Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017 ΙΙ
Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017 ΙΙ
sic και συ με τα Νούμερα ασχολεισε ; Η τρολλαρεις ; Μακ Γκάρυ δεν είχαν νούμερα στις προηγούμενες ομάδες τούς
:)
τρολλαρω eorptol
μια χαρα παικτακι φαινεται... απλα αυτο με τον 6μηνο δανεισμο αν αληθευει με χαλαει
μια χαρα παικτακι φαινεται... απλα αυτο με τον 6μηνο δανεισμο αν αληθευει με χαλαει
Έτσι γιατί με αφνιδιασες
:)
Ναι το εξάμηνο θα ήταν παράξενο
Ναι το εξάμηνο θα ήταν παράξενο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol1 την Τετ 18 Ιαν 2017, 15:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Απολύτως δικαιολογημένος ο προβληματισμός σου , κατά τη γνώμη μου ισχύει και στη περίπτωση του striker.joshua έγραψε:Μλκ αστικος μυθος εχει καταντησει το μενος μου κατα του Ενρικε και αν καποιος δει τα ποστ που εχω γραψει το μονο που λενε ειναι πως ειναι καλος παικτης αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν θα προσφερει το κατι παραπανω και αν θα βοηθησει στο προβλημα μας στο γκολ.Καποια στιγμη το πηραμε στο χαβαλε, με τον pilotos και τον bane και γραψαμε και κατι παραπανω.Στο τελος θα ερθει ο παικτης θα βαλει κανα γκολ και θα περιμενω να γυρισει στην καμερα να σηκωσει φανελα και να γραφει παρε τα @@ μου joshua!!!paok87 έγραψε:Joshua ομολογησε οτι γραφεις με το δεξι και με το αριστερο κρατάς πυρσό για Cartabia
Θα έλεγα ότι προφανώς επιχειρείται μια σταδιακά βελτίωση των χαρακτηριστικών της ομάδας κι αυτό σε κάποια φάση θα λειτουργήσει ευεργετικά και στο σκοράρισμα. Λίγο να γυρίσει η ρέντα , λίγο να πάρουμε καλύτερους παίκτες..θα τη βρούμε την άκρη.
Υπό αυτό το πρίσμα , περιμένω στοιχήματα κάθε φορά που θα έχουν όμως αυξημένες πιθανότητες επιτυχίας με τη πάροδο του χρόνου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος simba την Τετ 18 Ιαν 2017, 15:29, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- ace79grpaok
Κάτω η χούντα των νεόκοπων μπλε,πιστεύω ότι υπάρχει,συνεργασία λουμπος με αρνεσεν για να έρθει ο καταμπρια σε εμάς προκειμενου να πάρουν και οι νυχτερίδες κάποια λεφτά ,ελεύθερος δεν πάει πουθενά απ ότι κατάλαβα και αυτός ειναι ο λόγος της μη αποκτησης ακόμη του ενρικε
- sourmenetes
- Moderator
Παιδια κοφτε την ολη συζητηση περι επιθεσης.κουρασε το ζητημα.ο καθενας την αποψη του και παμε παρακατω.
φαίνεται 'αρρωστη περίπτωση αυτός ο Καρτάμπια... και επιτελικός και άκρα και τα πάντα όλα... μακάρι 
Παντως μεταξυ ενος Καρταμπια που θα ερθει επειδη δεν εχει αλλη επιλογη και θα ονειρευεται την Κορουνια, ως αλλος Λουκας και του Ενρικε που θελει να ερθει σαν τρελος, μπορει πλεον και να προτιμω τον δευτερο... 
- efthimis_paok
joshua έγραψε:Παντως μεταξυ ενος Καρταμπια που θα ερθει επειδη δεν εχει αλλη επιλογη και θα ονειρευεται την Κορουνια, ως αλλος Λουκας και του Ενρικε που θελει να ερθει σαν τρελος, μπορει πλεον και να προτιμω τον δευτερο...
Συμφωνώ
κανονισε κ εσυ που εγινες μπλε τωρα να αρχισεις να μιλας για τη μπαλα σο'ι'μπλιστικα σαν το κγεο .
παιδια