Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ
Ναι γραφουν οτι δινουμε 4.5 μυρια...Δεν παιζει να ενδιαφερομαστε για Πελκα,οχι γιατι ειναι κακος παικτης αλλα γιατι το κοστος ειναι τεραστιο...
- PAOK_Antarctica
Μακάρι ότι πάρουμε από Τσόλακ - Μουργκ να πάνε στον Πέλκα.
In Rogon we trust.
In Rogon we trust.
Τον Κρμεντσικ που πηγε να παιξει στην Ινδονησια;fytilas έγραψε:αμα παμε για επιθετικο καλο θα ειναι να δουμε αμα μπορουμε να φερουμε τον κρμεντσικ που νιωθει , σιγουρα πραματα...
Τον εφερα στο ΦΜ, εβαλε 54 γκολ σε 2 χρονιαMitropolitis_1926 έγραψε:https://www.transfermarkt.com/henrique-araujo/profil/spieler/617267
![]()
![]()
![]()
Kαι δεν πηγαιναμε να παρουμε τον παικταρα τον Καμαρα απο την ομαδα του αρεως με αυτα τα λεφτα;;;; Τζαμπα μας τον εκλεψε ο γαυρος.
Πλακα πλακα αν πουληθει τελικα ο Τσολακ, μπορουμε να κανουμε προταση αγορας του Καμαρα ή θα ειναι τριγωνικο ρανταρ και τιγωνικη στηριξη;
Πλακα πλακα αν πουληθει τελικα ο Τσολακ, μπορουμε να κανουμε προταση αγορας του Καμαρα ή θα ειναι τριγωνικο ρανταρ και τιγωνικη στηριξη;
-
- Επικοινωνία:
Δεν θεωρώ "εκπτώσεις" το παίκτες όπως ο Κωνσταντέλιας, ο Ricardo κ.ο.κ ν'αντικαταστήσουν αρχικά παίκτες τύπου Jaba,Murg,Taylor που ουσιαστικά ήταν επιβάρυνση στα ταμεία χωρίς ανάλογη προσφορά.Φυσικά και θα έρθει παίκτης διαφοράς αριστερά και δεν θ'αρκεστούμε σε αλχημείες γιατί κάτι τέτοιο είτε θα δηλώνει έλλειψη στόχων είτε τάσεις αυτοχειρίας που δεν νομίζω να διαθέτει ούτε ο Razvan,ούτε ο Boto και πολύ περισσότερο ο Ivan! Τώρα περί Balde & Martin's υπάρχουν πολλές παράμετροι και δεν νομίζω οι αναζητήσεις να σταματούν εκεί.Οπως και για αριστερό στόπερ και δεξί εξτρέμ που μας κάνει την δύσκολη η Fortuna.Οι μεγάλοι της Πορτογαλίας έχουν πολύ "περίσσευμα" και το νομίζω τουλάχιστον ανόητο να θεωρεί κάποιος πώς δεν θα ψαχτεί (και εκεί) ο Boto.Θα μας χαλούσαν δηλαδή οι Ferro(Benfica) & Diogo Leite(Porto) για στόπερ με (εφικτή) ρητρα δανεισμού; Jota( Benfica) & Cabral( Sporting) το ίδιο για αριστερό εξτρέμ; Αντί του φευγάτου (μάλλον) Colak ο Sporar για φορ; Επίσης δεν σταματάει η ζωή στην απόφαση της Fortuna. Πάνε κλείσε Solbakken (αναλύοντας του ένα θελκτικό πλάνο) και άσε τους Γερμανούς με τον Narey στο χέρι! Ούτε φυσικά όλα τελειώνουν στις ορέξεις του(πολύ) Balde.Κατι Botheim & Estupinan δεν έχουν κλείσει κάπου ακόμα και η ελπίδα παραμένει ζωντανή.Blackgr4 έγραψε:Εκπτώσεις κάνουμε όταν (σχολιάζοντας) φτάσαμε από τη χαρά του να έρθει στην ομάδα ένας Μπαλντέ, ένας Φάμπιο Μαρτίνς κλπ, στο "μας φτάνει ένας Ρικάρντο", "γιατί όχι στο 10 ο Σοάρες" και "δείτε τον Ντέλια.. έκανε 2 σουτ", άρα χωράει στην ομάδα.
Λίγο υπερβολικά αυτά που γράφω, αλλά το κάνω για να φανεί το νόημα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος boogeyman77 την Πέμ 30 Ιουν 2022, 16:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δεν πας καλά εσυgika έγραψε:Μακάρι ότι πάρουμε από Τσόλακ - Μουργκ να πάνε στον Πέλκα.
In Rogon we trust.
Εγω βλεπω Καργα να κερδιζει θεση βασικου και Κουλιερακη που τον εχω παρακολουθησει και στη β να κερδιζει θεση στο ροστερ
Με την εμφανιση Ρικαρντο και Κουαλιατα σε συνδυασμο με καντουρι και μπισε μου εχει φυγει το αγχος για αρ εξτρεμ ,αν βρουμε ονομα καλως να ορισει ,αλλα δεν αισθανομαι οτι χανομαστε κιολας , σε αντιθεση με το φορ και τον Ναρευ, που δεν ερχεται
Δηλ εκει που καιγομασταν για μπακ (cb) και αρ εξτρεμ , πιο πολυ εχουμε αμεση αναγκη για φορ και αναπληρωματικο εξτρεμ δε .
Οποιος και να ηταν στη θεση του Τσολακ , θα επαιρναν τα μυαλα του αερα , αν τον ηθελε η φιναλιστ του κονφερενς και πρωταθλητρια Σκωτιας και θα ηθελε να φυγει απο μια ομαδα που τον προοριζει για αναπληρωματικο και οι οποαδοι της , ουτε αναπληρωματικο δεν τον θελουν ...και να τον κρατησουμε με το ζορι θα ειναι
Με την εμφανιση Ρικαρντο και Κουαλιατα σε συνδυασμο με καντουρι και μπισε μου εχει φυγει το αγχος για αρ εξτρεμ ,αν βρουμε ονομα καλως να ορισει ,αλλα δεν αισθανομαι οτι χανομαστε κιολας , σε αντιθεση με το φορ και τον Ναρευ, που δεν ερχεται
Δηλ εκει που καιγομασταν για μπακ (cb) και αρ εξτρεμ , πιο πολυ εχουμε αμεση αναγκη για φορ και αναπληρωματικο εξτρεμ δε .
Οποιος και να ηταν στη θεση του Τσολακ , θα επαιρναν τα μυαλα του αερα , αν τον ηθελε η φιναλιστ του κονφερενς και πρωταθλητρια Σκωτιας και θα ηθελε να φυγει απο μια ομαδα που τον προοριζει για αναπληρωματικο και οι οποαδοι της , ουτε αναπληρωματικο δεν τον θελουν ...και να τον κρατησουμε με το ζορι θα ειναι
Πιστεύω ότι το σκάουτινγκ του μποτο και οι κινήσεις που προετοίμαζε έχουν τελειώσει με τους αυτούς που έχουν ήδη έρθει.
Τώρα περιμένει την αγορά και τις ανακατατάξεις στα ρόστερ. Τι θα βγει προς πώληση και δανεισμό. Ίσως και κάποιον ελεύθερο που δεν βρίσκει το συμβόλαιο που ψάχνει.
Μεγάλο πρόβλημα τα 3-4 συμβόλαια που δεν υπολογίζουμε.
Τώρα περιμένει την αγορά και τις ανακατατάξεις στα ρόστερ. Τι θα βγει προς πώληση και δανεισμό. Ίσως και κάποιον ελεύθερο που δεν βρίσκει το συμβόλαιο που ψάχνει.
Μεγάλο πρόβλημα τα 3-4 συμβόλαια που δεν υπολογίζουμε.
renegade έγραψε:Δεν πας καλά εσυgika έγραψε:Μακάρι ότι πάρουμε από Τσόλακ - Μουργκ να πάνε στον Πέλκα.
In Rogon we trust.
Μακάρι να είχαμε παίκτη σαν τον Πέλκα στο 10. Έτοιμο, που να ξέρει τη θέση, να δίνει τρεξίματα και ένταση, να έχει τρίπλα και τελειώματα. Να σταματήσουμε να βάζουμε παιδιά από τις ακαδημίες, 6άρια/8άρια ή παίκτες που αν κανουν σπριντ τραυματίζονται σε εκείνη τη θέση.
Ναι οκ 4.5 είναι πάρα πολλά, αλλά έχουμε και ποσοστό μεταπώλησης - οπότε αυτόματα μιλάμε για ένα ποσό γύρω στα 3. Αν ο Τσόλακ αξίζει 3, ο Πέλκας αξίζει πολλά περισσότερα.
Είναι και γηγενής.
Ας δούμε κάποιες στιγμές στην Τουρκία:
[youtube]VfYmHpgE07E[/youtube]
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος gika την Πέμ 30 Ιουν 2022, 16:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
4.5 δεν τα δίνει ο ΠΑΟΚ με την καμία. Και τα 2+ είναι πολλά για παίκτη στα 28.
Εγώ θα χαιρομουν πολύ πάντως με την επιστροφή του.
Εγώ θα χαιρομουν πολύ πάντως με την επιστροφή του.
-
Το σωστό θα ήταν να βρεις ένα μικρό βιντεάκι με στιγμιότυπά του, να το ανεβάσεις στο youtube με τίτλο "Henrique Araujo Welcome to PAOK", και μετά να το ποστάρεις εδώ και να βάλεις νέφτι στους ρεπόρτερς και λοιπούς συγγενείς να τρέχουν να βρουν τι γίνεταιMitropolitis_1926 έγραψε:https://www.transfermarkt.com/henrique-araujo/profil/spieler/617267
![]()
![]()
![]()