Ίδιος φαλακρομαλλιάς!smoothcriminal1926 έγραψε: Παρ 12 Ιουν 2026, 22:34Μα την Παναγία και εγώ αυτο σκέφτηκα χαχαχaivas19 έγραψε: Παρ 12 Ιουν 2026, 22:33Πορτογάλος σωσίας του Κόντηsmoothcriminal1926 έγραψε: Παρ 12 Ιουν 2026, 22:33 Μπορεί να επαναλαμβάνομαι, αλλά περιττό να αναφέρω ότι ούτε αυτός έχει φάτσα ΠΑΟΚ.
Στην πρώτη γιούχα θα σφίξει
![]()
Μεταγραφές καλοκαιριού 2026
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2026
- These users thanked the author aivas19 for the post:
- smoothcriminal1926
- pagotatzis
Εμένα η καψούρα μου είναι ο Βλαντανε
Δεν ξέρω αν είναι εφικτό,νομίζω τα πρόσωπα που είχε θέματα δεν υπάρχουν πια στην ΠΑΕ .
Μακάρι να ερχόταν να συνεργαστεί με Ματος Βιεϊρίνια !
Νομίζω με Ιβιτς θα ήταν οι πιο πολλοί εδώ μέσα χαρούμενοι
Δεν ξέρω αν είναι εφικτό,νομίζω τα πρόσωπα που είχε θέματα δεν υπάρχουν πια στην ΠΑΕ .
Μακάρι να ερχόταν να συνεργαστεί με Ματος Βιεϊρίνια !
Νομίζω με Ιβιτς θα ήταν οι πιο πολλοί εδώ μέσα χαρούμενοι
- These users thanked the author pagotatzis for the post:
- Kabamaru11
Σορρυ αλλα τι ειναι αυτος? δεν μπορω να καταλαβω καν σε ποια ομαδα ηταν
(Σορυ προκαταβολικά για το οφτοπικ)Patron έγραψε: Παρ 12 Ιουν 2026, 22:16 Πού το είδες φίλε αυτό; Μην με τρομάζεις βραδιάτικα. Βέβαια δεν ξέρω από Αρμπελοα που το άφησα
Αυτά αναφέρει ο αξιόπιστος Άγγλος δημοσιογράφος Ben Jacobs:
With Kieran McKenna now choosing to take a break from football, Fulham are back to assessing several options, including Frank Lampard and Famalicão coach Hugo Oliveira, who worked with Marco Silva.
Ruben Amorim discussed, but unclear if the ex-Manchester United boss is open to the role.
Understand one other name who has made the shortlist is Palmeiras' coach Abel Ferreira.
πιστευω ο επομενος προπονητης θα ειναι καποιος που θα τον ξερουν οσο καλυτερα γινεται,να εχουν δηλαδη 2-3 δικα τους ατομα για να μαθουν πληροφοριες, στην φαμαλιακο επαιζε ο σαορες και ο μιχαι . για αυτον της παφου θα μιλησει ο ιβαν με τον τοτε προεδρο.
Φανταζομαι τρολάρει ο George, δεν μπορω να καταλαβω πως καποιος σαν αυτον μπορει να σταθει εστω κ στον ΠΑΟΚ βaivas19 έγραψε: Παρ 12 Ιουν 2026, 22:34Μη μας ισοπεδώνεις ρε Γιώργαρε!gergeo4 έγραψε: Παρ 12 Ιουν 2026, 22:29 λογικα μεχρι αυριο κλεινει https://www.transfermarkt.com/marcos-fo ... ner/131036
-
Michael Scott
Αυτο που λεω ρε παιδια είναι ότι όσο δεν παίρνει θεση η ιδια η ΠΑΕ ή οσο δεν απολύει τον Λουτσεσκου τι πιο φυσιολογικό απο το να θεωρουμε οτι συνεχίζουμε με Λουτσεσκου;
Τι σκατα δηλαδή περιμενει η ΠΑΕ ένα μήνα τωρα ; Προσπαθει να αποφασίσει αν της κανει ο Λουτσεσκου; Τώρα θα το μαθουν; Δεν καταλαβαίνουν οτι αυτη η κατάσταση καθυστερεί όλο τον σχεδιασμό; Και δεν ειναι μονο κακο προς την ιδια την ομαδα αλλα ειναι και προσβλητικό προς τον ιδιο τον Λουτσεσκου. Άμα δεν τους κάνει, να πληρωσουν την αποζημίωση και να τελειώνει αυτο το πανηγυράκι.
Υ.Γ. Ένα καλοκαιρι που υποτίθεται ηταν στόχος η ορθολογική λειτουργία της ομαδας, ξεκινάει με τον πιο ΜΗ ορθολογικο τροπο.
Υ.Γ.2. Ανεξαρτήτως απο το αν θέλουμε ή οχι τον Λουτσεσκου, στο χρονικό σημειο που φτάσαμε, οποιαδήποτε αλλη επιλογη, ειναι πλεον τεράστιο ρίσκο μιας και ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να αλλαξεις προπονητή 1 βδομαδα πριν τις προπονήσεις, πως να το κανουμε δηλαδη
Τι σκατα δηλαδή περιμενει η ΠΑΕ ένα μήνα τωρα ; Προσπαθει να αποφασίσει αν της κανει ο Λουτσεσκου; Τώρα θα το μαθουν; Δεν καταλαβαίνουν οτι αυτη η κατάσταση καθυστερεί όλο τον σχεδιασμό; Και δεν ειναι μονο κακο προς την ιδια την ομαδα αλλα ειναι και προσβλητικό προς τον ιδιο τον Λουτσεσκου. Άμα δεν τους κάνει, να πληρωσουν την αποζημίωση και να τελειώνει αυτο το πανηγυράκι.
Υ.Γ. Ένα καλοκαιρι που υποτίθεται ηταν στόχος η ορθολογική λειτουργία της ομαδας, ξεκινάει με τον πιο ΜΗ ορθολογικο τροπο.
Υ.Γ.2. Ανεξαρτήτως απο το αν θέλουμε ή οχι τον Λουτσεσκου, στο χρονικό σημειο που φτάσαμε, οποιαδήποτε αλλη επιλογη, ειναι πλεον τεράστιο ρίσκο μιας και ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να αλλαξεις προπονητή 1 βδομαδα πριν τις προπονήσεις, πως να το κανουμε δηλαδη
Και ας φόραγα τα γυαλιά μυωπίας διάβασα λάθος, σχωραμε! Πάντως και να ζήτησε τέτοιο μπατζετ ο Αμοριμ δεν φαντάζει και περίεργοMaklaz έγραψε: Παρ 12 Ιουν 2026, 22:11 Ωπ πω !! Που ζήτησε!
Κάτι τέτοιες λεπτομέρειες είναι που φέρνουν μπάχαλο.
Η επιτήρηση που σου έλεγα τις προάλλες![]()
Ε ναι αυτός είναι για Αετό Σκύδραςgeorge188 έγραψε: Παρ 12 Ιουν 2026, 22:39Φανταζομαι τρολάρει ο George, δεν μπορω να καταλαβω πως καποιος σαν αυτον μπορει να σταθει εστω κ στον ΠΑΟΚ βaivas19 έγραψε: Παρ 12 Ιουν 2026, 22:34Μη μας ισοπεδώνεις ρε Γιώργαρε!gergeo4 έγραψε: Παρ 12 Ιουν 2026, 22:29 λογικα μεχρι αυριο κλεινει https://www.transfermarkt.com/marcos-fo ... ner/131036
Πάμε πάλι #ΟΧΙΑΛΛΟMIDTABLEΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣsmoothcriminal1926 έγραψε: Παρ 12 Ιουν 2026, 22:33 Μπορεί να επαναλαμβάνομαι, αλλά περιττό να αναφέρω ότι ούτε αυτός έχει φάτσα ΠΑΟΚ.
Στην πρώτη γιούχα θα σφίξει
![]()
- These users thanked the author rockcity4 for the post (total 6):
- smoothcriminal1926, st4this, Σουριναμέζος, Maklaz, aivas19, Ally Samagoal
- smoothcriminal1926
Mου φαίνεται είχε ακουστεί κιόλας για εμάς παλιά όταν ήταν στην Μπεσίκτας
- These users thanked the author smoothcriminal1926 for the post:
- Nassos
- pagotatzis
Τον έχουμε φέρει τουλάχιστον 4 καλοκαιρινές μεταγραφικές περιόδους
- These users thanked the author pagotatzis for the post (total 5):
- vasgias, Ally Samagoal, FreeWatcher, xpek20, Montrealiotis
- Σουριναμέζος
Πλάκα κάνετε? Τρείς μεταγραφικές περιόδους τον κυνηγούσαμε.
Εγώ μόλις το έβαλε είπα "το κάρφωσε το ΠΑΟΚτσάκι"
Εγώ μόλις το έβαλε είπα "το κάρφωσε το ΠΑΟΚτσάκι"
- These users thanked the author Σουριναμέζος for the post (total 5):
- Nassos, pagotatzis, Dimitrisou, vasgias, Ally Samagoal