Μεταγραφές χειμώνα 2020-2021 ΙΙ
- GiorgosAtha
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2020-2021 ΙΙ
Που ακούστηκε ο Besic;
Δεν με χαλάει ο παίχτης αρκεί να έρθει από τώρα. Η Everton θα αξιώσει ελάχιστα για έναν παροπλισμένο παίχτη και αυτός αν θέλει να ξαναεκκινησει την καριέρα του δεν θα έχει πρόβλημα σε μείωση απολαβών.
Αν ισχύει και βλέπουμε τέτοιου "είδους" παίχτες (Kagawa, Baba κτλ.) από αυτή -ή που έχουν περάασει από αυτή- την αγορά (Αγγλία-Γερμανία) δεν μπορώ να φανταστώ πως δεν βλεφαριάζουμε ή δεν πλησιάσαμε τον Nyland για τέρμα.
ΥΣ. Έτσι όπως είναι η κατάσταση θεωρώ πως δεν είναι λάθος η συγκεκριμένη πολιτική στις μεταγραφές.
Δεν με χαλάει ο παίχτης αρκεί να έρθει από τώρα. Η Everton θα αξιώσει ελάχιστα για έναν παροπλισμένο παίχτη και αυτός αν θέλει να ξαναεκκινησει την καριέρα του δεν θα έχει πρόβλημα σε μείωση απολαβών.
Αν ισχύει και βλέπουμε τέτοιου "είδους" παίχτες (Kagawa, Baba κτλ.) από αυτή -ή που έχουν περάασει από αυτή- την αγορά (Αγγλία-Γερμανία) δεν μπορώ να φανταστώ πως δεν βλεφαριάζουμε ή δεν πλησιάσαμε τον Nyland για τέρμα.
ΥΣ. Έτσι όπως είναι η κατάσταση θεωρώ πως δεν είναι λάθος η συγκεκριμένη πολιτική στις μεταγραφές.
το σίγουρο είναι πως εκτός από back επιτακτική ανάγκη είναι ένας αμυντικός ΧΑΦ ως αντικαταστάτης του Αουγκουστο!
το όχι γιατί ο gusto είναι απαραίτητα κακός παίκτης, δεν έχω καταφέρει να βγάλω ακόμη ασφαλές συμπέρασμα για αυτό, αλλά γιατί είναι προκλητικά αδιάφορος και βαριεστημένος.
είναι εγκληματικό να στηρίζεται κανείς σε τόσο νευραλγική θέση Σε παίκτη που δεν γουστάρει να είναι στην ομάδα
θα γίνουμε μάρτυρες πολλών καταστάσεων σαν αυτή με το παιχνίδι με τον γαύρο στο μέλλον...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
το όχι γιατί ο gusto είναι απαραίτητα κακός παίκτης, δεν έχω καταφέρει να βγάλω ακόμη ασφαλές συμπέρασμα για αυτό, αλλά γιατί είναι προκλητικά αδιάφορος και βαριεστημένος.
είναι εγκληματικό να στηρίζεται κανείς σε τόσο νευραλγική θέση Σε παίκτη που δεν γουστάρει να είναι στην ομάδα
θα γίνουμε μάρτυρες πολλών καταστάσεων σαν αυτή με το παιχνίδι με τον γαύρο στο μέλλον...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Υπάρχει κάποια ένδειξη ότι ενδιαφερόμαστε για αυτόν, πέραν του ότι τον συζητάμε εδώ μέσα κατά τους "μεταγραφικούς καιρούς"?astral έγραψε:δεν έχει παιξει καθολου και περσι ηταν αλλαγη σε λιγα ματς. Καλός παίκτης αλλά δεν ξερω αν είναι ο γρήγορος που περίμεναν πολλοι. Αν τον είχε κλείσει ο Ρέμπε, ίσως και να κράζαμε.eorptol1 έγραψε:το εξαρ ? αυτος μπεσιτς που εχει φαν κλαμπ σε τι κατασταση ειναι ξερει κανεις ?
Το ότι θα φύγει από την Έβερτον, καθώς τελειώνει το κοντράτο του είναι σίγουρο.
Η west brom φερόταν ως ενδιαφερόμενη σε επίπεδο πρέμιερ. Και τον Κροβίνοβιτς λογικά τον αποδέσμευσαν για να ανοίξει χώρο για εξάρι.
Και του Μπέσιτς βέβαια η καριέρα πήρε τον κατήφορο μετά από χιαστό. Συνεπώς είναι στο τάργκετ γκρουπ των πιθανών στόχων μας.
1600Κ ετησίως μικτά ( 800-900Κ καθαρά) στους καλούς καιρούς ήταν το συμβόλαιό του.
Δεν νομίζω να μπορεί να αξιώνει πάνω από 500-600Κ καθαρά, πλέον.
Η ποδοσφαιρική του κατάσταση άγνωστη διαδικτυακώς
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seaman την Παρ 29 Ιαν 2021, 10:56, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
-
- Επικοινωνία:
Και εγώ απορώ για Nyland όπως απορούσα και το καλοκαίρι για Bruno Varela.Επίσης Bentaleb και Bennasser(πάρε πουλάκι μου Omar ένα τηλέφωνο) μένουν το καλοκαίρι ελεύθεροι.Χαφ που ανεβάζουν επίπεδα!Εκεί θέλω να δω τα κάκκαλα του Rebbe Και το περιβόητο όνομα του και όχι στο να μου φέρνει ακριβοπληρωμένα χρέπια
- john4serres
-
Οι μεταγραφές δεν αποτελούν πάντα λύση στο αγωνιστικό πρόβλημα μιας ομάδας. Αντίθετα, λειτουργούν πολλές φορές αρνητικά διότι πάει πολύ πίσω η απόκτηση ομοιογένειας και συνοχής.
Αν μια ομάδα έχει αποκτήσει συνοχή, μπορεί να καλυφθούν ατομικές αδυναμίες συγκεκριμένων παικτών.
Συμφωνώ απόλυτα με τον Τουρσουνίδη (αν έπαιζε την εποχή Σαββίδη, με κανονικές προπονήσεις κ.α., θα μας έκανε να ξεχάσουμε και Τζόληδες και Πέλκες) που θεωρεί ότι όσο δεν έχει φτιαχθεί ένας συμπαγής κορμός, θα υπάρχουν σκαμπανεβάσματα αγωνιστικά.
Με τον ιάπωνα, ένα ταχύτατο εξάρι και αξιόπιστο τερμα, θεωρώ ότι καλύπονται οι αδυναμίες σε καίριες θέσεις (θα έλεγα και του γκολτζή).
Από εκεί και πέρα, ο χρόνος λογικά θα δουλεύει υπέρ μας, καθώς οι παίκτες θα "γνωρίζονται" μεταξύ τους, θα εμπεδώνουν και θα εφαρμόζουν ένα συγκεκριμένο αγωνιστικό πλάνο.
Εδώ έγκειται η ευθύνη του Γκαρσία. Υπάρχει ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ και ΣΤΑΘΕΡΟ αγωνιστικό πλάνο το οποίο θα υπηρετήσουν οι συγκεκριμένοι παίκτες ?
Αν υπάρχει ένας παίκτης που ΠΡΕΠΕΙ να φύγει είναι ο Αουγκούστο.
Αν μια ομάδα έχει αποκτήσει συνοχή, μπορεί να καλυφθούν ατομικές αδυναμίες συγκεκριμένων παικτών.
Συμφωνώ απόλυτα με τον Τουρσουνίδη (αν έπαιζε την εποχή Σαββίδη, με κανονικές προπονήσεις κ.α., θα μας έκανε να ξεχάσουμε και Τζόληδες και Πέλκες) που θεωρεί ότι όσο δεν έχει φτιαχθεί ένας συμπαγής κορμός, θα υπάρχουν σκαμπανεβάσματα αγωνιστικά.
Με τον ιάπωνα, ένα ταχύτατο εξάρι και αξιόπιστο τερμα, θεωρώ ότι καλύπονται οι αδυναμίες σε καίριες θέσεις (θα έλεγα και του γκολτζή).
Από εκεί και πέρα, ο χρόνος λογικά θα δουλεύει υπέρ μας, καθώς οι παίκτες θα "γνωρίζονται" μεταξύ τους, θα εμπεδώνουν και θα εφαρμόζουν ένα συγκεκριμένο αγωνιστικό πλάνο.
Εδώ έγκειται η ευθύνη του Γκαρσία. Υπάρχει ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ και ΣΤΑΘΕΡΟ αγωνιστικό πλάνο το οποίο θα υπηρετήσουν οι συγκεκριμένοι παίκτες ?
Αν υπάρχει ένας παίκτης που ΠΡΕΠΕΙ να φύγει είναι ο Αουγκούστο.
Άμα έχει κάκαλα ο Ρέμπε να τον φέρειjohn4serres έγραψε:O Bentaleb παίρνει μόνο 5Μ το χρόνο.
- tera12tera
ρε παιδιά sorry για την ερώτηση αλλά γιατί δεν ανοίγουν νέες συζητήσεις ;
Εχει συμβεί κάτι ;
Εχει συμβεί κάτι ;
Του τα έχει κόψει η Μαρία τα κακαλαTolaros έγραψε:Άμα έχει κάκαλα ο Ρέμπε να τον φέρειjohn4serres έγραψε:O Bentaleb παίρνει μόνο 5Μ το χρόνο.
Να βάλω στη wish list και εναν κεντρικο αμυντικο διπλα στον Ινγκι;
Ο ΠΑΟΚ πρεπει να φτιαξει το νέο "Βαρελα-Κρεσπο".
Τερμα - στοπερ - χαφ - φορ.
Αν θέλουμε να πρωταγωνιστησουμε, αυτοι οι παικτες πρεπει να ειναι απο το πανω ραφι (παικτες εκατομμυριου δηλαδη).
Ο ΠΑΟΚ πρεπει να φτιαξει το νέο "Βαρελα-Κρεσπο".
Τερμα - στοπερ - χαφ - φορ.
Αν θέλουμε να πρωταγωνιστησουμε, αυτοι οι παικτες πρεπει να ειναι απο το πανω ραφι (παικτες εκατομμυριου δηλαδη).
Κάποιοι δεν τον γουστάρουν από παλιά.JohnDag έγραψε:Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω ως προς το εξής.Περιπτερος έγραψε:Και κάτι για τους πιο νέους που δεν έζησαν Πάμπλο Γκαρσία και του επιτίθενται.
Ο Πάμπλο μας έκανε πολλές φορές να κλάψουμε από χαρά, προκάλεσε ρίγη συγκίνησης, μας έδωσε κουράγιο, ήταν ο Αρχηγός μας, ήταν η ενσάρκωση πολλών από εμάς μέσα στο γήπεδο. Μαζί του έπαιζαν στο γήπεδο οι παππούδες μας, οι πατεράδες μας, εμείς και εσείς "τα παιδιά" μας.
Ο Πάμπλο ενσαρκώνει το ήθος μας και το πνεύμα μας.
Μην ξαναγράψετε εναντίον του κριτικές, λες και είναι ένας τυχοδιώκτης περαστικός.
Αφήστε τον να εργαστεί. Θα εξελιχθεί και αυτός, όχι για να κάνει καριέρα, αλλά για να κάνει τον ΠΑΟΚ μας μεγάλο.
Ακριβως για τους λόγους που αναφέρεις η κριτική που γίνεται στον Παμπλο μέχρι στιγμής είναι τελείως "χλιαρή".
Οποιοσδήποτε άλλος αν ήταν στη θέση του και με αυτά τα αποτελέσματα θα είχε φάει το σκίσιμο του αιώνα και δεν είμαι σίγουρος ότι θα είχε παραμείνει καν στο πόστο.
Ο Παμπλο, λοιπόν, για τους λόγους που αναφέρεις αντιμετωπίζεται με σεβασμό από την συντριπτική πλειοψηφία των οπαδών μας.
Και ακόμα και αν αποτύχει σαν προπονητής (φτου, φτου) το ίδιο θα τον αγαπάμε.
Το να περιμένετε, όμως, ότι δεν θα του ασκείται καν κριτική όντας προπονητής του μεγάλου ΠΑΟΚ επειδή είναι ο Παμπλο είναι τελείως ουτοπικό.
Διότι κανένας, ακόμα και ο Παμπλο, δεν είναι πάνω από την ομάδα.
Οπαδοι του ΠΑΟΚ είμαστε, όχι του Παμπλο Γκαρσία.
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεύτερον νομίζω ότι το αντίθετο συμβαίνει, αν τον φέρναμε από την "Πορτογαλική σχολή" από καμιά Γκιμαράες και λεγόταν Παμπλινο Γκαρσινιο θα λέγαμε ότι δείχνει βελτίωση ψιλοσυμαζεψε τα πράγματα δώστε του παίχτες στηρίξτε τον θα κριθεί σε 1,5 χρόνο κλπ.
Σαματις πριν 2,5 μήνες αυτά δε λεγόντουσαν?
Απλά τώρα είναι ο "δικός μας", ε αμπαλος θε είναι, είναι κοντά μας οπότε ψηλώνουμε λίγο το εγώ μας και νιώθουμε κάπως πιο ψηλοί και μπορούμε να τον κάνουμε ξεφτίλα και να τον χαρακτηρίζουμε όπως γουστάρουμε γιατί δεν έκανε αλλαγή στο 72 αλλά στο 78. Παίρνουμε μια ανάσα και λέμε ότι αν έκανε την αλλαγή λίγο νωρίτερα θα κερδίζαμε. Γιατί έτσι είναι δικός μας και ξέρουμε καλύτερα.
Αν λεγόταν Γκαρσινιο θα λέγαμε ξέρει ο Γκαρσινιο άντε όλοι προπονητές γίνατε.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
- Επικοινωνία:
Από που προκύπτει ότι παίρνει τόσα;4 εκατομμύρια χρηματιστηριακή αξία έχει και είναι φευγάτος. Δηλαδή κάποιους που μοστραρεται εδώ με 8 και 10 εκατομμύρια χρηματιστηριακή αξία, πόσα παίρνουν; Δίχως ειρωνεία το λέωTolaros έγραψε:Άμα έχει κάκαλα ο Ρέμπε να τον φέρειjohn4serres έγραψε:O Bentaleb παίρνει μόνο 5Μ το χρόνο.
Να παρει χρόνο συμμετοχής, ειδικά τώρα που έρχονται σχετικά βατά παιχνίδια και να ξεκινήσουν από τώρα συζητήσεις για ανανέωση συμβολαίου ώστε να έχει ο ΠΑΟΚ διαπραγματευτική δύναμη το καλοκαίρι.Mitsospaoki4 έγραψε:Το μεγαλύτερο λάθος πάντως αυτής της μεταγραφικής περιόδου είναι ότι έμεινε ο Σφιντέρσκι
Πιθανότατα να το βρούμε μπροστά μας αυτό το καλοκαίρι
Ο κορμός από τώρα πρέπει να κτιστεί πάνω στους νεαρούς μας από τις ακαδημίες παίκτες, οι οποίοι έχουν προοπτική και θέληση για μεγάλα πράγματα. Τους παίκτες αυτούς σίγουρα τους γνωρίζει ο Πάμπλο αφού δούλευε μαζί τους επί χρόνια. Αυτοί λοιπόν πρέπει να ξεχωρίσουν και να δουλέψουν πολύ σκληρά και παραπάνω προπονητικές ώρες ώστε να καθιερωθούν και να αποτελέσουν το μέλλον του ΠΑΟΚ και παράλληλα τον οδηγό για τους πιο νέους που έρχονται από πίσω τους.
Αλλά δεν φθάνει φυσικά μόνο αυτό. Τζιόλης, Κωνσταντέλιας, Κούτσιας, Μιχαηλίδης και οι άλλοι πρέπει να πλαισιωθούν από ποδοσφαιριστές γεννημένους νικητές και διψασμένους για διακρίσεις και για κάτι μεγαλύτερο. Προσθήκες που θα επιλεγούν από προσεκτικό scouting και όχι ότι πωλείται στη λαϊκή και με υπέρογκο κόστος και δυσανάλογη προσφορά, όπως Colak, Esoti, Murg, Augusto, ούτε πιθανώς και μάλλον ακριβά στοιχήματα, βλ. Ninoua, Pereyra, τα οποία κόβουν τον δρόμο στους γηγενείς.
Αλλά δεν φθάνει φυσικά μόνο αυτό. Τζιόλης, Κωνσταντέλιας, Κούτσιας, Μιχαηλίδης και οι άλλοι πρέπει να πλαισιωθούν από ποδοσφαιριστές γεννημένους νικητές και διψασμένους για διακρίσεις και για κάτι μεγαλύτερο. Προσθήκες που θα επιλεγούν από προσεκτικό scouting και όχι ότι πωλείται στη λαϊκή και με υπέρογκο κόστος και δυσανάλογη προσφορά, όπως Colak, Esoti, Murg, Augusto, ούτε πιθανώς και μάλλον ακριβά στοιχήματα, βλ. Ninoua, Pereyra, τα οποία κόβουν τον δρόμο στους γηγενείς.
Αν έφευγε και ο Πολωνός και σε περίπτωση που φύγει δανεικός ο Colak, ποιος θα ήταν πίσω από τον Krmetsik;