Μεταγραφές καλοκαιριού 2011

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Varvatos

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2011

Δημοσίευση από Varvatos »

Ε ναι τώρα ποιος Σάλπι το σεμνό παιδί με τα ψυχολογικά που δεν πανηγυρίζει ...Θέλω Μήτρογλου μπρουταλ sex συμβολ να έρχεται στην θύρα 4 να πανηγυρίζει μόνο με το σλιπ το μαύρο το μινέρβα από την λαϊκή. Τέτοιο επιθετικό θέλω, καγκουρα , μπρουταλ-τσακαλακι. Θα γίνει μεγάλο πουλέν στην Τούμπα. Μακάρι να τον κτυπήσει η ζέστη τον χοντρό και τον Βαλβερδε και να έρθει έτσι σχέδιο....Δεν τον δίνεις τέτοιο παίχτη...
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

Διάψευση για Σαλπιγγίδη!
Σε διάψευση των όσων γράφτηκαν σχετικά με το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη προχώρησε η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ, τονίζοντας πως δεν υπάρχει θέμα με τον άσο του ΠΑΟΚ.
gazzetttttttttttttttttta.gr
Άβαταρ μέλους
xristos14

Δημοσίευση από xristos14 »

Μήτρογλου, Παπαδόπουλο, Σοιλέδη, Νηκλιτσιώτη..αν ισχύει αυτή η μπούρδα αυτά πρέπει να είναι τα ανταλλάγματα όχι γατάκια τύπου Νεμεθ και Νταρμπισαιρ..οι δυο τελευταίοι είναι 20χρονοι τεχνίτες, καλύτεροι του Φετφατζίδη αλλά λόγω του κολλημένου Βαλβερδε δεν έπαιξαν ποτέ..στα χέρια του Μπολονι θα είναι λουκούμι
Τρόμος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Τρόμος »

Σοιλέδη, Νηκλιτσιώτη που τους έχεις δει(χωρίς να θέλω να σου την πω)μην τους κάνουμε όλους ταλεντάρες.Σόρυ για τον τόνο αλλά δεν είχαμε τεκμεριωμένη άποψη πριν το Μπόλονι ούτε για τους δικούς μας όχι του γάβρου.

:pano:
Άβαταρ μέλους
xristos14

ψάξτους στο utube..πέρσι το καλοκαίρι έδωσε φιλικό ο γάβρος με τη Ρομα κ είχε ρίξει αρκετά γκολ με όλους τους μικρούς..ότι θέλανε κάνανε..τον Σοιλέδη τον θέλει και η ΑΕΚ αλλά εμένα πιο πολύ ο Νηκλιτσιώτης μου άρεσε
Άβαταρ μέλους
paokmaniak

Δημοσίευση από paokmaniak »

επειδη ρε παληκαρε σε ενα φιλικο παιξαν καλα σημαινει οτι ειναι και καλοι παικτες? Και ο Γεωργιου σε ενα φιλικο προπερσι ειχα βγαλει ματια αλλα απο τοτε....
Άβαταρ μέλους
xristos14

ναι ρε μεγάλε αλλά αν θες να επενδύσεις κάπου σε νεαρούς Έλληνες θα επενδύσεις και αποδεδειγμένα τεχνίτες, παρά σε έναν τελειωμένο Άγγλο κοντά στα 30..μη ξεχνάμε και τις οδηγίες της Ουεφα με τους γηγενείς..στα χέρια ενός σοβαρού προπονητή έχουν πολύ σοβαρές πιθανότητες να γίνουν πουλενάρες και οι δυο..τώρα αν θα γίνουν ή αν θα χαθούν δε μπορώ να το ξέρω
κ επειδή είπες για τον Γεωργίου συμφωνώ ότι φαινόταν τρομερός τότε και έχει τεχνική πολύ καλή, δε ξεχνιέται η μπάλα..από τότε όμως τι έκανε τα 3 τελευταία χρόνια?ποιος τον δούλεψε στις αδυναμίες του?πόσες ευκαιρίες πήρε?ο ίδιος πόσο δούλεψε από μόνος του?
Θέλω να πω ότι άσχετα με Σαλπι και ανταλλάγματα, με τον Μπολονι είναι μια τεράστια ευκαιρία να αποκτήσουμε και να δουλέψουμε με μικρά ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΑ παιδιά..αν ο νέος ΠΑΟΚ στηριχτεί πάνω στον Κουρδάκη και τον Τσουκαλά με το συμπάθιο αλλά καήκαμε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος xristos14 την Τετ 20 Ιούλ 2011, 13:19, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Τον πουλησατε που τον πουλησατε τον σαλπι δεν ζητατε για ανταλαγμα τον τζιμπουρ για να μη μαλωνετε το λεω. :opaokara:
Άβαταρ μέλους
mjt4

Δημοσίευση από mjt4 »

ρε παιδια τι μιλατε για σοιλεδες κ πιτσιρικια.με τον σαχπα ο ΠΑΟΚ θα παρει παιχταραδες....
ηδη για κεντρο ακουστηκε ο φελιπε μελο που ειναι κ ελευθερος καθως κ ο ντρογκμπα!!!
:pano:
:opaokara: :nairepaok: :P :P :P
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Ευτυχως δεν τραυματιστηκε σοβαρα ο Φωτακης για το κεντρο και Παυλαρας στα 35+ θα μας βγαλει παλι ασπροπροσωπους...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

φελιπε μελο παλτο
ντρογκμπα παππους μακρια.
Φερτε ζαιρι σοιλεδη και δωρο γιαννακη παπαδοπουλο να πεσουν τα τσιμεντα λαιμαι :opaokara:
sporos123

Δημοσίευση από sporos123 »

xristos14 έγραψε:ναι ρε μεγάλε αλλά αν θες να επενδύσεις κάπου σε νεαρούς Έλληνες θα επενδύσεις και αποδεδειγμένα τεχνίτες, παρά σε έναν τελειωμένο Άγγλο κοντά στα 30..μη ξεχνάμε και τις οδηγίες της Ουεφα με τους γηγενείς..στα χέρια ενός σοβαρού προπονητή έχουν πολύ σοβαρές πιθανότητες να γίνουν πουλενάρες και οι δυο..τώρα αν θα γίνουν ή αν θα χαθούν δε μπορώ να το ξέρω
κ επειδή είπες για τον Γεωργίου συμφωνώ ότι φαινόταν τρομερός τότε και έχει τεχνική πολύ καλή, δε ξεχνιέται η μπάλα..από τότε όμως τι έκανε τα 3 τελευταία χρόνια?ποιος τον δούλεψε στις αδυναμίες του?πόσες ευκαιρίες πήρε?ο ίδιος πόσο δούλεψε από μόνος του?
Θέλω να πω ότι άσχετα με Σαλπι και ανταλλάγματα, με τον Μπολονι είναι μια τεράστια ευκαιρία να αποκτήσουμε και να δουλέψουμε με μικρά ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΑ παιδιά..αν ο νέος ΠΑΟΚ στηριχτεί πάνω στον Κουρδάκη και τον Τσουκαλά με το συμπάθιο αλλά καήκαμε

για ενημερωση ο νταρμπισαιρ ειναι 25(14/4/86) κ οχι 30.......απλα ενημερωτικα κ γιωργο χατζαρα......... :mrgreen: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

1. Το ότι είναι παπάς φαίνεται από μακριά!
2. Ο Σαλπι ΔΕΝ πρόκειτο να πάει στον γαύρο.
3. Ο Ολυμπιακός ΔΕΝ θέλει τον Σαλπι
4. Αν είναι να μας δώσει Φετφα, Τορο και τον παπάκια (πληρωμένους για ένα χρόνο) θα τον σκεφτόμασταν...
Καλός ήταν ο Άγγλος φορ, αλλά τα μισά του γκολ ήταν off-side και μέτραγαν ελέω Κόκκαλη!
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Asimos έγραψε:Ευτυχως δεν τραυματιστηκε σοβαρα ο Φωτακης για το κεντρο και Παυλαρας στα 35+ θα μας βγαλει παλι ασπροπροσωπους...
Γέννηση 11 Μαΐου 1977 (34 ετών)
Παντο Ουρουγουάη, Ουρουγουάη
Ύψος 1,85
Θέση Αμυντικός Μέσος
Δεν είναι ωραίο να ανεβάζουμε τα χρόνια. Είναι ωραίο μόνο για σύνταξη :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

Μεταγραφικό «ντου» για τον ΠΑΟΚ,

καθώς μετά τον Γεωργιάδη ετοιμάζεται να ανακοινώσει τον Κοστίν Λαζάρ. «Είμαι ενθουσιασμένος με αυτή την προοπτική» τονίζει στο gazzetta.gr ο Ρουμάνος μέσος.

Ο Κοστίν Λαζάρ είναι ο «εκλεκτός» του Λάζλο Μπόλονι και όπως αποκαλύψαμε και χθες ο ΠΑΟΚ έχει προβεί σε επίσημη κρούση. Ο παίκτης είναι μια ανάσα από τον «δικέφαλο του Βορρά» και σε δηλώσεις του στο gazzetta.gr επιβεβαίωσε τις διαπραγματεύσεις. «Ναι, είμαι πολύ κοντά στον ΠΑΟΚ, υπάρχουν σοβαρές συζητήσεις, όμως ακόμα δεν έχω υπογράψει» ήταν το αρχικό σχόλιο του πρώην μέσου της Ραπίντ Βουκουρεστίου.

Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής είναι ενθουσιασμένος με την προοπτική του ΠΑΟΚ, ενώ η παρουσία του Μπόλονι κάνει την επιλογή του ακόμα πιο εύκολη «Ο Μπόλονι είναι εξαιρετικός τεχνικός και είναι τιμή μου να δουλέψω μαζί του. Ξέρω πολλά για τον ΠΑΟΚ, έχω μιλήσει με όλους τους Ρουμάνους που έχουν παίξει στην Ελλάδα και γνωρίζω που θα αγωνιστώ. Θέλω να φύγω από τη Ρουμανία και ο ΠΑΟΚ είναι εξαιρετική επιλογή» τόνισε ο Λαζάρ, ο οποίος δεν θέλησε να προχωρήσει περισσότερο πριν την... υπογραφή του συμβολαίου του.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”