Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
adman

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV

Δημοσίευση από adman »

Ας δούμε την αλήθεια κατάματα. Δυσοίωνο το μέλλον στο αγωνιστικό για την ομάδα. Και θα εξηγήσω. Έχουμε παρατήσει την φετινή χρονιά γιατί και καλά θα κάναμε ανανέωση. Όλοι θα ήμασταν διατεθιμένοι να κάνουμε υπομονή, δεν έγινε και τίποτα να χαθεί μια χρονιά εφόσον χτίζαμε κάτι καλό για το μέλλον. Όμως για να βάλουμε τα πράγματα κάτω να δούμε λίγο τί ομάδα έχουμε χτίσει για το μέλλον. Γιατί εγώ βγάζω από τώρα ότι του χρόνου θέλουμε 12 καινούργιους παίκτες.
Ήδη φέτος έχουμε κενό στο 10 και στα εξτρέμ, με βάση τα όσα έχει πει ο ίδιος ο προπονητής.
Τέρμα: Δεύτερο στην θέση του Ζίφκοβιτς.
Στην άμυνα: Το συμβόλαιο του Βιειρίνια τελειώνει. Είτε μείνει είτε φύγει, το ίδιο είναι. Πέρα απ΄ αυτό, Θέλουμε δεξί και αριστερό μπακ γιατί έχουμε τα μαύρα μας τα χάλια. Σέντερ μπακ θα είμαι πολύ λαρτζ και θα πω ότι και καλα δε θέλουμε.
Κέντρο: Εδώ τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Κούρτιτς, Σβαμπ χωρίς συμβόλαιο και λογικά φεύγουν. Ντάντας το ξέρουμε όλοι ότι δεν θα πάρουμε ποτέ, η αγορά του θα κοστίσει περίπου όσο όλες μας οι μεταγραφές φέτος. Ο τσιγγάρας είναι με οψιον, 50-50 αν θα μείνει ή θα φύγει. Μη φοβάστε, ο ελ καντουρί δεν είναι χαζός, θα ενεργοποιήσει την οψιόν. Αουγκουστο πέρα από το ότι λήγει το συμβόλαιό του, και να τον ανανεώσουμε μπορεί να πωληθεί.
Εξτρέμοδεκάρια: Ήρθε η ώρα ο Μπίσεσβαρ να πάει να παίξει στο πρωτάθλημα Σουρινάμ. Αν και εφόσον μας βγει τελικά ο Κουαλιάτα και ο Ρικάρντο, θα θέλουμε μόνο 2 παίκτες. Θα λάβω υπόψιν αυτό το αισιόδοξο σενάριο.
Σέντερ φορ: Ολιβέρια καλώς ήρθες στην Κάζα Πία στην β Πορτογαλίας. Ο Μπράντον είναι στον αέρα, έχει οψιόν θα δούμε τι θα γίνει. Κατα τη γνώμη μου θέλουμε 2 φορ.

Συνολικά λοιπόν, για να καλύψουμε κενά, φετινά και αυτά που έρχονται του χρόνου, (χωρίς να υπολογίζουμε αυτά που θα προκύψουν, όπως πιθανές πωλήσεις) θέλουμε 12 παίκτες, και αυτά υποθέτοντας ότι θα μας βγει Ρικάρντο και Κουαλιάτα, και ότι είμαστε κομπλέ στα σέντερ μπακ.

Απίστευτο πλάνο πραγματικά. Απίστευτος σχεδιασμός. Το γεφύρι της Άρτας χτίζουμε μου φαίνεται.
Maezono Masakiyo

Δημοσίευση από Maezono Masakiyo »

panpangr77 έγραψε:Φερναντινιο,Vydra από ελεύθερους .Δεκαριά όλοι κλείσανε...

O Simone Zaza σε τι κατάσταση είναι;
Άβαταρ μέλους
Γέρος

Δημοσίευση από Γέρος »

Γιατί βρε παιδιά τόση απαισιοδοξία.
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Δυστυχώς αυτή είναι η αλήθεια , αν δεν πάρουμε 2-3 τα Χριστούγεννα , του χρόνου θα θελουμε πάλι 10 παίκτες
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Το μεγάλο πρόβλημα θα το έχουμε στο φορ. Με αυτές τις συνθήκες ο Κουτσιας απαγορεύεται να φύγει.
Το ΤΕΡΑΣΤΙΟ πρόβλημα όμως που δεν αφήνει την ομάδα να αλλάξει επίπεδο το έχουμε στα ακραία μπακ.
Μηδενική συμμετοχή στην ανάπτυξη, στο επιθετικό κομμάτι, σε εντάσεις...στα πάντα όλα...
Άβαταρ μέλους
HARISPAOK83

Δημοσίευση από HARISPAOK83 »

Τα πραγματα ειναι απλα. Ή θα φυγει ο Λουτσεσκου και θα ρθει καποιος της επιλογης Μποτο που θα στηριξει και το πλανο του δινοντας ευκαιριες στους παιχτες που έφερε, ή θα αλλαξει το πλανο και θα γινουν μεταγραφες ποιοτικων και εμοειρων για να στηριχτει ο Λουτσεσκου με τον τροπο π θελει και μονο ξερει να λειτουργει.
Ειναι ξεκαθαρο πως ο Λουτσεσκου δεν πιστευει αρκετες απο τις επιλογες του Μποτο.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Γέρος έγραψε:Γιατί βρε παιδιά τόση απαισιοδοξία.
Δεν είναι απαισιοδοξία Γέρο μου. Ούτε μηδενισμοί, ούτε αφορισμοί. Ματάκια έχουμε.
Όσο και να αγαπάμε τον Αντελίνο και τον Μπίσε, ο χρόνος δεν σταματά για κανέναν.
Όσο και να πιστεύουμε πως όλοι οι μικροί των ακαδημιών θα βγουν Τζόλης και Γιαννούλης, αυτό δεν ισχύει.
Όσο και να έχουμε εμπιστοσύνη στα μαγικά του Ράζβαν, έχουν και αυτά τα όρια τους.
Αποτύπωση της πραγματικότητας είναι αυτά που διαβάζεις.
Άλλος τα γράφει έντονα, άλλος πιο χαλαρά, άλλος πιο αιχμηρά, ε πάνω κάτω η αλήθεια δεν κρύβεται.
Θα κρυφτεί μια δυο τρεις, στο τέλος θα φανεί.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Λουτσέσκου (ξανά) στη σημερινή συνέντευξη τύπου:

"Έχουμε μιλήσει για το συγκεκριμένο ζήτημα (της απόκτησης ενός παίκτη ακόμα), ξέρουμε τι θέλουμε, ξέρουμε ότι μας λείπει ενδεχομένως ένας ποδοσφαιριστής που να μπορεί να αγωνιστεί στη θέση 10, ακόμα και στα πλάγια, ο οποίος θα είναι κρίσιμος σε τέτοιου είδους παιχνίδια, με ομάδες που θα αμύνονται μαζικά και θα μπορεί να κάνει μια ενέργεια να ξεκλειδώσει τη κατάσταση..."

Ποια φορά είναι αυτή; Έχω χάσει το μέτρημα των φορών που ζήτησε αυτόν τον γαμημένο τον παίκτη. Ειλικρινά.
15_50

Δημοσίευση από 15_50 »

Blackgr4 έγραψε:
15_50 έγραψε:
Blackgr4 έγραψε:
Είναι 100% έργο Λουτσέσκου αυτό που βλέπουμε. Οποιοσδήποτε άλλος είχε ακριβώς αυτό το σύνολο παικτών, θα πάλευε να μπει στα play off.
Ανάθεμα με αν έστω και ένας από όλους εμάς, αν μας έδιναν το ok να φτιάξουμε μια ενδεκάδα από όλες τις ομάδες της Σούπερ Λιγκ, διάλεγε πάνω από έναν, μαξ δυο παίκτες του ΠΑΟΚ. Και αφαιρώ τον Ντάντας γιατί δεν ανήκει στον ΠΑΟΚ.
Ο Κοτάρσκι, ένας Ίγκανσον, ένας Κουλιεράκης που ακόμα δεν τον είδαμε στα πολύ δύσκολα και σίγουρα είναι νωρίς και άδικο να τον φορτώσουμε ευθύνες, ο καλός Ζίφκο και μετά το χάος.
Αριστερό και δεξί μπακ;
Χαφ;
Δεκάρι;
Εξτρέμ;
Ή μήπως φορ;
Μακάρι να πάει ο Λουτσέσκου στην Μίλαν, την Ίντερ, την Ρόμα ή και την Ρεάλ Μαδρίτης, να δούμε τι σόι προπονητής είναι...
Βρε προσωπικά στα παπάρια μου τι προπονητής είναι γενικά ο Λουτσέσκου.
Απλά δεν ανήκω στις ηλικίες που έχει αλλοιωθεί το DNA του ΠΑΟΚ κατάλαβες;
Η αχαριστία δεν είναι ΠΑΟΚ. Είναι το ακριβώς αντίθετο.
Δεν μου βγαίνει οπότε το να τον αποκαλέσω υποτιμητικά Ρουμάνο, ούτε να τον κράξω που δεν έχει Μάτος και Αντελίνο αλλά Λύρατζη και Τσαούση, ούτε να του φορτώσω ΌΛΟ το μεταγραφικό επειδή τρέμω στην ιδέα να παραδεχθώ πως ο Μπότο ίσως να μην είναι και τόσο καλός τελικά.
Εγώ ξέρω πως τους τίτλους και την Ευρωπαϊκή πορεία του Λουτσέσκου, δεν τα έχει καταφέρει κανείς άλλος.
Όταν και ΑΝ γίνει ποτέ κάτι αντίστοιχο από άλλον προπονητή, ας κάτσουμε να τους συγκρίνουμε.
Που πήγε στους 8 της Ευρώπης με τον Μπίσεσβαρ τον Σίντκλεϊ και τον Τέιλορ γαμώ τον μπελά μου και υπάρχουν ακόμα άτομα που τον κράζουν.
Γι' αυτό και εγώ του εύχομαι να βρεθεί ένας μεγαλύτερος σύλλογος από τον ΠΑΟΚ, που να πιστέψει στις ικανότητες του όσο και συ και θα του δίνει εγγυημένα τα εργαλεία που χρειάζεται ώστε να γράψει το όνομά του με χρυσά γράμματα και στην ιστορία του παγκόσμιου ποδοσφαίρου.

Για να συγκριθεί κάποιος με τον Λουτσέσκου, θα πρέπει και οι συνθήκες να είναι πανομοιότυπες.
Για το πρωτάθλημα να έχει:
Υπεράριθμο ρόστερ
Ακριβότερο ρόστερ απ' όλους τους ανταγωνιστές
Έναν αγώνα την εβδομαδα
Πίστωση χρόνου κ.α.

Για την Ευρώπη:
Να παίζει με Μποέμιανς, Γάνδη, Κοπεγχάγη, Γιρβλατάρ, Ριέκα, Σλόβαν και όχι με Μπεσίκτας, Μπενφίκα, Κρασνοντάρ, Άρσεναλ, Φενέρ, Ουντινέζε, Μπάγερν, Άγιαξ κ.α.

Για το άλλο με την αχαριστία... απλά γελάω.
Dimitrisou

Δημοσίευση από Dimitrisou »

thanos-xanthi έγραψε:αν δεν πάρουν κανέναν παίχτη μεσοεπιθετικά είναι επικίνδυνοι, ανίκανοι και αστείοι
μείναμε να παίζουμε ξανά με τους βετεράνους, και τα προτζεκτ στην εξέδρα
ανακόλουθος και ο Ιβαν που έλεγε το ροστερ δεν έκλεισε
κάτι δε δουλεύει καθόλου καλά εκεί μέσα, και η ομάδα είναι η πλέον δυσκοίλια και άτεχνη μπροστά σε σχέση με τους άλλους
κάθε πέρσι και καλύτερα...κατάντια
Ειδαμε και τους τεχνιτες τους αλλους μπροστα πως ισοπεδωνουν τις αμυνες...
MikeStr4

Δημοσίευση από MikeStr4 »

Blackgr4 έγραψε:Λουτσέσκου (ξανά) στη σημερινή συνέντευξη τύπου:

"Έχουμε μιλήσει για το συγκεκριμένο ζήτημα (της απόκτησης ενός παίκτη ακόμα), ξέρουμε τι θέλουμε, ξέρουμε ότι μας λείπει ενδεχομένως ένας ποδοσφαιριστής που να μπορεί να αγωνιστεί στη θέση 10, ακόμα και στα πλάγια, ο οποίος θα είναι κρίσιμος σε τέτοιου είδους παιχνίδια, με ομάδες που θα αμύνονται μαζικά και θα μπορεί να κάνει μια ενέργεια να ξεκλειδώσει τη κατάσταση..."

Ποια φορά είναι αυτή; Έχω χάσει το μέτρημα των φορών που ζήτησε αυτόν τον γαμημένο τον παίκτη. Ειλικρινά.
Τον βλέπω να βαζει τα λεφτά από την τσέπη του και να κάνει την μεταγραφή μόνος του,γιατί μέχρι να δώσει το πράσινο κόκκινο φως ο Ιβαν…η να ψάξει κανένα 10αρι που το ήθελα στα 9 του χρόνια η μπαρτσελονα ο μποτος θα τελειώσουν κ η μεταγραφές!!!
renegade

Δημοσίευση από renegade »

nunies4 έγραψε:Το μεγάλο πρόβλημα θα το έχουμε στο φορ. Με αυτές τις συνθήκες ο Κουτσιας απαγορεύεται να φύγει.
Το ΤΕΡΑΣΤΙΟ πρόβλημα όμως που δεν αφήνει την ομάδα να αλλάξει επίπεδο το έχουμε στα ακραία μπακ.
Μηδενική συμμετοχή στην ανάπτυξη, στο επιθετικό κομμάτι, σε εντάσεις...στα πάντα όλα...
Ας είχες εξτρέμ φωτιά να δεις και τα Μπακ πως θα φαίνονταν.
Τελευταία φορά που προπονητής ζητούσε μετ' επιτάσσεως ποδοσφαιριστηβηταν ένας άλλος Ρουμάνος σε κάτι δύσκολες εποχες
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Δευ 12 Σεπ 2022, 22:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Мир

Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV

Δημοσίευση από Мир »

Απαγορευεται να δωσεις παικτη στο Βολο μετα τα φετινά και τα περσινά παπατζιλικια.
Ας παρει μεταγραφή τον Πετρωτο ή τον Κανελακη στο Βολος σπορ.

ΥΓ Νινουα δεν με χαλαει να παρει
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Πας κύριε Μπότο και χτυπάς τις πόρτες των ομάδων της Πορτογαλίας και ζητάς τους παίκτες που δεν χωράνε στο ρόστερ τους δανεικούς. Rodrigo Pinho και Chiquinho π.χ. από Benfica θα ήταν πολύ ποιοτικές προσθήκες.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

15_50 έγραψε: Γι' αυτό και εγώ του εύχομαι να βρεθεί ένας μεγαλύτερος σύλλογος από τον ΠΑΟΚ, που να πιστέψει στις ικανότητες του όσο και συ και θα του δίνει εγγυημένα τα εργαλεία που χρειάζεται ώστε να γράψει το όνομά του με χρυσά γράμματα και στην ιστορία του παγκόσμιου ποδοσφαίρου.

Για να συγκριθεί κάποιος με τον Λουτσέσκου, θα πρέπει και οι συνθήκες να είναι πανομοιότυπες.
Για το πρωτάθλημα να έχει:
Υπεράριθμο ρόστερ
Ακριβότερο ρόστερ απ' όλους τους ανταγωνιστές
Έναν αγώνα την εβδομαδα
Πίστωση χρόνου κ.α.

Για την Ευρώπη:
Να παίζει με Μποέμιανς, Γάνδη, Κοπεγχάγη, Γιρβλατάρ, Ριέκα, Σλόβαν και όχι με Μπεσίκτας, Μπενφίκα, Κρασνοντάρ, Άρσεναλ, Φενέρ, Ουντινέζε, Μπάγερν, Άγιαξ κ.α.

Για το άλλο με την αχαριστία... απλά γελάω.
Εγώ γελάω με όποιον πάει να πουλήσει εξυπνάδα και δεν έχει διπλοτσεκάρει κατά πόσο ισχύουν αυτά που ετοιμάζεται να γράψει.
Το 2018/2019, η αξία του ρόστερ του ΠΑΟΚ (πάντα με βάση το transfermarkt) ήταν 93.68 εκατομμύρια.
Την ίδια χρονιά, η αξία του ρόστερ του γαύρου ήταν 95.00 εκατομμύρια.
Και για να καταλάβεις πόσο αστείο είναι αυτό ως επιχείρημα, το transfermarkt υπολογίζει ως αξία του ρόστερ όλους τους παίκτες που υπήρχαν είτε στην αρχή του έτους, είτε στο τέλος.
Έχει για παράδειγμα τον Πρίγιοβιτς (6 εκατομμύρια αξία) ο οποίος όμως Πρίγιοβιτς έφυγε τον Γενάρη.
Έχει επίσης τον Σέρτζιο Ολιβέρια, ο οποίος ήρθε τον Γενάρη. Δεν ήταν ποτέ μαζί, αλλά τους έχει ως μέρη του συνόλου!
Από τα υπόλοιπα 93 εκατομμύρια, τα 8 είναι του Ζαμπά, τα 5 του Κουλούρη(!) και τα 2 του Βέρνμπλουμ που σταμάτησε να παίζει από το Νοέμβριο!

Επίσης αν θυμάμαι καλά, τη χρονιά του πρωταθλήματος, μέχρι τον Δεκέμβριο τουλάχιστον, ΔΕΝ είχε 1 ματς τη βδομάδα γιατί έπαιζε κανονικά στους ομίλους του Europa League.
Και αν δεν κάνω λάθος, για να φτάσει εκεί, απέκλεισε τη Βασιλεία, τη Σπάρτακ Μόσχας με ρόστερ αξίας 150 εκατομμυρίων και αποκλείστηκε από τη Μπενφίκα του Πίζι που είχε αξία 250 εκατομμύρια.

Εντάξει είμαστε φιλαράκι; Εντάξει. Πάμε παρακάτω τώρα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”