιπαλέψεις. Πρέπει να φτιάξεις ομάδα τουλάχιστον 2 επίπεδα ανώτερη των κλεφτών και να μην σκοντάψεις σχεδόν πουθενά. Δεν μπορούμε πλέον να έχουμε τόσο ανορθολογικές απαιτήσεις ούτε από τον Σαββίδη, ούτε από τους προπονητές, ούτε από τους παίχτες.
Εγώ το λέω εδώ και καιρό..
Στην Ελλάδα και 4η θέση είναι φυσιολογική. Για αγωνιστικούς και εξωαγωνιστικους λόγους..
Ωστόσο, ο μεγάλος στόχος της ομάδας φέτος θα πρέπει να είναι η ευρωπη. Προσωπικά εκεί θα τον κρίνω τον Λουτσεσκου. Αν φτάσει μέχρι τους 8 τότε θα είναι πετυχημένη χρονιά. Είναι οι πόντοι, είναι το πρεστίζ, είναι τα λεφτά. Ενω Ελλάδα και 3ος να βγεις, δεν έχει διαφορά.
Προφανώς αν στους 16 σου κάτσει η Άστον Βίλα δεν θα μιλάμε για αποτυχία, αλλά μέχρι εκεί πιστεύω φτάνουμε "εύκολα".
Ματς της βδομάδας είναι αυτό της Πέμπτης και όχι της Κυριακής..
Στην Ελλάδα και 4η θέση είναι φυσιολογική. Για αγωνιστικούς και εξωαγωνιστικους λόγους..
Ωστόσο, ο μεγάλος στόχος της ομάδας φέτος θα πρέπει να είναι η ευρωπη. Προσωπικά εκεί θα τον κρίνω τον Λουτσεσκου. Αν φτάσει μέχρι τους 8 τότε θα είναι πετυχημένη χρονιά. Είναι οι πόντοι, είναι το πρεστίζ, είναι τα λεφτά. Ενω Ελλάδα και 3ος να βγεις, δεν έχει διαφορά.
Προφανώς αν στους 16 σου κάτσει η Άστον Βίλα δεν θα μιλάμε για αποτυχία, αλλά μέχρι εκεί πιστεύω φτάνουμε "εύκολα".
Ματς της βδομάδας είναι αυτό της Πέμπτης και όχι της Κυριακής..