Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014

Δημοσίευση από sourmenetes »

WestBlock4 έγραψε:Αυτο το νεο σλογκαν το μαιο θα ειμαστε καλα... σας παρακαλω μη το ξεχασετε καποιοι οταν θα ερθει αυτος ο μαιος... θα στηριξω τον κομπαρσο (κατ εμε) που εχουμε προπονητη φυσικα αλλα η αληθεια ειναι οτο η χρονια δειχνει πολυ δυσκολη για φετος εκτος αν ακουσουμε μαζικες ανακοινωσεις κ αλλαξει κ η ψυχολογια. Γιατι ενας παιχτης καλος δεν ερχετε με τα παιδακια .. οσο για τους αρδ. Δεν υπαρχει ουτε ενας που να συγκρινετε με τους αθηναιους... οι του ΠΑΟΚ ειναι απλα για τα μπαζα
κομπαρσος ο προπονητής τη ΠΑΟΚ..
Δε μαζευεσαι λίγο;;;
Μην το συνεχίσεις..
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Δημοσίευση από WestBlock4 »

Δε καταλαβα αποψη μου ειναι. Ειπα κατ εμε. Δεν μπορω να εχω την αποψη μου?
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Δημοσίευση από Περιπτερος »

GoMaRoS έγραψε:Από αυτά που γράφουν για Λόπεθ, του είπε ο Άγγελος ότι δεν είναι στις πρώτες επιλογές, όχι μόνο για τις ικανότητες του, αλλά και γιατί θέλει να δώσει χρόνο σε παίχτη από τις ακαδημίες. Λογικά αυτός ο παίχτης πρέπει να είναι ο Qose. Θέλω να δω στο πρώτο μας φιλικό και πως θα παίξει η ομάδα, αλλά και ποια "πιτσιρίκια" υπολογίζονται
Σε 4 ακριβώς ημέρες είναι το 1ο φιλικό !!!. Θα δεις πολλά πιτσιρίκια.
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

Το σλόγκαν "και τον Μάιο θα είμαστε καλά" θα το αφήσω όταν αφήσουμε την υπερβολική γκρίνια και μιζέρια για το παραμικρό.
Όπως αρκετοί θεωρούν δικαίωμα τους να κλαψομ..νίαζουν και να κράζουν τους πάντες και τα πάντα (και πολλές φορές χωρίς λόγο και αιτία -ούτε καν μια αντιπρόταση-)... έτσι και εγώ έχω δικαίωμα να είμαι αισιόδοξος και να φωνάζω "ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ!".

ΥΣ. Δεν είμαι Αγγελόσκυλο... απλά θεωρώ ότι ο Άγγελος αυτή την στιγμή είναι ότι μας χρειάζετε... Επιθετική Φαρμακευτική Αγωγή :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Και η άποψη μου εμένα να είναι ότι είναι μ@λ@κ@ς...
Θα την γράψω;;;
Τι λες τώρα ρε μαν;;αποκαλεις κομπαρσο τον προπονητή του ΠΑΟΚ και θές να το δεχθώ...;;;
Για ηρέμησε λίγο..
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Δημοσίευση από WestBlock4 »

Ελπιζω μονο να μην βγω αληθινος ..κ επισης ευχομαι να μη δω κωλοτουμπες ..αυτο μονο..
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

sakis_the_fraud έγραψε:Παιδια ξερει καποιος να μας πει 2-3 πραγματα για αυτον τον Μυστακιδη;

Οι αρδ ουτε τι θεση παιζει δεν ξερουν, ο ενας λεει επιθετικος, ο αλλος εξτρεμ και παει λεγοντας!

δες εδώ μερικά στιγμιότυπα

[youtube]A05i-IJ3Ep8[/youtube]
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

sakis_the_fraud έγραψε:Παιδια ξερει καποιος να μας πει 2-3 πραγματα για αυτον τον Μυστακιδη;

Οι αρδ ουτε τι θεση παιζει δεν ξερουν, ο ενας λεει επιθετικος, ο αλλος εξτρεμ και παει λεγοντας!
Παίζει παντού ... τι σε νοιάζει τώρα ?
όπου του πει ο Αγγελος θα παίζει.
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

Περιπτερος έγραψε:
GoMaRoS έγραψε:Από αυτά που γράφουν για Λόπεθ, του είπε ο Άγγελος ότι δεν είναι στις πρώτες επιλογές, όχι μόνο για τις ικανότητες του, αλλά και γιατί θέλει να δώσει χρόνο σε παίχτη από τις ακαδημίες. Λογικά αυτός ο παίχτης πρέπει να είναι ο Qose. Θέλω να δω στο πρώτο μας φιλικό και πως θα παίξει η ομάδα, αλλά και ποια "πιτσιρίκια" υπολογίζονται
δεν με χαλάει καθόλου με τα πιτσιρίκια :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
angelheart
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από angelheart »

Realcon έγραψε:Εικόνα

Αν ο ΠΑΟΚ έκανε αυτή την κίνηση, τι θα λέγαμε τώρα;
1 ΔΕΝ χρειάζεται καν να πούμε τι θα ακούγαμε τώρα. Μίρλα μίρλα μίρλα. Γνωστά και χιλιοτραγουδισμένα αυτά.
2 ΔΕΝ νομίζω ότι ο ΟΣΦΠ πήρε τον Σάκη γιατί τον πιστεύει τόσο, όσο γιατί είναι ένα "καλό χαρτί" όταν θα έρθει η "ώρα των δανεικών". Κλάμα θα γίνει για το ποιος θα τον πάρει. Και ως γνωστόν "η χάρη θέλει αντίχαρη". Αυτοί τη δουλειά τους κάνουν. Σκοπός είναι κάποιοι ΑΛΛΟΙ να κάνουν και αυτοί την δική τους.

ΥΓ : το να σχολιάσω "δημοσιογράφους" που απλά κάνουν ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΣΕΞ με το στυλό ή το πληκτρολόγιο, τους δίνει αξία. Σήμερα αποθεώνουν το Σάκη αύριο το Μάκη κ.ο.κ. Στο pay book να είμαστε και όλα καλά.
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

GoMaRoS έγραψε:

...

Ο "δικός" μας ποιός είναι ? γιατί βλέπω πολλούς ηθοποιούς να παίζουν στο χωράφι και δεν μπορώ να διακρίνω.
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

Περιπτερος έγραψε:
GoMaRoS έγραψε:

...

Ο "δικός" μας ποιός είναι ? γιατί βλέπω πολλούς ηθοποιούς να παίζουν στο χωράφι και δεν μπορώ να διακρίνω.
το 9
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

GoMaRoS έγραψε:
Περιπτερος έγραψε:
δεν με χαλάει καθόλου με τα πιτσιρίκια :nairepaok:
Εμένα να δεις, αλλά δεν θα μπορούμε να βγάλουμε συμπέρασμα για το τελικό αποτέλεσμα στην 11άδα.
Δηλ. θα δούμε αναγκαστικά πολλούς μικρούς, που στην πορεία δεν είναι βέβαιο ότι θα παραμείνουν.
και ένα ακόμα ... πλέξαμε ολόκληρη ιστορία με βάση κάτι που "λέγεται ότι ειπώθηκε".
Πιστεύω ότι θα αποκτηθεί τουλάχιστον 1 έμπειρος κεντρικός αμυντικός. Η γνώμη μου είναι ότι χρειάζονται δύο.
Η θέση έχει απώλειες και τις περυσινές βλακείες (δεν χρειαζόμαστε κλπ. του Στέφενς) τις πληρώσαμε πολύ ακριβά, ακόμα και με τον αποκλεισμό στο CL ή με την Αλκμααρ ή με την Μπενφίκα που παίζαμε με Κατσούρ ... . Δεν μιλάω για Ελλάδα που δεχθήκαμε δέκα τσουβάλια γκολ και το πράγμα άρχισε να στρώνει μόνο με τον Ινσα ... (τα ίδια και επι Δώνη με Σίφο).
Αναρωτιέμαι πόσο μλκες τελικά μπορεί να είμαστε, όχι εμείς αλλά αυτοί που έκαναν τον σχεδιασμό στην ομάδα. Το 50% της αποτυχίας στους στόχους πέρυσι, οφείλεται στην απουσία ικανού κέντρου άμυνας.
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

"Παιδια ξερει καποιος να μας πει 2-3 πραγματα για αυτον τον Μυστακιδη;

Οι αρδ ουτε τι θεση παιζει δεν ξερουν, ο ενας λεει επιθετικος, ο αλλος εξτρεμ και παει λεγοντας![/quote][/quote]

...

Ο "δικός" μας ποιός είναι ? γιατί βλέπω πολλούς ηθοποιούς να παίζουν στο χωράφι και δεν μπορώ να διακρίνω.[/quote]

το 9"

Με το κόκκινο μπουλούκι υποθέτω.
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

Περιπτερος έγραψε:
GiorgosAtha έγραψε:Έφυγε σχεδόν όλη η φύρα...
Κάνε μία διευκρίνηση για το εάν το "φύρα" αναφέρεται και στους Λίνο, Βούκιτς .

Επίσης, θεωρώ ότι δεν μπορούμε να αναφερόμαστε τόσο απαξιωτικά σε ανθρώπους.
Η άποψή μου για Lino, Vuka είναι γνωστή... το διευκρινίζω και στο υστερόγραφο "με πόνο καρδιάς" και στο επόμενο μνμ που θέλω να μείνουν να βοηθήσουν την οντότητα ΠΑΟΚ...

Το "φύρα" δεν είναι απαξιωτικός όρος... Σε μια ΑΕ όταν παίρνεις 10 και προσφέρεις σχεδόν 0 είσαι ζημία - φύρα... δεν έχει να κάνει με τις ικανότητές σου ή τον χαρακτήρα σου... αλλά με την προσφορά σου σε σχέση με την ανταμοιβή σου.

Και στην τελική... λίγος, αλκοόλικος, άμπαλος, μυρωδίας, μαγουλάκιας κλπ. δεν είναι απαξιωτικά και δεν μας πειράζουν... μας πείραξε όμως το "φύρα".
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”