συγνωμη αλλα και ο τοιβονεν και ο σερερο καραμπαμαρες ειναι :ugeek:pisakaipoupoula έγραψε:Ο Φρανκ απ'ότι φαίνεται έχει το σκεπτικό παίρνω παίκτες κάποιας ποιότητας μεν μέχρι τα 24-25, σχετικά άγνωστους δε που διψάνε να δείξουν πράγματα κ να φτάσουν στο πικ τους αφού έχουν άλλα 10 χρόνια καριέρας.
Σερέρο, Ροντρίγκες, Τοιβόνεν όχι τόσο είναι ακριβώς σε αυτή τη λογική...μη περιμένετε πάντως μπαμ μπουμ
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015
- pisakaipoupoula
ο Τοιβόνεν ναι, τον Σερέρο τον ήξερες κ από χθες?Sera4 έγραψε:συγνωμη αλλα και ο τοιβονεν και ο σερερο καραμπαμαρες ειναι :ugeek:pisakaipoupoula έγραψε:Ο Φρανκ απ'ότι φαίνεται έχει το σκεπτικό παίρνω παίκτες κάποιας ποιότητας μεν μέχρι τα 24-25, σχετικά άγνωστους δε που διψάνε να δείξουν πράγματα κ να φτάσουν στο πικ τους αφού έχουν άλλα 10 χρόνια καριέρας.
Σερέρο, Ροντρίγκες, Τοιβόνεν όχι τόσο είναι ακριβώς σε αυτή τη λογική...μη περιμένετε πάντως μπαμ μπουμ
τον σερερο τον παρακολουθω δυο χρονια στην ολλανδια καθως αγωνιζοταν ως βασικος κατα κυριο λογο στον αγιαξ...δε νομιζω να ειχαμε πολλες τετοιες περιπτωσεις παιχτων :ugeek:
Διαβάζω στο κολκας24 ρεπορτάζ με τίτλο "τα δεδομένα με ροντριγκεζ" που επιγραμματικά λέει οτι θα περιμένουμε έως 31 Ιουλίου να δούμε αν Κυρήξει πτώχευση η ελτσε για να κινηθούμε και ομολογώ οτι ξενερωνω λιγο και εξηγούμαι..
Μιλάμε για ενα παίκτη που αγοράστηκε βάση όσων λένε 500 χιλιριαρικα και απο τα μισά της περασμένης σεζόν δεν υπολογίζεται..
Αν ιςχυει το ενδιαφέρον μας δεν μπορω και δεν θελω να πιστέψω οτι επι εποχής Σαββιδη μια κίνηση για έναν τέτοιο παίκτη που υποτίθεται τον ξερεις σου κανει και θέλεις να τον πάρεις δεν τελειώνει σε 1-2 μέρες και θα γίνει και αυτή σίριαλ! Με 100-200 χιλιάδες πρεπει να στον στείλουν πακεταρισμένο να τελειώνει η υπόθεση!
Να δεχτώ να περιμένουμε μπας και μείνει ελεύθερος κάποιο όνομα αλλα να περιμένουμε μπας και μείνουν ελεύθεροι παίκτες της (χρηματιστηριακής) αξίας του ροντριγκεζ προσωπικά με θλίβει
Μιλάμε για ενα παίκτη που αγοράστηκε βάση όσων λένε 500 χιλιριαρικα και απο τα μισά της περασμένης σεζόν δεν υπολογίζεται..
Αν ιςχυει το ενδιαφέρον μας δεν μπορω και δεν θελω να πιστέψω οτι επι εποχής Σαββιδη μια κίνηση για έναν τέτοιο παίκτη που υποτίθεται τον ξερεις σου κανει και θέλεις να τον πάρεις δεν τελειώνει σε 1-2 μέρες και θα γίνει και αυτή σίριαλ! Με 100-200 χιλιάδες πρεπει να στον στείλουν πακεταρισμένο να τελειώνει η υπόθεση!
Να δεχτώ να περιμένουμε μπας και μείνει ελεύθερος κάποιο όνομα αλλα να περιμένουμε μπας και μείνουν ελεύθεροι παίκτες της (χρηματιστηριακής) αξίας του ροντριγκεζ προσωπικά με θλίβει
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος riegel την Δευ 27 Ιούλ 2015, 11:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
vs40
πρώτον στο 2ο εξάμηνο του πρωταθλήματος ο Τζιόλης έπαιξε λίγο και στα playoff ήταν με διαφορά ο καλύτερος παίχτης της ομάδας.
Είναι παίχτης του 7 που θα σου δώσει 7 κι όταν σου δίνει 6 έχει έναν καλό λόγο.
Δεν τον πήραν τα χρόνια 30 είναι ο άνθρωπος.
Και μια χαρά 6αρι-σύρτης είναι, για μπροστά απ την αμυντική 4αδα/3αδα.
Πότε σε όλη του την καριέρα δεν του ζητήθηκε να τρέχει δεν είναι αυτός ο ρόλος του.
Συν αυτό που λέει ο Sera4.
Αλλά γενικά είσαι λίγο υπερβολικός νομίζω στις κρίσεις (πχ Πέλκας=top 4)
οπότε εντάξει καταλαβαίνω τους προβληματισμούς που μπορεί να έχεις για Τζιόλη.
Είναι πάντως ένας αρκετά πολύτιμος ρολίστας.
πρώτον στο 2ο εξάμηνο του πρωταθλήματος ο Τζιόλης έπαιξε λίγο και στα playoff ήταν με διαφορά ο καλύτερος παίχτης της ομάδας.
Είναι παίχτης του 7 που θα σου δώσει 7 κι όταν σου δίνει 6 έχει έναν καλό λόγο.
Δεν τον πήραν τα χρόνια 30 είναι ο άνθρωπος.
Και μια χαρά 6αρι-σύρτης είναι, για μπροστά απ την αμυντική 4αδα/3αδα.
Πότε σε όλη του την καριέρα δεν του ζητήθηκε να τρέχει δεν είναι αυτός ο ρόλος του.
Συν αυτό που λέει ο Sera4.
Αλλά γενικά είσαι λίγο υπερβολικός νομίζω στις κρίσεις (πχ Πέλκας=top 4)

οπότε εντάξει καταλαβαίνω τους προβληματισμούς που μπορεί να έχεις για Τζιόλη.
Είναι πάντως ένας αρκετά πολύτιμος ρολίστας.
Από novasports.gr: Στην τελική ευθεία βρίσκεται η μετεγγραφή του Γκάρι Ροντρίγκες στον ΠΑΟΚ, καθώς ο παίκτης φέρεται να βρίσκεται ήδη στη Θεσσαλονίκη.
Στην τελική ευθεία βρίσκεται η μετεγγραφή του Γκάρι Ροντρίγκες στον ΠΑΟΚ, καθώς ο παίκτης φέρεται να βρίσκεται ήδη στη Θεσσαλονίκη. Ο Αφρικανός φέρεται να συνοδεύεται μαζί με τους εκπροσώπους του, προκειμένου να έχει τις τελικές επαφές με τον «Δικέφαλο» του Βορρά, να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο συνεργασίας. Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής δεσμεύεται έως το 2018 με την Έλτσε, όμως ο ίδιος υποστηρίζει πως μπορεί να μείνει ελεύθερος, μετά τον υποβιβασμό της ομάδας του.
Από εκεί και πέρα, στη Θεσσαλονίκη αναμένεται ο μάνατζερ του Πέλκα προκειμένου να υπογραφεί το νέο συμβόλαιο συνεργασία του νεαρού παίκτη. Την ίδια στιγμή, οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ περιμένουν τους εκπροσώπους της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια για να τελειώσει θετικά το θέμα του Λούκας Πέρεθ. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός αναμένεται να παραχωρηθεί στην ομάδα της Γαλικίας, με κανονική μετεγγραφή.
Στην τελική ευθεία βρίσκεται η μετεγγραφή του Γκάρι Ροντρίγκες στον ΠΑΟΚ, καθώς ο παίκτης φέρεται να βρίσκεται ήδη στη Θεσσαλονίκη. Ο Αφρικανός φέρεται να συνοδεύεται μαζί με τους εκπροσώπους του, προκειμένου να έχει τις τελικές επαφές με τον «Δικέφαλο» του Βορρά, να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο συνεργασίας. Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής δεσμεύεται έως το 2018 με την Έλτσε, όμως ο ίδιος υποστηρίζει πως μπορεί να μείνει ελεύθερος, μετά τον υποβιβασμό της ομάδας του.
Από εκεί και πέρα, στη Θεσσαλονίκη αναμένεται ο μάνατζερ του Πέλκα προκειμένου να υπογραφεί το νέο συμβόλαιο συνεργασία του νεαρού παίκτη. Την ίδια στιγμή, οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ περιμένουν τους εκπροσώπους της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια για να τελειώσει θετικά το θέμα του Λούκας Πέρεθ. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός αναμένεται να παραχωρηθεί στην ομάδα της Γαλικίας, με κανονική μετεγγραφή.
Μπάκα;;;prist64 έγραψε:Αμπονσα,Ουντεζε,Ναγκμπε μου ερχονται στο μυαλο.Sera4 έγραψε:ρε σεις θυμαστε εσεις τον τελευταιο αφρικανο που επιασε στον ΠΑΟΚ?γιατι εγω δεν θυμαμαι κανεναν![]()
![]()
και να ερθει θα ειναι το ορεκτικο απλα...προσδοκω σε προσθηκες μεγαλης ποιοτητας (εννοω και προσωπικοτητας) στον αξονα που υπαρχει το μεγαλο θεμα...πιστευω οτι και λογω αποχωρησεων θα παμε τελικα σε περισσοτερες προσθηκες απο αυτες που υπολογιζα (κραταω ως νουμερο το 6 προς το παρον)...
μ αρεσει το γεγονος οτι η ομαδα παει να το γυρισει στο πνευμονι...ο βαζελος που απο ποιοτητα ειναι 0 με αυτο καταφερνει και διακρινεται στο ελλαδα...
Α! ρε και να τους ειχαμε τωρα.
Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Τι να τα κανουμε τα μπαμ-μπουμ,οχι οτι δεν χρειαζονται κι αυτα.
Βασικα,ετσι οπως δειχνει να το παει ο Θεοδωρου
χρειαζομαστε παικτες αθλητικους,νεους,με ποιοτητα αλλά και καβλα για ποδοσφαιρο
και φιλοδοξια για κατι παραπανω απο τον Π.Α.Ο.Κ.
Αν μπορεσεις στην διαρκεια να τους κανεις να "γουσταρουν"
που ειναι στον Π.Α.Ο.Κ.εχει καλως,αν παλι θελουν το κατι παραπανω
με το καλο να γινουν "τάληρα"και θα παρουμε άλλους.
Το θεμα ειναι να ξεκινησει κατι καλο που θα εχει διαρκεια,
να ζεσταθει και ο κοσμος και μετα ειναι ευκολο να κρατησεις τους καλους παικτες.
Στο οικονομικο δεν νομιζω να υπαρχει θεμα,αν ρολλαρει η ομαδα
και γουσταρει και ο κοσμος,τοτε θα τους κρατας πιο ευκολα.
Η αρχη που γινεται στο "ξεσκαρταρισμα"δειχνει οτι παει να γινει κατι καλο,
ας ερθουν και οι μεταγραφες που θελουν και βλεπουμε,
προσωπικα ειμαι αισιοδοξος.
ΥΓ οι ελευθεροι μην ξεροσταλιαζετε εδω μεσα,
πατε καμμιά παραλια να χαζεψετε κανα κωλαρακι και να δροσιστειτε.
Βασικα,ετσι οπως δειχνει να το παει ο Θεοδωρου
χρειαζομαστε παικτες αθλητικους,νεους,με ποιοτητα αλλά και καβλα για ποδοσφαιρο
και φιλοδοξια για κατι παραπανω απο τον Π.Α.Ο.Κ.
Αν μπορεσεις στην διαρκεια να τους κανεις να "γουσταρουν"
που ειναι στον Π.Α.Ο.Κ.εχει καλως,αν παλι θελουν το κατι παραπανω
με το καλο να γινουν "τάληρα"και θα παρουμε άλλους.
Το θεμα ειναι να ξεκινησει κατι καλο που θα εχει διαρκεια,
να ζεσταθει και ο κοσμος και μετα ειναι ευκολο να κρατησεις τους καλους παικτες.
Στο οικονομικο δεν νομιζω να υπαρχει θεμα,αν ρολλαρει η ομαδα
και γουσταρει και ο κοσμος,τοτε θα τους κρατας πιο ευκολα.
Η αρχη που γινεται στο "ξεσκαρταρισμα"δειχνει οτι παει να γινει κατι καλο,
ας ερθουν και οι μεταγραφες που θελουν και βλεπουμε,
προσωπικα ειμαι αισιοδοξος.
ΥΓ οι ελευθεροι μην ξεροσταλιαζετε εδω μεσα,
πατε καμμιά παραλια να χαζεψετε κανα κωλαρακι και να δροσιστειτε.

Οπως λέγαμε χτες. Θα κλείσει απόψε και θα μπει στην λίστα του Ουέφα. Ίσως να φεύγει και ο Λούκας μετά το πρώτο ματς με την Τρνάβα (που δεν το εύχομαι).nothu έγραψε:Από novasports.gr: Στην τελική ευθεία βρίσκεται η μετεγγραφή του Γκάρι Ροντρίγκες στον ΠΑΟΚ, καθώς ο παίκτης φέρεται να βρίσκεται ήδη στη Θεσσαλονίκη.
- pirate_salonica
Το γερικο μου μυαλο δεν βοηθαει,pilotos έγραψε:Μπάκα;;;prist64 έγραψε:Αμπονσα,Ουντεζε,Ναγκμπε μου ερχονται στο μυαλο.Sera4 έγραψε:ρε σεις θυμαστε εσεις τον τελευταιο αφρικανο που επιασε στον ΠΑΟΚ?γιατι εγω δεν θυμαμαι κανεναν![]()
![]()
και να ερθει θα ειναι το ορεκτικο απλα...προσδοκω σε προσθηκες μεγαλης ποιοτητας (εννοω και προσωπικοτητας) στον αξονα που υπαρχει το μεγαλο θεμα...πιστευω οτι και λογω αποχωρησεων θα παμε τελικα σε περισσοτερες προσθηκες απο αυτες που υπολογιζα (κραταω ως νουμερο το 6 προς το παρον)...
μ αρεσει το γεγονος οτι η ομαδα παει να το γυρισει στο πνευμονι...ο βαζελος που απο ποιοτητα ειναι 0 με αυτο καταφερνει και διακρινεται στο ελλαδα...
για βοηθησε λιγο.
- ΑποστόληςΑ
Γιοκο βρε πάτερ...prist64 έγραψε:Το γερικο μου μυαλο δεν βοηθαει,pilotos έγραψε:Μπάκα;;;prist64 έγραψε: Αμπονσα,Ουντεζε,Ναγκμπε μου ερχονται στο μυαλο.
για βοηθησε λιγο.
- pirate_salonica
Διόρθωση. Πήγε Μίλαν τώρα το καλοκαίρι.ΑποστόληςΑ έγραψε:Το φορ της Μίλαν.
.
- hasio_john