Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ με στόχο τον ΠΑΟΚ

Θέματα που αφορούν την επικαιρότητα και τα Μ.Μ.Ε.
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ με στόχο τον ΠΑΟΚ

Δημοσίευση από Mīngus »

Την αξία δεν τους τη δίνουν αυτοί που απλά τους διαβάζουν, αλλά αυτοί που νομίζουν ότι μπορεί το κάθε αρδακι να κάνει κουμάντο και να τρώει προπονητές και ΤΔ.
P.A.O.K AGAINST ALL

Δημοσίευση από P.A.O.K AGAINST ALL »

Α.ΛΗΤΕΣ Ρ.ΟΥΦΙΑΝΟΙ Δ.ΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ
Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ Π.Α.Ο.Κ ΣΤΑ @@ ΤΟΥ ΣΑΣ ΓΡΑΦΕΙ
ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΠΡΕΦΑ..
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Odi έγραψε:Μετά το σημερινό που έγραψε το σίχαμα αυτό στο facebook για τον Μίχελ,πρέπει να μπει στο μυαλό όλων πως δεν είναι απλά ένας αλήτης ρουφινάνος δημοσιογράφος,αλλά ένας εχθρός του ΠΑΟΚ.

Μην τον ακούτε,μην τον διαβάζετε,μην του δίνετε σημασία.Αυτός για το προσωπικό συμφέρον και για την τσέπη του θα πουλούσε και την μάνα του.
+1

Εχει δικιο κ ο μιγκους βεβαια...
Ο συγκεκριμένος εχει γινει εμμονή σε αρκετους τοσο που του εχουν αναγαγει σε λυτη κ δετη κ εμμεσως να του δινουν δύναμη κ να υποβαθμιζουν την ομαδα.
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

Διάβασα την δήθεν ποδοσφαιρική ανάλυση για το ρόστερ του ΠΑΟΚ φέτος, από τον Κόλκα στο sdna. Ειλικρινά ο άνθρωπος απλά δεν έχει ιδέα για τις θέσεις που μπορούν να παίζουν οι παίχτες μας, και δεύτερο, δεν έχει ιδέα από ποδόσφαιρο.

"Στα αμυντικά χαφ έχουμε ένα θέμα που είναι προς συζήτηση με τον προπονητή. Είναι σαφές πως ο Τσίμιροτ έχει πολλά στοιχεία του εξαριού αλλά αποδίδει καλύτερα ως 8άρι. Αν ο ΠΑΟΚ θέλει να του δώσει υπεραξία, πρέπει να γίνει 6άρι υψηλού επιπέδου, γιατί ως 8άρι χάνει την δυνατότητα υπεραξίας λόγω έλλειψης ασίστ και γκολ. Δεν έχει καλά νούμερα.

Άρα σε ατομικό επίπεδο ένα από τα πρέπει του Ίβιτς είναι να φτιάξει ένα εξάρι υψηλού επιπέδου για να το πουλήσει στη διάρκεια. Αν επιλέξει την χρησιμοποίηση του Τσίμιροτ ως 8αριου, είναι προφανώς λόγω ανάγκης του αποτελέσματος, γιατί είναι σίγουρο πως ο Τσίμιροτ επηρεάζεται στο παιχνίδι του από αυτούς που έχει δίπλα του."

Μάλιστα, Κόλκα είτε είσαι βαθιά νυχτωμένος ή απλά είσαι εμπαθής, δηλαδή επικίνδυνος για τον ΠΑΟΚ. Ξεκινάς την ανάλυση για το 6αρι, με μπηχτές για τον προπονητή, και από τον Τσίμιροτ, όταν βασικό 6αρι στον ΠΑΟΚ είναι ο Κάνιας. Για τον Τσίμιροτ τι να πει κανείς, για το κράτημα που έχει στην μπάλα, για τα τρεξίματα του, το παιδί είναι σκύλος, βλέπει γήπεδο και βγάζει καταπληκτικές μπαλιές στους επιθετικούς. Έχει άλλη Ελληνική ομάδα τέτοιο χαφ, σε αυτή την ηλικία; Πάμε στα νούμερα του, την μπαλιά για το τετ α τετ του Κλάους με τον Άγιαξ ποιος την έβγαλε; Την μπαλια για το τετ α τετ του Ροντρίγκεζ μέσα στην Ντιναμό ποιος την έβγαλε; Μπορώ να γράψω καμιά 30-40 ακόμα παραδείγματα για πάρε βάλε μπαλιες του που δεν έγιναν γκολ, αλλά αυτό το δεν έχει νούμερα είναι που μου γυρνάει τα μυαλά, άσχετε. Ποιος φταίει, αυτός που έβγαλε την μπαλιά ή αυτος που δεν το έβαλε; Δεν εχει γκολ;; Εδώ έχει να κάνει καθαρά με τον επιθετικό, πρέπει ο φορ να παίξει με πλάτη στην εστιά, να κρατήσει την μπάλα, και να δώσει πάσα στο χαφ που ανεβαίνει για να σουτάρει, πόσες φορές έχει γίνει αυτό; Ελάχιστες. Η γκολάρα του όμως μέσα στην λεοφόρο ακόμα τσούζει τους βάζελους. Πάρ'το πρέφα ρε Κόλκα, ο Τζιόλης θα παίζει στα παιχνίδια κυπέλου αν μείνει

"Ο Κάνιας είναι ένας κανονικός καλός αμυντικός χαφ με γρήγορη πρώτη πάσα και θα παίξει σημαντικό ρόλο στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ. Ο Σάκχοφ είναι ερωτηματικό και δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να βοηθήσει στη πρώτη γραμμή. Το καλό είναι πως έμεινε ο Τζιόλης. Έχουμε βάθος εκεί που φαινόταν να έρχεται το πρόβλημα, ειδικά στους μήνες Νοέμβρη – Δεκέμβρη που το πρόγραμμα είναι ανελέητο."

Το πρόβλημα που εντόπισες πιο πάνω τελικά δεν υπάρχει γιατί έμεινε ο Τζιόλης ε;;

"Στον επιτελικό για μένα είναι το μεγαλύτερο ερωτηματικό. Μπορεί ο Μπίσεσβαρ; Τεχνική έχει, ποιότητα έχει, κάνει το απρόβλεπτο, όμως δεν έχω δει ακόμη την διάρκεια που τα κάνει αυτά, όπως βέβαια και την αντίδρασή του σε παιχνίδια υψηλού επιπέδου."

Πότε να δεις την διάρκεια, λες και έπαιξε 30 παιχνίδια, με 3 μόλις συμμετοχές σαν αλλαγή;; Και κάτι ακόμα, που δεν ξέρεις ή σκοπίμως ξεχνάς, παίζει και αριστερό εξτρεμ ο Μπίσεσβαρ, πιο πολλές λύσεις για τον προπονητή

Μετά πετάς και τις μπηχτές σου για τον Μίχελ

"Στα φορ δεν καταφέραμε να κλείσουμε κανέναν. Ο Μίκου ήταν πολύ καλή περίπτωση γιατί είχε όλα τα στοιχεία. Όμως ενώ συμφώνησε ο ίδιος, δεν συμφώνησε η ομάδα. Το ότι δεν πήραμε φορ – καλύτερο από αυτόν που έχουμε – βαραίνει τον Μίχελ ξεκάθαρα. Οι μήνες ήταν πολλοί και το ξέραμε από την αρχή ότι ψάχνουμε κάτι τέτοιο.

Αυτό δεν σημαίνει πως έχουμε κενό στα φορ, ούτε πως είναι τσαπάδες αυτοί που έχουμε. Υπάρχει ο Κλάους των 15 πλας γκολ στη σεζόν, υπάρχει ο Περέιρα των 10 πλας, υπάρχει και ο Κουλούρης που είναι επένδυση για το μέλλον και θα βρει χώρο τελικά."

Δόξα τον Θεό, υπάρχει ο Σάντα Κλάους, α ρε Κόλκα είσαι για τον.......

Σταματάω εδώ
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

pilotos έγραψε:Λέει...Δεν πήραμε τον φορ που θα είναι πιο πλήρης από αυτούς που έχουμε. Ευθύνη Μίχελ ξεκάθαρα γιατί είχε τρεις μήνες μπροστά του και το άφησε για την τελευταία στιγμή. Είναι δείγμα της απειρίας του στη θέση, η οποία ελπίζω να μη φανεί στη διαχείριση της καθημερινότητας.

Μάλιστα, φταίει λοιπόν ο Μίχελ

και συνεχίζει...
Έξυπνος άνθρωπος ο Μίχελ. Δεν πήρε φορ, ο Κλάους στη πρώτη γραμμή, θα τρώει το μπινελίκι ξεκούραστα και αυτός στη πούδρα. Για χαζό τον είχατε τον Σλοβάκο... Καλό μήνα

Τελικά θέλαμε φορ ή δεν θέλαμε, έψαχνε ο Μίχελ ή δεν έψαχνε και μας κορόιδευε, ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ κι αν ερχόταν θα χωρούσε με τον κλάους; γιατί πέρσυ το παίξατε πολύ αυτό το παραμύθι...και τσίμπησε ο μ@λάκας ο τούντορ και σας έκανε το χατήρι

ο ΙΒΙΤΣ ΕΙΠΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ πραγματα, αλλά ούτε αυτόν τον ακούτε

«Την απόφαση δεν την πήραμε… χθες. Η ενημέρωση έγινε εδώ και καιρό. Δε μπορώ να σας πω τον λόγο. Ο ίδιος το ξέρει από πριν ξεκινήσει η προετοιμασία. Σεβόμαστε όλα όσα πρόσφερε στο ελληνικό πρωτάθλημα και στον ΠΑΟΚ. Αλλά φέραμε δύο παίκτες σε αυτή τη θέση. Θέλουμε να παίξουμε πιο γρήγορα, πιο πιεστικά και όπως με τον Κάτσε και με τον Τζιόλη ήμασταν ξεκάθαροι. Εγώ δεν ήμουν άνθρωπος που θα πω σε παίκτη μου 4-5 πριν το τέλος των μεταγραφών πως δεν υπολογίζεται. Δεν θα το κάνω ποτέ αυτό»

όλες οι απαντήσεις εδώ!!!

[youtube]_yxXAwbqS7U[/youtube]

από το 5 30 και μετά θα καταλάβετε πολλά για μεταγγραφές
στο 7' 30'' ακούστε τι λέει...
και κάποιος βγαίνει και λέει τον προπονητή του ΠΑΟΚ ψεύτη. και δεν ντρέπεται και εσείς συνεχίζετε να τον πιστεύετε...

ΙΒΙΤΣ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΙΡΩΝΕΥΕΣΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ!!! ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΜΠΑΛΟΙ
@pilotos, με όλο το θάρρος και τον σεβασμό και με εντελώς φιλική διάθεση, πραγματικά με μπερδεύεις πολύ ρε αδερφέ και εξηγιέμαι άμεσα συνεχίζοντας για να σε ρωτήσω την απορία μου...

Εχθές ξεκίνησες κατά τις εφτάμιση το απόγευμα με posts εξαγγελίες ότι έχεις να γράψεις πολλά ακριβώς μετά την λήξη των μεταγραφών...Κατά τις δώδεκα την νύχτα έγραψες λοιπόν πολλά, αναφέροντας λεπτομέρειες για τις μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας (τις πηγές σου δεν τις ανέφερες ποτέ), για κάποιο "ακατάληπτο" μπρος-πίσω που αφορούσε το κλείσιμο ενός παίχτη που τελικά δεν ήρθε και διάφορα άλλα ανατριχιαστικά, χωρίς να είναι καν η δουλειά σου να το κάνεις αλλά και χωρίς να πεις την άποψη σου καν για το ποιος φταίει γι αυτές τις γκέλες!!!!

Εν αντιθέσει μάλιστα συνέχισες το post σου μιλώντας για απόλυτη πίστη σου στην ομάδα και προτρέποντας μας όλους να τους στηρίξουμε και να τους βοηθήσουμε για μια πετυχημένη χρονιά, το οποίο (αλλάζοντας κάποιες λεξούλες όπως εκείνες που προέτρεπαν τον Ίβιτς να "τολμήσει" να παίξει με 10άρι Μπίσεσβαρ και επιθετικούς τους Τζάλμα, Τιάμ και Γκάρυ -την προτροπή στον Ίβιτς έσβησα τελείως -) έκανα παράθεση με κάποια δικά μου πιστεύω από κάτω...

Τώρα λοιπόν παραξενεύεσαι που οποιοσδήποτε ΑΡΔ, ο οποίος πληρώνεται μάλιστα γι αυτό, κάνει την τρίχα τριχιά και προσπαθεί να δημιουργήσει προβλήματα στον Μίχελ και τον Ίβιτς...

Θεωρείς ότι οι δικές σου ανατριχιαστικές λεπτομέρειες δεν έσπειραν την αμφιβολία σε πολλούς εδώ μέσα, όσον αφορά τουλάχιστον το θέμα Ίβιτς-Μίχελ-μεταγραφές (ειδικά των τελευταίων 3-4 ημερών), ότι ξανά μανά "κάτι τρέχει" μέσα στον Π.Α.Ο.Κ.? Αν θέλεις μου απαντάς σ αυτήν την συγκεκριμένη ερώτηση φυσικά...

Υ.Γ. @pilotos, ήδη τα σημερινά posts με απορίες για τα θέματα που αναφέρθηκες την νύχτα των έμπειρων συμφορουμιτών μας @ΑποστόληςΑ και @KOSTAS54, δίνουν εν μέρει την απάντηση που περιμένω, όσο κι αν προσπαθείς με τις απαντήσεις σου (κατόπιν όμως εορτής) να τους προτρέψεις να κοιτάξουν μπροστά μένοντας κοντά στην ομάδα γιατί αυτά "πάει, γίνανε και τελειώσανε"...

Υ.Γ. 2...Το τελευταίο μου post στο Καφενείο, ουσιαστικά "απαντάει" κι αυτό στο πρώτο (και τελείως αχρείαστο κατά την άποψη μου) μέρος του χθεσινιβραδινού σου post-σεντόνι, το οποίο μάλιστα αρκετοί επαίνεσαν, δίχως όμως να διαχωρίσουν καν την ήρα από το στάρι...

Υ.Γ. 3...Τονίζω ότι δεν σε κατηγορώ για τίποτα, απλά θεωρώ κατά την εντελώς προσωπική μου άποψη ότι ήταν απλά μια άστοχη κίνηση σου το χθεσινό...
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Δεν έχω ανάγκη να κάνω καμιά εξαγγελία, ούτε αυτοπραγματωνομαι μέσα από ένα φόρουμ. Δόξα τω Θεώ, έχω κάνει αρκετά πράγματα στη ζωή μου...

Ήρθε το cadena ser και επιβεβαίωσε τα πάντα.

Τί θες να κάνω τώρα; να κάθομαι να κλαίγομαι που δεν τον πήραμε εμείς και πήγε σε κάποια... Εσπανιολ;

Το αν τρέχει κάτι ή όχι μέσα στον ΠΑΟΚ θα το δείξει ο χρόνος. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι από Αύγουστο μήνα , το δίδυμο Μιχελ Ιβιτς έχει πολλούς εχθρούς και ελπίζω να τους προστατεύσουμε με τον τρόπο μας, ως οπαδοί να μην παρασυρόμαστε.

Και ξανά τονίζω! Δεν θέλω να ξανά ζήσω για άλλη μια χρονιά, το ντεζαβου των προηγούμενων ετών. Γιατί στην πρώτη στραβή, θα έρθει ο Ιβάν και ξέρετε πάλι ποιος θα την πληρώσει. Δεν ξέρετε;

Υγ Σεβασου πλέον το πάμε παρακάτω στην επόμενη μέρα, ειλικρινά δε θα επανέλθω. Ότι μπορούσα να πω το είπα. Κακό στην ομάδα μου, δε θα κάνω ποτέ!!!

SM-G935F
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Δίχως να το συνεχίσω λοιπόν, θα πω μονάχα ότι προσωπικά όχι μόνο σέβομαι το "πάμε παρακάτω" αλλά είμαι ήδη στην επόμενη μέρα του Π.Α.Ο.Κ., πράγμα το οποίο αποδεικνύω καθημερινά ΚΑΙ εδώ μέσα με τα posts μου!!!!

Για τους εχθρούς των Ίβιτς και Μίχελ και την βεβαιότητα μου ότι περιμένουν στην γωνία, έχω ξεκινήσει να γράφω ακόμα απ την μέρα της ανακοίνωσης απόκτησης του Βαρέλα και πολύ περισσότερο πριν ακόμα το δεύτερο ματς με τον Άγιαξ, αλλά και αμέσως μετά τον αποκλεισμό μας, πράγμα που δεν με απογοήτευσε διόλου γιατί έγινε από καθαρή ατυχία!!!!

Για το γνωστό θέμα του Ιβάν που όλοι ξέρουμε, αυτό δηλαδή των υπερβολικών του άμεσων απαιτήσεων αλλά και των υπερβολικών όσο και άστοχων αντιδράσεων του όταν αυτές δεν εκπληρώνονται σε χρόνο dt, έχω γράψει (ακόμα και πολύ πρόσφατα) ολόκληρα σεντόνια στο topic του με παραινέσεις να το σταματήσει!!!! Ειδικά ένα απ τα τελευταία μου που ξεκινάω με την φράση "Ίβανε, τώρα είναι η ώρα σου..." (σελίδα 157 στο ενεργό topic "Ιβάν Σαββίδης") τα λέει όλα όσα αφορούν ΑΡΔ και εχθρούς του Π.Α.Ο.Κ. πιστεύω, αλλά και για την προσωπική μου πίστη σε 'Ιβιτς και Μίχελ, διάβασε το αν θέλεις σε παρακαλώ...

Υ.Γ. Κακό στην ομάδα δεν έγραψα πουθενά ότι θέλεις να κάνεις...Μια άστοχη (κατά την προσωπική μου άποψη) ενέργεια σου κατέγραψα μονάχα, μεμονωμένη μάλιστα, η οποία με ξένισε, κάτι που είναι πολύ διαφορετικό...
Δεν χρειάζεται καμία συνέχεια λοιπόν, το θέμα έχει ήδη τελειώσει για μένα...Καλή συνέχεια...
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Τελείωσε, από Νικολακόπουλο και Βερβελέ θα έχουμε καλύτερη ενημέρωση για ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Mīngus έγραψε:Την αξία δεν τους τη δίνουν αυτοί που απλά τους διαβάζουν, αλλά αυτοί που νομίζουν ότι μπορεί το κάθε αρδακι να κάνει κουμάντο και να τρώει προπονητές και ΤΔ.
Προφανώς και δεν κάνει κουμάντο κάποιος ρεπόρτερ.
Ωστόσο η διαμόρφωση της κοινής γνώμης είναι εύκολη για κάποιον με το Μέσο και την αναγνωρισημότητα στα χέρια του. Δε μπορεί λέει ο οπαδός, μέσα στα γραφεία όλη μέρα κάτι παρπάνω θα ξέρει ο ρεπόρτερ.
Η πίεση που ασκεί ο κόσμος προς τη λάθος πλευρά πολλές φορές είναι το μεγαλύτερο όπλο.
Για παράδειγμα. Μέσα σε 12 ώρες άκουσα την ίδια άποψη για παίκτη του ΠΑΟΚ από τρία διαφορετικά και άγνωστα μεταξύ τους πρόσωπα.
Και τι έγινε θα μου πεις.
Ναι αλλά και οι τρεις χρησιμοποίησαν ΑΚΡΙΒΩΣ τις ίδιες λέξεις και φράσεις. Μα ακριβώς τις ίδιες.
Αυτό μόνο τυχαίο δεν είναι.

Βέβαια μπορεί η μάζα να έχει τη δυνατότητα να κρίνει ΑΠΕΙΡΩΣ σωστά και να κάνω λάθος. Μπορεί να μην επηρεάζεται από τίποτα. Αυτό που έχει φανεί ωστόσο στην ιστορία του ΠΑΟΚ είναι ότι ΠΟΛΛΟΙ μεγαλοδημοσιογράφοι υπήρξαν και συμβουλάτορες Προέδρων του ΠΑΟΚ.
Αξέχαστη σκηνή που μου έμεινε είναι να κατεβαίνει τα σκαλια της Τούμπας ο Μπατμαν και από δίπλα σαν Ιζνογκούντ μεγάλος κ Γρήγορος δημοσιογράφος.

Αυτά.
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Δε λέω κάτι διαφορετικό teod. Εγώ δε διαφωνώ στο ότι διαμορφώνουν κρίσεις ηλιθίων, που είναι και άπειροι.
Αυτό που λέω είναι ότι δεν έχουν τη δύναμη να φάνε κόσμο.
Όχι με σοβαρή διοίκηση.
Κι ας κρόζουν και τα τούβλα που τους ακούνε.
Στη διοίκηση είναι το κλειδί.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

καλημερα και εδω!
σημερα διαπιστωσα πως στον λιμπερο εχουν βαλει τον jojo βακαρο να κανει εκπομπη για μπαλα. Αναμεσα στα πολλα που ειπε αναφερθηκε στην μη αποκτηση αδειας απο τον Ιβαν για καναλι αφηνοντας αιχμες για το κατα ποσο ειναι νικητης ο Ιβαν και λεγοντας πως το να παιζει ο Ιβαν τον ρολο του λαγου για την κυβερνηση ειναι απαραδεκτο κλπ.
Τελειωνοντας πεταξε και μια μπηχτη για την μεταγραφη μανιατη στην ροστοφ (ισχυει αυτο?) χωρις να ξεκαθαρισει τι εννοει...

Στάλθηκε από το GT-I9301I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

οταν θα σταματησουν τα λαικ στο φβ,τα τηλεγωνα και τα σμσ στις εκπομπες τους τωτε θα αλλαξουν οι αρδ και ισως λεω ισως ξαναγινουν δημοσιογραφοι.Οσο για τον κολκα ,νικαει ανετα τον διαγωνισμο του ποιο συχαμερου και γλυοδη τυπου,δινει 1,01 οτι μετα απο ασχημο αποτελεσμα θα γραψει αρθρο για την αναγκαιοτητα του να παιζει ο τζιολης και για το πως μαγικα ηρεμουσε το παιχνιδι,το οτι δεν εφυγε o τζιολης πιστευω ειναι λογω πολκα και της ελπιδας φαγωματος ιβιτς.TOΥς εχω κανει ολους τους αρδ delete και μαθαινω τα νεα απο το παοκμανια
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ace79grpaok την Παρ 02 Σεπ 2016, 10:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Καλα ο κολκας ειναι σκετος εμετος!Και θα χειροτερεψει ακομη περισσοτερο αν μπει βασικος ο μπρικιτς...εκει να δεις τι εχουμε να ακουσουμε

Στάλθηκε από το GT-I9301I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Παλιότερα, αν θυμάμαι καλά, ο Κόλκας, είχε δικό του τόπικ στο ΠΑΟΚμάνια.
Δεν μπορώ να καταλάβω το μένος σας, γιατί βγαίνει εδώ με την μορφή τόστ.
Και facebook έχει και twitter έχει. Κάντε ένα τόστ εκεί, κάντε ένα tweet εκεί, που θα πιάσει και τόπο.
Εκτός αν κωλώνετε.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Εμένα με έχει μπανάρει από την προηγούμενη φορά που τον έκραξα. :mrgreen:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα - Μ.Μ.Ε”