Γιώργος Σαββίδης
Re: Γιώργος Σαββίδης
Αυτό το οποίο υποτίθεται πως καταγγέλλεται, είναι πως ο Γιώργος Σαββίδης δεν ασχολείται αρκετά με τον ΠΑΟΚ;
Και αυτό το συμπέρασμα προκύπτει επειδή έκανε ένα πάρτι με τη γυναίκα του;
Εμένα η άποψη μου είναι γραμμένη στο ΠΑΟΚμανια εδώ και έξι χρόνια τουλάχιστον : η οικογένεια Σαββίδη έχει πολλά στραβά αλλά πρώτον παλι θα καταφέρουμε να διώξουμε κάποιους που επενδύουν και δεύτερον πάλι θα λέμε ότι αυτοί φταινε που δεν ήθελαν να μείνουν.
Απλά περιμένω να δω ποτε θα γίνει αυτό.
Εμένα η άποψη μου είναι γραμμένη στο ΠΑΟΚμανια εδώ και έξι χρόνια τουλάχιστον : η οικογένεια Σαββίδη έχει πολλά στραβά αλλά πρώτον παλι θα καταφέρουμε να διώξουμε κάποιους που επενδύουν και δεύτερον πάλι θα λέμε ότι αυτοί φταινε που δεν ήθελαν να μείνουν.
- hasio_john
Εγώ το μόνο που περιμένω από τον Γιώργαρο είναι μια αποχαιρετιστήρια ανάρτηση για την προσφορά του Αμπελ και να πάμε παρακάτω!
Μια χαρά είναι η οικογένεια... Το ότι δε ξέρει ποδόσφαιρο διορθώνεται. Ήδη έχω οσους τίτλους είχαν δει πολλές γενιές πριν τη δική μου. Για πρώτη φορά, το δίπολο έσπασε.. Ο Ολυμπιακός η πιο βρώμικη ομάδα του σύμπαντος μας πολεμά όσο δε πολέμησε ποτέ το βαζελο η την αεκ. Αυτό γίνεται λόγω Ιβάν.. Αυτό είναι κ το μεγαλύτερο εχέγγυο ότι είμαστε σε σωστό δρόμο. Στις αναποδιές εμείς κράζουμε την οικογένεια...
- buffalobill4
Κάνεις δεν λέει πως δεν ενδιαφέρεται η οικογένεια. Και κανείς δεν λέει να φύγουν. Όλοι θέλουμε νσ κάνουμε το βήμα παραπάνω. Το να λες ότι θες καλύτερη οργάνωση στο αγωνιστικό δεν συνεπάγεται ότι θες να φύγουν οι Σαββιδηδες
rain το ότι κάποια στιγμή μπορεί να γίνει δε σημαίνει κάτιrainmaker έγραψε:Αυτό το οποίο υποτίθεται πως καταγγέλλεται, είναι πως ο Γιώργος Σαββίδης δεν ασχολείται αρκετά με τον ΠΑΟΚ;
και γω μπορώ να πω ότι θα βρέξει
εννοείται ότι κάποια στιγμή βγει η "πρόβλεψή" μου
εφόσον έχουν το πλειοψηφικό πακέτο, μπορούν να μείνουν για όσο θέλουν
όποτε θελήσουν να φύγουν θα το κάνουν από μόνοι τους
δε θα τους έχουμε διώξει "εμείς"
η άποψη που λέει "ο ΠΑΟΚ δεν είναι ο Σαββίδης", δε συνεπάγεται στο "να φύγουν οι Σαββιδαίοι"
κατά τη γνώμη μου, τα στραβά που βλέπει ο κόσμος, καλά κάνει και τα επισημαίνει
υγ. το ποστ δεν πάει σε σένα (εκτός από τις 3 πρώτες σειρές)
- abc_o_ karpouzas
αν και η ιστορια ειναι αμειλικτη ....
βροχοποιε ...
στην ...παρουσα...εποχη δεν πιστευω οτι ...ειμαστε...τοσο γκασμαδες
αν και με τα σχολια που βλεπω μερικοι...αρκετοι...θα ελεγα δεν εχουν διδαχθει τιποτα
αν το...καταφερουμε...αυτο που λες σαν λαος θα ειμαστε ο ...παγκοσμιος...περιγελος
μην ξεχναει κανεις το τι εχει πει μεχρι τωρα ο σαββιδης.....
και ενα το οποιο ειπε ηταν οτι...εαν καταλαβω οτι ο λαος δεν με θελει θα φυγω...
ρεμαλια το νους σας
βροχοποιε ...
στην ...παρουσα...εποχη δεν πιστευω οτι ...ειμαστε...τοσο γκασμαδες
αν και με τα σχολια που βλεπω μερικοι...αρκετοι...θα ελεγα δεν εχουν διδαχθει τιποτα
αν το...καταφερουμε...αυτο που λες σαν λαος θα ειμαστε ο ...παγκοσμιος...περιγελος
μην ξεχναει κανεις το τι εχει πει μεχρι τωρα ο σαββιδης.....
και ενα το οποιο ειπε ηταν οτι...εαν καταλαβω οτι ο λαος δεν με θελει θα φυγω...
ρεμαλια το νους σας
. Χάθηκε μεγάλη ευκαιρία αυτά τα χρόνια να καθιερώσουμε 2-3, ποδοσφαιρικές σταθερές σε καίρια διοικητικά πόστα. Το χειρότερο δεν είναι το αγωνιστικό βατερλο από αυτούς που ήταν 2 βήματα πίσω σου πέρυσι. Το χειρότερο είναι πως κανένας δε πιστεύει ότι τα αίτια της ήττας θα αποκρυπτογραφηθουν και θα γίνουν μαθήματα χρήσιμα για το μέλλον.
Αφού λέγονται τόσες αλήθειες εδώ μέσα ας πούμε κι άλλη μία: ο καραπαπάρας θα διαβάζει εδώ και θα τρίβει τα χέρια του, όπως και τα αρχιδάκια που ανέλαβαν αυτό το έργο, οι δημοσιοκάφροι τους που ψάχνουν απεγνωσμένα να ρίξουν λάσπη στο Σαββιδέικο.
Και για μη μη γίνονται παρεξηγήσεις, όπως η "κριτική " αυτή δε σημαίνει ότι θέλουμε να τους διώξουμε άλλο τόσο η "κριτική" αυτή αρέσει στη σκατίλα...
αυτό για μένα σημαίνει κάτι..
Και για μη μη γίνονται παρεξηγήσεις, όπως η "κριτική " αυτή δε σημαίνει ότι θέλουμε να τους διώξουμε άλλο τόσο η "κριτική" αυτή αρέσει στη σκατίλα...
Ήδη ΠΑΟΚτσηδες σιγονταρουν κακές έως τραγικές απόψεις αλλόθρησκων για τον μικρό Σαββίδη,δηλαδή το πιθανό μέλλον του ΠΑΟΚ.
Δεν ξέρω ρε παλικάρια,πραγματικά έχουν περάσει χίλια δυο από το μυαλό μου τα χρόνια των Σαββίδηδων στην ομάδα.
Στο τέλος πάντα καταλήγω ότι αν τυχών φύγουν ο ΠΑΟΚ σαν σύλλογος από γίγαντας θα γίνει νάνος.
Και αυτό όχι γιατί δεν υπάρχει δυναμική στον ΠΑΟΚ αλλά γιατί χωρίς το χρήμα αυτή η δυναμική ακυρώνεται.
Υπάρχει έστω και ένας που να βλέπει καλύτερο μέλλον χωρίς την οικογένεια;
Υπάρχει κάποιος που πιστεύει ότι στα επόμενα δεκάδες χρόνια μπορεί να βρεθεί ένας μεγάλο επιχειρηματίας σαν τον Ιβάν που θα ενδιαφερθεί για τον ΠΑΟΚ;
Το ξέρω ότι οι απαντήσεις είναι εύκολες, οπότε σε αυτό που πρεπει εμείς να εστιάσουμε σαν οπαδοί είναι να τους ωθήσουμε στο να λειτουργούν 100% ποδοσφαιρικά,ας είναι και 80% γιατί τώρα είμαστε γύρω στο 30%.
Ας ελπίσουμε να βρεθεί ένας άνθρωπος που θα τους πείσει να ξοδέψουν με σωστότερο τρόπο τα χρήματα που διαθέτουν για τον ΠΑΟΚ.
Άλλωστε η αποσυμπίεση του κόσμου ήρθε με την κατάκτηση του νταμπλ,καιρός να αφήσουμε όλοι το συναίσθημα στην άκρη.
Δεν ξέρω ρε παλικάρια,πραγματικά έχουν περάσει χίλια δυο από το μυαλό μου τα χρόνια των Σαββίδηδων στην ομάδα.
Στο τέλος πάντα καταλήγω ότι αν τυχών φύγουν ο ΠΑΟΚ σαν σύλλογος από γίγαντας θα γίνει νάνος.
Και αυτό όχι γιατί δεν υπάρχει δυναμική στον ΠΑΟΚ αλλά γιατί χωρίς το χρήμα αυτή η δυναμική ακυρώνεται.
Υπάρχει έστω και ένας που να βλέπει καλύτερο μέλλον χωρίς την οικογένεια;
Υπάρχει κάποιος που πιστεύει ότι στα επόμενα δεκάδες χρόνια μπορεί να βρεθεί ένας μεγάλο επιχειρηματίας σαν τον Ιβάν που θα ενδιαφερθεί για τον ΠΑΟΚ;
Το ξέρω ότι οι απαντήσεις είναι εύκολες, οπότε σε αυτό που πρεπει εμείς να εστιάσουμε σαν οπαδοί είναι να τους ωθήσουμε στο να λειτουργούν 100% ποδοσφαιρικά,ας είναι και 80% γιατί τώρα είμαστε γύρω στο 30%.
Ας ελπίσουμε να βρεθεί ένας άνθρωπος που θα τους πείσει να ξοδέψουν με σωστότερο τρόπο τα χρήματα που διαθέτουν για τον ΠΑΟΚ.
Άλλωστε η αποσυμπίεση του κόσμου ήρθε με την κατάκτηση του νταμπλ,καιρός να αφήσουμε όλοι το συναίσθημα στην άκρη.
Είναι ανώφελη η κουβέντα να συζητάμε πάλι για τον πυρήνα της προσφοράς της οικογένειας Σαββίδη στον ΠΑΟΚ: δεν αμφισβητείται από κανέναν ΠΑΟΚτση...
Οι σκούπες που ποσταρε ο Γιώργης είναι καλό σημάδι: ακολουθεί καταιγισμός αποφάσεων για να βγει η ομάδα από το τέλμα.
Η πρώτη σαφώς και έχει να κάνει με την απομάκρυνση του προπονητή: αν βάλουμε στη ζυγαριά την αποζημίωση του και την απώλεια εσόδων από διάρκειας, συνδρομές στο paoktv και έσοδα από όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης, προς τα που λέτε γέρνει η ζυγαριά;
Εδώ που φτάσαμε πρέπει να τα λογαριάσουμε όλα: τι θα γίνει π.χ εάν αναλάβει υπηρεσιακός ο Πάμπλο και φάμε καταγγελία από τον πουστογαυρο ότι δεν πληροί τυπικά προσόντα;
Ήρθε η ώρα των πράξεων από τη διοίκηση.
Οι παίκτες δεν θα μείνουν στο απυρόβλητο. Η νοοτροπία του περιπατητη θα οδηγήσει αρκετούς στην έξοδο. Με ποιον τρόπο θα δούμε...
Οι σκούπες που ποσταρε ο Γιώργης είναι καλό σημάδι: ακολουθεί καταιγισμός αποφάσεων για να βγει η ομάδα από το τέλμα.
Η πρώτη σαφώς και έχει να κάνει με την απομάκρυνση του προπονητή: αν βάλουμε στη ζυγαριά την αποζημίωση του και την απώλεια εσόδων από διάρκειας, συνδρομές στο paoktv και έσοδα από όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης, προς τα που λέτε γέρνει η ζυγαριά;
Εδώ που φτάσαμε πρέπει να τα λογαριάσουμε όλα: τι θα γίνει π.χ εάν αναλάβει υπηρεσιακός ο Πάμπλο και φάμε καταγγελία από τον πουστογαυρο ότι δεν πληροί τυπικά προσόντα;
Ήρθε η ώρα των πράξεων από τη διοίκηση.
Οι παίκτες δεν θα μείνουν στο απυρόβλητο. Η νοοτροπία του περιπατητη θα οδηγήσει αρκετούς στην έξοδο. Με ποιον τρόπο θα δούμε...
Ο Πάμπλο πληροί όλες τις προϋποθέσεις, γιατί πολύ απλά δεν υπάρχουν προϋποθέσεις για την τρέχουσα χρονιά.
Το θέμα είναι αν η επιλογή αυτή είναι και η πιο κατάλληλη.
Το θέμα είναι αν η επιλογή αυτή είναι και η πιο κατάλληλη.
- Mitsospaoki4
- Moderator
- PAOK_Antarctica
Δεν καταλαβαίνω. Οπότε δεν πρέπει ποτέ να λέμε τίποτα επειδή κάποιοι δημοσιογράφοι θα γράψουν μαλακίες;trouman έγραψε:Αφού λέγονται τόσες αλήθειες εδώ μέσα ας πούμε κι άλλη μία: ο καραπαπάρας θα διαβάζει εδώ και θα τρίβει τα χέρια του, όπως και τα αρχιδάκια που ανέλαβαν αυτό το έργο, οι δημοσιοκάφροι τους που ψάχνουν απεγνωσμένα να ρίξουν λάσπη στο Σαββιδέικο.
Α. Δεν κατηγόρησα κανέναν εδώ μέσα για εκδίωξη Σαββίδη
Β. Δεν θέλω να πιστωθω καμία φοβερή πρόβλεψη. Ως κριτική λέω αυτό π λέω
Γ. Γίνεται μεγάλη προσπάθεια απ' τον Πειραιά να εκδιωχθεί ο Ιβάν και σιγονταρουν αυτή τη κουβέντα καιρό τώρα. Απλά βλέπω πολλούς δήθεν καλοπροαίρετους πρόθυμους να πετάνε εξυπνάδες κατά του Σαββίδη με το παραμικρό.
Όντως είναι ανούσια κουβέντα και ακαιρη
Β. Δεν θέλω να πιστωθω καμία φοβερή πρόβλεψη. Ως κριτική λέω αυτό π λέω
Γ. Γίνεται μεγάλη προσπάθεια απ' τον Πειραιά να εκδιωχθεί ο Ιβάν και σιγονταρουν αυτή τη κουβέντα καιρό τώρα. Απλά βλέπω πολλούς δήθεν καλοπροαίρετους πρόθυμους να πετάνε εξυπνάδες κατά του Σαββίδη με το παραμικρό.
Όντως είναι ανούσια κουβέντα και ακαιρη