Γιώργος Δώνης
- navigator11
Re: Γιώργος Δώνης
Όλα όμορφα και ωραία,να τσακιστεί ο δώνης.Να δω ποια πίστωση χρόνου θα'χει ο <<κατάλληλος>> επόμενος προπονητής του ΠΑΟΚ ...
Αν δεν εγκριθεί από τα ... τσιμέντα της Τούμπας,των φόρα και του ...αέρος της πόλεως βέβαια το ερώτημα θα'ναι απλά ρητορικό ...
Υγ Το τι λέγεται και γράφεται εδώ μέσα ή όπου αλλού ψιλοήσσονος σημασίας είναι.Το ζητούμενο είναι η διαχείριση της κρίσης,που υπάρχει,από τους ιθύνοντες.Η ως τώρα ... διάψευση των όποιων προσδοκιών σε μετεγγραφικό επίπεδο λίγο μετρά για εμένα.Κινήσεις Αλαφούζου όμως για αποκατάσταση ή οικοδόμηση απ΄την αρχή της αγωνιστικής εικόνας της ομάδας δε θα αντέξω να δω.Περιμένω ενέργειες από τους υψηλά ιστάμενους,τουλάχιστον σε αυτό το επίπεδο ...
Αν δεν εγκριθεί από τα ... τσιμέντα της Τούμπας,των φόρα και του ...αέρος της πόλεως βέβαια το ερώτημα θα'ναι απλά ρητορικό ...
Υγ Το τι λέγεται και γράφεται εδώ μέσα ή όπου αλλού ψιλοήσσονος σημασίας είναι.Το ζητούμενο είναι η διαχείριση της κρίσης,που υπάρχει,από τους ιθύνοντες.Η ως τώρα ... διάψευση των όποιων προσδοκιών σε μετεγγραφικό επίπεδο λίγο μετρά για εμένα.Κινήσεις Αλαφούζου όμως για αποκατάσταση ή οικοδόμηση απ΄την αρχή της αγωνιστικής εικόνας της ομάδας δε θα αντέξω να δω.Περιμένω ενέργειες από τους υψηλά ιστάμενους,τουλάχιστον σε αυτό το επίπεδο ...
Γιάννου ανύπαρκτος παίχτης.tera12tera έγραψε:Κατά την άποψη μου υπάρχουν τα εξής ανεξήγητα :
Α) Γιατί εξαφάνισε τον Γιάννου , σε εποχή μάλιστα που ο Αθανασιάδης είναι ακόμη στην ...Ιερά οδό![]()
; Ο Γιάννου όσες φορές έπαιξε φουνταριστός το παστέλωσε .
Ε)Ο Σιντεφελντ καλός χρυσός αλλά δεν δένει με Κατσικά ..Είναι κ οι δύο αργοί ....Απορώ πως δεν το κατάλαβες ...
Έχεις αποδείξεις για το τι κάνει ο Κλάους ή το λες επειδή είναι απλά ντεφορμέ
Ποιόν θέλεις να βάλει, αυτούς έχει. Είδες τον Ιντζίδη να είναι κανα τρεχαντήρι ας πούμε;
+12navigator11 έγραψε:Όλα όμορφα και ωραία,να τσακιστεί ο δώνης.Να δω ποια πίστωση χρόνου θα'χει ο <<κατάλληλος>> επόμενος προπονητής του ΠΑΟΚ ...
και εγω θελω να ξαναρωτησω γιατι οι περισσοτεροι κραζετε να φυγει τωρα ο Δων?
ΑΠΟ την αρχη της χρονιας ΕΤΣΙ Παιζουμε........ακριβως ετσι κτ η λωκοφαρδια κανα πεναλτι ...αυτοι ημασταν και ειμαστε...
ΑΡΜΥ πως μας προλαμβαινεις ε?!
ανανεωση να του κανετε παιδια..
κι ομως εξαφανησθει ενα ποστ μου που δεν ειχε υβριστικο περιεχομενο

κι ομως εξαφανησθει ενα ποστ μου που δεν ειχε υβριστικο περιεχομενο

- tera12tera
Ο Γιάννου είναι ανύπαρκτος πίσω από τον επιθετικό ...ως επιθετικός είναι πολύ πολύ καλύτερος από το "ντεφορμέ Κλάους" .
Αποδείξεις με τα ματάκια μου ..όχι . Αλλά πάλι πολλά ακούγονται ...Κ όχι μόνο μέσα από την ομάδα μας ...
Στα του Δώνη : Νομίζω πως θα μπορούσε να δοκιμάσει τον Σταφ εκεί ...Άλλωστε σαν χαφ είναι κλάφτα ...Πόσο χειρότερος μπορούσε να είναι ...Και να έβαζε Αποστολόπουλο ...
Αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα ..
Τα χοντρα είναι γτ δεν εμπιστεύεται το μόνο κανονικό εξτρέμ που έχουμε στην ομάδα μας και ας είναι ...18 !!
Αποδείξεις με τα ματάκια μου ..όχι . Αλλά πάλι πολλά ακούγονται ...Κ όχι μόνο μέσα από την ομάδα μας ...
Στα του Δώνη : Νομίζω πως θα μπορούσε να δοκιμάσει τον Σταφ εκεί ...Άλλωστε σαν χαφ είναι κλάφτα ...Πόσο χειρότερος μπορούσε να είναι ...Και να έβαζε Αποστολόπουλο ...
Τα χοντρα είναι γτ δεν εμπιστεύεται το μόνο κανονικό εξτρέμ που έχουμε στην ομάδα μας και ας είναι ...18 !!
- kataramenos5
tera12tera έγραψε:Ο Γιάννου είναι ανύπαρκτος πίσω από τον επιθετικό ...ως επιθετικός είναι πολύ πολύ καλύτερος από το "ντεφορμέ Κλάους" .

ε, άμα τ άκουσες, ε τότε αλλάζει.tera12tera έγραψε:Ο Γιάννου είναι ανύπαρκτος πίσω από τον επιθετικό ...ως επιθετικός είναι πολύ πολύ καλύτερος από το "ντεφορμέ Κλάους" .
πισω απο την δικη σου ανεπαρκεια κρυβουν τις ευθυνες τους και πολλοι αλλοι...παικτες και διοικηση...
- desperando
- Επικοινωνία:
α ρε δωνη τελικα εισαι πολυ μεγαλος μαγκας σε παραδεχομαι, εχεις καταφερει να παιξεις τρια ματς με δυο χωρια και μια γειτονια και να κανεις συνολικα μονο μια ευκαρια κα καποιοι να νομιζουν οτι το προβλημα ειναι θεμα ποιοτητας, καπου ακούστηκε το σαρδελες βολιουμ 2, αλλοι φωναζουν τον σαββιδη γιατι δεν κανει μετεγραφες ποιοτηκων παικτων, αλλοι λεν οτι το προβλημα ειναι οτι η ομαδα δεν εχει εξτρεμ γι αυτο ειναι ακίνδυνη επιθετικα, ασχετα αν υπαρχουν πολλες ομαδες που εχουν παιξει μπαλαρα χωρις εξτρεμ, τελευταια που θυμάμαι ειναι η φιναλιστ του τελευταιου γιουρο.
εγω αυτο που ξερω ειναι οτι αυτος ο κυριος εκτος του οτι αγωνιστικα μας κανει να φαινομαστε ανύπαρκτοι και σιγα σιγα παει να βγαλει την ομαδα εκτος στοχων, ριχνει κατα πολυ και την αξια των παικτων και για μια ομαδα που εχει ως στόχο να δημιουργει υπεραξια και να πουλαει αυτο ειναι καταστροφικο. και για οσους δεν καταλαβαινουν, ο φετινος σταφυλιδης υπηρχε ποτε περιπτωση να πωληθει και ιδικα στα λεφτα που πωληθηκε και στην ομαδα?
εγω αυτο που ξερω ειναι οτι αυτος ο κυριος εκτος του οτι αγωνιστικα μας κανει να φαινομαστε ανύπαρκτοι και σιγα σιγα παει να βγαλει την ομαδα εκτος στοχων, ριχνει κατα πολυ και την αξια των παικτων και για μια ομαδα που εχει ως στόχο να δημιουργει υπεραξια και να πουλαει αυτο ειναι καταστροφικο. και για οσους δεν καταλαβαινουν, ο φετινος σταφυλιδης υπηρχε ποτε περιπτωση να πωληθει και ιδικα στα λεφτα που πωληθηκε και στην ομαδα?
+1926 εις την 1926desperando έγραψε:α ρε δωνη τελικα εισαι πολυ μεγαλος μαγκας σε παραδεχομαι, εχεις καταφερει να παιξεις τρια ματς με δυο χωρια και μια γειτονια και να κανεις συνολικα μονο μια ευκαρια κα καποιοι να νομιζουν οτι το προβλημα ειναι θεμα ποιοτητας, καπου ακούστηκε το σαρδελες βολιουμ 2, αλλοι φωναζουν τον σαββιδη γιατι δεν κανει μετεγραφες ποιοτηκων παικτων, αλλοι λεν οτι το προβλημα ειναι οτι η ομαδα δεν εχει εξτρεμ γι αυτο ειναι ακίνδυνη επιθετικα, ασχετα αν υπαρχουν πολλες ομαδες που εχουν παιξει μπαλαρα χωρις εξτρεμ, τελευταια που θυμάμαι ειναι η φιναλιστ του τελευταιου γιουρο.
- Μπαρκαρούτσος
Το 'χετε κάνει μόδα να κάνετε παράθεση το αμέσως προηγούμενο post, ε;nikolasf έγραψε:+1926 εις την 1926desperando έγραψε:α ρε δωνη τελικα εισαι πολυ μεγαλος μαγκας σε παραδεχομαι, εχεις καταφερει να παιξεις τρια ματς με δυο χωρια και μια γειτονια και να κανεις συνολικα μονο μια ευκαρια κα καποιοι να νομιζουν οτι το προβλημα ειναι θεμα ποιοτητας, καπου ακούστηκε το σαρδελες βολιουμ 2, αλλοι φωναζουν τον σαββιδη γιατι δεν κανει μετεγραφες ποιοτηκων παικτων, αλλοι λεν οτι το προβλημα ειναι οτι η ομαδα δεν εχει εξτρεμ γι αυτο ειναι ακίνδυνη επιθετικα, ασχετα αν υπαρχουν πολλες ομαδες που εχουν παιξει μπαλαρα χωρις εξτρεμ, τελευταια που θυμάμαι ειναι η φιναλιστ του τελευταιου γιουρο.