Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Black--4 έγραψε:Τουλαχιστον δεν ειμαι μες την μιρλα οπως εσυ τζοσουα.ΘΑ πεις κατι καλο για την ομαδα η επειδη δεν γινονται ολα οπως τα εχεις εσυ στο μυαλο σου δεν πρεπει?
Δε μιρλιαζει ο Τζοσουα.Ισα-ισα ουτε προκαλει ουτε αφορισμους ριχνει.Καποια πραγματα που εχει στο μυαλο του γραφει χωρις να απαξιωνει κανεναν.Και εγω διαφωνω στα περισσοτερα αλλα προσωπικα δε με ενοχλει,γιατι δε θα σε ειρωνευτει ρε φιλε.
Και οχι δε τον ξερω,αλλα η φαγωμαρα μεταξυ μας δεν ειναι ωραια.
Jimypapa έγραψε:Macho δώσε ρε φίλε κανένα στοιχείο για τον παίχτη που περιμένουμε κέντρο και πες αν υπάρχει περίπτωση για ανατροπή τελευταίας στιγμή στο φόρ..
Παιδιά είμαι στο γραφείο. Θα απέχω λίγο μέχρι το βράδυ, νεώτερα από τον Sourmenetes, τηλεφωνικά έχει ενημερωθεί για ότι υπάρχει έως τωρα
παρεμπιπτοντως διαβαζω πως ο μπονατινι ειναι καλος αν του δινουν καθετες πασες κ.λπ(σιγα που βγαλαμε πολλες τετοιες) και παιζουμε γρηγορα(σε πολλα ματς το προβλημα ηταν αυτο δεν ειχαμε κινηση) σε βαθος χρονου λεει μπορει να γινει καλη κινηση,αλλα για τωρα δεν ξερει,ενω λεει δεν γνωριζει αν σε κλειστες αμυνες ειναι ιδανικηλυση...
παντως ειναι γρηγορος .
ενας αντωνης τσουτης τα ανεφερε τα παραπανω σε ενα αρθρο για αυτον,επειδη αναφερεται βλεπει πολυ αγγλικο ποδοσφαιρο.
ετσι οπως τα διαβαζω πειθομαι περισσοτερο πως ομπεργκ ειναι η σωστη λυση για τωρα,για ματς π.χ με αυτους που ακολουθουν ιδιως,τετοιες ομαδες,που κλεινονται ολοι και θες με δυο κλασικες φασεις να γινει ενα γκολ και με πιθανοτητες περισσοτερες για γρηγορη ενταξη.
βεβαια το χαφ ειναι ακομα πιο επειγουσα περιπτωση
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Παλαιολόγος την Δευ 14 Ιαν 2019, 16:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
@xrisitpapa Έχεις δικιο ξέχασα να το αναφέρω οτι στη δευτερη περιπτωση έχεις ως τριτη θεωρητικα επιλογη τον καρελη. Και τωρα που το ξανασκεφτομαι γιατι κ η απορια σου ειναι αρκετα λογικη, αν ο bonatini βγαλει ματια τοτε τον κρατας μαζι με akpom και το πιο ορθολογικο σεναριο ειναι να πουληθει ο κουλουρης για να εξαργυρωσουμε το πολυ καλο πρωταθλημα που κανει, γιατι οντως το να μοιραστει ο χρονος μεταξυ τριων παικτων ειναι εξαιρετικα δυσκολο.
Πιο πολυ εγραψα πριν οσα εγραψα εχοντας στο μυαλο μου οτι περιμενοντας για το μελλον τους akpom και κουλουρη θα ηταν λαθος αυτη τη στιγμη να αγοραστει καποιος επιπλεον επιθετικος.
Σωστή κίνηση η επιστροφή Γιαννούλη αλλά ελπίζω να μην καεί το χαρτί Σταφυλίδης
Άλλωστε του χρόνου με προκριματικά + ομίλους + πρωτάθλημα + κύπελλο θα έχουμε πάνω από 45-50 ματς μια χαρά παίζουν από 20+ παιχνίδια ο κάθε ένας.