Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017 ΙΙ
Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017 ΙΙ
Έχουν άλλα θέματα πρώτα στο δελτίο για Βαλένθια.
Μπορεί στην αναμπουμπούλα να κλέψουμε κάτι...
Αυτός ο Μιχελ που είναι;
SM-G935F
Μπορεί στην αναμπουμπούλα να κλέψουμε κάτι...
Αυτός ο Μιχελ που είναι;
SM-G935F
Μλκ αστικος μυθος εχει καταντησει το μενος μου κατα του Ενρικε και αν καποιος δει τα ποστ που εχω γραψει το μονο που λενε ειναι πως ειναι καλος παικτης αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν θα προσφερει το κατι παραπανω και αν θα βοηθησει στο προβλημα μας στο γκολ.Καποια στιγμη το πηραμε στο χαβαλε, με τον pilotos και τον bane και γραψαμε και κατι παραπανω.Στο τελος θα ερθει ο παικτης θα βαλει κανα γκολ και θα περιμενω να γυρισει στην καμερα να σηκωσει φανελα και να γραφει παρε τα @@ μου joshua!!!paok87 έγραψε:Joshua ομολογησε οτι γραφεις με το δεξι και με το αριστερο κρατάς πυρσό για Cartabia
- thanos-xanthi
μακαρι να γινει κανενα τρελο να παρουμε καρταμπια
ελα εδω ρε παλικαρε να γουσταρεις
ελα και θα σε κανουμε και ενα παρτυ γενεθλιων μεθαυριο με την υπογραφη συμβολαιων
ελα εδω ρε παλικαρε να γουσταρεις
ελα και θα σε κανουμε και ενα παρτυ γενεθλιων μεθαυριο με την υπογραφη συμβολαιων
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος thanos-xanthi την Τετ 18 Ιαν 2017, 15:06, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Αν αληθευει, τοτε απο τα συμφραζομενα καταλαβαινω πως θα ερθει δανεικος μαλλον επειδη ο παικτης δεν ειναι καθολου ζεστος να ερθει στον ΠΑΟΚ. Ομως δεν υπολογιζεται στη Βαλενθια και θελουν να τον ξεφορτωθουν. Οποτε παρτε τον εσεις δανεικο ενα 6μηνο να γλυτωσουμε το συμβολαιο του και μετα ειναι ελευθερος να παει οπου θελει. Ειναι η καλυτερη λυση για Βαλενθια και παικτη αλλα καθολου κολακευτικη για τον ΠΑΟΚ. Τι να τον κανω εναν παικτη που ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ να ερθει και ερχεται μονο ως λυση αναγκης, να περασει οπως οπως το 6μηνο να μην μεινει ανενεργος;
δηλαδη πιστευεις θα κανει ξανα ο ΠΑΟΚ αυτο που εκανε με νατχο?? δεν νομιζω....
Παιδια δεν υπαρχει δανεισμος λεμε..
http://www.elgoldigital.com/fede-cartab ... do-espana/
Το αρθρο αναφερει οτι η Ντεπορ τον θελει πισω ελευθερο, αλλα επειδη η Βαλενθια θελει να βαλει κατι στα ταμεια της, απ'ο,τι καταλαβαινω τον αναγκαζει να διαπραγματευτει με μας..
Αναφερεται επισης οτι η τιμη του ειναι γυρω στο 1μυριο.
ωπ σορυ, το ποσταρε ο σλινταρ πριν
http://www.elgoldigital.com/fede-cartab ... do-espana/
Το αρθρο αναφερει οτι η Ντεπορ τον θελει πισω ελευθερο, αλλα επειδη η Βαλενθια θελει να βαλει κατι στα ταμεια της, απ'ο,τι καταλαβαινω τον αναγκαζει να διαπραγματευτει με μας..
Αναφερεται επισης οτι η τιμη του ειναι γυρω στο 1μυριο.
ωπ σορυ, το ποσταρε ο σλινταρ πριν
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος simba την Τετ 18 Ιαν 2017, 15:14, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Γι αυτό δεν έρχεται μάλλον το παλικάρι...Έχω μάθει ότι δεν είναι καθόλου μνησίκακος...joshua έγραψε:Μλκ αστικος μυθος εχει καταντησει το μενος μου κατα του Ενρικε και αν καποιος δει τα ποστ που εχω γραψει το μονο που λενε ειναι πως ειναι καλος παικτης αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν θα προσφερει το κατι παραπανω και αν θα βοηθησει στο προβλημα μας στο γκολ.Καποια στιγμη το πηραμε στο χαβαλε, με τον pilotos και τον bane και γραψαμε και κατι παραπανω.Στο τελος θα ερθει ο παικτης θα βαλει κανα γκολ και θα περιμενω να γυρισει στην καμερα να σηκωσει φανελα και να γραφει παρε τα @@ μου joshua!!!paok87 έγραψε:Joshua ομολογησε οτι γραφεις με το δεξι και με το αριστερο κρατάς πυρσό για Cartabia
Φαντάσου τι θα πρεπε να γράφει στο 10ο γκολ του μέχρι τις 31 Μάη...
Φέρτε ρε τον ασπρόμαυρο Ντα Βίντσι της Βραζιλίας λέμεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Τετ 18 Ιαν 2017, 15:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Στα Γιάννενα μιλάμε για βούρκο κανονικό.
Απλά το βάζω εδώ για να το δουν πολλοί.
Περίεργη η όλη καθυστέρηση στο θέμα με την Ρεν. Εκτός εάν υπήρχαν άλλοι λόγοι κι έπρεπε να πάει εκεί ο Μιχελ. Αλλά μέχρι τώρα πρέπει να έχει ξεκινήσει 5 6 φορές για Γαλλία...
Πρέπει να δικαιωθεί και ο Ακρίτας που τον ψάχναμε στην ανατολή και τον βρήκαμε στην δύση
SM-G935F
Απλά το βάζω εδώ για να το δουν πολλοί.
Περίεργη η όλη καθυστέρηση στο θέμα με την Ρεν. Εκτός εάν υπήρχαν άλλοι λόγοι κι έπρεπε να πάει εκεί ο Μιχελ. Αλλά μέχρι τώρα πρέπει να έχει ξεκινήσει 5 6 φορές για Γαλλία...
Πρέπει να δικαιωθεί και ο Ακρίτας που τον ψάχναμε στην ανατολή και τον βρήκαμε στην δύση
SM-G935F
Κάμπια αλά καρτ, το λέει και τ όνομα από μόνο του...barlow4 έγραψε:τοσο σπουδαιος παικτης ειναι αυτος ο καρτΚαμπια?
barlow4 έγραψε:τοσο σπουδαιος παικτης ειναι αυτος ο καρταμπια?
Ken, ενας απο τους χειροτερους παικτες της Βαλενθια
Με μεγαλο προβλημα στο σκοραρισμα οπως δειχνουν τα νουμερα του