Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι
Λέει η Μετροσπορτ στην εφημερίδα φήμες για "μεγάλη πρόταση σφήνα" για τον Καμαρά. Μάλλον από τον νιαου
Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ελεύθεροι κι επίσημα Iheanacho, Praet από Λέστερ, μιας και έχουν ακουστεί ως φήμη.
- Homo Sapiens
Chidera Ejuke, μακαρι, μακαρι....επιτελους ενα καλο αριστερο εξτρεμ...τον εχω παρακολουθησει αρκετα, ειναι καλος παιχτης...γρηγορος, τριπλαδορος, ομαδικος, και μαρκαρι..τα στοιχεια που θελει ο προπονητης μας...και σε πολυ καλη ηλικια..και διεθνης σε μια εθνικη που διαθετει καλους παιχτες....εκτος απο εναν, καταλαβαινετε ποιον..χα χα χα..κακη ουλα

- Mitsospaoki4
- Moderator
Παιχταρα ο Νιγηριανός.
Τον ήθελα και πέρσι που ακούστηκε πρώτη φορά.
Τον ήθελα και πέρσι που ακούστηκε πρώτη φορά.
Δεν μπορούμε να καλύψουμε τέτοια συμβόλαια, ειδικά του Νιγηριανού.
Ελέυθερος είναι.Ettien26 έγραψε:Δεν μπορούμε να καλύψουμε τέτοια συμβόλαια, ειδικά του Νιγηριανού.
Καθολου νουμερα παντως ο Εντζουκε
21 συμμ 3 γκολ 4 ασιστ στο πρωταθλημα
8 συμμ 1 γκολ 0 ασιστ στα πλειοφ
21 συμμ 3 γκολ 4 ασιστ στο πρωταθλημα
8 συμμ 1 γκολ 0 ασιστ στα πλειοφ
-
1.4 μου βγάζει ότι έπαιρνε αλλά σαν προσωπική εκτίμηση λέω ότι έπαιρνε 1. Μην νομίζεται στο Βέλγιο και την Ολλανδία δεν έχουν τρέλα συμβόλαια. Μεμονωμένοι είναι αυτοί με τεράστια συμβόλαιαEttien26 έγραψε:Δεν μπορούμε να καλύψουμε τέτοια συμβόλαια, ειδικά του Νιγηριανού.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Leonardo10 την Σάβ 08 Ιουν 2024, 00:55, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Δε μπορούμε εμείς κ μπορεί η Αντβερπη;Ettien26 έγραψε:Δεν μπορούμε να καλύψουμε τέτοια συμβόλαια, ειδικά του Νιγηριανού.
Που κολλάει η Αντβερπ ?
Μάλλον έγινε κάποια παρανόηση.
Ενας φίλος πιο πάνω έγραψε για Iheanacho και Praet. Οταν λέω για Νιγηριανό αναφέρομαι στον Iheanacho.
Ενας φίλος πιο πάνω έγραψε για Iheanacho και Praet. Οταν λέω για Νιγηριανό αναφέρομαι στον Iheanacho.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ettien26 την Σάβ 08 Ιουν 2024, 01:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Προφανώς και κολλάει. Δίνουμε πολύ πιο βαριά συμβόλαια από την atwerb
Σου απάντησα προηγουμένως.Leonardo10 έγραψε:Προφανώς και κολλάει. Δίνουμε πολύ πιο βαριά συμβόλαια από την atwerb
- Unpsofable78
Νομίζω ότι ο φίλος αναφερόταν στο συμβόλαιο του Νιγηριανου της Λέστερ. Που όντως δεν μπορούμε να καλύψουμε.
Για τον άλλον έλεγα όντως λάθος μου.Ettien26 έγραψε:Που κολλάει η Αντβερπ ?