ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021
- Dark Knight
Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021
Με τον Φεράρι του Βόλου τι γίνεται; Ξέρει κανείς κάτι από όσους έχουν inside info;
Το πιο ρεαλιστικό και προσγειωμένο ποσταρισμα. Αυτό είναι. Δεν αντέχω άλλο να βλέπω 90 λεπτά ματς για να δω 1-2 καλές προσπάθειες. Και 1 γκολ σε 15 τελικές στη Λάρισα. Όχι. Μόνο η καψούρα μας έλκει κάθε Κυριακή να ανοίξουμε το ρημαδι. Και μετά νεύρα κ πίκρα. Και δεν είναι που θέλω πάντα να κερδίζω. Μπάλα να βλέπω, μπορώ;Περιπτερος έγραψε:Ρωτάω πριν από χρόνια γνωστό ποδοσφαιράνθρωπο και παράγοντα: ποιος ήταν ο σέντερ φορ της εποχής σου ('50 - 60') που θεωρείς τον καλύτερο τεχνικά Ελληνα. Μου απαντά: ο Λάκης Σοφιανός (σέντερ φόρ του βάζελου και άλλων ομάδων). Αρχίζει την ιστορία, ο Σοφιανός μπορούσε να περάσει την μπάλα από όπου ήθελε. Ελεγε του τερματοφύλακα θα σου βάλω 2 γκολ κάτω από το σώμα σου και του τα έβαζε. Οπου ήθελε, κλειστές γωνίες κλπ. . Εβαζε στοιχήματα, έπαιρνε ένα πορτοκάλι έδειχνε ένα λούκι ψηλά και το έβαζε στο λούκι με σουτ... .
Δεν ενδιαφέρουν άλλα στοιχεία του βιογραφικού του μία εποχή που το ποδόσφαιρο δεν ήταν επαγγελματικό.
Οταν ξεκίνησα να παίζω ποδόσφαιρο θαυμάζαμε τους Αγγλους. Εκαναν σέντρα 30-40 μέτρων και η μπάλα πήγαινε με διαβήτη στον συμπαίκτη τους.
Σήμερα επαγγελματίες ποδοσφαιριστές δεν μπορούν να δώσουν μπαλιά στα 5 μέτρα.
Τους βλέπεις χωρίς πίεση μπροστά στο τέρμα και την πετάνε στα πουλιά, πάνω στον τερματοφύλακα κλπ.
Το παιχνίδι δεν λέγεται "τρέξιμο με που και που επαφή με μπάλα". Αν δεν μπορείς να την χειριστείς την γαμ.μένη την σφαίρα με τα πόδια, ασχολήσου με κάτι άλλο.
Στα μάτια του Γκαρσία βλέπω απόγνωση, απογοήτευση με την κατάσταση.
Πρέπει ο Ιβαν να τους τρίξει τα δόντια. Αλλος δεν υπάρχει.
Εύχομαι να κάνω λάθος, εύχομαι η χαλαρότητα και η αμπαλοσύνη που βλέπω να είναι ιδέα μου και όχι πραγματικότητα.
Αν έχουν μέσα τους κάτι, ας ξεκινήσουν να το δείχνουν, αλλιώς ας ασχοληθούν με άλλο άθλημα και επάγγελμα.
Υ.Γ. Εξαιρώ 4-5 που δείχνουν επαγγελματισμό και φιλότιμο.
Έχει πλέον και αλλού Premier League, Bumdesliga, Zweiteliga. Να χορτάσει μπάλα το μάτι σου. Συνδυασμοί, μπαλιές, γκολ.
Βλέποντας το training report.. Ο Τσέχος έχει δουλειά μπροστά του, πρέπει να χάσει κάνα κιλό παραπάνω.. Έχω δύσκολα συναισθήματα για τον Μπισε που τον βλέπω να συμμετέχει στην προπόνηση και να μην είναι καν στην αποστολή.. Για τον Τσολακ...τι να πω.. ξένο σώμα. Γενικά βλέπω μία περίεργη ατμόσφαιρα, αν και μπορεί να λέω χαζομάρες βλέποντας μόνο ολιγόλεπτα βιντεάκια. Δεν ξέρω πώς το βλέπουν οι υπόλοιποι ότι θα έρθει ο Λάμπρου και ο.. Ουαρντα για να τους σώσει..
Τέλος, ο Βαρέλα είναι τραυματίας η τιμωρημένος και έμεινε εκτός αποστολής;
- sourmenetes
- Moderator
Παίδες προσπαθήστε να μένετε οντοπικ!!
Αναλύσεις εντελώς άσχετες δεν έχουν δουλειά εδώ μέσα!!
Μην το ξεχειλωνετε!!
Μην αναγκαστούμε να πάμε σε μπαν χωρίς σοβαρό λόγο!!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αναλύσεις εντελώς άσχετες δεν έχουν δουλειά εδώ μέσα!!
Μην το ξεχειλωνετε!!
Μην αναγκαστούμε να πάμε σε μπαν χωρίς σοβαρό λόγο!!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Περιπτερος
Dan Glazer από Μακαμπι Τελαβιβ
Michal Travnik από Σπαρτα Πραγας
Μijo Caktas από Hajduk Split
Και τους τρεις όπως είναι ή 2/3 διαλέξτε. Δεν γίνεται να μην υπάρχουν ούτε αυτοί σε κάποια λίστα σκαουτινγκ της ΠΑΕ και να μην κάνουν στον Πάμπλο.
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Michal Travnik από Σπαρτα Πραγας
Μijo Caktas από Hajduk Split
Και τους τρεις όπως είναι ή 2/3 διαλέξτε. Δεν γίνεται να μην υπάρχουν ούτε αυτοί σε κάποια λίστα σκαουτινγκ της ΠΑΕ και να μην κάνουν στον Πάμπλο.
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Νομίζω τίποτα από τα δύο.Pellaios έγραψε:Βλέποντας το training report.. Ο Τσέχος έχει δουλειά μπροστά του, πρέπει να χάσει κάνα κιλό παραπάνω.. Έχω δύσκολα συναισθήματα για τον Μπισε που τον βλέπω να συμμετέχει στην προπόνηση και να μην είναι καν στην αποστολή.. Για τον Τσολακ...τι να πω.. ξένο σώμα. Γενικά βλέπω μία περίεργη ατμόσφαιρα, αν και μπορεί να λέω χαζομάρες βλέποντας μόνο ολιγόλεπτα βιντεάκια. Δεν ξέρω πώς το βλέπουν οι υπόλοιποι ότι θα έρθει ο Λάμπρου και ο.. Ουαρντα για να τους σώσει..
Νομίζω ότι ο Βόλος πήρε τον Fausto Grillo για αριστερό μπακ ήδη, οπότε όλα είναι πιθανά.Dark Knight έγραψε:Με τον Φεράρι του Βόλου τι γίνεται; Ξέρει κανείς κάτι από όσους έχουν inside info;
- Περιπτερος
Εγώ τον είδα μια χαρά τάνκς τον Κρμέντσικ πάντως. Δυνατός όσο 2 αντίπαλοι. Προβλέπω ο Σεμέδο να του κάνει πέναλτι με αγκαλιά.
Υ.Γ. Ο Βαρέλα εκτός αποστολής ; Ισως και να έχουν νόημα κάποια από αυτά που έγραψα.
Υ.Γ. Ο Βαρέλα εκτός αποστολής ; Ισως και να έχουν νόημα κάποια από αυτά που έγραψα.
Πάντως η αμπόλα βάζει και τον γάβρο στο παιχνίδι με τον Κροάτη. Απίστευτα πράγματα. Μην τυχόν και ενισχυθούμε.
Τώρα σοβαρά κάποιοι σκέφτονται αντικατάσταση του Γιαννουλη με Φεράρι ενώ μας χάλαγε πχ ο Τσέχος;
- Amsterdamer_87
Αν θελει ο γαυρουλης τον Κρονυδοβιτς καλοριζικος και να τον χαιρεται,στα κ@κ@λα μας.Μια χαρα θα την κανει τη δουλεια στο 10 ο χαμπιμπης.καλα κανει ο Παμπλο η παιχταρας ετοιμος η τιποτα..Προσωπικα προτιμω τον Τσιμι απ τον
Κρομυδα,εκει πισω ποναμε πολυ.
Κρομυδα,εκει πισω ποναμε πολυ.
Ο Γιαννούλης αφού δεν ανενώνει πρέπει να πωληθεί. Σε 3 μήνες μπαίνει στον τελευταίο χρόνο συμβολαίου. Πρέπει ήδη ο αντικαταστάτης του να είναι στην ομάδαjoshua έγραψε:Τώρα σοβαρά κάποιοι σκέφτονται αντικατάσταση του Γιαννουλη με Φεράρι ενώ μας χάλαγε πχ ο Τσέχος;
- Περιπτερος
Ο Βόλος έφερε 10άρι με 10 χρόνια θητεία στην Laliga και εμείς ψάχνουμε (ανεπιτυχώς) τον αναπληρωματικό δανεικό της Μπενφίκας.iasoiako έγραψε:Νομίζω ότι ο Βόλος πήρε τον Fausto Grillo για αριστερό μπακ ήδη, οπότε όλα είναι πιθανά.Dark Knight έγραψε:Με τον Φεράρι του Βόλου τι γίνεται; Ξέρει κανείς κάτι από όσους έχουν inside info;
Εχει δίκιο ο Joshua και οι υπόλοιποι σοβαροί συνοπαδοί που επισημαίνουν ότι η αγορά για εμάς είναι ευρύτατη και οφείλαμε να έχουμε καλύψει τα κενά.
πλεον δεν ζηλευουμε αεκ ζηλευουμε Βόλο ? δεν είναι καθόλου σίγουρο αυτός που θα έρθει στον Βόλο ,μπορεί να παίξει στον ΠΑΟΚ .....να δούμε πως θα κλείσει η μεταγραφική σαιζόν του Ιανουάριου, σε πρώτη φάση ο τσέχος και ο ουαρντα να προσφέρουν άμεσα ,ελπίζω και ο Λάμπρου να κάνει επιτέλους το βήμα παραπάνω....