Ιβάν Σαββίδης V
- Leopontios
Re: Ιβάν Σαββίδης V
ο υπάλληλος δεν απολύθηκε; άμα ένας υπάλληλος δεν έκανε καλά τη δουλειά του θα λέμε ότι η παε είναι με τα χουλιγκάνια; δε νομίζω να ισχύει σε καμια περίπτωση κάτι τέτοιο και λυπάμαι που το διάβασα κιόλας
Μπαρκαρούτσος έγραψε:Αν η διοίκηση ήταν κατά του χουλιγκανισμού, δεν θα επέτρεπε σε χούλιγκανς να μπαίνουν τζαμπαντάν χωρίς έλεγχο, ανοίγοντας η ίδια τα πορτάκια.
Μικρέ κάτσε δύο μέρες απ' έξω.Μπαρκαρούτσος έγραψε:Έχω φίλο χρόνια, που πήγε Τούμπα και το είδε μπροστά του και το είπε σε εμένα και τη παρέα μου.
Επίσης, είτε δεν έρχεστε Τούμπα, είτε δεν μπήκατε φόρουμ μετά το ΠΑΟΚ - Άρης το φετινό...είτε και τα δύο.
Ελπίζω το σύννεφο να είναι αρκετά μεγάλο να χωράει και τους τρεις σας.

Αυτό που λες τσουβαλιαζει τους πάντες.
Εντάξει και εμένα μου ζητάνε παλικαρακια μικρά να τους βάλω μέσα μαζί μου στο τουρνικε. Ε τους βάζω τί να κάνω. Δεν έμεινες ποτέ χωρίς λεφτά στη ζωή σου δηλαδή?
Από πού κι ως πού δηλαδή είναι χουλιγκανια ντε και καλά, και μάλιστα να γνωρίζει κι η ΠΑΕ.
Έχω δει επίσης άπειρα άτομα να τρώνε πόρτα χωρίς εισιτήριο.
Απότομο τσουβαλιασμα παιδιά και δε θα μας βγει σε καλό.
Έχω διάρκειας στην 4 από το 2007 συνεχόμενα.
Τα προηγούμενα 2 χρόνια που ήμουν στη Θεσσαλονίκη περίμενα απ' έξω στο ημίχρονο να ανοίξει η θύρα να μπω να νιώσω λίγο ΠΑΟΚ. Δεν είχα τα 10 και τα 15€ να μπω απ' την αρχή. Είμαι χούλιγκαν?
Μάγκες, όλα τα λαμόγια στήθηκαν και ετοιμάζονται να επιτεθούν στον Σαββίδη, με αφορμή το θλιβερό γεγονός.
Επιστρατεύονται ενας ένας οι πρόθυμοι.
Το νου σας.
Επιστρατεύονται ενας ένας οι πρόθυμοι.
Το νου σας.
Νομίζω τα παραπάνω αφορούν γενικώς τη διοίκηση και όχι προσωπικά τον Ιβάν. Καλό είναι να μεταφερθούν και σε ανάλογο τοπικ.
Κατά τα άλλα, ψυχραιμία.
Κατά τα άλλα, ψυχραιμία.
Σωστή επισήμανση. Λείπουν οι φωνές και οι απόψεις τους. Ο πρόεδρος θα μπορούσε να κάνει πολλά και στο επικοινωνιακό όμως κι εκεί έμπλεξε με αρπακτικάAndrew R έγραψε: Το ΤΕΡΑΣΤΙΟ δυστηχως προβλημα επικοινωνιας που εχουμε καθιστα τον παοκτσιδικο λαο πολυ κακα ενημερωμενο. οπως πολυ σωστα ειπαν κι τα παιδια παραπανω μονο ο τσατσαρος , ειναι πραγματικο παοκτσακι, σε μια πολη που παλιοτερα μπορουσε να ακουσει τον ζοζε στο ακρως τρελο κι ασπρομαυρο , τον Νικο ΝΙΚΟΛΑΟΥ, κι φυσικα παλιοτερα τον μοναδικο σε ολη την ελλαδα Θοδωρο Παρασιδη να παραδιδει δωρεαν μεταδιδακτορικα μαθηματα ποδοσφαιρου.
Ακούω τώρα που βρίζουν τον Ιβάν.
Για ό,τι γίνεται θα το προσάπτουν στον Ιβάν.
Η γραμμή που παίρνουν όλοι από Πειραιά είναι σαφέστατη. Μη ρίχνετε νερό στο μύλο τους.
Για ό,τι γίνεται θα το προσάπτουν στον Ιβάν.
Η γραμμή που παίρνουν όλοι από Πειραιά είναι σαφέστατη. Μη ρίχνετε νερό στο μύλο τους.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος trouman την Πέμ 03 Φεβ 2022, 09:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Το καλύτερο ποστ που διάβασα.astral έγραψε:Νομίζω τα παραπάνω αφορούν γενικώς τη διοίκηση και όχι προσωπικά τον Ιβάν. Καλό είναι να μεταφερθούν και σε ανάλογο τοπικ.
Κατά τα άλλα, ψυχραιμία.
Ψυχραιμία! Όλοι συμφωνούμε για την καταδίκη του γεγονότος και προφανώς πρέπει να επιληφθεί η δικαιοσύνη.
Από εκεί και πέρα το επιχειρούμενο τσουβάλιασμα που επιχειρείται από το παραμάγαζο του γάβρου είναι φως φανάρι.
ΔΕΝ χρειάζεται αυτομαστίγωμα. Εγώ προσωπικά στεναχωρήθηκα πάρα πολύ, φοβήθηκα ακόμα γιατί μένω στην Αθήνα και σκέφτηκα και τα δικά μου παιδιά πως θα κυκλοφορήσουν, αλλά σε καμία περίπτωση δεν ένιωσα ντροπή. Δεν νιώθω πως έχω απολύτως κανένα κοινό με κάποιον που βγαίνει παγανιά να πλακώνει και να σκοτώνει στο μυαλό του για οποιαδήποτε ομάδα.
Ας τολμήσει ένας να μου πει ότι αυτό έγινε για πρώτη φορά ή ότι γίνεται μόνο στη Θεσσαλονίκη ή ότι γίνεται μόνο από εμάς. Να μου πει ένας ότι μπορούν τα παιδιά μου να κυκλοφορούν με φανέλα του ΠΑΟΚ στην Αθήνα χωρίς φόβο.
Ψυχραιμία, λοιπόν και όπως διάβασα, δεν χρειάζεται να ρίχνουμε νερό στο μύλο των γάβρων.
- Sick Bastard
Εγώ πάντως, σόρρυ κιόλας, νομίζω ότι άργησε να πει κάτι σαν Ιβάν, ανθρώπινα.
Ελπίζω να το κάνει έστω κι αργά.
Η δε ανακοίνωση της ΠΑΕ για την δολοφονία, είναι πολύ κακογραμμένη (δεν λέω ότι φταίει ο Ιβάν γι αυτό, απλά το γράφω εδώ).
Ελπίζω να το κάνει έστω κι αργά.
Η δε ανακοίνωση της ΠΑΕ για την δολοφονία, είναι πολύ κακογραμμένη (δεν λέω ότι φταίει ο Ιβάν γι αυτό, απλά το γράφω εδώ).
-
Ντροπήtoumba5 έγραψε:ειναι μεγιστη υβρης αυτο να γραφεται εδω μεσα και ειδικα απο καποιον που λυνει και δενει εδω μεσα
Να είναι αυτός διαχειστής.
Ν Τ Ρ Ο Π Η
Αν έχουμε τέτοιους ΠΑΟΚτσηδες δεν χρειάζονται οι εχθροί του ΠΑΟΚ.
-
Απορώ που πέφτετε από τα σύννεφα κάποιοι για την κατάσταση που επικρατεί στο PAOK (???) mania
Πρώτοι εδώ μέσα πολλοί πετάγονται και βγάζουν χολή για τον ΠΑΟΚ και το λαό του και τους συνδέσμους και τον Σαββίδη με την παραμικρή ευκαιρία
Γίνονται επεισόδια στην Τούμπα (όπως και σε κάθε γήπεδο) .... Αμέσως πετάγονται "Οι σύνδεσμοι είναι αλήτες, η παε τους καλύπτει, η διοίκηση καλύπτει τον χουλιγκανισμό !!!"
Στήνεται σκευωρία από το κράτος της αθήνας από Αυγενάκη.... Αμέσως πετάγονται "ας πρόσεχαν να μην έχουν σχέσεις με Ξάνθη"!!!
Δολοφονείται ένας νεαρός σε ένα δρόμο της Θεσσαλονίκης ... Η παε δεν έβγαλε ανακοίνωση καλή, ήταν τυπική, και άλλες μαλακίες !!!
Άντε, όσα δεν τα λένε αλλού, τα λέτε εδω μέσα !!!
Αργήσατε να πείτε ότι ο Σαββίδης έστειλε τους δολοφόνους ... Αντε ντε πείτε το, πριν το γράψουν αύριο οι φυλλάδες και τα κανάλια του μαρινακι. Προλαβαίνετε ....
ΠΑΟΚ μανια
Χα Χα
Πρώτοι εδώ μέσα πολλοί πετάγονται και βγάζουν χολή για τον ΠΑΟΚ και το λαό του και τους συνδέσμους και τον Σαββίδη με την παραμικρή ευκαιρία
Γίνονται επεισόδια στην Τούμπα (όπως και σε κάθε γήπεδο) .... Αμέσως πετάγονται "Οι σύνδεσμοι είναι αλήτες, η παε τους καλύπτει, η διοίκηση καλύπτει τον χουλιγκανισμό !!!"
Στήνεται σκευωρία από το κράτος της αθήνας από Αυγενάκη.... Αμέσως πετάγονται "ας πρόσεχαν να μην έχουν σχέσεις με Ξάνθη"!!!
Δολοφονείται ένας νεαρός σε ένα δρόμο της Θεσσαλονίκης ... Η παε δεν έβγαλε ανακοίνωση καλή, ήταν τυπική, και άλλες μαλακίες !!!
Αργήσατε να πείτε ότι ο Σαββίδης έστειλε τους δολοφόνους ... Αντε ντε πείτε το, πριν το γράψουν αύριο οι φυλλάδες και τα κανάλια του μαρινακι. Προλαβαίνετε ....
ΠΑΟΚ μανια
Χα Χα
Ψέματα λέει ο μπαρκαρουτσος? Η μήπως λέει ψέματα ο Ανταρκτικα? Δεν έγινε έτσι?
Δεν μπήκαν αυτοί που μπήκαν με αυτόν τον τρόπο στο γήπεδο,όταν εγώ την ίδια ώρα για να μπω στην 6 έδειξα τρείς φορές το εισιτήριο και το πιστοποιητικό εμβολιασμού?
Φέρθηκαν οι σεκιουριταδες με τον ίδιο τρόπο σε όλους?
Μετά το παιχνίδι από ότι ειπώθηκε υπήρξε επικοινωνία μεταξύ του Προέδρου και των συνδέσμων.Αλλαξε κάτι τελικά?Δεν νομίζω.
Περιμένω πλεον από τον Πρόεδρο να μπει μπροσταρης σε θέματα καταπολέμησης της βίας , όπως μπήκε μπροσταρης ώστε να ξηλωθεί η παράγκα του γαβρου.Τετοιες χλιαρές ανακοινώσεις από την ΠΑΕ δεν μας εκφράζουν ως ανθρώπους.Αλλα τουλάχιστον η ΠΑΕ έβγαλε κάτι παραεξω,οι σύνδεσμοι τι έπαθαν,το αμίλητο νερό ήπιαν?
Μόνο οι απλοί φίλαθλοι είναι τρελαμενοι με την δολοφονία του οπαδού του Άρη και είναι κυριολεκτικά στα κάγκελα και δεν μπορούν να ηρεμήσουν? Ένα παληκαρακι χάθηκε που απλά πήγαινε στο γήπεδο.Τι στο διάολο,δεν τους άγγιξε αρκετά το γεγονός ώστε να βγάλουν μια ανακοίνωση?
Δεν μπήκαν αυτοί που μπήκαν με αυτόν τον τρόπο στο γήπεδο,όταν εγώ την ίδια ώρα για να μπω στην 6 έδειξα τρείς φορές το εισιτήριο και το πιστοποιητικό εμβολιασμού?
Φέρθηκαν οι σεκιουριταδες με τον ίδιο τρόπο σε όλους?
Μετά το παιχνίδι από ότι ειπώθηκε υπήρξε επικοινωνία μεταξύ του Προέδρου και των συνδέσμων.Αλλαξε κάτι τελικά?Δεν νομίζω.
Περιμένω πλεον από τον Πρόεδρο να μπει μπροσταρης σε θέματα καταπολέμησης της βίας , όπως μπήκε μπροσταρης ώστε να ξηλωθεί η παράγκα του γαβρου.Τετοιες χλιαρές ανακοινώσεις από την ΠΑΕ δεν μας εκφράζουν ως ανθρώπους.Αλλα τουλάχιστον η ΠΑΕ έβγαλε κάτι παραεξω,οι σύνδεσμοι τι έπαθαν,το αμίλητο νερό ήπιαν?
Μόνο οι απλοί φίλαθλοι είναι τρελαμενοι με την δολοφονία του οπαδού του Άρη και είναι κυριολεκτικά στα κάγκελα και δεν μπορούν να ηρεμήσουν? Ένα παληκαρακι χάθηκε που απλά πήγαινε στο γήπεδο.Τι στο διάολο,δεν τους άγγιξε αρκετά το γεγονός ώστε να βγάλουν μια ανακοίνωση?
-
Γύρω γύρω το πάνε για να το πουν.ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:Απορώ που πέφτετε από τα σύννεφα κάποιοι για την κατάσταση που επικρατεί στο PAOK (???) mania
ΠΑΟΚ μανια
Χα Χα
Ηθικός αυτουργός ο Σαββίδης.
Το είπε ήδη ο γελοίος πρόεδρος ας σκουλίκια.
Έχει στηθεί το παρακράτος του Ιβάν στη Θεσσαλονίκη.
Αυτό έγραψε σε ανάρτηση του.
Εδώ βέβαια γράφονται και χειρότερα.