ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2021-2022

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2021-2022

Δημοσίευση από Magpies4 »

Όλοι συμφωνούμε οτι υπάρχει πολύ φύρα στην ομάδα που δεν έχει φύγει ακόμη. Υπάρχει περίπτωση να φύγει τώρα πχ ο Βαρέλα ή ο Εσίτι με τα ωραία συμβόλαια που έχουν; Λίγο δύσκολο.

Από την άλλη θέλουμε ποιοτική ενίσχυση και έχουν έρθει 4 παίκτες (βάζω Τσόλακ και Ζαμπά) και έχει φύγει ο Σβί. Όπως πολύς κόσμος έχει γράψει χρειαζόμαστε κι άλλη ενίσχυση τώρα εν όψη καλοκαιριού. Αυτή η ενίσχυση δέν έγινε και θα βασιστούμε κυρίως σε αυτούς που ξεκίνησαν την σεζόν. Πίστευα και πιστεύω οτι ο Λουτσέσκου είναι ένας συντηρητικός και δύσκολος τύπος που έχει τους κανόνες του. Δέν θέλει μεγάλες αλλαγές στο ρόστερ, είναι μιά φιλοσοφία. Δυστυχώς όμως και πάλι, πιστεύω οτι ο ΠΑΟΚ μπορούσε να κάνει πιό βαθειές αλλαγές στο ρόστερ τον Γενάρη και να πάει στα επόμενα παιχνίδια πιό πλήρης και χωρίς δικαιολογίες ελλειπούς ρόστερ.

Εύχομαι κάτι να γίνει και να έρθει ένας κανονικός εξτρέμ έστω την τελευταία μέρα.
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Εγω δεν νομιζω οτι εαν βρεθει παικταρας δεν θα γινοταν κινηση. Επειδη πρεπει να αποδεσμευτουνε παικτες. Η οτι θα κολαγε ο Ιβαν σε καποια εκατομυρια για να υλοποιησει τα θελω του Μποτο και του Λουτσε. Απλα δεν βρηκαμε τον παικτη που θα αξιζε να επενδυσουμε. Ετσι πιστευω.
pk77

Δημοσίευση από pk77 »

Καλά που δεν γίνονται οι μεταγραφές δια ψηφοφορίας. Θα είχαμε τραγελαφικα αποτελέσματα.
Η ομάδα πήρε δύο παίκτες, δυο γύρισαν από δανεισμό, δύο γυρνάνε από τραυματισμό, ένας γύρισε ήδη από τραυματισμό, ενεργοποιηθηκαν λυρατζης τσιγγαρας, που ειδικά ο δεύτερος παίζει να χάσει την θέση του από σοαρες , είμαστε δεύτεροι και μέσα σε όλες τις διοργανώσεις και διαβάζεις σχόλια για καταστροφή
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

joshua έγραψε:Ειπα εγω οτι δεν πιστευω στο σχεδιο του; Λεω απλα πως δυστυχως δεν καταφέραμε να φερουμε αυτο που ψαχναμε. Αυτο δεν λεει ΤΙΠΟΤΑ για τη συνεχεια ,πρεπει να το εχω γραψει καμια δεκαρια φορες...
Τζόσουα στο ξαναλέω, αν ξεκινάμε με γνώμονα ότι έχουμε έναν ΤΔ που έχει αποδείξει την αξία του πανευρωπαϊκά, τότε ξέρουμε ότι αν δεν παρθεί παίχτης θα είναι γιατί δεν πληρούσε τα κριτήρια όπως τα ανέφερα νωρίτερα.

Όσον αφορά τον Ιβάν που γράφεις, εγώ ελπίζω να έμαθε και να μην προχωρήσει ποτέ ξανά σε ακραίους συναισθηματισμούς όπως αναγράφεις. Για το καλό του οργανισμού που λέγεται ΠΑΟΚ, θα πρέπει να μάθουμε να λειτουργούμε σε σωστά ευρωπαικά πρότυπα. Και αυτό ελπίζω να το καταφέρουμε με τον νέο ΤΔ.

Οι τίτλοι με all in, θέτοντας την υγεία του οργανισμού σε δεύτερη μοίρα, δεν θα πρέπει να είναι πλέον επιλογή.
george89

Δημοσίευση από george89 »

Μπορούμε να κανουμε την ιδια συζήτηση την τρίτη; τελευταία μερα των μεταγραφών γίνονται σημεια και τέρατα
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

pk77 μπορεις να μου βρεις στα τελευταια 100 ποστ ποσα απο αυτα μιλανε για καταστροφη;
Άβαταρ μέλους
Baldur

Δημοσίευση από Baldur »

stravostomis έγραψε:Εγώ το μόνο που ελπίζω, είναι το έργο του Μπότο να το δούμε την άνοιξη, και όχι το καλοκαίρι
Αυτό ακριβώς. Πρέπει για μια φορά (μετά από καιρό...) να ξεκινήσει το καλοκαίρι με προσθήκες μπαμ-μπαμ, να 'χει χρόνο ο Λου να δουλέψει το σύνολο και να πάμε την επόμενη χρονιά με στιβαρές βάσεις κι όχι κουτουρού.

Τα σημάδια (έλευση Μποτό, σταθερότητα με Λου) είναι ενθαρρυντικά, αλλά...ΠΑΟΚ είσαι.
Ριαν_Καπαγιαννιδης

Δημοσίευση από Ριαν_Καπαγιαννιδης »

Λογικά κλείσαμε για φέτος. Μακάρι να ξεκινάει ήδη η προεργασία για τον Ιούνιο ώστε στην προετοιμασία να έχουμε το 85% του ρόστερ.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Πολυ νεκρα παντως ρε φιλε, κατι να περασει η ωρα,να κανουμε λιγο χαβαλε μεχρι αυριο και αντε η προσθηκη,καποιο νεο για αποχωρηση τουλαχιστον...
proedros

Δημοσίευση από proedros »

To 10 γράφει πως κάναμε επίσημη πρόταση για τον Πράσελεκ 21 χρονών 10άρι, ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του Πολωνικού ποδοσφαίρου αλλά μάλλον καταλήγει στην Βερόνα έναντι 2.000.000...Στο βιντεάκι φαίνεται καλός...Εγώ είμαι σίγουρος πως θα γίνει κίνηση...
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Nostalgos έγραψε:Και παίκτες ήρθαν, και λεφτά δώθηκαν, δεν βρίσκω λόγο για γκρίνια. Η συνέχεια το καλοκαίρι.... :pano:
Η γκρίνια θα υπάρχει μέχρι να δούνε τα ματάκια μας ένα ΔΕΚΑΡ μάγο .. έναν επιπέδου τσορι έστω .. :opaokara:
Άβαταρ μέλους
soflodoras

Δημοσίευση από soflodoras »

Τσορι; Σοβαρα τωρα; Τσορι; ΤΣΟΡΙ;;;;;;

Μαλλον εχω μπει σε αλλο οπαδικο φορουμ. Αυτο της εγκληματικης οργανωσης. Θα τρελαθουμε εδω περα. Ο αλλος ζηταει πεικτη τυπου Τσορι. Σου ετρεχαν τα σαλια οταν εβλεπες αυτον τον μαγο να μιλαει στην μπαλα ε;

Συνεχιστε οι συγκεκριμενοι την γκρινια. Οσο εσεις γκρινιαζετε , εγω νιωθω πως κατι παει καλα στον ΠΑΟΚ

ΕΛΕΟΣ
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Κρίσιμες οι επόμενες 48 ώρες για 10αρι ή εξτρεμ.
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

Totem_pk έγραψε:Εγω δεν νομιζω οτι εαν βρεθει παικταρας δεν θα γινοταν κινηση. Επειδη πρεπει να αποδεσμευτουνε παικτες. Η οτι θα κολαγε ο Ιβαν σε καποια εκατομυρια για να υλοποιησει τα θελω του Μποτο και του Λουτσε. Απλα δεν βρηκαμε τον παικτη που θα αξιζε να επενδυσουμε. Ετσι πιστευω.
Μαζι σου..και εγω το ιδιο πιστευω..
Demir

Δημοσίευση από Demir »

soflodoras έγραψε:Τσορι; Σοβαρα τωρα; Τσορι; ΤΣΟΡΙ;;;;;;

Μαλλον εχω μπει σε αλλο οπαδικο φορουμ. Αυτο της εγκληματικης οργανωσης. Θα τρελαθουμε εδω περα. Ο αλλος ζηταει πεικτη τυπου Τσορι. Σου ετρεχαν τα σαλια οταν εβλεπες αυτον τον μαγο να μιλαει στην μπαλα ε;

Συνεχιστε οι συγκεκριμενοι την γκρινια. Οσο εσεις γκρινιαζετε , εγω νιωθω πως κατι παει καλα στον ΠΑΟΚ

ΕΛΕΟΣ
Προφανώς και ήταν καλός παίκτης ο τσορι ..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”