goran 64 έγραψε:Σύντροφε Che, μετά κι απ αυτά που διαβάζω στο ρεπορτάζ της Ντε Πορτίβο Λα Κορούνια, σου οφείλω προσωπικά ένα μεγάλο RESPECT για τον χαρακτηρισμό Τιτίκα για τον Λούκας, άσχετα αν δεν θα τον έλεγα ποτέ προσωπικά όσο ήταν παίχτης του Π.Α.Ο.Κ.!!!!che4 έγραψε:ρε ασε τον πελατη μου τον εχω αναλαβει ειπαμεMANIAKOS έγραψε:Λουκας παλικάρι μιυ μη μασάς ...
Επέμενε για μετεγγραφη ξες ποσο νοιαζόμαστε να πας ψηλα
Κι αν χρειαστεί γίνε λιγο κωλοπαιδι δεν πειραζει νομιζα στο τοςο
Στείλ τον σούμπιτο τον σκ@τόφλωρο για να τα αρπάξουμε χοντρά τουλάχιστον...
για τον δικο μου μη μασας εχω δηλωσει οτι θα πουληθει λιγες μερες μετα το δεκαπενταυγουστο ... υπομονη
απο κει και περα καλως ηρθες και πιστευω οτι θα δουμε αλλον γκοραν πλεον στο φορουμ... σου εχω πει πολλες φορες και το εχω γραψει οτι εχεις πολλα καλα αλλα με τις υπερβολες και καποια κολληματακια τα επισκιαζεις...
κανε μου μια χαρη και στηριξε πλεον το λογο σου στα καλα σου που ολοι τα θελουν να υπαρχουν στο φορουμ και ασε τις κοντρες για τους πιο νεους...
ειδες παντως δεν περναμε ολλανδους με τιποτα...ουτε με μπαν και ξεμπαναρισμα γκοραν
υπομονη αλλωστε εχω δωσει ημερομηνιαKostas_Peraia4 έγραψε:Οι μερες περνανε.Κανονισεche4 έγραψε:ρε ασε τον πελατη μου τον εχω αναλαβει ειπαμεMANIAKOS έγραψε:Λουκας παλικάρι μιυ μη μασάς ...
Επέμενε για μετεγγραφη ξες ποσο νοιαζόμαστε να πας ψηλα
Κι αν χρειαστεί γίνε λιγο κωλοπαιδι δεν πειραζει νομιζα στο τοςο