ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
cellophan

Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021

Δημοσίευση από cellophan »

Parolos έγραψε:Επεξηγηματικό μικρό βίντεο για το 6 που δεν έχουμε ( Τσίμιροτ π.χ.)

[youtube]ZzmCT2ex7IA[/youtube]
Καλημέρα και καλή χρονιά σε όλους! Δε νομίζω πως υπάρχει κάποιος στο τεχνικό μας τμήμα που να μιλάει Αγγλικά. Υπάρχει;
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Πάντως για τα Σέντερ φόρ και τον γαύρο που λένε κάποια αδέλφια παραπάνω να σας θυμίσω ότι ο γαύρος έχει 3 στο ρόστερ του, τον Μανό στον Άρη τον Γκερέρο στην Νότιγχαμ και δεν ξέρω αν έχει κανένα ακόμη και αν δεν παίζει ο αραμπισ Έχει θέμα. Θέλω να πω ότι τελικά είναι δύσκολο πράμα οι μεταγραφές.
Ας φέρουνε εμείς τώρα 2 αξιοπρεπή δανεικά χάφ να. Γεμίσουμε και βλεπουμε τι θα γίνει. Να περιμένουμε να βρούμε τον τέλειο είναι μεγάλο ρίσκο.
icue

Δημοσίευση από icue »

Ο γκει εχει και τον Χασαν που κανει μια δουλεια ολη και ολη, να παιρνει κεφαλιες, αλλα την κανει παρα πολυ καλα. Και τους εχει ξελασπωσει πολλες φορες σαν αλλαγη.
Mula4

Δημοσίευση από Mula4 »

Καλησπερα σε ολους.πρωτη φορα γραφω.για την κουβεντα περι συστηματος-τι χρειαζεται η ομαδα στα χαφ..
1)Τα καλα παιχνίδια του Νταγκλας με την επιστροφή του,γινανε με Σβαμπ διπλα του(μαρκαρει καλυτερα απο Ομαρ).
2)Στα μικρα λεγομενα παιχνιδια ο Πάμπλο θελει να παιζει 4-2-3-1 με 10αρι,γι αυτό το προσπαθεί με Μουργκ αλλα δεν μας βγαινει.
3)Δυστυχως δύσκολο να ειναι το χαφ εδω στο ματς με τον Μπειραια οποτε λογικα παμε με 4-3-3 (Νταγκλας-Σβαμπ-Ομαρ).
4)Το θέμα μας ειναι στις εντασεις πανω στις φασεις και αμυντικα κ επιθετικα.Νταγκλας κ Ομαρ δειχνουν πιο σοφτ απ οτι πρεπει.
Συμπερασματικα,μας λειπει 6αρι με εντασεις κ αποφασιστικότητα,δεν το χωραει το μυαλο μου να μπαινει παιχτης με ηττοπαθεια στις φασεις,για ΠΑΟΚ μιλαμε!
Και φυσικα 8-10αρι με συμμετοχικοτητα στο μεσοδιαστημα κεντρου-μεγαλης περιοχης,να μη κρυβεται!
Προσωπικες αποψεις παντα,ελπιζω να γινουν 2 κινησεις αμεσα εκεί.
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Σουριναμέζος έγραψε:Χθες η Παλμέιρας του Ελ Μάγο κέρδισε 0-3 την Ρίβερ Πλέιτ και βρίσκεται με 1.5 πόδι στον τελικό του Κόπα Λιμπερταδόρες, εάν θυμάμαι καλά στην συμφωνία του ΠΑΟΚ με την Παλμέιρας είχαν οριστεί κάποια μπόνους σε περίπτωση επίτευξης στόχων του Αμπέλ εκεί πέρα. Να περιμένουμε οικονομικά οφέλη για την παρουσία στον τελικό ή την κατάκτηση του τροπαίου? Γνωρίζει κανείς το ύψος αυτών των μπόνους που είχαν συμφωνηθεί?
Αν παίξει τελικό η Παλμέιρας του Άμπελ, ο ΠΑΟΚ δικαιούται μπόνους 250.000 ευρώ.
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Δημοσίευση από Περιπτερος »

Παλικάρια η ΠΑΕ ανέβασε βίντεο αφιερωμένο στην 1η προπόνηση του Κρμεντσικ.
Είχε στιγμιότυπα από το διπλό. Δεν του έδωσαν μία φορά την μπάλα !!!. Αόρατος πρέπει να είναι ο CF σε αυτή την ομάδα ή κάτι πρέπει να έχουν τα μάτια τους.
Οσο για ευστοχία αυτών που έκαναν τις τελικές, προβλέπω να ξαναζούμε Λάρισα.

https://youtu.be/SlifM37uFdY
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Άλλαξε τουλάχιστον ο Τσολάκ παπούτσια και πέρασε στα μπορντουλί. Άντε να ξεμπλοκάρει ο άνθρωπος :D. Εκείνα τα "πανέμορφα" κίτρινα που φορούσε τη μπάλα δεν την έβρισκαν
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Το τελευταίο χρόνο αν παρακολουθήσει κανέις τις προπονήσεις δεν μπαίνει γκόλ με τίποτα. Τά έχουμε ξαναγράψει εδώ πριν κανα χρόνο ότι ούτε στα εσωτερικά διπλά δεν σκοράρουνε. Τίποτα δεν είναι τυχαίο.
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Στο αείποτε W, υπήρχε μία θέση που την έλεγαν σέντερ χαφ. Στην πραγματικότητα ο σέντερ χαφ του W, ήταν σέντερ μπακ, 6άρι, 8άρι και 10άρι μαζί. Ηταν η ραχοκοκκαλιά της ομάδας σε άμυνα και επίθεση.
Τηρουμένων των αναλογιών ο ρόλος αυτός ανήκει στο μετέπειτα ποδόσφαιρο στον παίκτη με το συμβολικό αριθμό 6.
Πραγματικά η θέση είναι κομβική επιθετικά και αμυντικά. Ο παίκτης της θέσης είναι αυτός από τα πόδια του οποίου περνάει κατά τεκμήριο η μπάλα τις περισσότερες φορές σε όλες τις ομάδες του κόσμου. Το πως θα ενεργήσει και η ποιότητα του παιχνιδιού του χαρακτηρίζουν και χρωματίζουν το παιχνίδι μίας ομάδας.
Είναι πραγματικά αδιανόητο να ψαχνόμαστε στην θέση αυτή.
Άβαταρ μέλους
Psychopol

Δημοσίευση από Psychopol »

Mula4 έγραψε:Καλησπερα σε ολους.πρωτη φορα γραφω.για την κουβεντα περι συστηματος-τι χρειαζεται η ομαδα στα χαφ..
1)Τα καλα παιχνίδια του Νταγκλας με την επιστροφή του,γινανε με Σβαμπ διπλα του(μαρκαρει καλυτερα απο Ομαρ).
2)Στα μικρα λεγομενα παιχνιδια ο Πάμπλο θελει να παιζει 4-2-3-1 με 10αρι,γι αυτό το προσπαθεί με Μουργκ αλλα δεν μας βγαινει.
3)Δυστυχως δύσκολο να ειναι το χαφ εδω στο ματς με τον Μπειραια οποτε λογικα παμε με 4-3-3 (Νταγκλας-Σβαμπ-Ομαρ).
4)Το θέμα μας ειναι στις εντασεις πανω στις φασεις και αμυντικα κ επιθετικα.Νταγκλας κ Ομαρ δειχνουν πιο σοφτ απ οτι πρεπει.
Συμπερασματικα,μας λειπει 6αρι με εντασεις κ αποφασιστικότητα,δεν το χωραει το μυαλο μου να μπαινει παιχτης με ηττοπαθεια στις φασεις,για ΠΑΟΚ μιλαμε!
Και φυσικα 8-10αρι με συμμετοχικοτητα στο μεσοδιαστημα κεντρου-μεγαλης περιοχης,να μη κρυβεται!
Προσωπικες αποψεις παντα,ελπιζω να γινουν 2 κινησεις αμεσα εκεί.

Καλώς ήρθες Mula4! :opaokara:
Πολλά χρόνια περιμένουμε αυτό το 6άρι,ας ελπίσουμε επιτέλους να πάρουν έναν. :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Το είχαμε νομίζω βρει, πάνω κάτω, με τον Τσίμι και μας το πήραν σε dt.

Δύσκολος και πολύ σημαντικός ρόλος. Αν βρεις τον σωστό παίχτη θα πρέπει να είσαι εφτά φορές πιο σκεπτικός όταν θα έρθει η πρόταση για να τον δώσεις.
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Ρωτάω πριν από χρόνια γνωστό ποδοσφαιράνθρωπο και παράγοντα: ποιος ήταν ο σέντερ φορ της εποχής σου ('50 - 60') που θεωρείς τον καλύτερο τεχνικά Ελληνα. Μου απαντά: ο Λάκης Σοφιανός (σέντερ φόρ του βάζελου και άλλων ομάδων). Αρχίζει την ιστορία, ο Σοφιανός μπορούσε να περάσει την μπάλα από όπου ήθελε. Ελεγε του τερματοφύλακα θα σου βάλω 2 γκολ κάτω από το σώμα σου και του τα έβαζε. Οπου ήθελε, κλειστές γωνίες κλπ. . Εβαζε στοιχήματα, έπαιρνε ένα πορτοκάλι έδειχνε ένα λούκι ψηλά και το έβαζε στο λούκι με σουτ... .
Δεν ενδιαφέρουν άλλα στοιχεία του βιογραφικού του μία εποχή που το ποδόσφαιρο δεν ήταν επαγγελματικό.
Οταν ξεκίνησα να παίζω ποδόσφαιρο θαυμάζαμε τους Αγγλους. Εκαναν σέντρα 30-40 μέτρων και η μπάλα πήγαινε με διαβήτη στον συμπαίκτη τους.
Σήμερα επαγγελματίες ποδοσφαιριστές δεν μπορούν να δώσουν μπαλιά στα 5 μέτρα.
Τους βλέπεις χωρίς πίεση μπροστά στο τέρμα και την πετάνε στα πουλιά, πάνω στον τερματοφύλακα κλπ.
Το παιχνίδι δεν λέγεται "τρέξιμο με που και που επαφή με μπάλα". Αν δεν μπορείς να την χειριστείς την γαμ.μένη την σφαίρα με τα πόδια, ασχολήσου με κάτι άλλο.
Στα μάτια του Γκαρσία βλέπω απόγνωση, απογοήτευση με την κατάσταση.
Πρέπει ο Ιβαν να τους τρίξει τα δόντια. Αλλος δεν υπάρχει.
Εύχομαι να κάνω λάθος, εύχομαι η χαλαρότητα και η αμπαλοσύνη που βλέπω να είναι ιδέα μου και όχι πραγματικότητα.
Αν έχουν μέσα τους κάτι, ας ξεκινήσουν να το δείχνουν, αλλιώς ας ασχοληθούν με άλλο άθλημα και επάγγελμα.

Υ.Γ. Εξαιρώ 4-5 που δείχνουν επαγγελματισμό και φιλότιμο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Περιπτερος την Τετ 06 Ιαν 2021, 14:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

Magpies4 έγραψε:Το τελευταίο χρόνο αν παρακολουθήσει κανέις τις προπονήσεις δεν μπαίνει γκόλ με τίποτα. Τά έχουμε ξαναγράψει εδώ πριν κανα χρόνο ότι ούτε στα εσωτερικά διπλά δεν σκοράρουνε. Τίποτα δεν είναι τυχαίο.
Πετάμε στην άμυνα για αυτό 8-)
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

Έχουμε και καλούς τερματζήδες...ας μην το ξεχνάμε αυτό ! :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Συγγνώμη αλλά το βίντεο είναι ένα ακόμα σοκ.
Το άλλο σοκ είναι συνέντευξη του παλαιού παράγοντα της Παναχαϊκής Ν. Ράπτη σε μέσο της Πάτρας.
Οι πιο παλιοί κλαίμε από τότε μέχρι σήμερα με εκείνο το σοκ του 3-5 με την Παναχαϊκή, που μας στέρησε ένα πρωτάθλημα. Είναι ανεξίτηλος ο αγώνας εκείνος για πολλούς από εμάς. Καλή ομάδα ήταν τότε η Παναχαϊκή, αλλά μπροστά στον ΠΑΟΚ μας εκείνης της εποχής ήταν ομαδούλα.
Πολλά γράφτηκαν και ακούστηκαν τότε για στήσιμο. Ολα διαψεύδονταν.
Ερχεται ο πατρινός παράγοντας (τον γνώρισα πριν 30 χρόνια - σήμερα πρέπει να είναι 85 ετών) και λέει σε μέσο της πόλης του (έχει σημασία): «Εγώ τότε δεν ήμουν στο Δ.Σ. Αλλά από αυτά που έχω ακούσει και μου έχει πει ο μακαρίτης Στάθης Αποστολόπουλος

Πράγματι έγινε μια διαπραγμάτευση από την διοίκηση του Ολυμπιακού για να πάρει η Παναχαϊκή το παιχνίδι. Πληρώνοντας κάποια χρήματα στον Θέμη Ρήγα για να τα δώσει σε κάποιους κοκκινόμαυρος παίκτες μας και παράλληλα πληρώνοντας άλλα χρήματα στην άμυνα του ΠΑΟΚ. Η επίθεση του ΠΑΟΚ έβαζε λοιπόν γκολ και η άμυνα του ΠΑΟΚ άνοιγε και έτρωγε γκολ από εμάς!

Όταν το Δ.Σ. της Παναχαϊκής ανακάλυψε το θέμα, κάλεσε τους εμπλεκόμενους παίκτες σε απολογία και τους τιμώρησε. Είχε διαρρεύσει το γεγονός, γιατί λέγεται ότι ο Ρήγας είχε πάρει ένα σεβαστό ποσό από τον Ολυμπιακό, το οποίο δεν μοίρασε ισόποσα στους άλλους παίκτες. Επήλθε γκρίνια στις τάξεις των ποδοσφαιριστών και έτσι έλαβε γνώση η διοίκηση της ομάδας.»

Εγώ εκείνο το πρωτάθλημα το θέλω. Ανήκει στον ΠΑΟΚ.

Ας βγάλουμε τώρα και το ποσοστό φάσεων αντιπάλου - γκολ που δεχόμαστε για να δούμε, εάν η ομάδα χρειάζεται και αμυντικούς, αφού τους κάνουν γιο-γιο οι αντίπαλοι.
Λέτε ο Πάμπλο να είναι μυρωδιάς από τέτοια ; Δεν το νομίζω.
Εμείς με τον Πάμπλο έχουμε ένα κοινό που μας ενώνει: Είμαστε μόνο ΠΑΟΚ.
Οποιος είναι ο,τιδήποτε άλλο δεν έχει θέση στην ομάδα. 25 μεταγραφές αν χρειαστεί Ιβαν, την Κ19.
Συγγνώμη που γίνομαι τόσο σκοτεινός και βαρύς, αλλά ... .
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”