Μεταγραφές Ιανουαρίου 2010

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
PaokPtolemaidaG4

Re: Μεταγραφές Ιανουαρίου 2010

Δημοσίευση από PaokPtolemaidaG4 »

guardian4 έγραψε:Οποιο θελει να φερει η ΠΑΕ αλλα βαζω βετο με τα χιλια για ΒΡΩΜΟτουρκο
Το λεω μη μας ρθει κανας ξεκαρφωτος γιατι δεν ξερεις καμια φορα. Ειμαι πληγμενος απο το θεμα αυτο.
++ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΝΟΜΙΖΩ?
Δεν ειμαστε καλα στα μυαλα μας.

Σκ@τα με κανατε ρε αδερφια.

Δεν ειναι κολλημα να μην θες καποιον που να σου χει σκοτωσει κανα θειο.
Και μην μου πειτε οι πολιτικοι φταινε γιατι εχω να σας πω για τον "αθωο" κοσμακι πραγαματα που δεν θα μπορειτε να φατε για 2 μερες.
Δεν εκφραζομαι μεσα απο κανενα πολιτικο κομμα.(το γραφω μην τυχον παρεξηγηθω)

Μου πατησατε ενα πολυ ευαισθητο κουμπι, και λυπαμαι πολυ που ακουσα αποψεις απο αδερφια τυπου και τι πειραζει που ειναι Τουρκος, αυτα ειναι κολληματα κτλπ.

Τουρκος καλος μονο νεκρος. Ηθικο και ιστορικο διδαγμα αδερφια.
Σας παρακλω μην συνεχισετε το θεμα, και ισως πολλοι αλλοι απο δωμεσα να χουν πληχθει απο αυτη την ιστορια, και να ξερουν 2-3 πραγματακια περισσοτερα σ'αυτο το θεμα.

ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ(μην σας ποσταρω κιολας πως την μεταχειριστηκε ο απλος κοσμακης).
Μην αφηνετε τον ευρωπαϊκισμο να σας χαλαει τις αρχες σας και την ιστορια σας.

ΠΑΟΚ ειναι πολυ μεγαλυτερος απο το ποδοσφαιρικο κομματι.
Γι αυτο ξεχωριζουμε.

Γι αυτο ειμαστε αδερφια.

ΠΑΟΚ ΡΕ..

Δηλαδη εσυ αν εμενες εξωτερικο δεν θα εκανες φιλο τουρκο? Δλαδη επειδη οι προγονοι τους μας γ@μησαν πρεπει να ειναι ολοι ιδιοι???? Φιλε να σου πω απο προσωπικη εμπειρια, ειχα μπλεξει σε ενα σκηνικο δυνατο και ενα φιλαρακι τουρκος με βοηθησε...
PaokPtolemaidaG4

MANIAKOS έγραψε:Παίρνει Μπαλάφα ο Εργοτέλης. Τι δήλωσε ο παίκτης στο contra.gr
Ανταπόκριση Ηράκλειο: Μάνος Σουργιάς - Στείλτε e-mail στον συντάκτηΔημοσίευση : 12/01/2010 22:30 - Τελ. ανανέωση : 12/01/2010 22:32
μοιραστείτε το στο

* facebookFacebook
* deliciousdel.icio.us
* StumbleUponStumbleUpon

Μια ανάσα από το να συνεχίσει την καριέρα του στον Εργοτέλη είναι ο Σωτήρης Μπαλάφας. Ο μέσος του ΠΑΟΚ που αγωνίζεται δανεικός στον ΠΑΣ Γιάννενα αναμένεται να είναι στο Ηράκλειο την Τετάρτη για την οριστικοποίηση της συνεργασίας του με τους κιτρινόμαυρους.
Σχετικά links

* Superleague - Εργοτέλης
Ο τραυματισμός του Μπέτο φέρνει μεταγραφή

Ο Μπαλάφας θα δοθεί στον Εργοτέλη με τη μορφή δανεισμού μέχρι το τέλος της αγωνιστικής χρονιάς και δεν έχει ακόμα ξεκαθαρίσει το αν θα υπάρξει οψιόν αγοράς του από τον ΠΑΟΚ με τον οποίο έχει συμβόλαιο μέχρι τις 30 Ιουνίου 2012.

Ο ίδιος με δηλώσεις του στο contra.gr επιβεβαίωσε την είδηση λέγοντας: «Ο Εργοτέλης μίλησε με τον ΠΑΟΚ για εμένα και αφού πήρε την έγκριση μίλησα και εγώ. Είμαστε κοντά σε συμφωνία. Αύριο (την Τετάρτη) το πρωί θα λύσω το συμβόλαιό μου με τον ΠΑΣ Γιάννινα και ίσως και το βράδυ να έρθω στο Ηράκλειο για να συζητήσω τις λεπτομέρειες. Πιστεύω ότι θα συμφωνήσουμε και θα συνεχίσω στον Εργοτέλη.»

Αναφερόμενος στο contra.gr για το ενδιαφέρον που υπήρχε στο πρόσωπό του και από τον ΟΦΗ ο Σωτήρης Μπαλάφας τόνισε: «Ο ΟΦΗ είναι μεγάλη ομάδα και με τιμά το ενδιαφέρον που έδειξε για μένα. Από την αρχή όμως που έγινε η πρώτη επαφή, δεν προχώρησαν οι συζητήσεις μας γιατί δεν ήθελα να παίξω στη Β Εθνική».

Γεννημένος στις 19 Αυγούστου 1986 στην Άρτα, ο Σωτήρης Μπαλάφας ξεκίνησε την καριέρα του στην Αναγέννηση Άρτας από την οποία το 2005 μεταπήδησε στον ΠΑΟΚ Την περίοδο 2005-2006 είχε 17 συμμετοχές, την επομένη 23 με δύο γκολ, ενώ την περίοδο 2007-2008 24 πετυχαίνοντας 3 τέρματα. Την χρονιά 2008-2009 αγωνίσθηκε με τον δικέφαλο του Βορρά 20 φορές, ενώ φέτος με τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννενα έπαιξε 11 φορές, όλες βασικός.

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Supe ... 60336.html

MPAM MPAM :opaokara: :opaokara: :opaokara:

Εμενα γιατι μου μυριζει Λεαλ η υποθεση?
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

Φιλε τιμο εσενα ναι, εμενα πολυ διαφορετικα.
Δεν λεω οτι μπορει να υπαρχει ενα 5% νορμαλ. Οπως και να χει.Τα παμε πριν. Δεν βγαινει ακρη.. Αστο ετσι..

Ποσταρε τωρα για τον Ματιας Κεζμαν.!

Δεν γινεται να κανουμε ανταλλαγη Ματίας με Ματιας?
PaokPtolemaidaG4

ο βερον αρχισε να μου τη δινει στα νευρα
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

και μένα.. πάρα πολύ.. φοβάμαι ότι θα φτάσω να πω την έκφραση που δε θέλω να πω για παίκτη του ΠΑΟΚ (το μπούλο)
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Ψάχνουν αριστερά ψάχνουν δεξιά, ρωτούν φίλους και γνωστούς, όμως οι χειμωνιάτικες αγορές είναι ακριβές. Ενώ δεν ξέρεις αν αυτό που θα πάρεις θα σου βγει καλό ή σκάρτο. Τι κάνεις λοιπόν μένεις με τα παλιά και κάνεις το σταυρώσουμε για να μην έχεις απώλειες.

Κάπως έτσι ο Π.Α.Ο.Κ. προσπαθεί να βρει παίκτη για να καλύψει το επιθετικό πρόβλημα που τείνει να γίνει χρόνιο. Ο Σάκης Παπάζογλου δείχνει να μην μπορεί να προσφέρει το γκολ, ενώ οι Λούσιο Φιλομένο και Ζλάταν Μουσλίμοβιτς που τους χάνεις που τους βρίσκεις τείνουν να γίνουν μόνιμοι στο ιατρικό δελτίο του Π.Α.Ο.Κ.

Αυτά απο την εισαγωγή της Γκαζέτας ποιος Κέζμαν?

Υ.Γ
Η ΑΜΚ πότε ανοίγει?
Εκεί θα έπρεπε να δείξει. ;)
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

Ο Ονουάτσι

Το ψάξιμο συνεχίζεται, όμως όσο ψάχνουν στον ΠΑΟΚ τόσο σκοντάφτουν στο οικονομικό. Χρήματα δεν υπάρχουν για να σπαταληθούν και να υπάρχουν είναι για να δοθούν σε τρέχουσες υποχρεώσεις. Έτσι λοιπόν, αν δεν προκύψει κάποια μετακίνηση της τελευταίας στιγμής τύπου Ονουάτσι, στον ΠΑΟΚ διοίκηση και τεχνικό τιμ κάνουν τον σταυρό τους να είναι οι τρείς επιθετικοί του Δικεφάλου υγιείς μέχρι και την λήξη του Πρωταθλήματος.

Σαρωτικές αλλαγές

Γιατί το Καλοκαίρι θα υπάρξουν σαρωτικές αλλαγές σε πρόσωπα και πράγματα μέσα στην ομάδα, που δεν μπορεί να φανατιστεί κανείς. Του χρόνου η ομάδα θα ξεκινήσει με στόχο να πλασαριστεί μέσα στην πρώτη δυάδα του Πρωταθλήματος. :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o

http://www.gazzetta.gr/football/super-l ... E%BF%CF%8D
PaokPtolemaidaG4

Σα να λεμε, δεν εχουμε να γραψουμε τιποτα γιατι δε μας λενε τιποτα ο ζησης και ο τεο... αρα?? ας γραψουμε ενα ματσο μπουρδες.

Ρε μπαγλαμαδες δημοσιογραφοι! Τι αλλαγες σαρωτικες???? Ο σαντος εκανε αμαν να δεσει την ομαδα, να τηνκανει συμπαγη και θα την αλλαξει ολη??? Αντε να κανει διορθωτικες, αλλα σαρωτικες??? Ονουατσι?? οτι θελετε λετε εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
vagbak4

Δημοσίευση από vagbak4 »

http://www.youtube.com/watch?v=yzDJR5VS ... re=related ειναι killer παιδια!! αντε ΠΑΟΚΑΡΑ παμε για αλλα!!
johannes-4

Δημοσίευση από johannes-4 »

http://www.youtube.com/watch?v=YV6zfB9QfVQ
για back ο φαλακρός
vagbak4

Δημοσίευση από vagbak4 »

που κολαει αυτο αδερφε??
Άβαταρ μέλους
soflodoras

Δημοσίευση από soflodoras »

guardian4 έγραψε:Οποιο θελει να φερει η ΠΑΕ αλλα βαζω βετο με τα χιλια για ΒΡΩΜΟτουρκο
Το λεω μη μας ρθει κανας ξεκαρφωτος γιατι δεν ξερεις καμια φορα. Ειμαι πληγμενος απο το θεμα αυτο.

Και μην μου πειτε οι πολιτικοι φταινε γιατι εχω να σας πω για τον "αθωο" κοσμακι πραγαματα που δεν θα μπορειτε να φατε για 2 μερες.

Μου πατησατε ενα πολυ ευαισθητο κουμπι, και λυπαμαι πολυ που ακουσα αποψεις απο αδερφια τυπου και τι πειραζει που ειναι Τουρκος, αυτα ειναι κολληματα κτλπ.

Σας παρακλω μην συνεχισετε το θεμα, και ισως πολλοι αλλοι απο δωμεσα να χουν πληχθει απο αυτη την ιστορια, και να ξερουν 2-3 πραγματακια περισσοτερα σ'αυτο το θεμα.

ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ(μην σας ποσταρω κιολας πως την μεταχειριστηκε ο απλος κοσμακης).

Γι αυτο ξεχωριζουμε.

Γι αυτο ειμαστε αδερφια.

ΠΑΟΚ ΡΕ..
χαχαχαχαχαχαΧΑΧΑΧΑχαχαχαχαχαχαχαχΑΧΑΧΑΧΑΧαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
χαχαχαχαχαχα (συγγνωμη φιλαρακο που γελαω)χαχαχαχαχαχαχαχαχα
χαχαχαχαχαχ(σπαστικο με επιασε)χαχαχαχαχαχα
χαχαχαχαχαχαχα
χαχαχαχα
χαχαχ (ουφ ηρεμησα...μπας σε καλο σου πατριωτη)
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

johannes-4 έγραψε:http://www.youtube.com/watch?v=YV6zfB9QfVQ
για back ο φαλακρός
vagbak4 έγραψε:που κολαει αυτο αδερφε??
tamba toumbas έγραψε:to kalitero pexth yia ton paok opos to vlepo ego enai o nuno ala kalli prospathia tha ntane yia shikabala kai salpigidis yia to kalokeri ti lete ????
novito έγραψε:Λέμε ότι η επόμενη δημοσιεύση στα γκρικλις θα σβηστει....!
obanebane έγραψε:Δεν χρειάζεται παράθεση όταν απαντούμε στο ακριβώς προηγούμενο ποστ!
Thx, Admin Team

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
novito :redcard:
Dj_timo έγραψε:ο βερον αρχισε να μου τη δινει στα νευρα
danirifle έγραψε:και μένα.. πάρα πολύ.. φοβάμαι ότι θα φτάσω να πω την έκφραση που δε θέλω να πω για παίκτη του ΠΑΟΚ (το μπούλο)
soflodoras έγραψε:

Γι αυτο ξεχωριζουμε.

Γι αυτο ειμαστε αδερφια.

ΠΑΟΚ ΡΕ..
χαχαχαχαχαχαΧΑΧΑΧΑχαχαχαχαχαχαχαχΑΧΑΧΑΧΑΧαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
χαχαχαχαχαχα (συγγνωμη φιλαρακο που γελαω)χαχαχαχαχαχαχαχαχα
χαχαχαχαχαχ(σπαστικο με επιασε)χαχαχαχαχαχα
χαχαχαχαχαχαχα
χαχαχαχα
χαχαχ (ουφ ηρεμησα...μπας σε καλο σου πατριωτη)

Θέμα: Μεταγραφές Ιανουαρίου 2010

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
plato6

Δημοσίευση από plato6 »

η goal news γράφει στο πρωτοσέλιδο για συμφωνία με Εντίνιο κάτι που δεν επιβεβαιώνει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Εικόνα

http://www.sport24.gr/svc/npc/coverNew. ... 2010&cid=0

Ενω η ΕΞΕΔΡΑ που γράφει ο Κόλκας αν δεν κάνω λάθος που έλεγε προχθές στο ραδιόφωνο ότι μάλλον δεν θα γίνει μεταγραφή, ότι στο επόμενο τριήμερο ανακοινώνεται σέντερ φορ.
Εικόνα

http://www.sport24.gr/svc/npc/coverNew. ... 2010&cid=2
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

Εδώ ένα φιλαράκι μου λέει ότι ο Εντίνιο αγωνίστηκε το Σαββατοκύριακο με τη νέα του ομάδα... Κανας φαν του πορτογαλικού πρωταθλήματος δεν υπάρχει να μας το διευκρινήσει...?? :?:

Edit:
Στο wikipedia τον έχουν ακόμα σαν παίκτη της Μάλαγα... Αντίθετα, στο σαιτ της Μάλαγα δεν συμπεριλαμβάνει στο ρόστερ της ομάδας και η τελευταία ενημέρωση που βρήκα σχετικά με τον Εντίνιο λέει ότι:

Edinho: "Mi objetivo es ayudar al Málaga"
"Poder ayudar al equipo es muy bueno para mí y, además, ganamos. Tenemos que estar siempre preparados para cuando me den la oportunidad poder retribuir. ¿Gol de falta? Lo estoy entrenando hace tiempo y estaba con confianza. Yo sigo entrenando y todos los jugadores esperan tener su oportunidad. Tengo tres años de contrato, estoy tranquilo, hay que seguir trabajando y nada más. Estoy preocupado sólo en trabajar. El Mundial nunca lo olvidé, pero mi objetivo es ayudar al Málaga".

http://www.malagacf.com/noticias/edinho ... -2138.html

Και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε... :lol:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”