Fernando Manuel Fernandes da Costa Santos
Re: Fernando Santos
Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μετά από κάθε ήττα σε αγώνες με το ΠΟΚ, το topic του Σάντος πάιρνει φωτιά... Για μένα, που του έχω καταλογίσει τόσα ειδικά από κάτι απαράδεκτα παιχνίδια που έχουμε νικήσει μισό μηδέν με απαίσιο θέαμα (τα αγράμματα αστέρια της δημοσιογραφίας της πόλης τα χαρακτηρίζουν επαγγελματικές νίκες... έλεος..) και βαρετό ποδόσφαιρο, έχει το λιγότερο μερίδιο ευθύνης σε αυτά τα ματς. Και μιλάω για τους παίκτες φυσικά που έχουν ευθύνη... δεν μπορεί να καταρρέουν όλοι μετά από ένα γκολ στο 48.. είναι τραγικό.. Και φυσικά είναι θέμα ρόστερ... όσο κι αν μας ενοχλεί η ομάδα αυτή έχει ταβάνι την τρίτη θέση φέτος...
Δεν μου αρέσει ο Σάντος για την προβλέψιμη ομάδα, το βαρετό ποδόσφαιρο, για τη μη παρουσία αυτοματισμών στο παιχνίδι μας μετά από 2,5 χρόνια παρουσίας του ατον πάγκο.
Μου αρέσει για την σοβαρή ομάδα, που χάνει δύσκολα τα παιχνίδια, την καλή αμυντική λειτουργία, την καλή δουλειά στα στημένα και την νοοτροπία στα υπόλοιπα παιχνίδια.
Το θέμα του ρόστερ είναι 100% σχεδόν ευθύνη της διοίκησης... και φέτος το καλοκαίρι οι επιλογές ήταν για να παραμείνει η ομάδα στα περυσινά κεκτημένα (δηλαδή 3-4 θέση). και όχι για την υπέρβαση...
ΥΓ Και μην μου φέρει κανείς τα παραδείγματα της Καβάλας και άλλων ομάδων που έχουν φέρει αποτελέσματα με ομάδες του ΠΟΚ, γιατί διαφορετικά το αντιμετωπίζουν οι παίκτες του γαύρου π.χ. το ματς με την Καβάλα και διαφορετικά με εμάς.
Δεν μου αρέσει ο Σάντος για την προβλέψιμη ομάδα, το βαρετό ποδόσφαιρο, για τη μη παρουσία αυτοματισμών στο παιχνίδι μας μετά από 2,5 χρόνια παρουσίας του ατον πάγκο.
Μου αρέσει για την σοβαρή ομάδα, που χάνει δύσκολα τα παιχνίδια, την καλή αμυντική λειτουργία, την καλή δουλειά στα στημένα και την νοοτροπία στα υπόλοιπα παιχνίδια.
Το θέμα του ρόστερ είναι 100% σχεδόν ευθύνη της διοίκησης... και φέτος το καλοκαίρι οι επιλογές ήταν για να παραμείνει η ομάδα στα περυσινά κεκτημένα (δηλαδή 3-4 θέση). και όχι για την υπέρβαση...
ΥΓ Και μην μου φέρει κανείς τα παραδείγματα της Καβάλας και άλλων ομάδων που έχουν φέρει αποτελέσματα με ομάδες του ΠΟΚ, γιατί διαφορετικά το αντιμετωπίζουν οι παίκτες του γαύρου π.χ. το ματς με την Καβάλα και διαφορετικά με εμάς.
σοβαρή ομάδα, καλή αμυντική λειτουργία, καλή στα στημένα. οκ αυτά που λες. τώρα κάνε ένα pause και ξανασκέψου τι από αυτά τα 3 έχουμε όταν παίζουμε τα 6 παιχνίδια κάθε χρόνο με το ΠΟΚ (δε σου λέω με καλή ευρωπαϊκή ομάδα-100 χρόνια να μείνει ο σάντος δεν θα περάσουμε ποτέ γύρο!!!!!)...
η συζητηση για τον αναστασιαδη ειναι ανευ ουσιας.
και ο φανατικοτερος υποστηρικτης του ξερει οτι σε περιπτωση επιστροφης (φτου, φτου, φτου) στο γηπεδο θα ζησουμε στιγμες απειρου καλους. με λιγα λογια θα γινει της ποπης.
και ο φανατικοτερος υποστηρικτης του ξερει οτι σε περιπτωση επιστροφης (φτου, φτου, φτου) στο γηπεδο θα ζησουμε στιγμες απειρου καλους. με λιγα λογια θα γινει της ποπης.
- PABLO GARCIA1
Μπορεί και να ναι ανευ ουσίας αλλά αν δεν είναι....μην αυταπατάσαι...τίποτα ιδιαίτερο δεν θα γίνει...ούτε με τον κοντό, ούτε με τον Αγγελο....
- paoki_sweden
Tell me one coach that had 15 chanses against the teams of POK and loss all 15!!!!!novito έγραψε:At about 50 away games (since 1959) against AEK without Santos and only 6 wins.... yep... only Santos is the problem....paoki_sweden έγραψε:...
... 15 GAMES against POK with Santos without a win!!!! ....
Fernantu Santus 0 wins out of 15 games!
- paoki_sweden
I didnt talk about Aggelos. A said that one coach X (doesnt matter who) took PAOK to third place and WON derbys at the same time, Fernantu took us to "second place = 4place" And Hereinveen throu us out from uefa qualifiers!! I wrote this becuase it exist coaches that know what PAOK means!kos έγραψε:η συζητηση για τον αναστασιαδη ειναι ανευ ουσιας.
Tell me would United keep Ferguson if he had not win a game against Liverpool, Chelsea, Arsenal of 15 games possible in a row?!!!!! Or Arsenal Wenger if he didnt won a game of 15 possible against United, Chelsea, Liverpool? NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!
Δεν αφήσαμε και πολλούς να φτάσουνε στα 15 παιχνίδια....paoki_sweden έγραψε:Tell me one coach that had 15 chanses against the teams of POK and loss all 15!!!!!novito έγραψε:At about 50 away games (since 1959) against AEK without Santos and only 6 wins.... yep... only Santos is the problem....paoki_sweden έγραψε:...
... 15 GAMES against POK with Santos without a win!!!! ....
Fernantu Santus 0 wins out of 15 games!
υ.γ. αφού νοιώθεις με τ ελληνικά, γιατί μας παιδεύεις ρε???
καλα αν ερθει ο αγγελος η τουμπα θα γινει παλαιστινη δυστυχως ........γιαυτο και δεν θαρθει.....
μην μπερδευεστε ρε παιδια!δεν συζηταμε την επιστροφη του αγγελου!τουλαχιστον εγω προσωπικα οταν τον συγκρινω με τον σαντος οσων αφορα αυτα που εχουν καταφερει σαν προπονητες του παοκ...
απλα μεσω της συγκρισης με τον αγγελο προσπαθω να δειξω μερικα απο τα πολλα αρνητικα του σαντος!!!
σιγουρα υπαρχουν και αλλοι προπονητες και οχι μονο ο αγγελος!
Στη τελικη σιγα μη θελει να ξαναερθει με την αχαριστια που του χουμε δειξει!
Απλα ο σαντος για μενα εχει πολλα οφθαλμοφανη μειονεκτηματα σε αρκετους τομεις!
απλα μεσω της συγκρισης με τον αγγελο προσπαθω να δειξω μερικα απο τα πολλα αρνητικα του σαντος!!!
σιγουρα υπαρχουν και αλλοι προπονητες και οχι μονο ο αγγελος!
Στη τελικη σιγα μη θελει να ξαναερθει με την αχαριστια που του χουμε δειξει!
Απλα ο σαντος για μενα εχει πολλα οφθαλμοφανη μειονεκτηματα σε αρκετους τομεις!
Τραγικό παράδειγμα φίλε.teo1803 έγραψε:Ο Σαντος πέρσι εκανε πρωταθλητισμο ειτε το θελετε μερικοι ειτε οχι. Παρτε τον Αγγελο να κερδιζει τον γαύρο και να τερματιζει 30 βαθμους απ την πρωτη θεση. Παρτε χαμπαρι οτι τις ομαδες τις κανουν τα μπατζετ και οχι οι προπονητες. Πιστευει κανεις οτι αν ερθει ο Moυρινιο, ο ΠΑΟΚ θα παρει πρωταθλημα?Αστεια λεμε...
Ειπαμε στηρίζουμε τον Σάντος, αλλά χαζά να μην λέμε.
Σήμερα ο γαύρος είναι πρώτος με μισή ομάδα. Ο βάζελος αν είχε προπονιτή σήμερα θα ήταν πιο μπροστά απο τον γαύρο καθώς και ο ΠΑΟΚ φίλε μου. Η Αεκ έχει Μπάγιεβιτς αλλά δεν έχει ο ανθρωπος υλικό, μόνος του την έχει την ομάδα εκεί που την έχει. Άϊντε στηρίζω τον Σάντος αλλά όχι για έναν Σάντος να καταργείς το υλικό που έχει η ομάδα. Δεν έχουμε φίλε άλλο σαρδέλες όπως τα έλεγε του φέραμε αστακούς και πέρυσι δεν παίρνει ούτε ένα ντέρμπι, όχι για να πούμε α, να κερδίσαμε τον γαύρο το έκανε με το κύπελο. Η ομάδα έφτασε τον γαύρο 6 βαθμούς και παίζαμε μεταξύμας στην τουμπα και δεν το παίρνουμε το παιχνίδι. Δεν τον καταδικάζει κανείς.
Φίλε εαν είχα όχι τον Μορίνιο, αλλά τον Καραγεωργίου του Εργοτέλη με αυτό το υλικό που έχει ο ΠΑΟΚ θα ξέσκιζα φίλε!!!
Οι υπολοιποι παιζουνε μισοί, οι άλλοι δεν εχουνε ομάδα μιλαω για την αεκ και ο βαζελος εχει ανυπαρκτο προπονιτη.
Στηρίζω τον Σάντος πολλά αδέρφια γνωρίζουνε την θέση μου και για να προλάβω και τους άλλους για να μην μιλήσουνε για κολοτούμπες.... Ο ΠΑΟΚ χρείαζεται παίκτες αστακούς με αστακό προπονιτή για να είμαστε και στο πνεύμα.
- Maximus
Δεν υπαρχει θέμα κολοτούμπας...Τα δεδομένα αλλάζουν συνέχεια, μερικές παραδοσεις σπάνε, αλλες όχι και οι απόψεις ολων μας αλλάζουν ανάλογα τα αποτελέσματα και τα πεπραγμενα.Δεν υπαρχει τιποτα πιο ανθρώπινο από αυτό!
Ολοι αρχιζουμε και βλέπουμε τα πραγματα οπως εχουν και σιγα σιγά καταλαβαινουμε το γιατί τα μειονεκτηματα του Σαντος είναι αυτα που δεν επιτρεπουν το κάτι παραπάνω για την ομάδα...Αλλοι τα ειδαν νωριτερα,άλλοι τα βλεπουν τώρα, αλλοι θα τα δουν αργότερα...Φυσιολογικά είναι όλα...
Το μονο σιγουρο πάντως να το θυμάστε...Αυτα που λέμε εμεις για τον Σάντος, τα εχουν πει και οι συμπατριωτες του φίλαθλοι της Πορτο, της Μπενφικα κλπ κλπ! Δεν ανακαλυψαμε το φεγγαρι ξαφνικά... (Εβαλα παλιοτερα καποια λινκς).
Ολοι αρχιζουμε και βλέπουμε τα πραγματα οπως εχουν και σιγα σιγά καταλαβαινουμε το γιατί τα μειονεκτηματα του Σαντος είναι αυτα που δεν επιτρεπουν το κάτι παραπάνω για την ομάδα...Αλλοι τα ειδαν νωριτερα,άλλοι τα βλεπουν τώρα, αλλοι θα τα δουν αργότερα...Φυσιολογικά είναι όλα...
Το μονο σιγουρο πάντως να το θυμάστε...Αυτα που λέμε εμεις για τον Σάντος, τα εχουν πει και οι συμπατριωτες του φίλαθλοι της Πορτο, της Μπενφικα κλπ κλπ! Δεν ανακαλυψαμε το φεγγαρι ξαφνικά... (Εβαλα παλιοτερα καποια λινκς).
Μου αρεσει που "κοβει" το ματι παντως πολλων για τον Σαντος αλλα για τους παικτες κουβεντα...Επιλεκτικο ματι..Τετοιες μπαλδοφατσες πρωτη φορα συναντω...Δεν εχω διαβασει καμια ΘΕΤΙΚΗ κουβεντα για τον προπονητη απρα μονο τα μειονεκτηματα..Αφου ολοι εσεις βλεπετε τοσο μπροστα γιατι δεν τα λετε και σε εμας..?Γιατι δεν βαζετε και κανενα λινκ απο δηλωσεις ποδοσφαιριστων που δουλεψαν μαζι του οπως ο Κριστιανο Ροναλντο..? η και αυτος ειναι σαρδελα και δεν μετραει η γνωμη του...?
Θα το ξαναπω...Ο Σαντος θα ανανεωσει το συμβολαιο του με τον Π.Α.Ο.Κ...Μην τρεφετε αυταπατες...Καρπαζοεισπρακτορες απο Παναχαικες, Καστοριες και λοιπες γειτονιες ..τελος...
Θα το ξαναπω...Ο Σαντος θα ανανεωσει το συμβολαιο του με τον Π.Α.Ο.Κ...Μην τρεφετε αυταπατες...Καρπαζοεισπρακτορες απο Παναχαικες, Καστοριες και λοιπες γειτονιες ..τελος...
Αυτο ελειπε αδερφε να ειμαι καρπουζοεισπρακτορας με τετοιο υλικο, ΕΛΕΟΣ!
Στηριζω τον Σαντος, δεν ειμαι υπερ της αλλαγης. Αλλα όχι να φταίει πάντα η μηχανη του καραβιού και ο καπετάνιος όχι.
Ο ΠΑΟΚ έχει υλικό και της ομαδες του ΠΟΚ η ομάδα εδώ και δεύτερο χρόνο βάζει αν όχι τις δυο την μια κάτω από τον ΠΑΟΚ βαθμολογικά.
Η Αθηναιοι γραφουνε τακτικα για τον ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ αλλαξε σελιδα, δινω χρονο στον Σαντος. Να δω ποδοσφαιρο ομως να κεντάει και ας τα βάζουμε με την τυχη μας εαν δεν ερχετε το αποτελεσμα.
Ο ΠΑΟΚ έχει υλικο και με 2-3 προσθηκες γινετε ακομη πιο ανταγωνηστικος. Θέλω τον ΠΑΟΚ εκεί που τον θέλεις εσύ και εγλω και όλοι μας. ΠΡΩΤΟ!!!
Δεν σημαινει ομως οτι ο Σάντος με έχει αποδείξη οτι είναι ο προπονιτής που θα με κάνει το όνειρο πραγματικότητα. Γι αυτό και λεω, υπομονή να δουμε τις κινήσεις και συνεχίζουμε.
Στηριζω τον Σαντος, δεν ειμαι υπερ της αλλαγης. Αλλα όχι να φταίει πάντα η μηχανη του καραβιού και ο καπετάνιος όχι.
Ο ΠΑΟΚ έχει υλικό και της ομαδες του ΠΟΚ η ομάδα εδώ και δεύτερο χρόνο βάζει αν όχι τις δυο την μια κάτω από τον ΠΑΟΚ βαθμολογικά.
Η Αθηναιοι γραφουνε τακτικα για τον ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ αλλαξε σελιδα, δινω χρονο στον Σαντος. Να δω ποδοσφαιρο ομως να κεντάει και ας τα βάζουμε με την τυχη μας εαν δεν ερχετε το αποτελεσμα.
Ο ΠΑΟΚ έχει υλικο και με 2-3 προσθηκες γινετε ακομη πιο ανταγωνηστικος. Θέλω τον ΠΑΟΚ εκεί που τον θέλεις εσύ και εγλω και όλοι μας. ΠΡΩΤΟ!!!
Δεν σημαινει ομως οτι ο Σάντος με έχει αποδείξη οτι είναι ο προπονιτής που θα με κάνει το όνειρο πραγματικότητα. Γι αυτό και λεω, υπομονή να δουμε τις κινήσεις και συνεχίζουμε.
Συμφωνουμε , εγω δεν ειπα οτι δεν φταιει..μονο αυτος ,αλλα και αυτος....απο και περα αν ο Μουσλι ειχε καλυτερα τελιωματα το Σαββατο ,φταιει ο Σαντος γι αυτο..? Ο Σαντος ηταν καλος στο Α ημιχρονο και κακος στο Β ή οι παικτες..? Ας ξεκολλησουμε και ας προχωρησουμε μπροστα,...( βαζω και τον εαυτο μου μεσα)
k.Σάντος ετοίμασε σε παρακαλώ την ομάδα για το επόμενο παιχνίδι και βλέπουμε. Αυτή είναι η δουλειά σου όπως η δική μας είναι να είμαστε εκεί. Κάνε το 3Χ3 ως το τέλος και με την κατάλληλη ενίσχυση γιατί με ένα εξτρέμ που διαθέτεις δε βγάζεις κανένα επιθετικό σύστημα. Και απλά πες τους παίκτες σου όχι να βάζουν τα γκολ αλλά να μην είναι τόσο ατομιστές.
Προχωράμε....
Προχωράμε....