Δεν κατάλαβες τι εννοώ !Amsterdamer_87 έγραψε:Φεραμε τον Νιντζα ρε φιλε..τυπου Τσιμι θελουμε τωραpagotatzis έγραψε:Εγώ περιμένω μια μεταγραφή τύπου Σερτζιο Ολιβέιρα !
Μεταγραφές χειμώνα 2020-2021 ΙΙ
- pagotatzis
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2020-2021 ΙΙ
- pagotatzis
Τι ρήτρα είχε αυτός ; Θυμάται κανείς ;Jeremy4 έγραψε:Δανεικό με απλησίαστη ρήτρα δηλαδή;
7-8 εκατ ;
- bersekeros
Εχουμε κανενα νεο του ''αερα''? Κανενα ελικοπτερο? Κανενα Κρις-Κραφτ?
Τα είπες όλα.Περιπτερος έγραψε:Αναρωτιέμαι τι θα γινόταν εάν ο Παντελάκης άρχιζε να πουλάει τα εργαλεία της μεγάλης εκείνης ομάδας. Ηρακλάκος θα είχαμε καταντήσει, Πανιωνάκι, Απολλωνάκι κλπ.
Πολλές φορές πέσαμε κάθετα επίπεδο επειδή μας πήραν 1-2 παίκτες.
Τίποτα δεν μας διδάσκει η ιστορία ;
Προσωπικά μου άρεσε πολύ ο παίκτης γιατί έχει καλή τεχνική, αλλά η ένταση με την οποία αγωνίζεται μου θυμίζει τον τρόπο που παίζαμε μπάλα παιδιά, πριν από καμία κοινωνική εκδήλωση, που μας επέτρεπαν να παίξουμε, μετά από χίλια παρακάλια, αλλά με τον όρο να μη λερωθούμε και να μην ιδρώσουμε.Gospi έγραψε:το σίγουρο είναι πως εκτός από back επιτακτική ανάγκη είναι ένας αμυντικός ΧΑΦ ως αντικαταστάτης του Αουγκουστο!
το όχι γιατί ο gusto είναι απαραίτητα κακός παίκτης, δεν έχω καταφέρει να βγάλω ακόμη ασφαλές συμπέρασμα για αυτό, αλλά γιατί είναι προκλητικά αδιάφορος και βαριεστημένος.
είναι εγκληματικό να στηρίζεται κανείς σε τόσο νευραλγική θέση Σε παίκτη που δεν γουστάρει να είναι στην ομάδα
θα γίνουμε μάρτυρες πολλών καταστάσεων σαν αυτή με το παιχνίδι με τον γαύρο στο μέλλον...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εντελώς ξενερωματικός με τον «υπηρεσιακό» τρόπο που αμύνεται, θα πρέπει ή να του αλλάξουν θέση ή να τον πουλήσουν
Πιστευω πολυ στον Μιχαι. Νομιζω οτι αυτος θα ειναι διπλα στον Ιγκασον με μπακ απ τους Κρεσπο σε ρολο Μαλεζα και Μιχαηλιδη ΑΝ δεν βρουμε κατι πολυ καλο στη θεση του Βαρελα.Napoli4 έγραψε:Να βάλω στη wish list και εναν κεντρικο αμυντικο διπλα στον Ινγκι;
Ο ΠΑΟΚ πρεπει να φτιαξει το νέο "Βαρελα-Κρεσπο".
Τερμα - στοπερ - χαφ - φορ.
Αν θέλουμε να πρωταγωνιστησουμε, αυτοι οι παικτες πρεπει να ειναι απο το πανω ραφι (παικτες εκατομμυριου δηλαδη).
Έτσι θυμάμαι κ το βίντεο παρουσιαση του μισιτς που είχαν παρει όλες τις απεγνωσμενες για χαφ φωνές στο ίντερνετ. Αρε μισιτς να σαι καλά. Υ. Γ. Οφ τοπικ :εκείνο το τοπικ με την προπαγάνδα κ λάθη γτ ειναι ακομα κλειδωμένο;
- pagotatzis
Η γαυροπολης λέει για Χαρίση τώρα !
Μετά το ματς μας λέει του έκανε γκελ του Παμπλο
Αιντε Παοκαρα με το τρελό σκαουτινγκ σου
Μετά το ματς μας λέει του έκανε γκελ του Παμπλο
Αιντε Παοκαρα με το τρελό σκαουτινγκ σου
- pagotatzis
Αν είναι να έρθει ο άπειρος Ολιβα γιατί είναι Ουρουγουανός και για της εντυπώσεις
πρώτην τον Χαρίση
Να τα λέμε όλα !
Αλλά όλα αλλάζουν αν ο Παμπλο θέλει τον Ολιβα
In Pablo we trust
πρώτην τον Χαρίση
Να τα λέμε όλα !
Αλλά όλα αλλάζουν αν ο Παμπλο θέλει τον Ολιβα
In Pablo we trust
-
ariskatiforos
Εντάξει αν το δούμε και αυτό ...
Η γραφικότητα σπάει τα κοντερ
Χίλιες φορές ολιβα τον έχω παρακολουθήσει ανώτερος σπο ότι έχουμε στη θέση
Η γραφικότητα σπάει τα κοντερ
Χίλιες φορές ολιβα τον έχω παρακολουθήσει ανώτερος σπο ότι έχουμε στη θέση
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ariskatiforos την Παρ 29 Ιαν 2021, 13:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- pagotatzis
- Mitsospaoki4
- Moderator
Χαρισης ούτε για αστείο..
Αυτόν τον Ολιβα πάντως δεν μπορώ να καταλάβω γιατί σας χαλάει όλους
Δεν μου φαίνεται τόσο κακός σε ταχύτητα
Αυτόν τον Ολιβα πάντως δεν μπορώ να καταλάβω γιατί σας χαλάει όλους
Δεν μου φαίνεται τόσο κακός σε ταχύτητα
- thomas Murg
Λατρεύω την ευκολία με την οποία βασιζόμαστε πάνω και στα πιο τελειωμένα δημοσιογραφικά(;) σενάρια για να ερμηνεύσουμε και να αξιολογήσουμε το πόσο άσχημα λειτουργούν όλοι στον οργανισμό ΠΑΟΚ.
Γιατί για να λέμε την αλήθεια ο Φεράρι δεν ήρθε τελικά. Και πιθανώς δεν θα μάθουμε και ποτέ ποιος τον ήθελε εάν τον ήθελε στην ομάδα ή εάν τελικά η πώλησή του στον ΠΑΟΚ ήταν ευσεβής πόθος του Μπέου. Αλλά γιατί να μην κάνουμε και καμιά κατοσταριά σενάρια. Τζάμπα είναι.
Τι λέγαμε για την εσωστρέφεια;
Γιατί για να λέμε την αλήθεια ο Φεράρι δεν ήρθε τελικά. Και πιθανώς δεν θα μάθουμε και ποτέ ποιος τον ήθελε εάν τον ήθελε στην ομάδα ή εάν τελικά η πώλησή του στον ΠΑΟΚ ήταν ευσεβής πόθος του Μπέου. Αλλά γιατί να μην κάνουμε και καμιά κατοσταριά σενάρια. Τζάμπα είναι.
Τι λέγαμε για την εσωστρέφεια;