9.Δημήτρης Σαλπιγγίδης
Re: 9. Δημήτρης Σαλπιγγίδης
απο οπαδοι γιναμε μετα Χριστον λογιστες.value for money και ολα πωλουνται και ολα αγοραζονται.
νεος ΠΑΟΚ κ ετση..
εγω δεν τον γουσταρα τον κοντο και δεν το γουσταρω.αλλα στο γαβρο ουτε ασφαλιτη δεν δινω.με το γαβρο δεν επιτρεπεται να συναναστρεφομαστε σε κανενα επιπεδο.οτι και να λενε οτι και να δινουν.
νεος ΠΑΟΚ κ ετση..
εγω δεν τον γουσταρα τον κοντο και δεν το γουσταρω.αλλα στο γαβρο ουτε ασφαλιτη δεν δινω.με το γαβρο δεν επιτρεπεται να συναναστρεφομαστε σε κανενα επιπεδο.οτι και να λενε οτι και να δινουν.
- sourmenetes
- Moderator
Οχι gika ητανε ξεκουραστος μετα απο ολοκληρη χρονια με βαζελο,εθνικη και κατευθειαν προετοιμασια..
Με ποιον προπονητη gika να πρωτομαθει να παιζει???Με τον χαβο,το δερμιτζακη ή το μπερετα???
Ποιος αλλος παιχτης αλλαξε τοσες θεσεις περυσι???
Με ποση ψυχολογια να παιξει???Ακομα και πανο σηκωσαμε εναντιον του μεσα στην Τουμπα.
Σε παιχτη της ομαδας μας σηκωσαμε πανο.
Εγω δεν ειμαι συνηγορος αλλα καποια πραγματα πρεπει να λεγονται.Σιγουρα δεν ηταν η καλυτερη του χρονια περυσι αλλα και οι προυποθεσεις δεν ηταν οι ιδανικες.Μετα θα μου πεις μα ειναι επαγγελματιας και πληρωνεται.Ειναι επαγγελματιας και το δειχνει και τωρα.Μειωση???Να τη συζητησουμε..
Βλεπει οτι υπαρχει προβλημα...
Και το οτι τραυματιστηκε τι σημαινει???Αρχισε να χαλαει...ΕΕΕ????
Και ο λινο εχει τραυματιστει 3 φορες αλλα δεν τον διωξαμε.Και ο γκαρσια ειχε σοβαρο τραυματισμο...Βασικο τον βλεπω..
Αλλα μου φαινεται οτι οσα θελουμε θυμομαστε.Και ο γκαρσια την πρωτη χρονια 4 παιχνιδια επαιξε.Ολα τα αλλα ειχε κοκινες.Αλλα οταν τον επιασε ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ και του εξηγησε καποια πραγματα διορθωθηκε.Και ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΜΑΣ φετος τον θελει.Επομενως αφηστε τα ονειρα του γαυρου για το λιμανι μονο.Τελος κατσε να δουμε τον γκουνγιονσεν γιατι περυσι ειδαμε και το γκοβου...Μας πεταξε τα ματια εξω...
Με ποιον προπονητη gika να πρωτομαθει να παιζει???Με τον χαβο,το δερμιτζακη ή το μπερετα???
Με ποση ψυχολογια να παιξει???Ακομα και πανο σηκωσαμε εναντιον του μεσα στην Τουμπα.
Εγω δεν ειμαι συνηγορος αλλα καποια πραγματα πρεπει να λεγονται.Σιγουρα δεν ηταν η καλυτερη του χρονια περυσι αλλα και οι προυποθεσεις δεν ηταν οι ιδανικες.Μετα θα μου πεις μα ειναι επαγγελματιας και πληρωνεται.Ειναι επαγγελματιας και το δειχνει και τωρα.Μειωση???Να τη συζητησουμε..
Και το οτι τραυματιστηκε τι σημαινει???Αρχισε να χαλαει...ΕΕΕ????
Και ο λινο εχει τραυματιστει 3 φορες αλλα δεν τον διωξαμε.Και ο γκαρσια ειχε σοβαρο τραυματισμο...Βασικο τον βλεπω..
Αλλα μου φαινεται οτι οσα θελουμε θυμομαστε.Και ο γκαρσια την πρωτη χρονια 4 παιχνιδια επαιξε.Ολα τα αλλα ειχε κοκινες.Αλλα οταν τον επιασε ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ και του εξηγησε καποια πραγματα διορθωθηκε.Και ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΜΑΣ φετος τον θελει.Επομενως αφηστε τα ονειρα του γαυρου για το λιμανι μονο.Τελος κατσε να δουμε τον γκουνγιονσεν γιατι περυσι ειδαμε και το γκοβου...Μας πεταξε τα ματια εξω...
- trel@menos
ποια πατατα? προσωπικα δεν με χαλασαν ουτε τα 13 γκολ(1ος σκορερ), ουτε οι 2 προκρισεις που εδωσε, ουτε το οτι γυρνουσε δεξι μπακ να καλυπτει σαν μ@λ@κ@ς επειδη εβλεπε οραματα ο χαβος. και ολα αυτα μακρια απο τη φυσικη του θεση που ειναι σεντερ φορ.gika έγραψε:Είδες πέρσυ πουθενά την ταχύτητα του;trel@menos έγραψε:καλα. ας αλαξουν πλευρο εκει στον γκει. ο σαλπι ηρθε για να μεινει και εχει ακομα να προσφερει πααρα πολλα κι ας μην μπορουν μερικοι να το καταλαβουν.
Είδες πουθενά την εκρηκτικότητα του;
Είδες πουθενά τον γκολτζή Σαλπιγγίδη;
Εγώ πουθένα.
Τι; Ήταν κουρασμένος;;;
Και φέτος στην προετοιμασία;
Αν δεν κάνω λάθος είχε παραπάνω άδεια από όλους τους άλλους παίκτες μας (εκτός του Κοντρέρας που είχε υποχρεώσεις)....!!
Και παρ' όλα αυτά, ενώ ξεκουράστηκε πιο πολύ από όλους, σε φιλικό (!) υπέστει τον πρώτο του τραυματισμό και μάλιστά αρκετά σοβαρό...
Κι όταν ένας ποδοσφαιριστής, που δεν τραυματιζότανε, φτάσει στα 30 κι αρχίσει τις θλάσεις όλοι ξέρουν ότι αυτό θα επαναληφθεί...
Συνοψίζοντας μιλάμε για έναν παίκτη ο οποίος από πέρσυ -μη πω πρόπερσυ- ξεκίνησε την πτωτική του πορεία, έχοντας μετριότατη απόδωση και φέτος άρχισαν να βγαίνουν και προβλήματα υγείας.
Προσωπικά είμαι σίγουρος ότι αυτά που έχει να δώσει σαν παίκτης είναι πολύ συγκεκριμένα και ως εκ τούτου είναι αδιανόητο ένας τέτοιος παίκτης να παίρνει 150.000€ παραπανω από παίκτες όπως ο Γκούντιοσεν.....
Η απόδωση είναι μικρή.
Το κόστος μεγάλο.
Το value for money έχει χαθει από το λεξιλόγιο μας.
Άλλη μια πατάτα της διοίκησης που πρέπει να την πληρώνουμε για άλλα 3 χρόνια.
και το παραμυθι με τα 850 ας τελειωσει. ζητημα να πηρε τα μισα και πολλα εβαλα.
Ρε συ gika να δεχτώ αυτά που λές... Αλλά αυτό για τον τραυματισμό είναι παντελώς γελοίο...!! Το μάτς στο οποίο τραυματίστηκε το είδες...?? Αν δεν το είδες πέστο δεν είναι κακό... Η μαλακία έγινε απο τον πάγκο... Τραυματίστηκε ο Ίβιτς και σηκώσανε κατευθείαν το Σαλπιγγίδη για αλλαγή χωρίς -ουσιαστικά- να κάνει ζέσταμα... Αντί να τον αφήσουν 5-10 λεπτά να κάνει ζέσταμα (και μάλιστα σε περίοδο προετοιμασίας που οι παίκτες είναι πιο επιβαρυμένοι και ευαίσθητοι), βιάστηκαν να κάνουν την αλλαγή λές και θα γινόταν κάτι αν παίζαμε στο φιλικό 5-10 λεπτά με παίκτη λιγότερο...!! Ίσα-ίσα θα ήταν μια ευκαιρία να συνηθίζουμε γιατί θα το ξαναδούμε (gika έγραψε:...Και φέτος στην προετοιμασία;
Αν δεν κάνω λάθος είχε παραπάνω άδεια από όλους τους άλλους παίκτες μας (εκτός του Κοντρέρας που είχε υποχρεώσεις)....!!
Και παρ' όλα αυτά, ενώ ξεκουράστηκε πιο πολύ από όλους, σε φιλικό (!) υπέστει τον πρώτο του τραυματισμό και μάλιστά αρκετά σοβαρό...
Κι όταν ένας ποδοσφαιριστής, που δεν τραυματιζότανε, φτάσει στα 30 κι αρχίσει τις θλάσεις όλοι ξέρουν ότι αυτό θα επαναληφθεί...

- ΑποστόληςΑ
Πράγματι ο τραυματισμός του οφείλεται στο ότι δεν έκανε ζέσταμα. Αν ήμουν εγώ ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος, αυτοί που τον υποχρέωσαν να μπει μέσα άρον-άρον θα είχαν πάει ήδη στο σπίτι τους...
Gika βρες δεξι εξτρεμ εσυ χωρις ξεκουραση να σου βαλει 12 γκολ και 8 ασιστ. Αλλα ξεχασα εχουμε κλαους που θα βαλει 36 γκολ (τριπλασια) οποτε τι να τον κανουμε τον σαλπι?
Καυσωναααααας
Καυσωναααααας
χαλαρωσε με 800 ο ενας και 50 ο αλλος πληρωνονται...βαλε και το ματς ανα γκολ των δυο να κανυομε συγκρισεις...ασε τα χαζα με τα εξτρεμ...τα μισα ματς περσι κορυφη τα παιξε μεχρι να μπει ο κλαους .....κορυφη δε μπορει μονος ο νανος οποτε στη γραμμη και πολυ του ειναι..εκτος και αν θελεις να ααλλαξουμε συστημα για να παιζει ο λεβεντης...
δεν εβγαλε τα λεφτα του περσι, αυτη ειναι η αληθεια και οποιος λεει το αντιθετο σφαλλει...με 800 κουραση δεν υπαρχει...τελος
δεν εβγαλε τα λεφτα του περσι, αυτη ειναι η αληθεια και οποιος λεει το αντιθετο σφαλλει...με 800 κουραση δεν υπαρχει...τελος
Yeap...city_boy έγραψε:εσυ δεν ειχες σκασει να γυρισει??
Και αυτό ακριβώς δείχνει κάποια πράγματα..
Το κυριότερο είναι ότι δεν έχω κάποιο κόμπλεξ μαζί του και ότι δεν τα λέω όλα αυτά επειδή είναι κοντός και προδότης.

Τον είδαμε φέτος, και κρίνω καθαρά αγωνιστικά.
ΠΑΟΚτσής Version 2.0barlow4 έγραψε:απο οπαδοι γιναμε μετα Χριστον λογιστες.value for money και ολα πωλουνται και ολα αγοραζονται.
νεος ΠΑΟΚ κ ετση..

Επισης διαφωνώ. Deal με οποιονδήποτε αν η συμφωνία είναι νόμιμη, ηθική και κερδοφόρα για μας.
-
Είχες δει πουθενά το value for money του Μούσλι που 3 χρονια έκανε αέρα στα παπάρια του???
Το εκπληκτικό value for money του Κούτσια???? Το μαγικό περσινό value for money του Ίβιτς???
Και για πες μου ήταν η ομάδα μας πέρσι τόσο φοβερή και τρομερή που το να παίρνεις 10 γκολ και 8 ασσίστ απο παίχτη που δεν έπαιζε σέντερ φορ σου φαίνεται μηδαμινή προσφορά??
Το εκπληκτικό value for money του Κούτσια???? Το μαγικό περσινό value for money του Ίβιτς???
Και για πες μου ήταν η ομάδα μας πέρσι τόσο φοβερή και τρομερή που το να παίρνεις 10 γκολ και 8 ασσίστ απο παίχτη που δεν έπαιζε σέντερ φορ σου φαίνεται μηδαμινή προσφορά??
- ΑποστόληςΑ
Δεν μπορώ να καταλαβω γιατί προσπαθείτε κάθε φορά να αποδείξετε ότι ο Σαλπι είναι, ή δεν είναι καλός παίκτης! Επ' αυτού έχουν μιλήσει οι ειδικοί (Santos, Boloni), οπότε οι απόψεις ημών είναι δευτερεύουσες...
-
Το είχε γράψει ο Γκίκα σε παλιότερο σχόλειο αμέσως μετά το τέλος της χρονιάς για τον ίδιο παίκτη
- alex ntepo
Σαλπιγγίδης άρρωστο Παοκτσάκι, πιο άρρωστο από πολλους στραβοστόμηδες εδώ και αλλού, στρατιώτης του ΠΑΟΚ, παιχταράς, με τεράστια προσφορά, και έχει ακόμα ΠΑΡΑ πολλά να δώσει! Όποιος δεν τον γουστάρει...ΞΙΔΙ!
Κι ο Κοντρέρας είχε μουντιάλ πέρσυ. Μια χαρά έπαιξε όλη τη χρονιά.sourmenetes έγραψε:Οχι gika ητανε ξεκουραστος μετα απο ολοκληρη χρονια με βαζελο,εθνικη και κατευθειαν προετοιμασια..
Τον Μπερέτα παίζει και να μην τον πρόλαβε.. Και μια βδομάδα να τον είχε προπονητή δεν θα του έκανε και τόσο κακό. Κι ο Βιειρίνια εξτρέμ έπαιζε αλλά και με Χάβο και με Δερμιτζάκη μια χαρά τα πήγε. Και έπαιξε και αριστερά και δεξιά και δεκάρι μέσα στα παιχνίδια της χρονιάς. Αλλά μια χαρά τα πήγε....
Επίσης το ότι άλλαξε τόσες θέσεις δεν είναι θέμα μόνο του προπονητή... Είναι και δικό του. Αφού πουθένα δεν απέδωσε τα αναμενόμενα....
Τέλος, σιγά την ψυχολογία που του έλλειψε. Τα ήξερε από πριν και τα περίμενε όλα αυτά... Και πολύ χειρότερα μάλιστα... Αλλά όταν γυρνάς μετά από όλα αυτά και παίρνεις το μεγαλύτερο συμβόλαιο στην ομάδα, και όταν πηγαίνεις και γράφεις στο μπλογκ του ΠΑΟΚ24 για να μην σε κράξουν οι ΑΡΔ τότε..........
Του αναγνωρίζω ότι έκανε την πιο μεγάλη υπομονή από όλους όσων αφορά τις καθυστερήσεις στις πληρωμές. Και μπράβο του.sourmenetes έγραψε:Εγω δεν ειμαι συνηγορος αλλα καποια πραγματα πρεπει να λεγονται.Σιγουρα δεν ηταν η καλυτερη του χρονια περυσι αλλα και οι προυποθεσεις δεν ηταν οι ιδανικες.Μετα θα μου πεις μα ειναι επαγγελματιας και πληρωνεται.Ειναι επαγγελματιας και το δειχνει και τωρα.Μειωση???Να τη συζητησουμε..
Από εκεί και πέρα αυτά για τις προυποθέσεις τα ακούω βερεσε. Κι ο Κοντρέρας κι ο Γκαρσία κι ο Βιειρίνια τις ίδιες συνθήκες αντιμετώπισαν όσον αφορά το αγωνιστικό αλλά απέδωσαν...
Τέλος για την μείωση ας περιμένουμε λίγο. Τίποτα δεν έχει ανακοινωθεί άρα και τίποτα δεν έχει συμφωνηθεί.. Ακόμα..
Και γω τον βλέπω βασικό. Το μεγαλύτερο συμβόλαιο δεν μένει στον πάγκο. Παίκτης για τον οποίο ήρθε σε κόντρα ο πρόεδρος με τους οπαδούς, δεν μένει στον πάγκο. Ότι και να γίνει. Φέτος που σερνόταν και πάγκο δεν έκατσε...sourmenetes έγραψε:Και το οτι τραυματιστηκε τι σημαινει???Αρχισε να χαλαει...ΕΕΕ????
Το ότι ήρθε ο πρώτος τραυματισμός στην καριέρα του, σ' αυτήν την ηλικία, μετά από τόσο έντονο ντεφορμάρισμα και μετά από ξεκούραση ενός μήνα για μένα κάτι λέει... Ο Λίνο το πρόβλημα το είχε από το τέλος της προηγούμενης χρονιας και απλά δεν είχε διαγνωσθεί...
Είπα για παίκτες επιπέδου Γκουντιόσεν.. Όχι για τον συγκεκριμένο. Και ναι έχει 10 φορές καλύτερο βιογραφικό από τον Σάλπι. Ή κάνω λάθος;sourmenetes έγραψε:Αλλα μου φαινεται οτι οσα θελουμε θυμομαστε.Και ο γκαρσια την πρωτη χρονια 4 παιχνιδια επαιξε.Ολα τα αλλα ειχε κοκινες.Αλλα οταν τον επιασε ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ και του εξηγησε καποια πραγματα διορθωθηκε.Και ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΜΑΣ φετος τον θελει.Επομενως αφηστε τα ονειρα του γαυρου για το λιμανι μονο.Τελος κατσε να δουμε τον γκουνγιονσεν γιατι περυσι ειδαμε και το γκοβου...Μας πεταξε τα ματια εξω...
Επίσης ο Γκαρσία είχε πρόβλημα συμπεριφοράς. Όχι αγωνιστικό.
Ο Σάλπι σαν συμπεριφορά είναι υπόδειγμα και κανείς δεν τον κατηγορεί. Σαν ποδοσφαιριστής στο χορτάρι όμως υστερεί.