Πιθανός Νέος Προπονητής

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
karlat85

Re: Πιθανός Νέος Προπονητής

Δημοσίευση από karlat85 »

καμια ομαδα δεν δουλευει ετσι,,αλλο οι εταιριες με υπολογιστες και αλλο η ποδοσφαιρικες ΑΕ,αλλα για να σου απαντησω,αν ειχα τον παρα,θα ακουγα την γνωμη του,εν λευκο τα λεφτάκια μου δεν τα διαχειρίζεται ουτε η γυναικα μου

Ολα αυτα,οπως λεει και ενας φιλος παραπανω ειναι υποθετικά,γιατι κανεις δεν ξερει τι συμβαίνει πραγματικά

Αλλα για μενα το πιο πιθανο ειναι να εφερε αρνεσεν τις προτάσεις και να τις συζητησαν οοτο επιτελείο μαζι,γιατι ετσι δουλευουν οι ομαδες
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ο Frank είναι αυτός που θα κάνει την τελική εισήγηση στον Ιβάν. Για να μην έχει γίνει έως τώρα σημαίνει ότι υπάρχει κάποια εκκρεμότητα, ότι δηλαδή ο Δανός δεν έχει τελειώσει ακόμη την εισήγησή του και όχι ότι ο Ιβάν διαφώνησε με την πρώτη του επιλογή. Ενδεχομένως ο Φρανκ να περιμένει μία απάντηση.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

το σενάριο είναι έτοιμο απο τα αρδ.

ο προπονητής που θα έρθει ΔΕΝ είναι επιλογή Φράνκ, είναι επιλογη Ιβάν και στο επόμενο διάστημα θα φαντάζονται το ότι δεν υπάρχει χημεία κτλ κτλ.

προδιαγεγραμμένα πράγματα απο γραφικούς τύπους.

ΔΕΝ υπάρχει μια στο εκκατομύριο να μην ισχύουν τα εξής 2 δεδομένα:

-ο Προπονητής θα είναι επιλογής Φρανκ
- ο Προπονητής θα έχει ΚΑΙ την έγκριση του μεγαλομετόχου, ειδικά αν είναι με υψηλό κασέ.

είναι λογικό παιδιά ο Δανός να κανει τις προτάσεις του να πει αυτός είναι ο 1, αυτος ο 2 κτλ κτλ και ο Ιβάν να πει οκ, ο 2 μου κανει και εμένα να κλείσουμε αυτόν Φρανκ; ναι Ιβάν και εμένα οκ τον κλείνουμε και τέλος.

δλδ δεν μιλάμε και για ρομποτική ιατρική, έλεος...
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

Σόρρυ αλλά δεν μιλάμε για διαχείριση όλων των χρημάτων του Ιβάν αλλά ενός ποσού που του έδωσε ως budget.

Δηλαδή νομίζεις ότι ο Ιβάν είπε στον Frank... "πάρε 20 εκ. αλλά θα σου λέω εγώ τι θα τα κάνεις γιατί εγώ στα έδωσα και είναι δικά μου"?
Όχι φίλε μου... Το ποιο πιθανό είναι να του είπε... "πάρε 20 εκ. και διαχειρίσου τα όπως γουστάρεις αρκεί να μου δώσεις αποτέλεσμα". Αυτό λοιπόν σε απλή μετάφραση σημαίνει... "πάρε 20 και διαχειρίσου τα εν λευκώ αρκεί στο τέλος το ταμείο να είναι συν".

Το παράδειγμα με την εταιρεία πληροφορικής στο έδωσα για να καταλάβεις την λογική της λειτουργίας μιας εταιρείας. Όχι για να συγκρίνω τα PC με τις μπάλες.
Ακόμα και στο παράδειγμα με τα λεφτά την γυναίκα σου ξεφεύγεις πάλι. Αυτό που λες είναι πιο κοντά στην λειτουργία ενός περιπτέρου παρά στην λειτουργία μιας εταιρείας.
Για να στο κάνω ακόμα πιο λιανά για να καταλάβεις...
Εσύ είσαι ο Ιβάν και η γυναίκα σου ο Frank. Εσύ δίνεις στην γυναίκα σου ένα budget πχ. 50 ευρώ να πάει super-market. Αυτή λοιπόν θα διαχειριστεί εν λευκώ αυτό το ποσό για να ψωνίσει ότι αυτή θεωρεί καλύτερο/αναγκαίο για το σπίτι και να φτιάξει μακαρονάδα. Δεν θα σε ρωτήσει αν θα πάρει μακαρόνια ή πατάτες... αυτή είναι ο ειδικός. Αυτή θα αποφασίσει. Αν πας της πεις να πάρει τις πατάτες γιατί εσύ πληρώνεις και αποφασίζεις εσύ... ε, το πιο πιθανό είναι να σου πει "τράβα φτιάξει μακαρονάδα μόνος σου με αυτό που θες να πάρεις αφού πληρώνεις". Το πολύ πολύ να σε ρωτήσει "θες Misko ή Mellissa?".
Ποιο λιανά σόρρυ αλλά δεν μπορώ να στο δώσω να το καταλάβεις.

Κατά πάσα πιθανότητα λοιπόν ο Frank έχει αποφασίσει ανάμεσα σε 3-4 προπονητές και απλά ρωτάει τον Ιβάν να πει και αυτός την γνώμη του εξηγώντας του όμως ποιο μπροστά τι θεωρεί αυτός καλύτερο. Δηλαδή ο Frank πήρε την απόφαση και απλά την αναγγέλλει στον Ιβάν ώστε αυτός να δώσει το τελικό οκ.
Τέλος από μένα το off topic.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GiorgosAtha την Δευ 15 Ιουν 2015, 12:08, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
ariskatiforos

Δημοσίευση από ariskatiforos »

cambiaso έγραψε:Δεν μπορω να καταλαβω γιατι ορισμενοι ακομα πιστευουν(γενικα μιλαω) αυτα που γραφουν οι αρδ...αφου εχει αποδειχτει οτι δεν εχουν πληροφορηση.......οι ιδιοι τους το λενε πλεον...Απο τη πρωτη του σημαντικη αποφαση ορισμενοι αρδ πανε να βγαλουν οτι τον καπελωνει ο ιβαν....πως γινεται αυτο???...απο π εχουν αυτη την ενημερωση...αφου δεν ξερουν τη τυφλα τους..(βλεπε τι εγινε με τον ισπανο τδ κ οτι ενα μην τον ανακοινωνανε...τι εγινε με την αφιξη του αρνεσεν αυτος ηταν στο αεροπλανο κ αυτοι λεγανε ερχεται απο βδομαδα)....ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ....να πως επηρεαζουν κ μετα θα λενε οτι δεν τον αφησε ο ιβαν να δουλεψει κ τον καπελωνε απο τη στιγμη π αυτοι το ξεκινανε με ανυποστατα κατα τη γνωμη μ αρθρα...
αντε να τους παιρνουμε χαμπαρι
τους ποντικους
Άβαταρ μέλους
slidar

Δημοσίευση από slidar »

Γιατι ρε παιδια να λογοδοτησει ο φρανκ για τον προπονητη στον μεγαλομετοχο ?

Απο την στιγμη που του δινει εν λευκω την ομαδα.. και γνωριζοντας ο φρανκ το διαθεσιμο μπατζετ.. θα λογοδοτησει για τις επιλογες του στο τελος της χρονιας οταν θα γινει το "ταμειο" .
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Θα πέσουν τα τσιμέντα, παιδια
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

δεν νομίζω το να "λογοδοτήσει" είναι η σωστή λέξη. ορθότερο θεωρώ το να "αποφασί-σουν". κάτι που ξαναλέω, είναι απολύτως λογικό καθώς μιλάμε όχι για ενα απλό γρανάζι του Νέου ΠΑΟΚ, αλλά ουσιαστικά έναν εκ των ...αρχιτεκτόνων...

πιστεύω ότι σε άλλα ζητήματα όπως το τεχνικό/υποστηρικτικό τιμ και ποδοσφαιριστές θα έχει όντως εν λευκώ τη διαχείριση... ;)
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

mbison έγραψε:Θα πέσουν τα τσιμέντα, παιδια
;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Άβαταρ μέλους
karlat85

Δημοσίευση από karlat85 »

Ρε φιλαράκι μου Γιώργο ,θα δεις πόσες φορές θα ακουστεί το όνομα της κοντσαρεβα
Δεν υπάρχουν λευκές επιταγές και ταμεία στο τελος
Κανείς δεν ξέρει αν το μπάτζετ είναι 20 εκ ούτε αν του είπε Κάνε ότι θες εσύ.αυτά τα λεν οι αρδ

Την πιο σωστή κουβέντα την είπε ο K_geo ,θα αποφασίσουν όλοι μαζί,γιατί έτσι δουλεύουν οι ομάδες ακόμα κ τις μεταγραφές δεν θα τις κάνει μόνος του
Κ θα περιμένει κ έγκριση απο το οικονομικό Τμήμα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος karlat85 την Δευ 15 Ιουν 2015, 12:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

mbison έγραψε:Θα πέσουν τα τσιμέντα, παιδια

ποσα ριχτερ πες μας
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Μπαμ παταγος
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

Εικόνα
Black_White_Heart

Δημοσίευση από Black_White_Heart »

Κλασικό τρολάρισμα;;;;;;;
northend4

Δημοσίευση από northend4 »

Αναλύσεις επί αναλύσεων σε ανυπόστατα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών.
Δεν καταλαβαίνετε ότι στον ΠΑΟΚ του Σαββίδη το "no news is good news" εφαρμόζει απόλυτα.
Ας κρίνουμε τα πραγματικά γεγονότα όταν υπάρχουν ανακοινώσεις.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”