Μεταγραφές Χειμώνα 2018
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2018
Πολυ θετικη η επιστροφη Γιαννουλη. Μακαρι να γυρισει και ο Σταφυ. Ονειρικη δυαδα με ΠΑΟΚτσακια, πολυ καλους ποδοσφαιριστες και σε καλη ηλικια.
εθνικοτηταABOLEYTOI έγραψε:πρωταθλήματα ή εθνικότητα;prist64 έγραψε:Χαμος γινεται
οι τρανφερματακηδες ψαχτειται
σε Βελγιο,Νορβηγια...
και για βοηθεια ο Νορβηγος αριστεροποδαρος
zarathustra79 έγραψε:@xrisitpapa Έχεις δικιο ξέχασα να το αναφέρω οτι στη δευτερη περιπτωση έχεις ως τριτη θεωρητικα επιλογη τον καρελη. Και τωρα που το ξανασκεφτομαι γιατι κ η απορια σου ειναι αρκετα λογικη, αν ο bonatini βγαλει ματια τοτε τον κρατας μαζι με akpom και το πιο ορθολογικο σεναριο ειναι να πουληθει ο κουλουρης για να εξαργυρωσουμε το πολυ καλο πρωταθλημα που κανει, γιατι οντως το να μοιραστει ο χρονος μεταξυ τριων παικτων ειναι εξαιρετικα δυσκολο.
Πιο πολυ εγραψα πριν οσα εγραψα εχοντας στο μυαλο μου οτι περιμενοντας για το μελλον τους akpom και κουλουρη θα ηταν λαθος αυτη τη στιγμη να αγοραστει καποιος επιπλεον επιθετικος.
Διαβαστε την συνεντευξη Κουλουρη,εμενα μου βγαζει μια μικρη δυσαρεσκεια για τον ΠΑΟΚ και οτι εχει στο μυαλο του το εξωτερικο.
Εχω την αισθηση οτι και οι δικοι μας τον εχουν βαλει στο καδρο.
Δε πιστευουν οτι μπορει να σταθει βασικος σε πρωταθλητη ΠΑΟΚ και θελουν να τον πουλησουν.
Εκει που λεει οτι ο επιθετικος πρεπει να ειναι καλος και στι κεφαλι,ειναι μεγαλο καρφι για τον Μπονατινι.
Δε τον κακιζω,μπορει και εγω το ιδιο να εκανα στην θεση του αν ενιωθα οτι δεν με πιστευουν.
- PAOKevolution
prist64 έγραψε:εθνικοτηταABOLEYTOI έγραψε:πρωταθλήματα ή εθνικότητα;prist64 έγραψε:Χαμος γινεται
σε Βελγιο,Νορβηγια...
https://www.transfermarkt.com/stefan-jo ... eler/62008
Johansen.prist64 έγραψε:εθνικοτηταABOLEYTOI έγραψε:πρωταθλήματα ή εθνικότητα;prist64 έγραψε:Χαμος γινεται
σε Βελγιο,Νορβηγια...
και μενα ο johansen της φουλαμ μου ρθε στο μυαλο.
Ε ρε και να γινει κανα τετοιο τρελο
Ε ρε και να γινει κανα τετοιο τρελο
Πάντως ο Johansen εκτός οτι ειναι παικταράς νομίζω οτι ειναι πολυ εφικτή περίπτωση. Λήγει το συμβόλαιο του το καλοκαίρι τον αγόρασε με 2,3 εκατομμύρια πριν 2 χρόνια η Φουλαμ και δεν παίζει σχεδον καθόλου εκει φετος. Αντε πάρτε τον να τελειωνουμε
- navigator11
Έχεις λυσσάξει, πάτερ μου! Δε θυμάμαι άλλη φορά να έχεις βρεθεί σε τέτοια παράκρουση.prist64 έγραψε:το νησι και τα ματια σας
-
panpangr77
-
xrisitsapa
Συνεχίζω να μην καταλαβαίνω την σκοπιμότητα της επιλογής Μπονατινι. Ακούγονται καλά λόγια αλλά δεν έχω ακούσει και κανέναν να μιλάει με ΘΕΡΜΑ λόγια.obanebane έγραψε:zarathustra79 έγραψε:@xrisitpapa Έχεις δικιο ξέχασα να το αναφέρω οτι στη δευτερη περιπτωση έχεις ως τριτη θεωρητικα επιλογη τον καρελη. Και τωρα που το ξανασκεφτομαι γιατι κ η απορια σου ειναι αρκετα λογικη, αν ο bonatini βγαλει ματια τοτε τον κρατας μαζι με akpom και το πιο ορθολογικο σεναριο ειναι να πουληθει ο κουλουρης για να εξαργυρωσουμε το πολυ καλο πρωταθλημα που κανει, γιατι οντως το να μοιραστει ο χρονος μεταξυ τριων παικτων ειναι εξαιρετικα δυσκολο.
Πιο πολυ εγραψα πριν οσα εγραψα εχοντας στο μυαλο μου οτι περιμενοντας για το μελλον τους akpom και κουλουρη θα ηταν λαθος αυτη τη στιγμη να αγοραστει καποιος επιπλεον επιθετικος.
Διαβαστε την συνεντευξη Κουλουρη,εμενα μου βγαζει μια μικρη δυσαρεσκεια για τον ΠΑΟΚ και οτι εχει στο μυαλο του το εξωτερικο.
Εχω την αισθηση οτι και οι δικοι μας τον εχουν βαλει στο καδρο.
Δε πιστευουν οτι μπορει να σταθει βασικος σε πρωταθλητη ΠΑΟΚ και θελουν να τον πουλησουν.
Εκει που λεει οτι ο επιθετικος πρεπει να ειναι καλος και στι κεφαλι,ειναι μεγαλο καρφι για τον Μπονατινι.
Δε τον κακιζω,μπορει και εγω το ιδιο να εκανα στην θεση του αν ενιωθα οτι δεν με πιστευουν.
Επίσης δεν βλέπω σε τι είναι καλύτερος από τους υπάρχοντες. Μου φαίνεται θα φορτωθουμε άλλη μια χρυσή μετριότητα που θα βαραίνει το ροστερ
ΥΓ Με τον Πριγιο δεν έχει τολμήσει ΚΑΝ κάποιος να τον συγκρίνει.