Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014
- ΑποστόληςΑ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014
Ακόμη το σκέφτεται ο Νάτχο
olapaok 08 Ιουλ. 2014 09:41
Ο Ισραηλινός δεν έχει πάρει την απόφασή του, ούτε εκμυστηρεύτηκε στο περιβάλλον του πότε θα το πράξει
Και χθες ο Μπίμπρας Νάτχο έλεγε στο περιβάλλον του πώς δεν έχει πάρει ακόμη την απόφαση για την επόμενη ομάδα με την οποία θα συνεργαστεί.
Μάλιστα, δεν ήθελε να προσδιορίσει ούτε το πότε θα το πράξει, παρατείνοντας την αγωνία όλων και μεταξύ αυτών, των φίλων του ΠΑΟΚ που όσο δεν κλείνει διατηρούν ακόμη ελπίδες για την παραμονή του στην Τούμπα.
olapaok 08 Ιουλ. 2014 09:41
Ο Ισραηλινός δεν έχει πάρει την απόφασή του, ούτε εκμυστηρεύτηκε στο περιβάλλον του πότε θα το πράξει
Και χθες ο Μπίμπρας Νάτχο έλεγε στο περιβάλλον του πώς δεν έχει πάρει ακόμη την απόφαση για την επόμενη ομάδα με την οποία θα συνεργαστεί.
Μάλιστα, δεν ήθελε να προσδιορίσει ούτε το πότε θα το πράξει, παρατείνοντας την αγωνία όλων και μεταξύ αυτών, των φίλων του ΠΑΟΚ που όσο δεν κλείνει διατηρούν ακόμη ελπίδες για την παραμονή του στην Τούμπα.
αποστολη θελω να μας πεις τι θα κανεις αν δε δοθει δανεικος ο σακηςςςςςς που μαλλον θα δοθει αλλα λεμε τωρα πως θα αντεξεις να τον δεις γαυρο
Αυτό με τον Νάτχο, έχει γίνει σήριαλ. Τελικά αυτό το παιδί μάλλον και πολλά λεφτά θέλει και πολύ καλή ομάδα. Αλλιώς θα έκλεινε στην Τουρκία η Αραβία. Τώρα βέβαια υπάρχει η Γαλατά με τον προπονητή της που Θέλει τον Σαμαρά ας τον Ξεχάσουν ο Σαββίδης, θα τον πάρει θα τον φέρει σε εμάς!!! Τι να κάνουμε αδυναμίες
Και για τον Νάτχο, έκανε λόγο.

- GiorgosAtha
Έφυγε σχεδόν όλη η φύρα...
Ήρθαν Golasa, Rat, Μυστακίδης... και πάμε για τον επόμενο.
Ο Άγγελος φτιάχνει "ΟΜΑΔΑ" με όλη την σημασία της λέξης.
Εγώ είμαι αισιόδοξος... δε πα να λέτε ότι θέτε...
Τον Μάιο θα είμαστε καλά...
ΥΣ.1 Στο άρθρο-αβάντα για τον Σάκης (θεέ μου!
) του μπ@στ@ρδόγαβρου στο γαβρέτα.γρ φαίνετε η διαφορά του πώς αντιμετωπίζουν την ΠΑΕ ΠΑΟΚ οι δικοί μας ΑΡΔ και το πως τον Γάβρο οι δικοί τους!!!
ΥΣ.2 Αν αληθέυει ότι ο Rat (με τόσες παραστάσεις και εμπειρία) έκλεισε με 300.000 τον χρόνο ενώ οι Lino, Vuka ζητούσαν 500+ καλά κάναμε και δεν τους ανανεώσαμε... με πόνο στην καρδία.
Εγώ είμαι αισιόδοξος... δε πα να λέτε ότι θέτε...

ΥΣ.1 Στο άρθρο-αβάντα για τον Σάκης (θεέ μου!

ΥΣ.2 Αν αληθέυει ότι ο Rat (με τόσες παραστάσεις και εμπειρία) έκλεισε με 300.000 τον χρόνο ενώ οι Lino, Vuka ζητούσαν 500+ καλά κάναμε και δεν τους ανανεώσαμε... με πόνο στην καρδία.
- ace79grpaok
αυτη η αισιοδοξια σου με τρελαινειGiorgosAtha έγραψε:Έφυγε σχεδόν όλη η φύρα...
Εγώ είμαι αισιόδοξος... δε πα να λέτε ότι θέτε...![]()
ΥΣ.1 Στο άρθρο-αβάντα για τον Σάκης (θεέ μου!) του μπ@στ@ρδόγαβρου στο γαβρέτα.γρ φαίνετε η διαφορά του πώς αντιμετωπίζουν την ΠΑΕ ΠΑΟΚ οι δικοί μας ΑΡΔ και το πως τον Γάβρο οι δικοί τους!!!

Από αυτά που γράφουν για Λόπεθ, του είπε ο Άγγελος ότι δεν είναι στις πρώτες επιλογές, όχι μόνο για τις ικανότητες του, αλλά και γιατί θέλει να δώσει χρόνο σε παίχτη από τις ακαδημίες. Λογικά αυτός ο παίχτης πρέπει να είναι ο Qose. Θέλω να δω στο πρώτο μας φιλικό και πως θα παίξει η ομάδα, αλλά και ποια "πιτσιρίκια" υπολογίζονται
-
http://www.paokmania.gr/stiles/mme/6728 ... ei-gefyres
η με λιγα λογια , νατχο και στοχ θελαν να ερθουν στην ΠΑΟΚΑΡΑ αλλα ο κακος αγγελος και/ή ο κακος ιβαν ειπαν οχι....
ΑΡΔ!!!!!!!
η με λιγα λογια , νατχο και στοχ θελαν να ερθουν στην ΠΑΟΚΑΡΑ αλλα ο κακος αγγελος και/ή ο κακος ιβαν ειπαν οχι....
ΑΡΔ!!!!!!!
- ace79grpaok
δηλαδη θελει να ερθει και η ατιμη κενωνια (βλεπε ιβαν που του εκανε προσωπικα την προταση δεν τον θελει ενω και ο ιδιος ο παικτης το παραδεχθηκε οτι εχει προταση) δεν τον θελει,ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΜΕΝΤΑobanebane79 έγραψε:http://www.paokmania.gr/stiles/mme/6728 ... ei-gefyres
ΑΡΔ!!!!!!!

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ace79grpaok την Τρί 08 Ιούλ 2014, 11:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- sakis_the_fraud
Παιδια ξερει καποιος να μας πει 2-3 πραγματα για αυτον τον Μυστακιδη;
Οι αρδ ουτε τι θεση παιζει δεν ξερουν, ο ενας λεει επιθετικος, ο αλλος εξτρεμ και παει λεγοντας!
Οι αρδ ουτε τι θεση παιζει δεν ξερουν, ο ενας λεει επιθετικος, ο αλλος εξτρεμ και παει λεγοντας!
- WestBlock4
Αυτο το νεο σλογκαν το μαιο θα ειμαστε καλα... σας παρακαλω μη το ξεχασετε καποιοι οταν θα ερθει αυτος ο μαιος... θα στηριξω τον κομπαρσο (κατ εμε) που εχουμε προπονητη φυσικα αλλα η αληθεια ειναι οτο η χρονια δειχνει πολυ δυσκολη για φετος εκτος αν ακουσουμε μαζικες ανακοινωσεις κ αλλαξει κ η ψυχολογια. Γιατι ενας παιχτης καλος δεν ερχετε με τα παιδακια .. οσο για τους αρδ. Δεν υπαρχει ουτε ενας που να συγκρινετε με τους αθηναιους... οι του ΠΑΟΚ ειναι απλα για τα μπαζα
- ΑποστόληςΑ
Εγώ ήθελα να παραμείνει στον ΠΑΟΚ εφόσον δεν υπήρχε άλλος καλύτερος κεφαλοσφαιριστής (επιθετικός). Εφόσον τον έδιωξαν, καλή συνέχεια όπου κι αν πάει!
- GiorgosAtha
Απλά έτσι νιώθω...ace79grpaok έγραψε: αυτη η αισιοδοξια σου με τρελαινει![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
,θα ηθελα να μαθω απο που πηγαζει

ΑΑ προπονητής...
PG βοηθός...
VI προπονητής Κ20...
MS προπονητής Κ16...
Ονειρό...
Δεν αφήνουμε λέω εγώ σιγά σιγά τα ποδοσφαιρικά παπούτσια και λοιπές μαλακίες να μαζευόμαστε σιγά σιγά...
LΑ προπονητής Κ18
ZV αρχισκάουτερ στα Βαλκάνια
ΖΜ γενικός αρχηγός
Μιλάμε για Χαρντ Ροκ καταστάσεις...
- Περιπτερος
Κάνε μία διευκρίνηση για το εάν το "φύρα" αναφέρεται και στους Λίνο, Βούκιτς .GiorgosAtha έγραψε:Έφυγε σχεδόν όλη η φύρα...
Επίσης, θεωρώ ότι δεν μπορούμε να αναφερόμαστε τόσο απαξιωτικά σε ανθρώπους.