Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
NickGavanas

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ

Δημοσίευση από NickGavanas »

Να μην λέω κι εγώ τα ίδια και τα ίδια αλλά δυστυχώς ο Τσόλακ δεν φαίνεται να κολλάει στον τρόπο παιχνιδιού μας. Δεν ξέρω αν θα χρησιμοποιηθεί ή όχι για να δείξουμε ότι είμαστε μια σοβαρή ομάδα και τους όρους για μεταγραφές τους βάζουμε εμείς και δεν πουλάμε κοψοχρονιά όπως κάναμε όλα αυτά τα χρόνια αλλά πρέπει να έρθει κάποιος άλλος. Για ποδοσφαιρικά χαρακτηριστικά δεν μπορώ να μιλήσω αλλά θέλω μια ισχυρή προσωπικότητα με τσαμπουκά και να βοηθήσει να ξεψαρώσουν τα μικρά, να μπορεί να φάει και να δώσει ξύλο, δεν μπορώ να βλέπω σοφτ σέντερ φορ.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Καλημέρα σε όλους.

Λίγα πράγματα για χθες.
Επαφές σαν του Ντάντας, είχαμε να δούμε από την εποχή του Σέρτζιο Ολιβέιρα. Δεν ξέρω αν η σωματοδομή του αρκεί για να εξελιχθεί, αλλά στις επαφές είναι σε άλλο λέβελ.
Μεσοεπιθετικά η ομάδα όχι απλά φωνάζει, τσιρίζει πλέον πως χρειάζεται δυο προσθήκες σοβαρών - έτοιμων, παικτών στα εξτρέμ. Για να μην πω και στο δέκα και με πει κανείς υπερβολικό..
Για όλα τα άλλα βλέπουμε.
Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

nunies4 έγραψε:Το να κρατάς ένας παίκτη που νοητικά έχει φύγει δεν έχει και τεράστια διαφορά από το..."πάω με ένα φορ" πριν το κρίσιμο ματς της Ευρώπης.
Δεν λέω να τον ξεπουλήσεις αλλά όταν η προσφορά δεν απέχει και πολύ από αυτά που θες, η καθυστέρηση δεν έχει κανένα νόημα για καμια από τις δύο πλευρές.
Μου κάνει λίγο εντύπωση βέβαια ακόμα μια χθεσινή "διαρροή" ότι δεν έχει βρεθεί αντικαταστάτης.
Θεωρητικά ετοιμαζόμασταν για αυτό το ενδεχόμενο εδώ και πολύ καιρό. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο Μποτο δεν έχει ξεχωρίσει η προχωρήσει κάποιες περιπτώσεις.

Όπως και να έχει πιστεύω η δουλειά θα γίνει στο τέλος.
Η επιλογή θα είναι κρίσιμη γιατί και πρέπει να είναι τοπ παίκτης αλλά και να μην καπελωσει τον Ολιβέιρα που θα στηριχθεί οσο δεν πάει.
Για αυτό όπως λέω πολλές μέρες και πολλά παιδιά λένε πιο πιθανό βλέπω αγορά τοπ "εξτρεμοφορ"
Μα δε θα φύγει αν δεν βρούμε αντικαταστατη
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Και μια υποσημείωση. Κανένας Ντέλιας και κανένας Ρικάρντο δεν πρόκειται να χαθούν αν πάνε έναν χρόνο δανεικοί σε ομάδα χαμηλότερου επιπέδου, πάρουν 20-30 παιχνίδια στα πόδια τους και επιστρέψουν σε έναν χρόνο πιο έτοιμοι.
Δεν καταλαβαίνω αυτή τη μανία να παίξουν άμεσα στον ΠΑΟΚ όλοι όσοι πήγαν στη προετοιμασία.
Εκτός και αν όταν σκεφτόμασταν "αριστερό εξτρέμ από το πάνω ταβάνι" φανταζόμασταν τον Ρικάρντο πχ.

Οπότε αν εξαιρέσουμε αυτούς τους δυο πιτσιρικάδες, ποιοι περισσεύουν;
Δεξιά: Ζίφκοβιτς και Νάραϊ (αν έρθει)
Στο δέκα: Κουαλιάτα - Καντουρί
Αριστερά: Μεταγραφή - Μπίσεσβαρ.

Υπάρχει κανείς που να προτιμάει αντί να έρθει ένας παίκτης ΤΟΠ να βλέπει ξανά τον Μπίσε βασικό εξτρέμ; Γιατί αυτό θα γίνει και το ξέρουμε όλοι καλά.

Υ.Γ. Ο Σοάρες ούτε ήταν, ούτε είναι, ούτε θα γίνει ποτέ του δεκάρι σε σχηματισμό 4-2-3-1, που ουσιαστικά λειτουργεί ως δεύτερος φορ.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Μητροπολίτης ε? [FACE WITH TEARS OF JOY]

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

:lol:
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

fytilas έγραψε:αμα παμε για επιθετικο καλο θα ειναι να δουμε αμα μπορουμε να φερουμε τον κρμεντσικ που νιωθει , σιγουρα πραματα...
O κρεμντσικ πηγε Ινδονησια, πολυνησια κατι σε σια τελος παντων...
Για τετοιο παλαιμαχο μιλαμε
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Εμενα τώρα, πέρα από αυτούς που έγινε πολλή συζήτηση από χθες, γιατί μου καρφώθηκε στο μυαλό ότι ο Κουλιερακης είναι ο επόμενος μεγάλος στόπερ που θα βγάλει η Ελλάδα;

Από την άλλη θα έλεγα ότι με προβλημάτισε ο Ραφα αν δεν ήξερα ήδη ότι πάνω κάτω αυτά μπορούμε να περιμένουμε από αυτόν.

Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Shivaspace

Δημοσίευση από Shivaspace »

nunies4 έγραψε:
fytilas έγραψε:αμα παμε για επιθετικο καλο θα ειναι να δουμε αμα μπορουμε να φερουμε τον κρμεντσικ που νιωθει , σιγουρα πραματα...
O κρεμντσικ πηγε Ινδονησια, πολυνησια κατι σε σια τελος παντων...
Για τετοιο παλαιμαχο μιλαμε
μάλλον για αποτοξίνωση, για να βρείς μπύρα εκεί θα πρέπει να βάλεις μέσο..κάτι ακούγονταν και για τον Καγκάουα να πηγαίνει προς τ εκεί..
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Γιατί είσαστε των άκρων ρε παλικάρια, όλοι λέτε για τον Κουλιερακη από ένα ημίχρονο που τον είδατε με παιδιά της ηλικίας του,φτάσαμε τώρα στην υπερβολή του john ,ότι θα είναι ο επόμενος μεγάλος στόπερ της Ελλάδας.
Όλοι επίσης είδαν κακό και βαρύ τον Ράφα, το σκαρί του μετά από εξοντωτικές προπονήσεις, λέει ότι είναι φυσιολογικό να μην μπορεί να πάρει τα πόδια του.
Το συμπέρασμα από το πρώτο φιλικό είναι ότι δεν μπορεί να βγει συμπέρασμα για κανέναν.
Το μόνο που μπορείς να δεις σε κάποιο βαθμό από αυτά τα παιχνίδια (από παίχτες που δεν τους έχουμε δει ποτέ για να έχουμε άποψη) είναι αν οι παίχτες αυτοί ξέρουν τα βασικά,αν κοντρολαρουν σωστά, αν κρατάνε τη θέση τους ,αν βλέπουν γήπεδο,μέχρι εκεί.
Τέλος πάντων, είμαστε και εκτός θέματος και θα μας μαλώσει ο sourme. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Με αυτον τον Ναρει τι εγινε ρε παιδια? Να ελπιζω? :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Bane είπα για Ράφα ότι είναι αμπαλο τελείως να τον κρίνω για τους λόγους που είπες ήδη αλλά το συνδύασα και με τον τζιμπι που δεν τον ήθελε και λίγο ξενέρωσα . Αυτό. Μακάρι να είναι παιχταρας. Πολύ καλύτερος από Σιντκλει ανώτερος από Σαστρε και ας μην είναι ΛΙΝΟ
Άβαταρ μέλους
Shivaspace

Δημοσίευση από Shivaspace »

joshua έγραψε:Με αυτον τον Ναρει τι εγινε ρε παιδια? Να ελπιζω? :mrgreen:
μεταγραφή σκωτσέζικο ντούς..

λέτε να θέλουν να μας τα φάν όλα τα λεφτά απ τον Τσόλακ οι Γερμανοί..τα λεγε κάτι τέτοια για τις διαπραγματεύσεις ο Μπότο, άμα ο άλλος ξέρει πως έχεις φρέσκο χρήμα , θα σε ζητήσει περισσότερα..
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

obanebane έγραψε:Γιατί είσαστε των άκρων ρε παλικάρια, όλοι λέτε για τον Κουλιερακη από ένα ημίχρονο που τον είδατε με παιδιά της ηλικίας του,φτάσαμε τώρα στην υπερβολή του john ,ότι θα είναι ο επόμενος μεγάλος στόπερ της Ελλάδας.
Όλοι επίσης είδαν κακό και βαρύ τον Ράφα, το σκαρί του μετά από εξοντωτικές προπονήσεις, λέει ότι είναι φυσιολογικό να μην μπορεί να πάρει τα πόδια του.
Το συμπέρασμα από το πρώτο φιλικό είναι ότι δεν μπορεί να βγει συμπέρασμα για κανέναν.
Το μόνο που μπορείς να δεις σε κάποιο βαθμό από αυτά τα παιχνίδια (από παίχτες που δεν τους έχουμε δει ποτέ για να έχουμε άποψη) είναι αν οι παίχτες αυτοί ξέρουν τα βασικά,αν κοντρολαρουν σωστά, αν κρατάνε τη θέση τους ,αν βλέπουν γήπεδο,μέχρι εκεί.
Τέλος πάντων, είμαστε και εκτός θέματος και θα μας μαλώσει ο sourme. :mrgreen:
Νταξ, δεν έχεις άδικο για τον Κουλιερακη. Και γενικά για όλους, είναι πολύ νωρίς για να γίνουν σοβαρές κρίσεις.

Απλα ασε μας να κάνουμε και κανα όνειρο ρε φιλε, χαχαχα. Η περιοδο της προετοιμασίας προφέρεται για τέτοια.

Επίσης, τα βλέπω ρεαλιστικά οι μισοί με κράζουν ότι είμαι απαισιόδοξος και γκρινιάρης.

Τα βλέπω αισιόδοξα την ακούω γιατί είμαι αιθεροβαμων. Ρεαλισμό δεν θετε, αισιοδοξία δεν θέτε, ε τι θέτε επιτέλους :)

Υ.Γ. Για τον Ραφα έχω δηλώσει εξαρχής ότι δεν με ενθουσίασε η επιλογή του, προφανώς και μακάρι να με διαψεύσει στο γήπεδο.

Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”