Οικονομικά Θέματα της ΠΑΕ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Re: Οικονομικά Θέματα της ΠΑΕ

Δημοσίευση από Napoli4 »

Gospi έγραψε:
Napoli4 έγραψε:Λογικά ήταν ο μισθός του Μποτο και των συνεργατών; Δεν ξέρω..
Βρε ασε τα ποσα. Τους αριθμους τους ειδες? Ποσα στελεχη ειχαμε το 21 και ποσα προστεθηκαν το 22? Εμενα μ ψαινεται τρελο το νουμερο.
Δεν έχω ιδέα φίλε...εικασίες κάνω κι εγώ
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Δημοσίευση από Guitarman »

Napoli4 έγραψε: 3. Συμφωνώ επίσης με κιθαρίστα στην κριτική για τις δηλώσεις του κυρ². Δεν γίνεται τα πράγματα να είναι έτσι και να λες κάναμε προτάσεις 2 και 4 εκατομμύρια. Δηλαδή τι προσδοκίες δημιουργούνται στον κόσμο και πόσο προστατεύεις την ομάδα, τον πρόεδρο και τον προπονητή με αυτές τις δηλώσεις; Η μόνη εξήγηση που μπορώ να δώσω, είναι πως παίζεται ένα παιχνίδι εντυπώσεων και θέλει να εκπέμπει προς τα έξω έναν Ιβάν χωρίς προβλήματα, που έχει όρεξη να χώσει χρήμα. Αλλά και πάλι ο κόσμος δεν είναι χαζός. Αργά ή γρήγορα θα βρεθείς υπόλογος όσων είπες αν δεν συμβαδίζουν με αυτά που κάνεις.
Αυτός ακριβώς είναι ο μεγάλος μου φόβος Ναπολιτανε. Ότι ο κόσμος είτε δε θέλει να καταλαβεί είτε δε μπορεί να καταλάβει τα οικονομικά της ομάδας. Οπότε δε μπορεί να βγαίνει ο κάθε Κυρ να λέει αυτά που λέει. Γιατί θα γυρίσει μπουμερανγκ. Για εμένα αυτό εξηγεί και τη σιωπή του Ιβάν. Αν ο Ιβάν έλεγε αυτά που είπε ο Κυρ, ο κόσμος θα έκραζε τον Ιβάν.

Στη δικιά μου ουτοπική ελπίδα, ο κόσμος πρέπει να ξερει την αλήθεια και είναι ώριμος να τη διαχειριστεί. Τώρα ας αναλογιστούμε πόσο ώριμος είναι ο μέσος ΠΑΟΚτσης να διαχειριστεί μία ανακοίνωση του τύπου "τα επόμενα 3 χρόνια θα ρίξουμε το μπατζετ...
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Parolos έγραψε:Ρε συ Γκοσμπι 1,8Μ για προσωπικό γιατί σου φαίνεται πολύ.

100-120 βασικοί μισθοί είναι.

Τζον: Μια πώληση μπορεί να περιλαμβάνει 48 δόσεις, π.χ. Τζιόλη. Δε φαίνονται μπαμ.

Αυτό που θα έπρεπε να μας απασχολεί είναι ότι το ταβάνι της ομάδας είναι τα 20Μ έσοδα (χωρίς Ευρώπη).
Κι αυτά σε περίοδο που θεωρητικά είμαστε δημοφιλή ομάδα.

ενδεχομένως σε άλλη κατάσταση να είναι και 15-17 το νούμερο αυτό, άπαξ και σημαίνει αγωνιστικό μπάτζετ στα 8Μ.
Αυτά για να ξέρουμε πως θα πορευτούμε την επόμενη μέρα, καθότι το διοικητικό καθεστώς με αυτό το κλίμα θεωρώ ότι θα αλλάξει.

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Οχι τοσο τα ποσα οσο τα νουμερα οσο αφορα στα ατομα. Ειναι λογικο να εχουμε 170 ατομα προσωπικο? Προπονητες και διοικητικο προσωπικο? Τι εχουμε? Γραμμη παραγωγης?
Άβαταρ μέλους
Guitarman

joshua έγραψε:
Guitarman έγραψε:
joshua έγραψε:Το κακό είναι ότι δεν μπορούμε να ξέρουμε σε τι βαθμό δεν μπορεί και σε τι δε θέλει για να μπορούμε να είμαστε αντικειμενικοι στην οποία κριτικη.

Υ.Γ Κιθαρίστα 5-6 πιτσιρίκια στο τσάμπα με προοπτική να βγουν λαβράκια ούτε ο Θεός ο ίδιος...
5 πιτσιρικια το χρόνο λέω Joshua. Πρέπει να έχεις πλάνο τουλάχιστον 3ετιας... εδώ κάθε 6 μηνες αλλάζουμε ιδέες... τι 6 μηνες... κάθε 6 ώρες....
Μα αυτό σου είπα και εγώ. Τσάμπα θα τα πάρεις τα 5 πιτσιρίκια;
Έτσι όπως εγώ το φαντάζομαι πάντως, δεν εννοούσα να δώσω 4 μυρια για 5 πιτσιρικια. Αλλά π.χ. 1 μυριο. Σχημα λόγου είναι το 5 πιτσιρικια και το 1 μυριο. Μη παρεξηγηθώ. Απλά να δείξω το σκεπτικο μου
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ρε Κιθαρίστα σοβαρα πιστευεις ότι τα λόγια Κυριακού ήταν δική του πρωτοβουλία;
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Gospi έγραψε:
Parolos έγραψε:Ρε συ Γκοσμπι 1,8Μ για προσωπικό γιατί σου φαίνεται πολύ.

100-120 βασικοί μισθοί είναι.

Τζον: Μια πώληση μπορεί να περιλαμβάνει 48 δόσεις, π.χ. Τζιόλη. Δε φαίνονται μπαμ.

Αυτό που θα έπρεπε να μας απασχολεί είναι ότι το ταβάνι της ομάδας είναι τα 20Μ έσοδα (χωρίς Ευρώπη).
Κι αυτά σε περίοδο που θεωρητικά είμαστε δημοφιλή ομάδα.

ενδεχομένως σε άλλη κατάσταση να είναι και 15-17 το νούμερο αυτό, άπαξ και σημαίνει αγωνιστικό μπάτζετ στα 8Μ.
Αυτά για να ξέρουμε πως θα πορευτούμε την επόμενη μέρα, καθότι το διοικητικό καθεστώς με αυτό το κλίμα θεωρώ ότι θα αλλάξει.

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Οχι τοσο τα ποσα οσο τα νουμερα οσο αφορα στα ατομα. Ειναι λογικο να εχουμε 170 ατομα προσωπικο? Προπονητες και διοικητικο προσωπικο? Τι εχουμε? Γραμμη παραγωγης?
Gospi, δε ξέρω τι παίζει με τι ακαδημίες. Αυτά τα παιδιά δεν έχουν επαγγελματικό συμβόλαιο και (ΙΣΩΣ!) λογίζονται ως υπάλληλοι
Άβαταρ μέλους
Guitarman

.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Guitarman την Σάβ 19 Αύγ 2023, 15:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Guitarman

joshua έγραψε:Ρε Κιθαρίστα σοβαρα πιστευεις ότι τα λόγια Κυριακού ήταν δική του πρωτοβουλία;
Όχι φίλε. Επουδενι.

Δες τι έγραψα 2 ποστς παραπανω στο Ναπολιτανο:

Αυτός ακριβώς είναι ο μεγάλος μου φόβος Ναπολιτανε. Ότι ο κόσμος είτε δε θέλει να καταλαβεί είτε δε μπορεί να καταλάβει τα οικονομικά της ομάδας. Οπότε δε μπορεί να βγαίνει ο κάθε Κυρ να λέει αυτά που λέει. Γιατί θα γυρίσει μπουμερανγκ. Για εμένα αυτό εξηγεί και τη σιωπή του Ιβάν. Αν ο Ιβάν έλεγε αυτά που είπε ο Κυρ, ο κόσμος θα έκραζε τον Ιβάν.

Στη δικιά μου ουτοπική ελπίδα, ο κόσμος πρέπει να ξερει την αλήθεια και είναι ώριμος να τη διαχειριστεί. Τώρα ας αναλογιστούμε πόσο ώριμος είναι ο μέσος ΠΑΟΚτσης να διαχειριστεί μία ανακοίνωση του τύπου "τα επόμενα 3 χρόνια θα ρίξουμε το μπατζετ...
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ξαναλεω κομβικό είναι το δεν μπορεί η το δεν θέλει. Όσο δεν επικοινωνειται το πρώτο ο κόσμος μοιραία θα αρχίσει να πιστεύει το δεύτερο.
Άβαταρ μέλους
Guitarman

joshua έγραψε:Ξαναλεω κομβικό είναι το δεν μπορεί η το δεν θέλει.
Αυτό όμως είναι θέμα εικασιών. Εχω βαρεθεί να βλέπω στο φόρουμ κόσμο να βρίζετε γιατί ο ένας πιστεύει το Α και ο άλλος ο Β. Κανείς όμως δε παραθέτει facts. Όλα είναι "πιστεύω" "νιώθω" και η κουβέντα καταλήγει ποιος την έχει πιο μεγάλη την... "πίστη". Για αυτό δε γράφω και τακτικά.

'Αποψή μου είναι ότι δε μπορεί. Για αυτό έχουμε μουγκαμάρα και για το γήπεδο που σίγουρα το θέλει πολύ (και για εμπορικούς λόγους). Αλλά δε μπορώ και δε θέλω να πείσω κανέναν για το τι πιστεύω.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Μα για αυτό σου λέω ότι πρέπει να το επικοινωνήσει με κάποιο τρόπο και όχι να κάνει ακριβώς το αντίθετο όπως στη περίπτωση μας.Δεν τα είπε μόνος του ο Κυριάκος,όπως δεν πήγε μόνος του κάποιους στην Ισπανία για τον Μαξιμοβιτς. Πως να μην αναρωτιεται μετά ο κόσμος αν τον δουλεύουν;
Dimpatra

Δημοσίευση από Dimpatra »

Ευχαριστώ κιθαρίστα για την ανάλυση που έκανες.
Αυτά χαίρομαι να διαβάζω, όπως και τις αναλύσεις του Doomlord που πραγματικά μου λείπουν.
Ας είναι καλά το παλικάρι.

Στάλθηκε από το 22071212AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Καταλαβαίνω απόλυτα τι μου λες Τζος.

Όπως έγραψα και παραπάνω, και εγώ αυτό θέλω. Ειλικρίνια. Αλλά προσπάθησε να μπεις στη θέση του Ιβαν και το τι έχει να διαχειριστεί. Όταν είσαι σε πόλεμο, δε λες "δεν έχω αρκετά όπλα". Για αυτό είπα να γράψω τι φαίνεται από τα επίσημα στοιχεία της ΠΑΕ. Γιατί εκεί μέσα υπάρχουν κάποιες αλήθειες. Η επικοινωνια είναι δύσκολο παιχνίδι. Εγώ δεν ειμαι ειδικός σε αυτό να σου πω γιατί το κάνει αυτό. Αλλά το κάνει. Και το κάνει και ο Μαρινάκης. Δεν είπε ποτέ στους γάβρους "θα κάνω ομάδα με λιμά". Αλλά το έκανε για κάποια χρόνια. Οι άλλοι δύο το έκαναν αλλά σε στιγμή που ο κόσμος τους ήταν φουλ φοβισμένος ότι έρχεται ο αφανισμός... και για αυτό πέρασε σε αυτούς. Έτσι το καταλαβαίνω εγώ τουλάχιστον
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Ρε ο κιθαριστας..Που χαθηκες εσυ παλι?
tasso85

Δημοσίευση από tasso85 »

Στις 17/01/2023 καταχωρίσθηκαν στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο (Γ.Ε.ΜΗ.) τα κατωτέρω στοιχεία της Ανώνυμης
Εταιρείας με την επωνυμία ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ-ΠΑΟΚ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, το διακριτικό τίτλο ΠΑΟΚ ΠΑΕ και αριθμό Γ.Ε.ΜΗ. 122030904000

.........
11. Έσοδα και έξοδα σημαντικού ποσού ή ιδιαίτερης συχνότητας ή σημασίας
Έξοδα Ποδοσφαιρικού Τμήματος
Ποσά σε € 1/7/2021 - 30/6/2022 1/7/2020 - 30/6/2021
Αμοιβές προσωπικού 5.024.590,51 4.660.522,07
Αμοιβές τρίτων 30.526.566,73 28.534.691,72
Παροχές τρίτων 1.487.443,13 954.270,49
Φόροι-Τέλη 123.878,07 81.052,05
Διάφορα έξοδα 3.711.260,97 2.143.979,09
Αποσβέσεις 7.008.141,17 8.265.771,19
Αγορές Αναλωσίμων 605.527,36 505.827,77
Σύνολο 48.487.407,94 45.146.114,38