Μεταγραφές καλοκαιριού III

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
ΚΩΣΤΑΣ2019

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού III

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

vs40 έγραψε:Εφόσον ο ΠΑΟΚ για κάποιο λόγο δε μπορεί να φέρνει καλούς παίκτες, ας αξιοποιεί τουλάχιστον τις ακαδημίες του, κάνοντας 5ετή συμβόλαια στους 17χρονους και να μη τους χάνει τζάμπα, μιας που υπάρχει και η Κ23 πλέον.

Ο Τσιγγάρας θα είναι πολύ κρίμα να χαθεί. Για μένα ιεραρχικά είναι μέσα στην 1η 4άδα για τις 2 θέσεις στο ροτέισον. Στη θέση 10 θα ήθελα να φτιάξουν τον Κωσταντέλια, μιας που πουλήθηκε ο Τζόλης. Εξάλλου σε 2 χρόνια θα πρέπει να έχουμε άλλη μια πώληση 10εκ, για να μπορούν να πληρωθούν οι αποζημιώσεις των αγαπημένων μας πάντα γηρολόγων...

(δεν γίνομαι πικρόχολος, την αλήθεια λέω γιατί παρά την πώληση του Πρίγιο πχ ήρθε το πρόβλημα του FFP).

Υγ: Τον Κούτσια πότε περιμένουν να τον ανανεώσουν; Αφού δείξει και αυτός, και μένει λιγότερο από 1 έτος στο συμβόλαιό του;
Δεν γνωρίζεις καν ότι 5ετες σε 17χρονο δεν γίνεται.
Άποψη όμως έχεις για όλα.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

barlow4 έγραψε:πρωινες τουιτερικες βρωμες οτι ο καγκαβα πουληθηκε στο πορτλαντ.
Όταν λες πωλήθηκε εννοείς πήραμε λεφτά; :shock: :shock:
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Miles έγραψε:Δεν ξέρω, αλλά δεν μου βγαίνουν τα κουκιά στα χαφ. Αν ο Ράζβαν δεν βλέπει καν τον Τσιγγάρα και τον Εσίτι τον έβαλε αναγκαστικά γιατί δεν είχε άλλον (δεν θέλω να πιστεύω ότι τον υπολογίζει στα σοβαρά στο ροτέισιον), τώρα που γύρισε ο Αουγκούστο θα πάει με τρία χαφ να βγάλει τη χρονιά;
Ακόμα δεν ξέρουμε αν τον υπολογίζει. Γιατί να μην τον υπολογίζει;

Επίσης θεωρώ ότι ο καντουρι θα χρησιμοποιηθεί και στα χαφ.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
xanapaok

Δημοσίευση από xanapaok »

Κλάεσον και Τζοβίνκο, έχω την αίσθηση ότι τελικά θα έρθουν, έστω και καθυστερημένα, το ίδιο ισχύει και για μπάμπα, αν τελικά δεν βρει κάτι καλύτερο. Οι καθυστερήσεις αυτές συνεπάγονται ότι πάμε σε καθοριστικά ευρωπαϊκά ματς, χωρίς όλα μας τα όπλα. Δεν πιστεύω ότι αυτό οφείλεται σε ολιγωρία, αλλά στην προτίμηση του Λουτσέσκου να έχει ένα ποιοτικότερο roster 31 Αυγούστου, ρισκάροντας όμως πάλι την την ευρωπαϊκή πορεία
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

nunies4 έγραψε:
barlow4 έγραψε:πρωινες τουιτερικες βρωμες οτι ο καγκαβα πουληθηκε στο πορτλαντ.
Όταν λες πωλήθηκε εννοείς πήραμε λεφτά; :shock: :shock:
σαματι λεει?
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Εγώ θα ήθελα Joao Victor, Mensah, Ntcham, Baba με ταυτόχρονη αποχώρηση Esiti και Kagawa.
Και οι τέσσερις έχουν ακριβώς τα χαρακτηριστικά που μας λείπουν, οι άλλοι δύο είναι βαρίδια.
Αν γινόταν κανένα θαύμα και παίρναμε και δανεικό τον Sporar, ε τότε θα είχαμε σίγουρο το πρωτάθλημα.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Πάντως σήμερα τα πρωτοσελιδα ρίχνουν ονόματα αβέρτα..

Θα πέσουν σε κανένα μέσα άραγε;;

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
paokmaniak

Δημοσίευση από paokmaniak »

https://twitter.com/picklesbaseball/sta ... 18051?s=19

Sent from my BLA-L29 using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

makispaspartou έγραψε:Εγώ θα ήθελα Joao Victor, Mensah, Ntcham, Baba με ταυτόχρονη αποχώρηση Esiti και Kagawa.
Και οι τέσσερις έχουν ακριβώς τα χαρακτηριστικά που μας λείπουν, οι άλλοι δύο είναι βαρίδια.
Αν γινόταν κανένα θαύμα και παίρναμε και δανεικό τον Sporar, ε τότε θα είχαμε σίγουρο το πρωτάθλημα.
Με αυτόν τον Εντσαμ τι σκάλωμα έχουν φάει όλοι χωρίς στην ουσία να τον έχουν δει; Έχει να παίξει μπάλα 4 χρόνια, όπου πήγε δεν τον λογάριαζαν και είναι 3 εβδομάδες ελεύθερος χωρίς να έχει ακουστεί ότι ενδιαφέρεται μισή σοβαρή ομάδα.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Να δωσουμε και τον Καγκαβα και να κατέβουμε χωρίς μεσοεπιθετικόυς λέω εγώ με τους Κροάτες…
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Ναι γιατι αν τον κρατησουμε θα εχουμε συν 1?
Καλυτερα να βαλει τον βρακα ή τον Ντελια παρα τον Ιαπωνα...

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
paok re niamou

Δημοσίευση από paok re niamou »

Δεν φαίνεται τελικά να τον εμπνέει τον Ιάπωνα ο Θαυματουργος Λουτσε οπως κάποιοι ελπιζαν.
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

αντε σιγα σιγα να βλεπουμε και τα αρθρα για απουσια κινησεων πριν τον αγωνα να σας χαρω!
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Φίλε μου ο Ntcham είναι γνωστός από όταν έπαιζε στην ελπίδων της Γαλλίας μαζί με με την υπόλοιπη χρυσή φουρνιά των Γάλλων που είναι τώρα 24-25 ετών. Στη Σέλτικ ήταν ίσως ο καλύτερος box του box χαφ που έπαιζε στο πρωτάθλημα. Για κάποιο λόγο πέρσι τον πήρε η κάτω βόλτα με αποκορύφωμα τον δανεισμό του στην Μαρσέιγ που δεν έκανε τίποτα. Αν τον έχεις δει έστω και μία φορά ξέρεις γιατί παίκτη πρόκειται.
Άβαταρ μέλους
thanasakiss4
Bet Guru 2019

Δημοσίευση από thanasakiss4 »

Εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω το κόλλημα με αυτόν τον Μενσά ο οποίος μπαίνει στον τελευταίο χρόνο συμβολαίου του και δέχτηκε λένε μείωση για να μείνει στην ομάδα του παρότι προσπάθησαν να τον πουλήσουν/δανείσουν και δεν τον θέλει κανείς. Πέρσι που ήταν δανεικός στην Μπεσίκτας, ενώ ξεκίνησε ως βασικός στην συνέχεια ερχόταν απ'τον πάγκο. Η ρήτρα ήταν σχετικά μικρή και ούτε καν το σκέφτηκαν να τον κρατήσουν.
Μήπως δεν είναι τόσο παιχταρας όπως νομίζουμε και ανακυκλώνεται το όνομα του συχνά πυκνά εδώ μέσα; Τα σχόλια των Τούρκων είναι πως είναι ... αμπαλος. Δεν "παίζει" σε ροή αγώνα. Χάνεται.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”