Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
Σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογώ τον κακο σχεδιασμό κλπ
Αλλά σόρρυ ρε σεις
Ο Κουλιερακης πόσων ετών ήταν όταν ΑΠΟ ΑΝΑΓΚΗ ουσιαστικά πήγε στην προετοιμασία και πήρε σχεδόν αμέσως ρόλο βασικού; Τον είχε διαφημίσει κανείς ως παικταρα πιο πριν;
Δεν καταλαβαίνω γιατι δεν έχει ήδη προωθήσει η ομάδα τον Χ Κώττα στην ανδρική ομάδα ΕΦΟΣΟΝ είναι διαθεσιμος;
Τόσο φοβερό είναι να σταθεί αξιοπρεπώς ως αναπληρωματικό στόπερ;
Να πάει αυτός εκεί και να φέρουν ένα χαφ παικταρα.
Και έχεις και ένα πρόβλημα λιγότερο με τη γαμημενη τη λιστα
Οκ δεν έχει κάνει προετοιμασία δεκτον
Ε τέτοια ώρα τέτοια λόγια όμως!!
Υγ. Όντως άνοιξε πάλι το στόμα του ΤΟ ΖΑΒΟ
Αλλά σόρρυ ρε σεις
Ο Κουλιερακης πόσων ετών ήταν όταν ΑΠΟ ΑΝΑΓΚΗ ουσιαστικά πήγε στην προετοιμασία και πήρε σχεδόν αμέσως ρόλο βασικού; Τον είχε διαφημίσει κανείς ως παικταρα πιο πριν;
Δεν καταλαβαίνω γιατι δεν έχει ήδη προωθήσει η ομάδα τον Χ Κώττα στην ανδρική ομάδα ΕΦΟΣΟΝ είναι διαθεσιμος;
- Willie the Pimp
Ο Θυμνιάνης στα στόπερ, Θυμνιάνης στα χάφ... μου θυμίζει τα καταστήματα Σαράφης τη δεκαετία του '80 (Στα Τρίκαλα, στη Λάρισα τώρα και στο Παρίσι).
-
Σε ένα ιδανικό σενάριο που θα είχες 3 σέντερ μπακ top class, θα είχε point και θα μπορούσε να δουλέψει.zissos έγραψε:Και εγώ είμαι υπέρ της κάλυψης θέσεων από τις ακαδημίες. Μιλάμε για παίχτες που θα συμπληρώνουν αποστολές και θα μπαίνουν σε κάνα κύπελλο για να γίνεται το ροτέισον. Για 4-5ο στόπερ και 5-6ο χαφ λέμε.
Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης, Κόλεϊ δεν είναι κανείς από τους 3 τέτοιος και με 8 παιχνίδια Europa, κάποια σε γήπεδα που αναμενόμενα θα υποφέρεις και θα δεχτείς τρομερή πίεση (βλ. Ολντ Τράφορντ - Ανοέτα - Γαλατά) η καταπόνηση θα είναι τεράστια, με ότι συνεπάγεται αυτό για τους μετά αγώνες στην Ελλάδα.
Δεν είναι λοιπόν το πρόβλημα το κύπελλο, στο οποίο έμπαινε και ο Ζίφκο Ζίφκοβιτς και έκανε μόνο clean sheet.
Όσον αφορά τον Κώττα, μικρή σημασία έχει αν ήταν στην προετοιμασία, οι ζέλες κάποτε έφεραν καλοκαιριάτικα άρον άρον τον Κυργιάκο από Αγ. Νικόλαο με τη γνωστή συνέχεια.
Απλά δεν το ξέρουμε το παιδί και δεν το έχουμε δει, προσωπικά μόνο κάποια πολύ θετικά σχόλια του Κόλκα έχω δει κατά καιρούς, αλλά προφανώς δεν έχουν και μεγάλη σημασία.
Πριν μερικές μέρες πήραμε 12εκ για Κουλιεράκη, αρνούμαστε να πληρώσουμε 200χιλ για εφορία που θέλει η Κάλιαρι και θέλουμε να τα πληρώσει ο παίκτης και τώρα λέμε Κωττας ...έλεος. Θα τα στάξουν στο τέλος για να πάρουν καλύτερο, οτιδήποτε άλλο δεν έχει λογική, βέβαια ΠΑΟΚ είσαι
Έτσι ακριβώς....ο Κωττας μια χαρά μπορεί κ να πάρει χρόνο..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tzo_1926 την Δευ 02 Σεπ 2024, 23:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Stelios Bagios
Εμένα μου άρεσε και το άλλο: "ήξερε ο Χατζηδιάκος ότι θα ήταν δεύτερος πίσω από τον Κεντζιόρα"renegade έγραψε:Δηλαδή το άλλο το φρούτο,ο ντεμεκ αθλητικός δημοσιογράφος ( τρομάρα του) αντί να πει ξέρω γω, υπάρχει ο Όττο που έχει βγάλει ολόκληρη σεζόν ως δεξί στόπερ ( σε τριάδα ) . Αντι αυτου επέλεξε να γράψει ο Τέλης Κατελης ότι η επιλογή για να καλυφθεί η θέση είναι ο μπακαγιοκο ο οποίος δεν έχει παίξει ποτέ ως στόπερ?
Ρε που τα βρήκαμε αυτά τα φιντανια?
Τι μπορεί να σημαίνει αυτό;
- Ότι ακόμα κι αν ο Χατζηδιάκος αποδεικνυόταν καλύτερος του Κεντζιόρα, πάλι ο Κεντζιόρα θα έπαιζε βασικός;
- Ότι ο Κεντζιόρα είναι επιπέδου Ρεάλ, οπότε κανείς δεν μπορεί να του φάει τη θέση;
- Ή ότι οι δημοσιογράφοι δεν ξέρουν τι παίζει, αλλά πρέπει να γράψουν ένα άρθρο όπως και να έχει;
obanebane έγραψε:Κάτι μου λέει ότι θα αρχίσει να ρίχνει μανιτάρια ο sn0u.
Ο Γιώργης πρέπει να χαϊδεύει το μούσι του με ευχαρίστηση.

Πάντως αμα πάρουμε Γιουρόπα με 3 στόπερ ο λουτσεσκου θα πει για μένα ο κεντζιορα είναι δεξι μπακ και θα έχουμε πάρει Γιουρόπα με 2 Σέντερ μπακ . Αήττητο πρωτάθλημα , πρωτάθλημα με 3 στόπερ και 3.5 χαφ και τώρα η νέα πίστα
Ρε συ, αν άξιζε θα είχε προβιβαστεί. Ο Κωττας και ο κάθε Κωττας.Equalizer έγραψε:Σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογώ τον κακο σχεδιασμό κλπ
Αλλά σόρρυ ρε σεις
Όπως προβιβάστηκαν και πήραν ρόλο τόσοι και τόσοι νεαροί επι Λουτσεσκου.
Εδώ απ’ ότι φαίνεται δεν υπάρχει κάποιος, τον Κώττα δεν τον πήρε καν προετοιμασία και δεν υπαρχει κάποιος να κάνει προπονήσεις με την πρώτη ομάδα αυτή την στιγμη που μιλάμε.
Πως θα πάρεις παίκτη ξαφνικά και θα τον κανεις 2ο δεξί στόπερ σε ομάδα πρωταθλητισμού;
Δεν μιλάμε για τον πέμπτο στόπερ για βάθος, εκεί ΟΚ να μπει νεαρός.
Μιλάμε ότι παθαίνει κάτι ο Κεντζιορα αύριο (φτου, φτου) και αυτή την στιγμή δεν έχεις δεύτερο στόπερ με δεξί πόδι από πίσω.
- Josey Wales
Τριάδα στόπερ δεν θα κατεβάσει ποτέ ο Λουτσέσκου, μη το σκέφτεσται καν. θα αγοραστεί κάποιος ή προώθηση από Β' ομάδα.
-
Μην μασάτε έχουμε Θυμιανη ,Κωττα στα στοπερ και Μαξ Σναουτσνερ στα χαφ .Είμαστε πλήρεις...
Συμφωνώ.john4serres έγραψε:Σκούρα τα πράγματα. Πήγαινε στη Ρακοφ και ζήτα τον Σβάρνα (πρωταθλητής Πολωνίας 2022 2023, 74 συμμετοχές, έτοιμος στο 100%) στη τελική.
Σβάρνας ή ΜΙχάι που δεν πιάνουν θέση ξένου.
Η περίπτωση του Μιχάι θεωρητικά είναι πιο εύκολη αφου το συμβόλαιό του λήγει το επόμενο καλοκαίρι, ενώ ο Σβάρνας έχει συμβόλαιο 3 χρόνια ακόμη.
-
Αύριο πρέπει να έχουν φέρει Σβαρνα ή Μιχαη ,και να δώσουν 2 μύρια στις ομάδες τους έτσι όπως τα καταφέρανε.
Θέλω και 2-3 παραιτήσεις/απολύσεις
Θέλω και 2-3 παραιτήσεις/απολύσεις