Μόνο παιχνίδι είναι. Τα πάντα μπορούν να συμβούν. Είμαι αισιόδοξος ακόμη και με Μπενφικα αντίπαλο που έχει καλό προπονητή και προχωράει η ενίσχυση τους. Μπορεί να έρθουν με τουπέ και να την πατήσουν. Το εύχομαι δηλαδή.pirate_salonica έγραψε:Χάθηκε ρε Τζον να έπεφτε η Ντιναμό δηλαδή; Τι δουλειά έχουν οι βαθμοί με αυτό που γίνεται κάθε καλοκαίρι;
Κατάταξη του ΠΑΟΚ στις βαθμολογίες της UEFA -- Στατιστικά
- john4serres
Re: Κατάταξη του ΠΑΟΚ στις βαθμολογίες της UEFA -- Στατιστικ
Αμπελ, να η ΕΥΚΑΙΡΙΑ σου. Πετάς έξω τους συμπατριώτες σου και φτιάχνεις ΜΕ ΤΗ ΜΙΑ όνομα στην Ευρώπη. Και μετά σε διπλά ματς με Κράσνονταρ μας βάζεις ομίλους.
Εδώ ρε πέρσι μάθαμε ότι κάθε χέρι στην περιοχή είναι πέναλτυ κι άλλαξε ο κανονισμός, για να μας πείσουν για τα πέναλτι στο χειρουργείο με τον Άγιαξ....
Έρχονται δουλεμενα τα σενάρια γαμω την μαφία γαμω
Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έρχονται δουλεμενα τα σενάρια γαμω την μαφία γαμω
Θα μπορούσε να ήταν και στο νταλουζ το ματσάκι,εδώ μας ήρθε ο Άγιαξ με 1 προς 6 πιθανότητες,δεν θα μαςχερχοταν η Μπενφίκα με 1 προς 3;
Συμβαίνει και πρέπει να το αποδεχτούμε.
Συμβαίνει και πρέπει να το αποδεχτούμε.
- paokovios1974
Γιε του εκλιπόντα κέρατα γ@μιεσ@ και συ και όλο σου το μπάσταρδο σόι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος paokovios1974 την Δευ 31 Αύγ 2020, 12:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Banksy έγραψε:Ένα ματς είναι και δεν ξεκίνησε το πρωτάθλημά τους όπως στο Βέλγιο και στην Ουκρανία. Όλα γίνονται. Απλά φοβάμαι ότι αυτή η κλήρωση θα χρησιμοποιηθεί σα δικαιολογία για να μην γίνουν μεταγραφές..
Δεν σε αφήνει ο γαύρος να κάνεις μεταγραφές. Βλέπεις ότι εύκολα σου πετάει κάθε φορά μια Μπενφίκα
navigator11 έγραψε:Μονό παιχνίδι, στην έδρα σου και χωρίς κόσμο. Προσωπικά δε φοβάμαι. Με κόσμο θα ένιωθα σφίξιμο. Τώρα όχι. Έφτασε η στιγμή.
Δεν ξέρω τι μπορεί να μας προσφέρει μια άδεια "έδρα" που θα μας το στερούσε αν η κλήρωση έδειχνε Ντα Λουζ.
Αυτό που ξέρω είναι ότι πάλι χάνουμε τα δικαιώματα για μια μεγάλη τηλεοπτική αγορά.
- ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ
Και ποιος θα σουτάρει αδερφέ μου;Magpies4 έγραψε:Ενα μάτς είναι. Ας το πάμε στα πέναλτι, μπορούμε;
Εμ μα ησουν στους ισχυρους παλι με καμια Αλμααρ θα επεφτες. Η την ποιο δυνατη απο ολους κλασικα. Ειχες περσυ 16% πιθανοτητες και πηρες αγιαξ. Τι ψαχνεις δεν φταει μονο αυτο.john4serres έγραψε:Καμία μαφία δεν φταίει αν έχεις τόσους λίγους βαθμούς στο ranking.
μη μασάτε αετόπουλα, με κάτι τέτοιες ομάδες για αντιπάλους έχουμε να θυμόμαστε τα καλύτερα 

Το φετινό πλεονέκτημα δεν είναι η έδρα αλλά το μόνο ματς.
Δίνει στον θεωρητικά αδύναμο την ψυχολογία του τα δίνω όλα και αν μας κάτσει.
Η έδρα χωρίς κόσμο έχει δευτερεύουσα σημασία.
Να σταματήσουμε να γκρινιάζουμε. Μπορούμε.
Στην τελική εμείς έχουμε αμπελ. Αυτοί ποιον έχουν?
Δίνει στον θεωρητικά αδύναμο την ψυχολογία του τα δίνω όλα και αν μας κάτσει.
Η έδρα χωρίς κόσμο έχει δευτερεύουσα σημασία.
Να σταματήσουμε να γκρινιάζουμε. Μπορούμε.
Στην τελική εμείς έχουμε αμπελ. Αυτοί ποιον έχουν?
Μπορω να κανω μια φορα την υπερβαση αφου περασω στους ομιλους η σε δευτερη φαση νοκ αουτ?
Εχει καταντησει αηδια να πρεπει να αποκλειουμε τις κορυφαιες ομαδες του Ch.L στα προκριματικα.
Τους σιχαθηκε η ψυχη μου δηλαδη,νισαφι.
Μια ζωη φτυσμενοι απτον θεο ρε πουστη μου,κουραστηκα δηλαδη
Εχει καταντησει αηδια να πρεπει να αποκλειουμε τις κορυφαιες ομαδες του Ch.L στα προκριματικα.
Τους σιχαθηκε η ψυχη μου δηλαδη,νισαφι.
Μια ζωη φτυσμενοι απτον θεο ρε πουστη μου,κουραστηκα δηλαδη
-
Ειλικρινά πιστεύεις ότι ο Πασχαλάκης έδωσε την πρόκριση? Όχι η ποιοτική διαφορά της Μπενφίκα?pilotos έγραψε:Μακάρι ρε Νάβι, μακάρι... Την άλλη φορά ο πασχαλακης τους έδωσε την πρόκριση με συνοπτικές διαδικασίες
Θεωρώ πολύ αφελές να το πιστεύει κάποιος αυτό. Σε διπλά παιχνίδια με τέτοια ποιοτική διαφορά είναι δύσκολο να κάνεις την υπέρβαση.. την έκπληξη.. Σε μονό παιχνίδι μπορεί να ελπίζεις...Ιδίως τώρα που θα είναι σε φάση προετοιμασίας...
Θα δείξει.. Σε κάθε περίπτωση πάμε να κάνουμε το μη ρεαλιστικό..