Ισχύειnothu έγραψε:Ρε νομιζετε οτι υπαρχει τερματοφυλακας που δεν κανει λαθη; Τι νομιζετε ειναι ρομποτ; Θυμομαστε 5 λαθη του Γλυκου αλλα τις απειρες φορες που μας εχει σωσει τις ξεχναμε αμεσως.
SM-G935F
Ισχύειnothu έγραψε:Ρε νομιζετε οτι υπαρχει τερματοφυλακας που δεν κανει λαθη; Τι νομιζετε ειναι ρομποτ; Θυμομαστε 5 λαθη του Γλυκου αλλα τις απειρες φορες που μας εχει σωσει τις ξεχναμε αμεσως.
και συνεχιζει.kataramenos5 έγραψε:και συνεχιζει.kataramenos5 έγραψε:Εμενα αυτο που με τρελαινει ειναι οτι στα παιχνιδια που στραβωνουν η πρωτη σοβαρη ευκαιρια του αντιπαλου ειναι γκολ.Μετα βγαζει τ απιαστα.Συμβαινει σχεδον παντα.
Μονο εμεις.
Τι βολικά ρε Γρηγόρη, δύο ποστ πιο πάνω είναι, ήμαρτον. Δε κάνουμε προπαγάνδα εναντίον σου....goran 64 έγραψε:
Πέτρο...
Αν το σχόλιο μου για το παραπάνω ποστ (σημειωτέον ότι βολικά δεν το παρέθεσες) που μιλάει το μισό για Πρίγιοβιτς (αν κατάλαβα καλά δηλαδή) και το μισό για Γλύκο (ευρισκόμενο όπως τονίζω "στο εν λόγω topic") δεν σου φαίνεται αστείο και εκτιμάς προσωπικά ότι ειρωνεύομαι, ενώ πεντακάθαρα (μέσω emoticons) φαίνεται ότι μπερδέυτηκα κι έχω σκάσει στα γέλια, τότε προσωπικά εκτιμώ πως τουλάχιστον δεν έχεις καθόλου χιούμορ φίλε μου...
Ξαναδιάβασε το σε παρακαλώ πολύ, γιατί μπορεί και να κανες απλά ένα λάθος...
berry έγραψε:παναγιωτη οι μεγαλοι τερματοφυλακες κανουν τεραστια λαθη. κακος υπολογισμος σ ενα γαμωφαλτσο του οικοδομου.
παμε παρακατω! οπως καθαρισες για τους υπολοιπους για μα φτασουμε τελικο καθαρισε ο ενρικε για σενα να μπαλωσει το λαθος σου
αυτο σημαινει ομαδα. ολοι για εναν κ ενας για ολους!
φετος κανεις εκπληκτικη χρονια! ψηλα το κεφαλι!!!!!
ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ!!!!
Και σωστος που εδωσε το περιβραχιονιο του αρχηγου στον Στεφανο.kioumis13 έγραψε:Εισαι ο βασικος λογος που πηραμε φετος το κυπελο.
Θα μπορουσε να εισαι ο μοιραιος.Δεν εισαι ομως.
Λαθη κανουν ολοι,δειτε τι τρωνε κατι Νοιερ κτλ κτλ.
Τερματαρα εισαι μακαρι να μεινεις.Εχεις αποδειξει οτι δεν μασας.Μια χαρα ειναι οτι και μα λετε.Ενα λογος παραπανω που σε κραζουν ειναι επειδη δεν λεγεσαι Γλικιτς και επειδη δεν οπαδιζεις
Αυτη ειναι η αληθεια...
αν έρθει ο Ρομπέρτο ή παρόμοιος ναι να το συζητήσουμε, μέχρι τότε όμως Παναγιώτης και πάλι Παναγιώτης, αν συνεχίσει στα φετινά του στάνταρ τουλάχιστον.MANIAKOS έγραψε:Εγω θα θελα εναν μεγάλο τέρματα με γλυκο ομως να ΠαιΕι κ του χρονου
Εναν Ρόμπερτο θα θελα