Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017
- PaokPatraG4
Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017
Εγώ απο τα ονόματα που έχουν ακουστεί μέχρι στιγμής χωρίς να τον ξέρω φυσικά και με βάση σχόλια συνοπαδων θέλω τον Σενεγαλεζο με χίλια...Μακάρι να είναι αλήθεια και να τον κλείσουν....Ένα τέτοιο οδοστρωτήρα χρειάζεται η ομάδα για box to box χαφ....Να τους έχει όλους μία χαψια....
- ace79grpaok
O Garry έκλεισε galata ,επίσης τα σαιτε στην τουρκια επιβεβαίωνουν για αντικαταστάτη από σαχταρ η κυπρο
http://www.bursadabugun.com/haber/garry ... 79207.html
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ace79grpaok την Παρ 06 Ιαν 2017, 01:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- hasio_john
Φίλε Ace, δεν ξέρω αν αναφέρεσαι μόνο στο συγκεκριμένο άρθρο που παρέθεσες, αλλά έχω την εντύπωση πως δεν λέει κάτι περισσότερο από αυτά που λέγαμε χθες ότι ""ακούγετε'" πως η προσφορά ανέβηκε στα 3.5 και μπλα μπλα μπλα! Δε νομίζω μια οριστική συμφωνία ν' ακουστεί πρώτα σε κάποιο bursadabugun!ace79grpaok έγραψε:O Garry έκλεισε galata ,επίσης τα σαιτε στην τουρκια επιβεβαίωνουν για αντικαταστάτη από σαχταρ η κυπρο
- ace79grpaok
Και η σαμπαχ το λεειhasio_john έγραψε:Φίλε Ace, δεν ξέρω αν αναφέρεσαι μόνο στο συγκεκριμένο άρθρο που παρέθεσες, αλλά έχω την εντύπωση πως δεν λέει κάτι περισσότερο από αυτά που λέγαμε χθες ότι ""ακούγετε'" πως η προσφορά ανέβηκε στα 3.5 και μπλα μπλα μπλα! Δε νομίζω μια οριστική συμφωνία ν' ακουστεί πρώτα σε κάποιο bursadabugun!ace79grpaok έγραψε:O Garry έκλεισε galata ,επίσης τα σαιτε στην τουρκια επιβεβαίωνουν για αντικαταστάτη από σαχταρ η κυπρο
Στην Τουρκία, δεν έχει μείνει και καμιά εφημερίδα ανοικτή... Τις έκλεισε όλες, άνεργοι είναι οι περισσότεροι
SM-G935F
SM-G935F
- hasio_john
Αν δεν το πει ο Γιωργάκης μέσω instagram δεν πιστεύω τίποτα ...
Πάντως 3.5 τέτοια παχτούρα που σίγουρα στο μέλλον θα τον βλέπουμε παντού σε αθλητικές ειδήσεις, είναι χάρισμα και τεράστιο φάουλ της διοίκησης! Τέλος πάντων, εμείς λέμε την γνώμη μας, αυτοί είναι από μέσα και ξέρουν καλύτερα! Στο καλό να πάει το παλικάρι και ελπίζω να πει καμιά καλή κουβέντα για μας , γιατί έχω αηδιάσει με αυτούς που κουνάνε μαντήλι και μετά στάζουν χολή.

Πάντως 3.5 τέτοια παχτούρα που σίγουρα στο μέλλον θα τον βλέπουμε παντού σε αθλητικές ειδήσεις, είναι χάρισμα και τεράστιο φάουλ της διοίκησης! Τέλος πάντων, εμείς λέμε την γνώμη μας, αυτοί είναι από μέσα και ξέρουν καλύτερα! Στο καλό να πάει το παλικάρι και ελπίζω να πει καμιά καλή κουβέντα για μας , γιατί έχω αηδιάσει με αυτούς που κουνάνε μαντήλι και μετά στάζουν χολή.
ace79grpaok έγραψε:Και η σαμπαχ το λεειhasio_john έγραψε:Φίλε Ace, δεν ξέρω αν αναφέρεσαι μόνο στο συγκεκριμένο άρθρο που παρέθεσες, αλλά έχω την εντύπωση πως δεν λέει κάτι περισσότερο από αυτά που λέγαμε χθες ότι ""ακούγετε'" πως η προσφορά ανέβηκε στα 3.5 και μπλα μπλα μπλα! Δε νομίζω μια οριστική συμφωνία ν' ακουστεί πρώτα σε κάποιο bursadabugun!ace79grpaok έγραψε:O Garry έκλεισε galata ,επίσης τα σαιτε στην τουρκια επιβεβαίωνουν για αντικαταστάτη από σαχταρ η κυπρο

ΕΣΚΑΣΕ!!
το γαμημενο λαστιχο στο ποδηλατο, αντε βρισκε αυριο μαγαζι για σαμπρελα...
το γαμημενο λαστιχο στο ποδηλατο, αντε βρισκε αυριο μαγαζι για σαμπρελα...
- painkiller4
Χαχαχαχα η σπορντει μας ξεκληρίσε...μετα τον κλαους,Ίβιτς που τους είχε διώξει ,τωρα λέει τελειώνει ο μιχελ...ρεπορτάζ απο σπορντογκ που το έγραψε το απόγευμα... ο ίδιος ανυπογραφος προφανώς....
Σήμερα βλέπω πολλά ενδιαφέροντα ονόματα στα μεταγραφικά. Αυτό το θηρίο ήταν πάντα το στιλ παίκτη που ήθελα στο κέντρο του ΠΑΟΚ ιδανικά στο 6. Αν η ομάδα παίζει 4-2-3-1 νομίζω μπροεί να παίξει με Κάνιας ή με Τσίμιροτ έτσι ώστε να έχουμε 3 ποιοτικά χαφ για 2 θέσεις. Η ομάδα χρειάζεται ύψος δύναμη γενικά. Ο Ροντρίγκεζ είναι ξεκάθαρο ότι θα πουληθεί και πλέον ακούγοτας αρκετά καλά ονόματα για αντικαταστάτες, και όχι τους κλασικούς παλάιμαχους που παίρνουμε κάθε Γενάρη, άρχισα να νιώθω καλύτερα. Βέβαια στην πράξη μετράει τι θα γίνει και όχι στις φήμες. Βλέπω πως χειρίζεται αντίστοιχα το θέμα του παίκτη της η Παρτιζάν και καταλαβαίνω πόσο ανίκανοι είναι οι δικοί μας. Παίκη που τον αμοίβουν με ελάχιστα χρήματα μπορούν και τον κρατάνε. Γενικά στη Σερβία τα περισσότερα συμβόλαια των καλών τους παικτών είναι στα 100,000. Εμείς τόσα δίνουμε στα τσικό με το έτσι θέλω του κάθε μάνατζερ... Αν δε θέλουν να μας δώσουν το Βραζιλιάνο, ας μας πουλήσουν τον άλλο εξτρέμ τους τον 20χρονο Nemanja Mihajlovic. Είδα χθες το Λεονάρντο στο τράνσφερ τον είχε 600Κ αξία και σήμερα πήγε ξαφνικά στο 1,5Μ!!!! Μεγάλη αξιοπιστία....
Παντως αν κλείναμε ελεύθερο το Λεονάρτο το καλοκαίρι πόσες φορές περισσότερα λεφτά σε μισθό θα δίναμε από τους Σέρβους? Ρητορικό. 500άρι η ταρίφα - έτσι απλά. Νομίζω και εγώ αν κάνω δελτίο ποδοσφαιριστή, τόσα θα πάρω και χωρίς μάνατζερ γάτο.
Ο Γιώργος πόσταρε στο Ισταγκραμ ότι εφνιδιάστηκαν από την πρόταση του Γκάρυ. Καλά σοβαρά πόσο άμπαλοι παραδέχονται ότι είναι? Οι μισοί ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ (και ο Μακ) είχανε δηλώσει ότι φέτος είναι η χρονιά του Γκάρυ. Δηλ κανένας δεν πήρε χαμπάρι τπτ? Ούτε μετά το γκολ μέσα στη Φιορεντίνα? Ούτως η άλλως η ομάδα είχε 2 εξτρέμ και θα έπρεπε να είχαν έτοιμη λύση βασικού γιατι 3 βασικοί χρειάζονται στις 2 θέσεις των εξτρέμ. Τώρα παραδέχεται ξαφνικά ότι εφνιδιάστηκαν και τρέχουν.. Ούτε τρολ..
Εγώ βλέπω τα ευκολάκια κοιτουν να πετύχουν στις διαπραγματεύσεις. Ανανέωσαν τους δεδομένους και τώρα προσθέσαν άλλη μια αποζημίωση στα επιτεύγματά τους. Εκεί που γίνεται η πραγματική μάχη, η πραγματική διαπραγμάτευση, μια ζωή είμαστε στο μέρος του looser, όταν φουκαριάρικες ομάδες των Βαλκανίων καταφέρνουν να κρατάνε τους παικταράδες τους με ψίχουλα και πουλάνε όταν (και όσο) αυτοί γουστάρουν!
Τέλοσπάντων, παρά την κριτική που κάνω, βλέπω ότι κάτι πάει να γίνει αυτό το Γενάρη και το κράξιμο προς τη διοικηση βοήθησε. Πάλι παλαίμαχους γηρολόγους θα βλέπαμε.
Παντως αν κλείναμε ελεύθερο το Λεονάρτο το καλοκαίρι πόσες φορές περισσότερα λεφτά σε μισθό θα δίναμε από τους Σέρβους? Ρητορικό. 500άρι η ταρίφα - έτσι απλά. Νομίζω και εγώ αν κάνω δελτίο ποδοσφαιριστή, τόσα θα πάρω και χωρίς μάνατζερ γάτο.
Ο Γιώργος πόσταρε στο Ισταγκραμ ότι εφνιδιάστηκαν από την πρόταση του Γκάρυ. Καλά σοβαρά πόσο άμπαλοι παραδέχονται ότι είναι? Οι μισοί ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ (και ο Μακ) είχανε δηλώσει ότι φέτος είναι η χρονιά του Γκάρυ. Δηλ κανένας δεν πήρε χαμπάρι τπτ? Ούτε μετά το γκολ μέσα στη Φιορεντίνα? Ούτως η άλλως η ομάδα είχε 2 εξτρέμ και θα έπρεπε να είχαν έτοιμη λύση βασικού γιατι 3 βασικοί χρειάζονται στις 2 θέσεις των εξτρέμ. Τώρα παραδέχεται ξαφνικά ότι εφνιδιάστηκαν και τρέχουν.. Ούτε τρολ..
Εγώ βλέπω τα ευκολάκια κοιτουν να πετύχουν στις διαπραγματεύσεις. Ανανέωσαν τους δεδομένους και τώρα προσθέσαν άλλη μια αποζημίωση στα επιτεύγματά τους. Εκεί που γίνεται η πραγματική μάχη, η πραγματική διαπραγμάτευση, μια ζωή είμαστε στο μέρος του looser, όταν φουκαριάρικες ομάδες των Βαλκανίων καταφέρνουν να κρατάνε τους παικταράδες τους με ψίχουλα και πουλάνε όταν (και όσο) αυτοί γουστάρουν!
Τέλοσπάντων, παρά την κριτική που κάνω, βλέπω ότι κάτι πάει να γίνει αυτό το Γενάρη και το κράξιμο προς τη διοικηση βοήθησε. Πάλι παλαίμαχους γηρολόγους θα βλέπαμε.
Αν αρχισουμε να πιστευουμε του Τουρκους αρδ παιδια καλυτερα να το κλεισουμε το θεμα.
Στα μεταγραφικα, επειδη γραφτηκε για Λουις Αλμπερτο, δηλαδη νταξει ο Costas το εγραψε, δεν βρισκω λογο να φερουμε δεκαρι την στιγμη που βλεπουμε τον Μπισεσβαρ να ρολαρει αλλα και τον Πελκα να παιρνει τα πανω του και δεν νομζιω να παρουμε και στην τελικη.
Δεν ειμαι στο μυαλο του Ιβιτς, σχετικα με το ποιοι θα παραμεινουν τελικα στο ροστερ αλλα δεν βρισκω λογο επισης να χαλασει η τριαδα του κεντρου τωρα, με Κανιας-Τσιμι-Μπις να εχουν βρει χημεια και εχοντας απο πισω τους Σακχοφ-Χαριση-Πελκα και ισως και τον Κατσε αν τελικα παραμεινει για οποιαδηποτε κατασταση ετοιμους να προσφερουν.
Γενικα το ετοιμοπολεμο ροστερ μετα το τελος της μεταγραφικης περιοδου πιστευω και θελω επισης να ειναι καπως ετσι.
Τερμα: Γλυκος, Μπρικιτς, Βελλιδης
Δεξι μπακ: Λεο Ματος, Κιτσιου
Αριστερο μπακ: Λεοβατς, Γιαννουλης(τον πιστευω)
Σεντρε μπακ: Βαρελα, Κρεσπο, Μαλεζας, Πουγγουρας, Χατζη(;)
Αμ. Χαφ: Κανιας, Χαρισης, Κατσε(;)
Κεντρικα Χαφ: Τσιμιροτ, Σακχοφ
Επιτελικοι Χαφ: Μπισεσβαρ, Πελκας
Εξτρεμ: Μεταγραφη (λογω φυγης Γκαρι), Τζαλμα, Μυστα, Μεταγραφη ή Λαμπρου αν πεισει οπως εγραψαν.
Επιθετικοι: Μεταγραφαρα, Κλαους(προσευχομαι για πωληση), Κουλουρης, Φακουντο.
Τι γραφουμε στις 3 το χαραμα ρε...
Στα μεταγραφικα, επειδη γραφτηκε για Λουις Αλμπερτο, δηλαδη νταξει ο Costas το εγραψε, δεν βρισκω λογο να φερουμε δεκαρι την στιγμη που βλεπουμε τον Μπισεσβαρ να ρολαρει αλλα και τον Πελκα να παιρνει τα πανω του και δεν νομζιω να παρουμε και στην τελικη.
Δεν ειμαι στο μυαλο του Ιβιτς, σχετικα με το ποιοι θα παραμεινουν τελικα στο ροστερ αλλα δεν βρισκω λογο επισης να χαλασει η τριαδα του κεντρου τωρα, με Κανιας-Τσιμι-Μπις να εχουν βρει χημεια και εχοντας απο πισω τους Σακχοφ-Χαριση-Πελκα και ισως και τον Κατσε αν τελικα παραμεινει για οποιαδηποτε κατασταση ετοιμους να προσφερουν.
Γενικα το ετοιμοπολεμο ροστερ μετα το τελος της μεταγραφικης περιοδου πιστευω και θελω επισης να ειναι καπως ετσι.
Τερμα: Γλυκος, Μπρικιτς, Βελλιδης
Δεξι μπακ: Λεο Ματος, Κιτσιου
Αριστερο μπακ: Λεοβατς, Γιαννουλης(τον πιστευω)
Σεντρε μπακ: Βαρελα, Κρεσπο, Μαλεζας, Πουγγουρας, Χατζη(;)
Αμ. Χαφ: Κανιας, Χαρισης, Κατσε(;)
Κεντρικα Χαφ: Τσιμιροτ, Σακχοφ
Επιτελικοι Χαφ: Μπισεσβαρ, Πελκας
Εξτρεμ: Μεταγραφη (λογω φυγης Γκαρι), Τζαλμα, Μυστα, Μεταγραφη ή Λαμπρου αν πεισει οπως εγραψαν.
Επιθετικοι: Μεταγραφαρα, Κλαους(προσευχομαι για πωληση), Κουλουρης, Φακουντο.
Τι γραφουμε στις 3 το χαραμα ρε...