Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσεις.

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
che4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσει

Δημοσίευση από che4 »

goran 64 έγραψε:
che4 έγραψε:
MANIAKOS έγραψε:Λουκας παλικάρι μιυ μη μασάς ...
Επέμενε για μετεγγραφη ξες ποσο νοιαζόμαστε να πας ψηλα

Κι αν χρειαστεί γίνε λιγο κωλοπαιδι δεν πειραζει νομιζα στο τοςο
ρε ασε τον πελατη μου τον εχω αναλαβει ειπαμε
Σύντροφε Che, μετά κι απ αυτά που διαβάζω στο ρεπορτάζ της Ντε Πορτίβο Λα Κορούνια, σου οφείλω προσωπικά ένα μεγάλο RESPECT για τον χαρακτηρισμό Τιτίκα για τον Λούκας, άσχετα αν δεν θα τον έλεγα ποτέ προσωπικά όσο ήταν παίχτης του Π.Α.Ο.Κ.!!!! ;)

Στείλ τον σούμπιτο τον σκ@τόφλωρο για να τα αρπάξουμε χοντρά τουλάχιστον... :twisted:

για τον δικο μου μη μασας εχω δηλωσει οτι θα πουληθει λιγες μερες μετα το δεκαπενταυγουστο ... υπομονη

απο κει και περα καλως ηρθες και πιστευω οτι θα δουμε αλλον γκοραν πλεον στο φορουμ... σου εχω πει πολλες φορες και το εχω γραψει οτι εχεις πολλα καλα αλλα με τις υπερβολες και καποια κολληματακια τα επισκιαζεις...

κανε μου μια χαρη και στηριξε πλεον το λογο σου στα καλα σου που ολοι τα θελουν να υπαρχουν στο φορουμ και ασε τις κοντρες για τους πιο νεους...

ειδες παντως δεν περναμε ολλανδους με τιποτα...ουτε με μπαν και ξεμπαναρισμα γκοραν

Kostas_Peraia4 έγραψε:
che4 έγραψε:
MANIAKOS έγραψε:Λουκας παλικάρι μιυ μη μασάς ...
Επέμενε για μετεγγραφη ξες ποσο νοιαζόμαστε να πας ψηλα

Κι αν χρειαστεί γίνε λιγο κωλοπαιδι δεν πειραζει νομιζα στο τοςο
ρε ασε τον πελατη μου τον εχω αναλαβει ειπαμε
Οι μερες περνανε.Κανονισε
υπομονη αλλωστε εχω δωσει ημερομηνια ;) μια χαρα παμε ... ειδες μολις πλησιασε ο 15αυγουστος εδειξε τις προθεσεις του ο τιμητης της γαλικιας :lol: :lol: ασε να περασει και δωσε δεκα μερες στο λογαριασμο της παε να αυξηθει κατα 4 με 5 χαρτια...απλα πραγματα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος che4 την Σάβ 13 Αύγ 2016, 22:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

sourmenetes έγραψε:Αν δεν παρει φετος μεταγραφη νομιζω οτι δυσκολα θα παρει μετα και αν παρει πολυ δυσκολα τα λεφτα που ακουγονται.
Ακριβώς το ίδιο πιστεύω Γιώργο αλλά πιστεύω ακόμα ότι θα πάρει σίγουρα φέτος μεταγραφή, έστω και με 12-15 μύρια γιατί άρχισε τα ίδια με εμάς τσαλιμάκια και σ αυτούς η παλιοτιτίκα η βλαχάντερ... :twisted: :x

Τον πήρανε χαμπάρι στην Κορούνια και θα φάει μεγάλο κράξιμο όπου νάναι... :geek:
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

ΠΟΡΚΥ-5 έγραψε:Αύριο το πρωί έρχεται στη Θεσσαλονίκη ο μάνατζερ του Δανού επιθετικού τηςΤουλούζ για τις τελικές διευθετήσεις...!
Τελικα τι εγινε?Απ τα χειλη σου κρεμομαστε.
Άβαταρ μέλους
Chuck Norris

Δημοσίευση από Chuck Norris »

Έχει η πτήση καθυστέρηση λόγο του καιρού !
Άβαταρ μέλους
Δημητρης17

Δημοσίευση από Δημητρης17 »

ace79grpaok έγραψε:Αυτο το " αν περάσω θα πάρω μεγάλο φορ" και μετά να μην παίρνεις τίποτα είναι λάθος ,πρώτα παίρνεις τα εργαλεία και μετά πας στην δουλεια,δήλαδη ρε παιδια τι λέει π.χ ο υδραυλικός? " δεν αγοράζω κάβουρα και μόνο αν με τύχει εουλεια που χρειάζεται κάβουρα τότε θα πάω να αγοράσω? " αυτά είναι βλακειες και λάθος νοοτροπία ,
Ετσι ειναι, αλλα μην κανουμε μαζεμενα ολα τα βηματα της προοδου και μπουρδουκλωθουμε!!! Τι να πω... αλλοι πληρωνουν!!!
Άβαταρ μέλους
Δημητρης17

Ρε παιδια, εδω και τρεις μηνες που ειμαι μελος του φορουμ, λεω σε τακτα χρονικα διαστηματα, οτι για να πουληθει 15 - 20 εκατομμυρια ο Λουκας, αυτος που θα δωσει τα λεφτα θα πρεπει να ειναι εθισμενος στο lsd και να μιλαει με φανταστικους του φιλους που μενουν στον ουρανο!!! Δηλ πιστευει καποιος οτι ειναι ποδοσφαιριστης για πανω απο 2 με 2,5 εκατομμυρια το συμβολαιο του και πανω απο 350 με 400 χιλιαρικα μισθο;;;; Υπαρχει βεβαια και το ενδεχομενο, να μην ξερω τι μου γινεται... :lol: :lol: :lol: Λεμε τωρα. Εγω ετσι εκτιμω την αξια του παντως. Μακαρι βεβαια να πουληθει 30 αν γινεται και να μπουν στα ταμεια μας 10 στρογγυλα, να παρουμε εκεινο το φορ απο την Χαλ, που τον δινει με 8 χαρτια το τρανσφερ!!! :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Ξέρεις πόσα παλτά στην Αγγλία κάνουν πάνω από 15 μύρια;
Ο Λούκας είναι Μεσι μπροστά τους
SM-G935F
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Για Αγγλία, όντως, το νούμερο αυτό δε μου μοιάζει καν υπερβολικό. Είναι τελείως διαφορετικά τα μεγέθη εκεί. Δεν μπορώ να είμαι εξίσου κατηγορηματικος με τον πιλότο, επειδή δεν παρακολουθώ τακτικά και σε (στοιχηματικό ή καθαρά ποδοσφαιρικό) βάθος τα ξένα πρωταθλήματα, αλλά πιστεύω πως δεν έχει και άδικο.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Chuck Norris έγραψε:Απογοήτευση η υπόθεση του σέντερ φορ, ούτε ένας καλός παπάς δεν έχει βγει τόσες μέρες !
:(
danirifle έγραψε:επίσης αν δεν πωληθεί ο λούκας, εύχομαι στη λα κορούνια καλό αφανισμό
Άβαταρ μέλους
Ettien

Δημοσίευση από Ettien »

Δημητρης17 έγραψε:Ρε παιδια, εδω και τρεις μηνες που ειμαι μελος του φορουμ, λεω σε τακτα χρονικα διαστηματα, οτι για να πουληθει 15 - 20 εκατομμυρια ο Λουκας, αυτος που θα δωσει τα λεφτα θα πρεπει να ειναι εθισμενος στο lsd και να μιλαει με φανταστικους του φιλους που μενουν στον ουρανο!!! Δηλ πιστευει καποιος οτι ειναι ποδοσφαιριστης για πανω απο 2 με 2,5 εκατομμυρια το συμβολαιο του και πανω απο 350 με 400 χιλιαρικα μισθο;;;;
Δεν ξέρω αν κάνει 20 μύρια αλλά παίκτης που έκανε παπάδες δυο χρόνια στην Πριμέρα, ε δεν μπορείς να τον κοστολογείς μόνο με 2,5 μύρια...
Marianov6

Δημοσίευση από Marianov6 »

για παρηγορια να σας πω οτι εχασε ενα κυπελλο πριν λιγο η Ντεπορ :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
ilovegame27

Δημοσίευση από ilovegame27 »

Πάντως ο Abel Hernandez της Hull σκόραρε εναντίον της Λέστερ με φοβερό ψαλιδάκι!
Μάλλον αν είχαμε 15% πιθανότητες να τον διεκδικήσουμε έστω και δανεικό τώρα το πολύ 5% !
Άβαταρ μέλους
Ettien

Δημοσίευση από Ettien »

ilovegame27 έγραψε:
Ettien έγραψε:
ilovegame27 έγραψε:Το πουλέν (Adrija Pavlovic) που προμόταρα εδώ βασικός με τον Σανταντερ στηνεπίθεση της Κοπενχάγης
Τον οποίο Παύλοβιτς αγορασε με 2,5 μυρια και τον εφερε στην θέση του άλλου ... πουλεν Γιοργκενσεν που πούλησε στην Φεγε για 3,5 μύρια...έτσι γίνονται οι μεταγραφές...

Τον είχα δει στο ματς με τον γάυρο της Σερβίας και έκανε χαβαλέ τους αμυντικούς της!
Ιδια περίπτωση Τσίμιροτ σε ηλικία - ταλέντο - και συνεπώς μεταπωλητική αξία!

Υ.Γ Ettien ξέρω ότι είσαι φιλοΚοπενχάγας!
Μπα :mrgreen:
Περισσότερο παραδεχομαι τον Σολμπακεν που κατάφερε εδω και χρόνια και τους έκανε ομάδα. Αυτό που του αναγνωρίζω είναι ότι ακόμη και μέτριο ρόστερ να είχε η Κοπενχάγη το επιθετικό της διδυμο ηταν...πρωτης ποιοτητας. Από την εποχή Αιλτον - Εντόι ακόμη.
Άβαταρ μέλους
Δημητρης17

Ettien έγραψε:
Δημητρης17 έγραψε:Ρε παιδια, εδω και τρεις μηνες που ειμαι μελος του φορουμ, λεω σε τακτα χρονικα διαστηματα, οτι για να πουληθει 15 - 20 εκατομμυρια ο Λουκας, αυτος που θα δωσει τα λεφτα θα πρεπει να ειναι εθισμενος στο lsd και να μιλαει με φανταστικους του φιλους που μενουν στον ουρανο!!! Δηλ πιστευει καποιος οτι ειναι ποδοσφαιριστης για πανω απο 2 με 2,5 εκατομμυρια το συμβολαιο του και πανω απο 350 με 400 χιλιαρικα μισθο;;;;
Δεν ξέρω αν κάνει 20 μύρια αλλά παίκτης που έκανε παπάδες δυο χρόνια στην Πριμέρα, ε δεν μπορείς να τον κοστολογείς μόνο με 2,5 μύρια...
Ξερω κι εγω ρε Εττιέν... Εγω τον λογαριασμο τον βγαζω απ οτι ειδα οσο επαιζε στον ΠΑΟΚ. Και τον ειχαμε πρωτο βιολι, δεν μπορεις να πεις οτι ειχε ρολο κομπαρσου!!! Τεσπα, νομιζω οτι ο ανθρωπος ειναι απατη, αλλα μακαρι να τον παρει καποιος με 20, να βαλουμε 6 στο ταμειο!!!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”