Άγγελος Αναστασιάδης

Άβαταρ μέλους
spyretto

Re: Άγγελος Αναστασιάδης

Δημοσίευση από spyretto »

Εγώ έγραψα την Τετάρτη ότι δεν θέλω να δω γουχού ή κάτι σε στυλ γουχού να τελειώνει τη χρονιά - ειδικά τώρα που έχουμε μόνο ένα στόχο - και συνεχίζω να πιστεύω το ίδιο. Αν υπάρχει προπονητής αξίας που μπορεί να αναλάβει τώρα αν τον φέρουν να δούμε τι θα κάνει κι αυτός. Αν δεν υπάρχει προτιμώ Αναστασιάδη. Ας αφήσουμε επιτέλους έναν προπονητή να τελειώσει τη χρονιά κι ας κάνουμε συγκομιδή στο τέλος.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Ούτε για αστείο να λέμε για αλλαγή προπονητή .. Με αλλο προπονητή και τέτοια ρόστερ θα μασταν πολυ πιο κατω
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

+3-0 στον Μανιακό
Άβαταρ μέλους
alejio4

Δημοσίευση από alejio4 »

Καλησπέρα παίδες και συγγνώμη εκ των προτέρων για τη μακρηγορία μου.Δεν είναι ημέρα για κριτική τώρα που βράζει το αίμα, αλλά δεν αντέχω.Το πρόβλημα ξεκινά από τη στελέχωση του ρόστερ ( ποιός είμαι εγώ που θα το κρίνω;).Η ομάδα ξεκίνησε προετοιμασία από το Μάιο.Πέραν των αστείων, με 1 σέντερ μπακ και τον Κατσικά δε μάμησε ποτέ κανείς.Ούτε με 1 εξτρέμ και το Σαλπιγγίδη. Ευτυχώς ή δυστυχώς, ήταν η μεγαλύτερη ευκαιρία για πρωτάθλημα μέχρι να έρθει η επόμενη.Όλοι είναι υπόλογοι που δε μπορούν να την εκμεταλλευτούν.Ο Ζήσιους που δε βρήκε τους παίκτες, ο ΑΑ που δε τους ζήτησε ποτέ γιατί είναι ρομαντικός και πιστεύει πως με πορδές βάφονται αυγά.Να βγω ψεύτης, το Φεβρουάριο θα έχουμε χάσει τους στόχους όλους από την Κασσιόπη, τη Γκινκάμπ, και τη Νίκη Βόλου που με τέτοια εμφάνιση σήμερα την ανασταίναμε και ας μην κατέβαινε στο γήπεδο.ΝΑΙ από το 5΄φάνηκαν οι προθέσεις για τη σφαγή, μα μην κρυβόμαστε πίσω από το μικρό δαχτυλάκι μας. Ποιός δεν πίστευε πως εάν τραυματιζόταν ο Μακ θα είχαμε πρόβλημα;Ποιός δεν έκανε το σταυρό του μήν τραυματιστεί ο Βίτορ; Φοράμε ένα ωραίο κοστούμι (πρωτάθλημα), που από πίσω έχει μια τρύπα, στο παντελόνι(ελειπέσταστο ρόστερ).Κάντε κάτι, άμεσα, και άμα δε θέλει σέντερ μπακ φέρτε του με το ζόρι. Πονάνε τα μυαλά μας με το Τζαβέλλα.Και φταίει ρε μεγάλε που παίζει αυτός εκεί ο ΑΑ(γιατί θα μου πεις αυτούς έχει), αυτός είπε "έχω 7 σέντερ μπακ".Εκτίθεσαι και δυστυχώς εκτίθεται και η ομάδα με τριαροτεσσάρες από Καπετάνο, Μανιά και Γιαννιώτα. Τώρα να σχολιάσω για την τιμωρία του Κάτσε και το 90λεπτο του "φταίχτη" για τον αποκλεισμό από το γαλλικό χωριό;Τις συμμετοχές του "τελειωμένου" στο τέρμα που ξαφνικά κερδίζει τις εντυπώσεις; Εγώ θέλω αυτό που έταξες το καλοκαίρι.Να φτιάξεις την ομάδα που θα κερδίζει τους διαιτητές.Πού είναι;Θέλω ομάδα μιας γροθιάς διοίκησης και προπονητή.Πού είναι;Θέλω νεανική ομάδα με ΠΑΟΚτσάκια και να μπορώ να τα ανανεώσω(ένας έπαιξε νέος φέτος και είσαι τόσο λίγος που δε μπορείς να τον ανανεώσεις ενώ τον θέλεις).Πού είναι;Θέλω Νομπόα να πετάει πενηντάρες κάθετες και να κοντρολάρει κάποιος.Βρείτε τα γιατί εσείς φταίτε διοίκηση και κόουτς, αλλιώς ένας από τους δύο να πάρει τον ανήφορο.Ξαφνικά τα αυγά δε βάφονται με πορδές, συνεννοηθείτε και κάντε τον ΠΑΟΚ να διεκδικήσει το πρωτάθλημα γιατί πολλοί πιστεύουν πως μπορεί έτσι.
ariskatiforos

Δημοσίευση από ariskatiforos »

φταιει ο Α.Α. που ο ρατς χανει τον γιαννωτα σαν σταματημενος
φταει που ο τζαβελας εχει προβλημα και τα εχει μπερδεψει
φταει που στην αμυνα εκτος βιτορ ειμασταν τα τρενα να περνουν γιατι τα παλικαρια μας την ειδαν αστερες
φταιει που μας εχει πρωτους μαλλον κατι που δυστυχως η μικρη μας φανελα δεν εχει συνηθισει και δεν το αντεχουμε γενικα σαν οργανισμος τον πρωταθλητισμο
δεν μπορω να το εξηγησω λογικα,αλλα αυτο ειναι το καρμα αυτης της ομαδας,ρεει η μιζερια στο αιμα μας...
τα θυμαμαι απο παιδακι
απο τις εποχες του μπανε κλπ..
αυτη η ομαδα δεν την εχει την χαρα,δεν μπορει..
δεν την εχει την επιτυχια
και η αποτυχια ερχεται παντα βασανιστικα,μαρτυρικα..να ποναει
αυτος ειναι ο ΠΑΟΚ ..αν μπορει καποιος να το εξηγησει..
ο αστερας μας εχει κανει γιο γιο απο τοτε που εμφανιστηκε..
μεγαλη απορια μου ειναι επισης πως γινεται ολοι οι προπονητες να βαζουν σαλπι μαγια τους κανει??
Άβαταρ μέλους
rouki

Δημοσίευση από rouki »

alejio4 έγραψε:Καλησπέρα παίδες και συγγνώμη εκ των προτέρων για τη μακρηγορία μου.Δεν είναι ημέρα για κριτική τώρα που βράζει το αίμα, αλλά δεν αντέχω.Το πρόβλημα ξεκινά από τη στελέχωση του ρόστερ ( ποιός είμαι εγώ που θα το κρίνω;).Η ομάδα ξεκίνησε προετοιμασία από το Μάιο.Πέραν των αστείων, με 1 σέντερ μπακ και τον Κατσικά δε μάμησε ποτέ κανείς.Ούτε με 1 εξτρέμ και το Σαλπιγγίδη. Ευτυχώς ή δυστυχώς, ήταν η μεγαλύτερη ευκαιρία για πρωτάθλημα μέχρι να έρθει η επόμενη.Όλοι είναι υπόλογοι που δε μπορούν να την εκμεταλλευτούν.Ο Ζήσιους που δε βρήκε τους παίκτες, ο ΑΑ που δε τους ζήτησε ποτέ γιατί είναι ρομαντικός και πιστεύει πως με πορδές βάφονται αυγά.Να βγω ψεύτης, το Φεβρουάριο θα έχουμε χάσει τους στόχους όλους από την Κασσιόπη, τη Γκινκάμπ, και τη Νίκη Βόλου που με τέτοια εμφάνιση σήμερα την ανασταίναμε και ας μην κατέβαινε στο γήπεδο.ΝΑΙ από το 5΄φάνηκαν οι προθέσεις για τη σφαγή, μα μην κρυβόμαστε πίσω από το μικρό δαχτυλάκι μας. Ποιός δεν πίστευε πως εάν τραυματιζόταν ο Μακ θα είχαμε πρόβλημα;Ποιός δεν έκανε το σταυρό του μήν τραυματιστεί ο Βίτορ; Φοράμε ένα ωραίο κοστούμι (πρωτάθλημα), που από πίσω έχει μια τρύπα, στο παντελόνι(ελειπέσταστο ρόστερ).Κάντε κάτι, άμεσα, και άμα δε θέλει σέντερ μπακ φέρτε του με το ζόρι. Πονάνε τα μυαλά μας με το Τζαβέλλα.Και φταίει ρε μεγάλε που παίζει αυτός εκεί ο ΑΑ(γιατί θα μου πεις αυτούς έχει), αυτός είπε "έχω 7 σέντερ μπακ".Εκτίθεσαι και δυστυχώς εκτίθεται και η ομάδα με τριαροτεσσάρες από Καπετάνο, Μανιά και Γιαννιώτα. Τώρα να σχολιάσω για την τιμωρία του Κάτσε και το 90λεπτο του "φταίχτη" για τον αποκλεισμό από το γαλλικό χωριό;Τις συμμετοχές του "τελειωμένου" στο τέρμα που ξαφνικά κερδίζει τις εντυπώσεις; Εγώ θέλω αυτό που έταξες το καλοκαίρι.Να φτιάξεις την ομάδα που θα κερδίζει τους διαιτητές.Πού είναι;Θέλω ομάδα μιας γροθιάς διοίκησης και προπονητή.Πού είναι;Θέλω νεανική ομάδα με ΠΑΟΚτσάκια και να μπορώ να τα ανανεώσω(ένας έπαιξε νέος φέτος και είσαι τόσο λίγος που δε μπορείς να τον ανανεώσεις ενώ τον θέλεις).Πού είναι;Θέλω Νομπόα να πετάει πενηντάρες κάθετες και να κοντρολάρει κάποιος.Βρείτε τα γιατί εσείς φταίτε διοίκηση και κόουτς, αλλιώς ένας από τους δύο να πάρει τον ανήφορο.Ξαφνικά τα αυγά δε βάφονται με πορδές, συνεννοηθείτε και κάντε τον ΠΑΟΚ να διεκδικήσει το πρωτάθλημα γιατί πολλοί πιστεύουν πως μπορεί έτσι.
Απο το στόμα σου σου και στ' αυτιά των...
:evil:
Άβαταρ μέλους
Ekatnetworkltd

Δημοσίευση από Ekatnetworkltd »

+1926+ Maniakos
Άβαταρ μέλους
Ζοραν

Δημοσίευση από Ζοραν »

MANIAKOS έγραψε:Ούτε για αστείο να λέμε για αλλαγή προπονητή .. Με αλλο προπονητή και τέτοια ρόστερ θα μασταν πολυ πιο κατω
Συμφωνω αλλα εχει και ο Αγγελος τις (μεγαλες) ευθυνες του γιαυτο το ροστερ...
Άβαταρ μέλους
koylispontios

Δημοσίευση από koylispontios »

Ζοραν έγραψε:Ελπιζω τώρα ολοι να θυμηθηκαν γιατι και πως εφυγε ο Αγγελος τις προηγούμενες φορες. Να θυμήθηκαν τι μπάλα παίζαμε επι των ημερών του. Το οτι παντα η ομαδα κατέρεε. Οτι καμια ομαδα του δεν είχε διάρκεια (και οχι μόνο στον ΠΑΟΚ, τυχαίο;). Δεν φταιει μονο αυτος, αλλα έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης. Απλα αν δεν ηταν ο Αγγελος αλλα ο Χ προπονητης τι θα γινόταν σήμερα; Θα μπορουσε να γυρίσει Θεσσαλονίκη; Παντως εγω θελω να μεινει μεχρι τέλους να τελειώσει αυτο το παραμύθι μπας και προχωρήσουμε ποτε...
Απλά νιώθεις!!!
ariskatiforos

Δημοσίευση από ariskatiforos »

και να προσθεσω
φταει που η Ελλαδα ειναι μια μπανανια με τυπους σαν τον μαρινακη τον καλογεροπουλο τα μμε τησ συμφορας που αλωνιζουν ολα αυτα τα καλοπαιδα ακομα και με εισαγγελικες ερευνες εν εξελιξει
φταει ο Αγγελος
ελα παμε ολοι μαζι να τον φαμε..
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Ekatnetworkltd έγραψε:+1926+ Maniakos
= ?

:mrgreen:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Ζοραν έγραψε:
MANIAKOS έγραψε:Ούτε για αστείο να λέμε για αλλαγή προπονητή .. Με αλλο προπονητή και τέτοια ρόστερ θα μασταν πολυ πιο κατω
Συμφωνω αλλα εχει και ο Αγγελος τις (μεγαλες) ευθυνες του γιαυτο το ροστερ...
Ναι φυσικά ακόμα και στις αλλαγές μέσα στο παιχνίδι , που φορτώνει επιθετικούς άσκοπα

Γιατί εξτρεμ έχουμε ένα το λέω και ντρέπομαι
Άβαταρ μέλους
mitsotakis

Δημοσίευση από mitsotakis »

Σε πιστεύω. Θέλω να συνεχίσεις. Αλλά βάλε τον killer στη θέση του επιτέλους! Και ως δεκάρι ο καλύτερος είναι αλλά μην τον ευνουχίζεις ρε συ . Έλεος! Είχαμε 5-6 επιθετικούς και η περιοχή ήταν άδεια.

Η ομάδα έχει γίνει μπάχαλο και είναι ευθύνη σου. Από την άλλη, μόνο εσύ μπορείς να τα ξαναβάλεις σε σειρά. Κάτσε σκέψου και μην περιμένεις απ'την παναγιά Ο υπολογιστής έχει μια ωραία λειτουργία που μπορείς να επιστρέψεις το σύστημα σε προηγούμενη κατάσταση. Αν μπορείς γύρνα το μυαλό σου πριν το ματς με το γαυρο.

Συνιστώ ψυχραιμία. Δε φταίνε οι παίκτες που κράζετε. Η ομάδα έχει γίνει άνω κάτω μετά το ματς με το γαύρο προφανώς λόγω τραυματισμών,κούρασης , άγχους και αλαζονείας του προπονητή. Γιατί πίστεψε πως ό,τι μπούρδα και να κάνει θα του βγει, όπως έγινε στο τηγάνι.
Άβαταρ μέλους
koylispontios

Δημοσίευση από koylispontios »

eorptol έγραψε:
koylispontios έγραψε:Ανυπομονώ να ακούσω την Δευτέρα τον πετρουλάκι να γκαρίζει ότι μόνο ο ΑΑ νιώθει από Π.Α.Ο.Κ. ότι μόνο με αυτόν θα πάει μπροστά η ομάδα ότι ΟΛΟΙ των πολεμούν λυσσαλέα ......

σσ.και να μην ξεχνάμε:ο αριανής ιδιοκτησίας Αρενα και ο μουστάκιας θέλουν το καλό του Π.Α.Ο.Κ.
Σωστα αλλά και ο ΑΑ προσφέρει εσύ λες ότι όλοι οι άλλοι είναι ΠΑΟΚ εκτός ΑΑ το ίδιο από την αντίθετη μεριά
Γιοσμά άκου τι πιστεύω εγώ:
Από την στιγμή που όλοι αυτοί που θέλουν το καλό του Π.Α.Ο.Κ. και του Ιβάν :idea:
πετρουλάκης,μύρτος,στέλλας,ζαγόρας,γρηγοριάδης,μπούζος,ραπτόπουλος ......
από το καλοκαίρι σχίζαν τα ιμάτια τους για να έρθει στον Π.Α.Ο.Κ. ο ΑΑ και τον στηρίζουν ακόμα με νύχια και δόντια για να ολοκληρώσει το έργο του(?) λέω ότι κάποια λάκα έχει η φάβα.

Συγνώμη παιδιά που σκέφτομαι λίγο ανάποδα αλλά έτσι με έχει να κάνει η ζωή.
Άβαταρ μέλους
mitsotakis

Δημοσίευση από mitsotakis »

koylispontios έγραψε:
eorptol έγραψε:
koylispontios έγραψε:Ανυπομονώ να ακούσω την Δευτέρα τον πετρουλάκι να γκαρίζει ότι μόνο ο ΑΑ νιώθει από Π.Α.Ο.Κ. ότι μόνο με αυτόν θα πάει μπροστά η ομάδα ότι ΟΛΟΙ των πολεμούν λυσσαλέα ......

σσ.και να μην ξεχνάμε:ο αριανής ιδιοκτησίας Αρενα και ο μουστάκιας θέλουν το καλό του Π.Α.Ο.Κ.
Σωστα αλλά και ο ΑΑ προσφέρει εσύ λες ότι όλοι οι άλλοι είναι ΠΑΟΚ εκτός ΑΑ το ίδιο από την αντίθετη μεριά
Γιοσμά άκου τι πιστεύω εγώ:
Από την στιγμή που όλοι αυτοί που θέλουν το καλό του Π.Α.Ο.Κ. και του Ιβάν :idea:
πετρουλάκης,μύρτος,στέλλας,ζαγόρας,γρηγοριάδης,μπούζος,ραπτόπουλος ......
από το καλοκαίρι σχίζαν τα ιμάτια τους για να έρθει στον Π.Α.Ο.Κ. ο ΑΑ και τον στηρίζουν ακόμα με νύχια και δόντια για να ολοκληρώσει το έργο του(?) λέω ότι κάποια λάκα έχει η φάβα.

Συγνώμη παιδιά που σκέφτομαι λίγο ανάποδα αλλά έτσι με έχει να κάνει η ζωή.

ΚΚΕ είσαι φίλος;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”