Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες X
- PAOK_Antarctica
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες X
Το οτι βγαινουν και σκουζουν στη κυβερνηση για κατι που επιβληθηκε απο την ΦΙΦΑ ειναι πραγματικα αξεπεραστο. Προσπαθησαν να βρουν κατι για να φανουν αδικημενοι και βρηκαν ισως το πιο ασχετο που θα μπορουσαν να βρουν.
Σε άλλα νέα
* Για το θέμα της τιμωρίας από τη FIFA εμφανίστηκε άλλος ένας πρώην παίκτης του Άρη που αξιώνει χρήματα. Ο Οριόλ Λοθάνο ζητάει από τους “κίτρινους” 300.000 ευρώ, με καταγγελία που έκανε στην παγκόσμια ομοσπονδία. Η ΠΑΕ Άρης μέσω των νομικών της περιμένει να πάρει στα χέρια της το σκεπτικό της απόφασης του διαιτητικού δικαστηρίου της ΕΠΟ, για να προχωρήσει σε αίτηση αναψηλάφησης της υπόθεσης που θα καταθέσει στη FIFA. Στον Άρη υπάρχει αισιοδοξία ότι θα δικαιωθούν, γιατί όπως γίνεται αντιληπτό, αν δεν γίνει αυτό, είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι θα διαλυθεί ο σύλλογος, εφόσον δεν βρεθεί ο άνθρωπος που θα επενδύσει 3 εκατ. ευρώ περίπου για να πληρωθούν αυτές οι παλιές οφειλές προς παίκτες και προπονητές. (LIVE SPORT)
* Και νέα φημολογία αναπτύχθηκε χθες ότι ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για την απόκτηση χαφ. Το όνομα του Λούκας Σάσα ήρθε πάλι στο προσκήνιο, αφού ο παίκτη του Άρη αρέσει στους Πειραιώτες. (ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ)
* Ο Σεμέντο του ΟΦΗ αποτελεί πράγματι την πρώτη επιλογή για τις πτέρυγες του ολυμπιακού, αλλά τα δεδομένα έχουν μπερδευτεί πολύ στον Πειραιά. (SPORTDAY)
Gesendet von meinem Redmi Note 8 Pro mit Tapatalk
* Για το θέμα της τιμωρίας από τη FIFA εμφανίστηκε άλλος ένας πρώην παίκτης του Άρη που αξιώνει χρήματα. Ο Οριόλ Λοθάνο ζητάει από τους “κίτρινους” 300.000 ευρώ, με καταγγελία που έκανε στην παγκόσμια ομοσπονδία. Η ΠΑΕ Άρης μέσω των νομικών της περιμένει να πάρει στα χέρια της το σκεπτικό της απόφασης του διαιτητικού δικαστηρίου της ΕΠΟ, για να προχωρήσει σε αίτηση αναψηλάφησης της υπόθεσης που θα καταθέσει στη FIFA. Στον Άρη υπάρχει αισιοδοξία ότι θα δικαιωθούν, γιατί όπως γίνεται αντιληπτό, αν δεν γίνει αυτό, είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι θα διαλυθεί ο σύλλογος, εφόσον δεν βρεθεί ο άνθρωπος που θα επενδύσει 3 εκατ. ευρώ περίπου για να πληρωθούν αυτές οι παλιές οφειλές προς παίκτες και προπονητές. (LIVE SPORT)
* Και νέα φημολογία αναπτύχθηκε χθες ότι ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για την απόκτηση χαφ. Το όνομα του Λούκας Σάσα ήρθε πάλι στο προσκήνιο, αφού ο παίκτη του Άρη αρέσει στους Πειραιώτες. (ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ)
* Ο Σεμέντο του ΟΦΗ αποτελεί πράγματι την πρώτη επιλογή για τις πτέρυγες του ολυμπιακού, αλλά τα δεδομένα έχουν μπερδευτεί πολύ στον Πειραιά. (SPORTDAY)
Gesendet von meinem Redmi Note 8 Pro mit Tapatalk
Βάλε κάτι παραπάνω, μπορεί να προκύψει και καμιά υπόθεση πιστολιασμένου τις επόμενες μέρες. Να έχουνε να κινηθούν βρε αδερφέ!
-
Δεν έχει απαγορεύσει και στις πωλήσεις ο οαρης ?πως θα το κάνει αυτό
Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Η φιφα πλεον δεν αναγνωριζει νεες και παλιες ομαδες και αφμ,μελλοντικα και η κουλα θα εχει θεματα
Στάλθηκε από το SM-J510FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο οαρης θα έχει θέμα 100%.
Η ΦΙΦΑ δεν θα την χαρίσει επειδή αλλάξω το όνομα από παε "οαρης θεσνικης" σε παέ θεσσαλονικης "οαρης" και άλλαξε και καλά ένα σήμα αφαιρώντας έναν μαίανδρο και βάζοντας τρία αστέρια.
Μ'αυτη τη λογική η κάθε επιχείρηση, κράτα όλες τις εγκαταστάσεις, κεφάλαια, μετοχές και τραβάει σε μια νύχτα σβήσιμο όλα τα χρέη της πιστολιαζοντας τους πάντες ενώ αυτή συνεχίζει να λειτουργεί κανονικότητα...μόνο και μόνο επειδη θα κάνει μια αλλαγή του ονόματος της από "coca cola company" σε "coca cola copanoi".
O Βαγγέλας θα χρειαστεί να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη για να σώσει τη θυγατρική.....ή αλλιώς, θα χρειαστούν πολλες ακόμα ανατροπές σκορ και οβερ 6 γκολ.
Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Η ΦΙΦΑ δεν θα την χαρίσει επειδή αλλάξω το όνομα από παε "οαρης θεσνικης" σε παέ θεσσαλονικης "οαρης" και άλλαξε και καλά ένα σήμα αφαιρώντας έναν μαίανδρο και βάζοντας τρία αστέρια.
Μ'αυτη τη λογική η κάθε επιχείρηση, κράτα όλες τις εγκαταστάσεις, κεφάλαια, μετοχές και τραβάει σε μια νύχτα σβήσιμο όλα τα χρέη της πιστολιαζοντας τους πάντες ενώ αυτή συνεχίζει να λειτουργεί κανονικότητα...μόνο και μόνο επειδη θα κάνει μια αλλαγή του ονόματος της από "coca cola company" σε "coca cola copanoi".
O Βαγγέλας θα χρειαστεί να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη για να σώσει τη θυγατρική.....ή αλλιώς, θα χρειαστούν πολλες ακόμα ανατροπές σκορ και οβερ 6 γκολ.
- john4serres
Με κόσμο το αεκ-παναθηναικος21η αγωνιστική
Α/ ΠΑΕ Ατρόμητος ΑΘ.: Απαλλάσσει την εγκαλουμένη από τη β’ πράξη, ήτοι την παράβαση του άρθρου 15 παρ. 4 περ. β’ του Π.Κ. της ΕΠΟ (τα επεισόδια δεν δημιουργήθηκαν από τους οπαδούς της εγκαλουμένης).
Δέχεται, κατ’ επιτρεπτή μεταβολή της κατηγορίας, ότι η εγκαλουμένη τέλεσε την πράξη του άρθρου 15 παρ. 3 περ. α’ του Π.Κ. της ΕΠΟ. Συνολική χρηματική ποινή, ποσού τριάντα τριών χιλιάδων (33.000,00) ευρώ.
Β/ ΠΑΕ Πανιώνιος: Συνολική χρηματική ποινή, ποσού πενήντα έξι χιλιάδων πεντακοσίων (56.500,00) ευρώ και ποινή διεξαγωγής αγώνων χωρίς θεατές για δύο (2) αγωνιστικές.
Γ/ ΠΑΕ ΠΑΟΚ: συνολική χρηματική ποινή, ποσού δώδεκα χιλιάδων (12.000,00) ευρώ.
*Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΑΕ ΑΕΚ-21ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ.
Αν τιμωρηθει έπειτα με 2 αγωνιστικές τοτε κεκλεισμενων με παναιτωλικο και οφη.
Αν τιμηρηθει με 3 ή 4, οι παραπανω 2 + πλειοφς.
ΕΠΟ: Με απόφαση της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων υποχρεώνει νέες ΠΑΕ να πληρώσουν οφειλές του 50% για τις παλιές!
Μας χαιρετανε μαλλον οι συμπολιτες.
- PAOK_Antarctica
Έχει να κάνει με οφειλές σε παίκτες κτλ μόνο ή και σε δημόσιο;
Είναι και οι χάρτινες που θα έχουν θέμα.
Είναι και οι χάρτινες που θα έχουν θέμα.
- john4serres
Νομίζω είναι για οφειλές των τελευταίων 5 ετών.
Εχεις καποιο λινκ να δουμε?icue έγραψε:ΕΠΟ: Με απόφαση της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων υποχρεώνει νέες ΠΑΕ να πληρώσουν οφειλές του 50% για τις παλιές!
Παντως η βεροια που ξανανεβηκε στην γ εθνικη για να μην εχει θεμα με τις οφειλες απ την εποχή καρυπιδη , εχει αλλαξει χρωματα ,σημα και λεγεται νεος ποδοσφαιρικος συλλογος βεροια ,αυτοι με ιδιο ονομα,χρωματα και γήπεδο ,χωρις να εχουν κανει εκκαθάριση λογικο να εχει θεμα
Συγνώμη.....αλλά αν κατάλαβα καλά το άρθρο:
Έβγαλε η ΕΠΟ ανακοίνωση για αυτο το θέμα το απογευμα...έκπτωση 50%...και θα ισχύσει για οφειλές που θα απαιτηθούν από τους δικαιούχους έως τα μεσάνυχτα ΣΗΜΕΡΑ;;;;
Δηλαδή αν ο κάθε Σιστον κι ο δικηγόρος του δεν έτυχε να πάρουν πρέφα την είδηση εντός τριώρου χάνουν τα λεφτά τους;;;;; Κατάλαβα καλά;;;; Χαχαχααααα!
Ξεκ⅔λιασέ τους μωρή ΦΙΦΑ να μην ξέρουν από πού τους έρχεται. Άντε γιατί σαν δωράκια για την Κούλα (κι όχι για ρούλη) μου κάνουν αυτά, μιας που έρχονται εκλογές νωρίτερα.
Έβγαλε η ΕΠΟ ανακοίνωση για αυτο το θέμα το απογευμα...έκπτωση 50%...και θα ισχύσει για οφειλές που θα απαιτηθούν από τους δικαιούχους έως τα μεσάνυχτα ΣΗΜΕΡΑ;;;;
Δηλαδή αν ο κάθε Σιστον κι ο δικηγόρος του δεν έτυχε να πάρουν πρέφα την είδηση εντός τριώρου χάνουν τα λεφτά τους;;;;; Κατάλαβα καλά;;;; Χαχαχααααα!
Ξεκ⅔λιασέ τους μωρή ΦΙΦΑ να μην ξέρουν από πού τους έρχεται. Άντε γιατί σαν δωράκια για την Κούλα (κι όχι για ρούλη) μου κάνουν αυτά, μιας που έρχονται εκλογές νωρίτερα.