31.Γιώργος Τζαβέλλας
Re: 31.Γιώργος Τζαβέλλας
Aν ηταν 25 θα του εκανες ζημια στην καριερα του. Αλλα ειναι 29 κι εχει συμβολαιο μεχρι τα 33 μεχρι το τελος της καριερας του δηλαδη. οποτε το να καθεται και να πληρωνεται μεχρι τα 33 χωρις να δινει λογαριασμο σε κανεναν καλο ειναι για αυτον και κακο για την ομαδα. οποτε ας τα βρουν με μια αποζημιωση να τελειωνουνThe_Stalker έγραψε:Βγαίνει σήμερα η είδηση (;) ότι τα βρήκαν Ιβάν και τζαβ σε αποζημίωση ενός χρόνου, δλδ αν ισχύουν τα ποσά της ανανέωσης στις 500.000. Και επιπλέον ότι ο Ιβάν δεν θα ήθελε να τον δει σε άλλη ελληνική ομάδα...
Προσωπικώς θεωρώ ότι αποζημίωση ΔΕΝ παίζει, ειδικά αν πάει σε κούλα ή βάζελο. Κι αυτό γιατί αν τον έχεις στον πάγο μέχρι τον ερχόμενο Γενάρη κι αυτός δεν θέλει να μας αδειάσει τη γωνιά, θα του δώσεις 500 λόγω συμβολαίου. Και ταυτόχρονα θα του έχεις γ@μίσει την καριέρα. Παίζει να το ριψοκινδυνέψει; Παίζει να πεισμώσει και να κάτσει μετά για 4 χρόνια, τελειώνοντας ουσιαστικά την καριέρα του; Χλωμό το βλέπω..
- sourmenetes
- Moderator
- The_Stalker
Νέτο,
δεκτό το περί ηλικίας. Καριέρα όμως είναι και η εθνική. Και πόσο αντέχει ένας παίκτης να κάθεται και να μην παίζει; Ακόμα κι αν πληρώνεται καλά; Δεν ξέρω καμία περίπτωση να κάθησε κάποιος 4 χρόνια ανενεργός μόνο για το φταλέ.
δεκτό το περί ηλικίας. Καριέρα όμως είναι και η εθνική. Και πόσο αντέχει ένας παίκτης να κάθεται και να μην παίζει; Ακόμα κι αν πληρώνεται καλά; Δεν ξέρω καμία περίπτωση να κάθησε κάποιος 4 χρόνια ανενεργός μόνο για το φταλέ.
Το ιδανικό θα ταν να παει εξω
Πίστευα θα έβρισκε πρόταση λογω εθνική σ αλλα βλεπω δεν
Τα υπόλοιπα καμάρια παντως δεν κουνιούνται βλεπω
Πίστευα θα έβρισκε πρόταση λογω εθνική σ αλλα βλεπω δεν
Τα υπόλοιπα καμάρια παντως δεν κουνιούνται βλεπω
- The_Stalker
Ο Μάκαρος θα του είχε λύσει το συμβόλαιο 10 φορές μέχρι τώρα..sourmenetes έγραψε:Δρομο οσο πιο γρηγορα γινεται..

Απο το απολυτο success story της περσινης αγωνιστικης περιοδου και MVP, στην απολυτη αντιεπαγγελματικη συμπεριφορα και σε μια καριερα σε ελευθερη πτωση. Καταντια για τον ιδιο οντας στην πιο παραγωγικη ηλικια και με αγωνιστικη προσφορα MVP μερικους μηνες πριν να καταληγει στην ΑΕΚ, μια ομαδα μεσα στην μιζερια και εκτος ευρωπαικου χαρτη. Θα τον θυμαμαι ως την πιο αυτοκαταστροφικη περιπτωση αθλητη που περασε ποτε απο την Τουμπα.
Αυτα τα 'νεοπλουτιστικα' αστειακια του παοκτση επι εποχης Σαββιδη μου προκαλουν ανακατεμα...
Σημεια των καιρων και αυτο..
Σημεια των καιρων και αυτο..
okay then. Δικαιολογειται η συνδεση αλλα δυσκολο να αποδειχθει οτι ειναι ο νεος Αβρααμ.
Μονο ομως που συνδεεται πλεον με κατι τετοιο φτανει ετσι ωστε η καριερα του να ειναι σε ελευθερη πτωση
Μονο ομως που συνδεεται πλεον με κατι τετοιο φτανει ετσι ωστε η καριερα του να ειναι σε ελευθερη πτωση
- Aureliano Buendia
Και έξω να πήγαινε, μετά από ένα εξάμηνο θα πήγαινε σε αεκ ή παναθηναϊκό.
Ας πάει όπου γουστάρει κι ας παίξει καλά, ας φορτωθούν άλλοι τις βλαχομαγκιές του.
Ανυπομονώ να δω σχόλια διάφορων χρηστών που αποθέωναν τα καραγκιοζιλίκια του Τζαβέλα ως τάχα μου αντρίκια συμπεριφορά, που θα βρίζουν τα ίδια ακριβώς που αγαπούσα, σε κάποιο επερχόμενο ματς με αεκ ή παο, με τον Τζαβέλα στους αντιπάλους.
Ας πάει όπου γουστάρει κι ας παίξει καλά, ας φορτωθούν άλλοι τις βλαχομαγκιές του.
Ανυπομονώ να δω σχόλια διάφορων χρηστών που αποθέωναν τα καραγκιοζιλίκια του Τζαβέλα ως τάχα μου αντρίκια συμπεριφορά, που θα βρίζουν τα ίδια ακριβώς που αγαπούσα, σε κάποιο επερχόμενο ματς με αεκ ή παο, με τον Τζαβέλα στους αντιπάλους.