Razvan Lucescu III

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Wonderland

Re: Razvan Lucescu III

Δημοσίευση από Wonderland »

Τα κολληματα του Λου δεν εχουν να κανουν με παιχτες εκτος αν μιλαμε για διαμαντια τυπου Ουαρντα. Δεν εχει προβλημα με τους παιχτες αντιθετα ειναι και καλος ψυχολογος. Με τα συστηματα εχει κολληματα και με τον τροπο παιχνιδιου. Εκει δεν αλλαζει ευκολα χούγια.
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Κοίτα πορώδες τους την Κυριακή,να σκυλιασπυν και να τους βάλουν ,όσα περισσότερα μπορουν.

Έχω προωθεί πολύ λεμε.

Χωρίς έλεος,χωρίς οίκτο,όσα περισσότερα μπορείς.

Τάισον βάλτους μέσα στα δίχτυα.
Dimg4a

Δημοσίευση από Dimg4a »

dragon έγραψε:
Dimg4a έγραψε:
psykoman έγραψε:Εγω απορω πως δεν εγραψε ακομη κανεις εδω μεσα για τον Σαστρε μετα απο το χθεσινο ματς...
Τον εξαφανισε και ξαφνικα βασικος και απο τους καλυτερους. Τι να υποθεσεις
Το πως κ το γιατί φαντάζομαι μικρή σημασία έχει
Ξερεις μηπως;
Dimg4a

Δημοσίευση από Dimg4a »

psykoman έγραψε:
Dimg4a έγραψε:
psykoman έγραψε:Εγω απορω πως δεν εγραψε ακομη κανεις εδω μεσα για τον Σαστρε μετα απο το χθεσινο ματς...
Τον εξαφανισε και ξαφνικα βασικος και απο τους καλυτερους. Τι να υποθεσεις
Ενας καλοπροαιρετος Dim θα μπορουσε να πει οτι ο Σαστρε επαιξε οταν ηταν πλεον ετοιμος μετα τον τραυματισμο του.

Διαβασαμε μεχρι και οτι ο Λου του το κραταει μανιατικο απ τον τελικο.

Ο Λου εχει δειξει ενα μοτιβο οτι ο καθε παικτης παιζει οταν ειναι ετοιμος η τελος παντων οταν ο Λου θεωρει οτι ο εκαστοτε παικτης εχει να προσφερει στην ομαδα...

Γενικα μου δειχνει οτι ειναι δικαιος...Δεν νομιζω οτι αδικησε καποιον ως τωρα...και αν υπαρχει καποιος θα ειναι η εξαιρεση..
Το ειπα πολυ καλοπροαιρετα γιατι δεν ξερω τι να υποθεσω αλλα ο dragon κατευθειαν τσιμπησε χωρις λογο
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Παντως μετα τα σημερινα αισχη με βαζελο και κουλα βλεπω τους τιτλους απο τωρα για το ποσο μεγαλοι προπονηταραδες ειναι ο αλμειδας και ο γκανταλφ...και για το ποσο ψυχαρα ειναι η κουλα...
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

Λούτσο....

Εσύ θα τους κλείσεις τα....μαντρια...

Περιμενο το μοτίβο.. που πιστεύω ότι δουλεύεις..να συνεχίσει την άνοδο μέχρι τον αγώνα με τον γαυρο...
...
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Καρπουζα εγω μετα τα σημερινα δεν εχω πολλες ελπιδες...

Απο 2 πεναλντι τα ποκεμον και απο 1 ακυρωμενο γκολ στον αντιπαλο...και η σεμνη τελετη ελαβε τελος

Αν ειχε την διαιτησια του ποκ ο Λου οχι απλα αηττητο...ουτε ισοπαλια δνε θα καναμε
Dimg4a

Δημοσίευση από Dimg4a »

Νταξει, πλεον γυρισαμε σε εποχες Κοκκαλη. Καντε οτι καλυτερο μπορειτε ρασβαν και αφηστε τους να σφαζουν και να εκτιθονται.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Αυτή είναι η πραγματικότητα. Η ομάδα οφείλει μέσα στη σεζόν να εξελιχθεί και να προοδεύσει αγωνιστικά. Αυτό είναι άλλο θέμα. Αυτή τη σαπίλα όμως καθαρά αγωνιστικά δε γίνεται να την αντιπαλέψεις. Πρέπει να φτιάξεις ομάδα τουλάχιστον 2 επίπεδα ανώτερη των κλεφτών και να μην σκοντάψεις σχεδόν πουθενά. Δεν μπορούμε πλέον να έχουμε τόσο ανορθολογικές απαιτήσεις ούτε από τον Σαββίδη, ούτε από τους προπονητές, ούτε από τους παίχτες.
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

psykoman έγραψε:Καρπουζα εγω μετα τα σημερινα δεν εχω πολλες ελπιδες...

Απο 2 πεναλντι τα ποκεμον και απο 1 ακυρωμενο γκολ στον αντιπαλο...και η σεμνη τελετη ελαβε τελος

Αν ειχε την διαιτησια του ποκ ο Λου οχι απλα αηττητο...ουτε ισοπαλια δνε θα καναμε

Είμαστε σε...αναμονη...

Με τον βαζελο θα δούμε που...παμε...
Andrew R

Δημοσίευση από Andrew R »

navigator11 έγραψε:Αυτή είναι η πραγματικότητα. Η ομάδα οφείλει μέσα στη σεζόν να εξελιχθεί και να προοδεύσει αγωνιστικά. Αυτό είναι άλλο θέμα. Αυτή τη σαπίλα όμως καθαρά αγωνιστικά δε γίνεται να την αντιπαλέψεις. Πρέπει να φτιάξεις ομάδα τουλάχιστον 2 επίπεδα ανώτερη των κλεφτών και να μην σκοντάψεις σχεδόν πουθενά. Δεν μπορούμε πλέον να έχουμε τόσο ανορθολογικές απαιτήσεις ούτε από τον Σαββίδη, ούτε από τους προπονητές, ούτε από τους παίχτες.
Κανένας δεν μπορεί να εξελιχθεί κι να προοδεύσει αγωνιστικά σε ένα σιχαμενο περιβάλλον όπως αυτό. Στο ματς με τον βαζελο μας στέλνουν τον διαιτητή που μας είχε σφάξει στο Γρανάδα ΠΑΟΚ .
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

psykoman έγραψε:Παντως μετα τα σημερινα αισχη με βαζελο και κουλα βλεπω τους τιτλους απο τωρα για το ποσο μεγαλοι προπονηταραδες ειναι ο αλμειδας και ο γκανταλφ...και για το ποσο ψυχαρα ειναι η κουλα...
Μπορούμε να πάρουμε νίκη με τον Βάζελο του Gandalf; Στα @@μας για τους Προποτζίδες.
Δεν αντιλέγω είδα και εγώ χθες την ξεφτίλα των Χάρτινων-Προποτζίδων και θα έσπαγα την τηλεόραση.
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

Dimg4a έγραψε:Νταξει, πλεον γυρισαμε σε εποχες Κοκκαλη. Καντε οτι καλυτερο μπορειτε ρασβαν και αφηστε τους να σφαζουν και να εκτιθονται.
Συμφωνώ ας καθαρίζουμε εμείς τα παιχνίδια έστω με 1-0 0-1 +++ γιατί είδες την ξεφτίλα χθες με την Κούλα και τον Κελαηδόνη.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Andrew R έγραψε:
navigator11 έγραψε:Αυτή είναι η πραγματικότητα. Η ομάδα οφείλει μέσα στη σεζόν να εξελιχθεί και να προοδεύσει αγωνιστικά. Αυτό είναι άλλο θέμα. Αυτή τη σαπίλα όμως καθαρά αγωνιστικά δε γίνεται να την αντιπαλέψεις. Πρέπει να φτιάξεις ομάδα τουλάχιστον 2 επίπεδα ανώτερη των κλεφτών και να μην σκοντάψεις σχεδόν πουθενά. Δεν μπορούμε πλέον να έχουμε τόσο ανορθολογικές απαιτήσεις ούτε από τον Σαββίδη, ούτε από τους προπονητές, ούτε από τους παίχτες.
Κανένας δεν μπορεί να εξελιχθεί κι να προοδεύσει αγωνιστικά σε ένα σιχαμενο περιβάλλον όπως αυτό. Στο ματς με τον βαζελο μας στέλνουν τον διαιτητή που μας είχε σφάξει στο Γρανάδα ΠΑΟΚ .
Δε θα πετάξουμε λευκή πετσέτα λόγω διαιτησίας αναφορικά με την κριτική στην ομάδα. Βήματα προόδου επιβάλλεται να γίνουν και θα γίνουν, δεν έχω αμφιβολία. Τώρα το τι μπορεί η ομάδα να πετύχει στο τέλος είναι μια άλλη κουβέντα. Φαίνεται ότι υπάρχει πρόθεση φέτος να μην επιτραπεί στον ΠΑΟΚ να πάει με αξιώσεις όπως πέρσι στα πλέι οφφς.
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Εγώ το λέω εδώ και καιρό..

Στην Ελλάδα και 4η θέση είναι φυσιολογική. Για αγωνιστικούς και εξωαγωνιστικους λόγους..

Ωστόσο, ο μεγάλος στόχος της ομάδας φέτος θα πρέπει να είναι η ευρωπη. Προσωπικά εκεί θα τον κρίνω τον Λουτσεσκου. Αν φτάσει μέχρι τους 8 τότε θα είναι πετυχημένη χρονιά. Είναι οι πόντοι, είναι το πρεστίζ, είναι τα λεφτά. Ενω Ελλάδα και 3ος να βγεις, δεν έχει διαφορά.

Προφανώς αν στους 16 σου κάτσει η Άστον Βίλα δεν θα μιλάμε για αποτυχία, αλλά μέχρι εκεί πιστεύω φτάνουμε "εύκολα".

Ματς της βδομάδας είναι αυτό της Πέμπτης και όχι της Κυριακής..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”