Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...
prist64

Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Δημοσίευση από prist64 »

Επανηλθες στον σωστο........................δρομο.
:mrgreen:
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

το μεγαλύτερο πρόβλημα κατ΄ εμε ειναι το ότι αντί να δει κανείς το ματς στο λεβερκούζεν που παίζει να ήταν το ματς της χρονιάς σε θέαμα και φάσεις ή ακόμα το ματς στο εμιρεϊτς της αρσεναλ που είχαμε συγκλονιστικές επεμβάσεις απο τους τερματοφύλακες, έβλεπε τον ψευδοπρωκταθλητή...
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Κ_γεο μετα απο εκεινη τη Θρυλικη 7ρα με τη γιουβε οι περισσότεροι αναζηταμε κατι να γελασει το χειλακι μας.Λιγο κωμωδία βρε αδερφε.Απο μπαλα χορτασαμε
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

αν ειναι έτσι... :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

pgetsos έγραψε:Και τα λινκ σε πειράζουν; Γιατί; Μπορεί να θέλω να δω πχ την ήττα από τους γερμανούς

Τέλος πάντων, διαφωνώ απόλυτα με αυτή τη τακτική αλλά όπως νομίζεις-ετε
πραγματικά το χθεσινό σου ποστ για την τύχη του σκατογαυρου και όλα αυτά που έγραψες και εννοησες και δεν θέλω επ ουδενί να τα αναφέρω ξανά με γύρισαν τα μυαλά όπως γυρνούσαν τα φρουτάκια

πραγματικά πάλι καλά που δεν είμαι μπλε μαμά την αντικειμενικότητα σας
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Βρε συ Ντεσπέ, όπως είδες του απάντησα του Πέτρου. Μην το συνεχίζουμε χωρίς λόγο!
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

1. Δεν τον έβαλα εγώ τον Ντίνο να τα πει αυτά.

2. Ε ΝΑΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΞΑΝΑΕΙΠΕ!!!
Όταν στο topic για τον αγώνα με Zenit έχουμε 3 + 2 δικά μου posts, και για γαύρο κάνετε από σελ. 159 μέχρι 163(!!!), για εμένα κάτι δεν πάει καλά ανάμεσά μας.
Για να μη μιλήσω για τα άλλα αθλήματα. Τα έχουμε χιλιοξαναματαπεί εδώ μέσα.

Πέρσι είχαμε ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΑΓΩΝΑ ΜΠΑΣΚΕΤ και παράλληλα έπαιζε ΓΑΥΡΟΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚ και είχαμε πιο πολύ κόσμο στο "Για άλλες ομάδες". Εκείνη τη μέρα άλλαξαν πολλά μέσα μου. Το χθεσινό είναι πταίσμα μπροστά σε αυτό.

Ντίνο, άσ'τους να συζητάνε όσο θέλουν για γαύρο. Μόνοι τους εκτίθενται. Ας ανοίξουμε και topic "Α.Ε.Κ. - Αλησμόνητες πατρίδες", "Ολυμπιακός - Πρωτάθλημα οεοεοε", "Άρης - Από τον θρίαμβο με Atletico, στο χωριό". Άλλωστε, ο ΠΑΟΚτσής σήμερα δεν πάει να δει τον Π.Α.Ο.Κ., και το έχει αποδείξει. Όταν με Ρέθυμνο έχω 500 και με γαύρο σε 2 Σάββατα θα έχω 5000, τότε ο ΠΑΟΚτσής πάει για το γαύρο, για τον αντίπαλο, δεν πάει για τον Π.Α.Ο.Κ.!
Και αν έχετε παιδιά, ανίψια ή οτιδήποτε, ΔΙΔΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ότι στο γήπεδο πάμε για τον Π.Α.Ο.Κ., για τον Δικέφαλο, όχι για κανέναν Άρη ή καζουροσυνθήματα ή τρομοκρατία με γαύρο.

Ξεφυσάω τις τελευταίες μέρες κάθε φορά που σκέφτομαι το μπάσκετ και μπαίνω εδώ μέσα και αρρωσταίνω... Να συζητάμε για το αν o Olsen πηδάει ή δεν πηδάει ρε μαλάκα, ο ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΜΕΝΟΥΣ 11 ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ, ενώ αλλού καιγόμαστε. 15 ευρώ το γαμημένο διαρκείας του handball, 5 ευρώ φθηνότερο από εισιτήριο στην 5 με BVB. Το Wimbledon θα έπαιρναν τα παιδιά, αν όλοι εκείνοι έδιναν 15 ευρώ για το handball.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

δεν υπάρχει wimbledon στον χαντμπολ, γενικά η σχέση αγγλίας και χατνμπολ είναι σαν του μπαρμπα σαββα με τη σοβαρότητα.... :twisted: :lol: :mrgreen:

κατα τα άλλα δεν διαφωνώ. άσε δε που είναι δυνατόν να έχει κανείς δει το ματς του γκευ και όχι το λεβερκουζεν-ρομα ή το αρσεναλ-μπαγερν; για αυτα τα 5-6 ματς μεσα στη χρονιά υποτίθεται είναι το τσ.λ... 8-)
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Με το "Wimbledon" εννοώ ότι θα τα έπαιρναν όλα, ό,τι κούπα υπήρχε, και ράλι Ακρόπολις και τις κούπες του καφέ από τα απανταχού καφενεία!!! :ugeek:

Arsenal - Bayern; Σοβαρά; Τα πελατάκια μας εναντίον αυτών που πικρά μας απέκλεισαν; Ε όχι δα.. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
stelyk

Δημοσίευση από stelyk »

Μπραβο The Toffeemen ( :mrgreen: ) εστω αυτο που επρεπε να ειναι αυτονοητο γινετε...
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

desperando έγραψε:
πραγματικά πάλι καλά που δεν είμαι μπλε μαμά την αντικειμενικότητα σας
Είσαι μπλε πατέρας; Στρουμφακι φάση;

Αν θεωρείς το σχόλιο Πώς δε νικάει πάντα μόνο λόγω τύχης επιλήψιμο σε σημείο μπαν, κάπου υπάρχει μεγάλο πρόβλημα...
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Έχω ένα πρόβλημα να καταλάβω 100% τη σύνταξη και των δυο σας, αλλά νομίζω ότι καλό θα ήταν να μην το συνεχίζατε, ρεεεε!!!

Προχωράμε!
Άβαταρ μέλους
Thanix

Δημοσίευση από Thanix »

Κάτσε να σου κάνει κανα ποστ επικό ο μανιακός να στρώσεις! Που θες και σύνταξη απο τον ντεσπε τον "φρουτάκια" χαχαχα

Sent from my mind using boobs power
Άβαταρ μέλους
georgedoulk2008
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από georgedoulk2008 »

Δεν γνωριζω κατα ποσο είναι εφικτό απο τεχνικής αποψης, αλλά θα ηθελα να κάνω μια πρόταση για το φόρουμ.
Σε αγγλόφωνα φορα που συμμετέχω υπάρχει σύστημα διανομής "πόντων" (reputation points) απο ένα μέλος στο άλλο.

Δηλαδή:
Κάθε μέλος έχει δικαίωμα να δώσει ένα θετικό πόντο (reputation-φήμη) σε σχόλιο που κάνει κάποιο άλλο μέλος και να τον ανεβάσει σε κλίμακα φήμης.
Αυτό έχει ως αποτέλεσμα παλιά και καταξιωμένα μέλη με θετικό άθροισμα πόντων να ξεχωρίζουν όχι μόνο απο το σύνολο των πόστ που έχουν στο φόρουμ αλλά και απο το πόσο ψηλά βρίσκονται στην αντίστοιχη κλίμακα φήμης.

Οχι οτι κερδίζουν οτιδηποτε ουσιαστικά, απλώς φαίνεται δίπλα στο άβαταρ τους, το πόσο ψήλα βρισκονται στην κλίμακα και άρα είναι δύσκολο να μην τους αντιμετωπίζεις με σεβασμό.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Mαματο θα κoλλησει ο server. :twisted:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Forum”