guardian4 έγραψε:Οποιο θελει να φερει η ΠΑΕ αλλα βαζω βετο με τα χιλια για ΒΡΩΜΟτουρκο
Το λεω μη μας ρθει κανας ξεκαρφωτος γιατι δεν ξερεις καμια φορα. Ειμαι πληγμενος απο το θεμα αυτο.
++ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΝΟΜΙΖΩ?
Δεν ειμαστε καλα στα μυαλα μας.
Σκ@τα με κανατε ρε αδερφια.
Δεν ειναι κολλημα να μην θες καποιον που να σου χει σκοτωσει κανα θειο.
Και μην μου πειτε οι πολιτικοι φταινε γιατι εχω να σας πω για τον "αθωο" κοσμακι πραγαματα που δεν θα μπορειτε να φατε για 2 μερες.
Δεν εκφραζομαι μεσα απο κανενα πολιτικο κομμα.(το γραφω μην τυχον παρεξηγηθω)
Μου πατησατε ενα πολυ ευαισθητο κουμπι, και λυπαμαι πολυ που ακουσα αποψεις απο αδερφια τυπου και τι πειραζει που ειναι Τουρκος, αυτα ειναι κολληματα κτλπ.
Τουρκος καλος μονο νεκρος. Ηθικο και ιστορικο διδαγμα αδερφια.
Σας παρακλω μην συνεχισετε το θεμα, και ισως πολλοι αλλοι απο δωμεσα να χουν πληχθει απο αυτη την ιστορια, και να ξερουν 2-3 πραγματακια περισσοτερα σ'αυτο το θεμα.
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ(μην σας ποσταρω κιολας πως την μεταχειριστηκε ο απλος κοσμακης).
Μην αφηνετε τον ευρωπαϊκισμο να σας χαλαει τις αρχες σας και την ιστορια σας.
ΠΑΟΚ ειναι πολυ μεγαλυτερος απο το ποδοσφαιρικο κομματι.
Γι αυτο ξεχωριζουμε.
Γι αυτο ειμαστε αδερφια.
ΠΑΟΚ ΡΕ..
Δηλαδη εσυ αν εμενες εξωτερικο δεν θα εκανες φιλο τουρκο? Δλαδη επειδη οι προγονοι τους μας γ@μησαν πρεπει να ειναι ολοι ιδιοι???? Φιλε να σου πω απο προσωπικη εμπειρια, ειχα μπλεξει σε ενα σκηνικο δυνατο και ενα φιλαρακι τουρκος με βοηθησε...