Μα αυτο λεω. Κατι προβληματικο πρεπει να παιζει για να μην βρισκει προταση ουτε απο ομαδα της χωρας του. Και να μου το θυμηθεις οτι τελικα στην χαρτινη θα καταληξει.makispaspartou έγραψε:Φίλε μου ο Ntcham είναι γνωστός από όταν έπαιζε στην ελπίδων της Γαλλίας μαζί με με την υπόλοιπη χρυσή φουρνιά των Γάλλων που είναι τώρα 24-25 ετών. Στη Σέλτικ ήταν ίσως ο καλύτερος box του box χαφ που έπαιζε στο πρωτάθλημα. Για κάποιο λόγο πέρσι τον πήρε η κάτω βόλτα με αποκορύφωμα τον δανεισμό του στην Μαρσέιγ που δεν έκανε τίποτα. Αν τον έχεις δει έστω και μία φορά ξέρεις γιατί παίκτη πρόκειται.
Μεταγραφές καλοκαιριού III
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού III
Επειδή ο Ιάπωνας έχει πάθει εγκεφαλικό κ ξέχασε ότι κάποτε ήταν ποδοσφαιριστής φταιει ο λουτσος. Μάλιστα.paok re niamou έγραψε:Δεν φαίνεται τελικά να τον εμπνέει τον Ιάπωνα ο Θαυματουργος Λουτσε οπως κάποιοι ελπιζαν.
-
αν φυγει και ο καγκαβα οι μεσοεπιθετικοι μας ποιοι θα ειναι ? οχι οτι τωρα που ειναι εδω κανει κατι αλλα πλεον ειναι και αριθμητικο το θεμα...αριστερο μπακ δεν υπαρχει , δεξι μπακ παιζουμε με τον ροντριγκο, εξτρεμ υπαρχει μονο ο ζιβκοβιτς στα δεξια γτ αριστερα δεν υπαρχει κανενας (και μην πειτε καντουρι )και δεκαρι υπαρχει μονο ο μπισε που περυσι τον ειχαμε στειλει να κανει διακοπες στην κυπρο και τωρα ξαφνικα εγινε και επιδραστικος παικτης....αυτη τη στιγμη το ροστερ δεν μοιαζει με ροστερ
καταληξαμε να λεμε οτι στα χαφ πλεον ειμαστε καλα γτ τουλαχιστον υπαρχου λυσεις αριθμητικα 

Χωρις να εχω καμια πληροφορηση, με Πριγιο ελευθερο και φορτωμενο πλεον με λεφτα (αρα τον καλυπτει και ενα μικροτερο συμβολαιο) και μετα την ατυχια με Ολιβειρα, το θεωρω δεδομενο οτι ο ΠΑΟΚ θα κινηθει.
Μονο παραθυρακι που αφηνω να μην ασχοληθουμε καν ειναι να μην θελει ο Ραζβαν γνωριζοντας απο 1ο χερι σε τι κατασταση ειναι.
Δεν λεω αν ειναι σωστη κινηση η οχι, αλλα εχουμε μια μανια με επιστροφες και νοσταλγιες. Ε αν προκειται ειδικα για τον Πριγιο....
Μονο παραθυρακι που αφηνω να μην ασχοληθουμε καν ειναι να μην θελει ο Ραζβαν γνωριζοντας απο 1ο χερι σε τι κατασταση ειναι.
Δεν λεω αν ειναι σωστη κινηση η οχι, αλλα εχουμε μια μανια με επιστροφες και νοσταλγιες. Ε αν προκειται ειδικα για τον Πριγιο....
Ο Πρίγιοβιτς πιο πιθανό να αποσυρθεί πάρα να παίξει στον ΠΑΟΚ.nunies4 έγραψε:Χωρις να εχω καμια πληροφορηση, με Πριγιο ελευθερο και φορτωμενο πλεον με λεφτα (αρα τον καλυπτει και ενα μικροτερο συμβολαιο) και μετα την ατυχια με Ολιβειρα, το θεωρω δεδομενο οτι ο ΠΑΟΚ θα κινηθει.
Αν έρθει ο Πρίγιοβιτς ξέρουμε σε τι κατάσταση είναι; θα παιξει πριν τον Ολιβέιρα;
- paok re niamou
Είναι μια ένδειξη οτι ο Λουτσε δεν είναι ο θαυματοποιός που αρκετοί παρουσιάζουν ώστε να λυθουν με μιας ολα τα χρόνια προβλήματα.dragon έγραψε:Επειδή ο Ιάπωνας έχει πάθει εγκεφαλικό κ ξέχασε ότι κάποτε ήταν ποδοσφαιριστής φταιει ο λουτσος. Μάλιστα.paok re niamou έγραψε:Δεν φαίνεται τελικά να τον εμπνέει τον Ιάπωνα ο Θαυματουργος Λουτσε οπως κάποιοι ελπιζαν.
Ο Ιάπωνας αποδείχτηκε τουρίστας
Παιδιά θέμα Πρίγιοβιτς δεν παίζει και ούτε πρόκειται. Τσάμπα ανακυκλώνεται αυτός ο οικουμενικός πατριάρχης εδώ μέσα, επειδή συγκεκριμένα μέσα είναι τόσο κοπριες που δεν μπορούν να βρουν έστω ένα τυχαίο ονομα αλλού σέντερ φορ.
-Ανενεργός εδώ και κάνα χρόνο
-Βεντέτα
-πλακωμενος με Ραζβαν και λίγο με Ιβαν
-όταν επιστρέψει ο Ολιβειρα θα υπάρχουν 3 συμβόλαια του εκατομμυρίου να παλεύουν για 1 θεση
Απλά δεν υφίσταται θέμα Πρίγιοβιτς
-Βεντέτα
-όταν επιστρέψει ο Ολιβειρα θα υπάρχουν 3 συμβόλαια του εκατομμυρίου να παλεύουν για 1 θεση
Και καλως αν θες την γνωμη μου...vdragic έγραψε:Παιδιά θέμα Πρίγιοβιτς δεν παίζει και ούτε πρόκειται. Τσάμπα ανακυκλώνεται αυτός ο οικουμενικός πατριάρχης εδώ μέσα, επειδή συγκεκριμένα μέσα είναι τόσο κοπριες που δεν μπορούν να βρουν έστω ένα τυχαίο ονομα αλλού σέντερ φορ.
-Βεντέτα
Δεν νομίζω ότι ισχύουν αυτά που λες.
Βεντέτα πότε ήταν ο Πριγιο; Ο Λουτσεσκου εχει αναφερθεί στον Πριγιοβιτς κ ξεκαθάρισε ότι στην αρχή δεν πήγαιναν καλά γιατί του ζητούσε να παίζει με άλλο τρόπο, αλλά ο Πριγιο κ έκανε όσα του είπε ο Λουτσεσκου κ ηταν κομβικός για την ομάδα ειδικά στο πρώτο μισό που πήρε πόσα ματς μόνος του.
Με κανέναν δεν πλακωθηκε και είχε έρθει και στην φιέστα αν θυμάμαι καλά κ αποθεώθηκε.
Γιατί έχει να παίξει 1 χρόνο...; Δεν έπαιζε εκεί που ήταν;
Επίσης, αν γυρίσει ο Ολιβειρα σε 4-6 μήνες, μπορείς να πουλήσεις Σφιντερσκι τον Ιανουάριο κ να μείνεις με Πριγιο κ Ολιβειρα.
Και ποιος άλλος παίρνει 1 μυριο από τους επιθετικούς μας κ λες για 3 συμβόλαια; Αν μπορεί να έρθει με 1 μυριο το χρόνο, καλώς να έρθει.
Βεντέτα πότε ήταν ο Πριγιο; Ο Λουτσεσκου εχει αναφερθεί στον Πριγιοβιτς κ ξεκαθάρισε ότι στην αρχή δεν πήγαιναν καλά γιατί του ζητούσε να παίζει με άλλο τρόπο, αλλά ο Πριγιο κ έκανε όσα του είπε ο Λουτσεσκου κ ηταν κομβικός για την ομάδα ειδικά στο πρώτο μισό που πήρε πόσα ματς μόνος του.
Με κανέναν δεν πλακωθηκε και είχε έρθει και στην φιέστα αν θυμάμαι καλά κ αποθεώθηκε.
Γιατί έχει να παίξει 1 χρόνο...; Δεν έπαιζε εκεί που ήταν;
Επίσης, αν γυρίσει ο Ολιβειρα σε 4-6 μήνες, μπορείς να πουλήσεις Σφιντερσκι τον Ιανουάριο κ να μείνεις με Πριγιο κ Ολιβειρα.
Και ποιος άλλος παίρνει 1 μυριο από τους επιθετικούς μας κ λες για 3 συμβόλαια; Αν μπορεί να έρθει με 1 μυριο το χρόνο, καλώς να έρθει.
Μετά το ΒREΧΙΤ όσοι έχουν αγγλική υπηκοότητα (π.χ. Ακπομ) λογίζονται πλέον ως ξένοι;
- ΑποστόληςΑ
Αν δεν ενδιαφέρεται καμία ομάδα γιατί έκλασε την ΑΕΧ;nunies4 έγραψε:Με αυτόν τον Εντσαμ τι σκάλωμα έχουν φάει όλοι χωρίς στην ουσία να τον έχουν δει; Έχει να παίξει μπάλα 4 χρόνια, όπου πήγε δεν τον λογάριαζαν και είναι 3 εβδομάδες ελεύθερος χωρίς να έχει ακουστεί ότι ενδιαφέρεται μισή σοβαρή ομάδα.makispaspartou έγραψε:Εγώ θα ήθελα Joao Victor, Mensah, Ntcham, Baba με ταυτόχρονη αποχώρηση Esiti και Kagawa.
Και οι τέσσερις έχουν ακριβώς τα χαρακτηριστικά που μας λείπουν, οι άλλοι δύο είναι βαρίδια.
Αν γινόταν κανένα θαύμα και παίρναμε και δανεικό τον Sporar, ε τότε θα είχαμε σίγουρο το πρωτάθλημα.
Και εν πάση περιπτώσει κάποιος πρέπει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να έρθει.
16 Αυγούστου σήμερα, πέρασε και το 15αυγουστο, αντε μπας και τους φώτισε η Παναγία και φιλοτιμηθουν να φέρουν κάνα παίχτη.
Σιγά σιγά βεβαια, μην αγχωθουν κιόλας τα παλικάρια μας.
Έχουμε χρόνο...
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
16 Αυγούστου σήμερα, πέρασε και το 15αυγουστο, αντε μπας και τους φώτισε η Παναγία και φιλοτιμηθουν να φέρουν κάνα παίχτη.
Σιγά σιγά βεβαια, μην αγχωθουν κιόλας τα παλικάρια μας.
Έχουμε χρόνο...
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Mitsospaoki4
- Moderator
Αν φυγουν καγκαβα εσιτι,μπορουμε να τα θεωρησουμε μεταγραφικες βομβες
Τωρα,δυστυχως παμε με αυτο το μη ολοκληρωμενο ροστερ με ριεκα,οπου η προκριση ειναι 50-50 νομιζω. Μακαρι να μαστε τυχεροι στο ζευγαρι αυτο.
Η ομαδα ειτε προκριθει ειτε οχι,χρειαζεται κατα την αποψη μου 11αδατες μεταγραφες στις θεσεις
Φορ
Εξτρεμ
Αριστερο Μπακ
Δεκαρι
Τερμα
Ιδανικα να αποχωρησει Πασχαλακης,Καγκαβα,Εσιτι,ακομα και ως ελευθεροι για να φυγουν συμβολαια.
Με τα παραπανω κανεις ομαδα νταμπλ με σφραγγιδα και ελπιζεις οντως σε καλη πορεια στην ευρωπη αν προκριθεις
Τωρα,δυστυχως παμε με αυτο το μη ολοκληρωμενο ροστερ με ριεκα,οπου η προκριση ειναι 50-50 νομιζω. Μακαρι να μαστε τυχεροι στο ζευγαρι αυτο.
Η ομαδα ειτε προκριθει ειτε οχι,χρειαζεται κατα την αποψη μου 11αδατες μεταγραφες στις θεσεις
Φορ
Εξτρεμ
Αριστερο Μπακ
Δεκαρι
Τερμα
Ιδανικα να αποχωρησει Πασχαλακης,Καγκαβα,Εσιτι,ακομα και ως ελευθεροι για να φυγουν συμβολαια.
Με τα παραπανω κανεις ομαδα νταμπλ με σφραγγιδα και ελπιζεις οντως σε καλη πορεια στην ευρωπη αν προκριθεις