Π.Α.Ο.Κ.-Ε.Ο. - Αναβολή αγώνα
Re: Π.Α.Ο.Κ.-Ε.Ο. - Αναβολή αγώνα
Μια απλή ερώτηση παιδιά, χωρίς να θέλω να πιάσω ατέρμονες συζητήσεις επί του θέματος.
Έτσι απλά, εάν τιμωρηθούμε, θα είναι με -3 ή με -6; Γιατί έχω μπερδευτεί πια και δεν έχω βρει ένα σάιτ να με διαφωτήσει.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Έτσι απλά, εάν τιμωρηθούμε, θα είναι με -3 ή με -6; Γιατί έχω μπερδευτεί πια και δεν έχω βρει ένα σάιτ να με διαφωτήσει.
- sourmenetes
- Moderator
Θελω να κατεβουν πουστρακια με μαυρα κασκολ,να δουμε τη μαμημενη δικαιοσυνη σ αυτην τη χωρα.[/quote]
Αφού ξέρεις ότι γουστάρω να γίνω μαϊντανός
Τέλος πάντων πολύ ασχολήθηκαμε. Ας ρίξουμε τρια από ημίχρονο να μην μπορεί κανείς να πει τίποτα.
Αφού ξέρεις ότι γουστάρω να γίνω μαϊντανός

- navigator11
Γ@μήσι και ξύλο, καθαρά ποδοσφαιρικό, μεθαύριο στο πρω-τε-κτο-ρατο - δούρειο ίππο επί συναπτά έτη του βρωμοπουστ@γ@υρου στην σουπερκλικα.
Kap, ξερεις ρε αδερφε
τι εγινε με την κληση του γκαρθια και αν προβλεπεται κληση του γιατρου του αγωνα και του γαυρετοπουλου?
θα παιχτει "2ο ημιχρονο" ή τελος οι καταθεσεις κλπ?
δν ξερω αν αναφερθηκες σ'αυτα σε οσα εγραψες, δν προλαβα να τα διαβασω ακομη και ηθελα να σε προλαβω πριν αποσυνδεθεις.
τι εγινε με την κληση του γκαρθια και αν προβλεπεται κληση του γιατρου του αγωνα και του γαυρετοπουλου?
θα παιχτει "2ο ημιχρονο" ή τελος οι καταθεσεις κλπ?
δν ξερω αν αναφερθηκες σ'αυτα σε οσα εγραψες, δν προλαβα να τα διαβασω ακομη και ηθελα να σε προλαβω πριν αποσυνδεθεις.
Όχι τους ευσεβείς τους πόθους φίλε, αυτοί είναι τρελοί και φίδια (δυστυχώς ακόμη και τα χανούμια που το έπαιζαν ηθικοί).sourmenetes έγραψε:Μαλλον με -9 αδελφε και ακουστηκε και -12
Ρωτάω γιατί με την ομαδάρα που έχουμε και τον μηδενισμό στο ματς και το -3 παλεύονται. Νικάς την κούλα και ξαναπερνάς μπροστά. Αντίθετα το -6 θα είναι ταφόπλακα.
- sourmenetes
- Moderator
-
Δεν υπάρχει τιμωρία -6 ,-3 ειναι το ανωετερο , απλα θωρητικα αν παιζόταν το παιχνιδι θα ειχες πάρει +3 .Αφου δεν έγινε το παιχνιδι λένε τα παιδια -6.Rexaris έγραψε:Όχι τους ευσεβείς τους πόθους φίλε, αυτοί είναι τρελοί και φίδια (δυστυχώς ακόμη και τα χανούμια που το έπαιζαν ηθικοί).sourmenetes έγραψε:Μαλλον με -9 αδελφε και ακουστηκε και -12
Ρωτάω γιατί με την ομαδάρα που έχουμε και τον μηδενισμό στο ματς και το -3 παλεύονται. Νικάς την κούλα και ξαναπερνάς μπροστά. Αντίθετα το -6 θα είναι ταφόπλακα.
Ο ΠΑΟΚ τη Δευτέρα θα ήταν στο +4 και η ψαλίδα θα άνοιγε κι άλλο. Εγώ ντρέπομαι για τη χώρα αυτή. Όλα σαθρά.
ΑΔΕΡΦΕ στο Ελλάντα είσαι αν γουστάρουν σε ρίχνουν και -12... το θέμα δεν είναι αυτό... το θέμα είναι ότι στο τέλος θα σε πείσουν κιόλας ότι σωστά έκαναν και σε τιμώρησαν με -12....
Πάει ανάλογα με την τελική μας βαθμολογία. Νομίζω η φόρμουλα που έβγαλε το δικαστήριο είναι:Rexaris έγραψε:Μια απλή ερώτηση παιδιά, χωρίς να θέλω να πιάσω ατέρμονες συζητήσεις επί του θέματος.
If PAOK > Olympiacos:
Penalty = -( (PAOK - Olympiacos) + 3)
# -3 equals safety buffer
If PAOK = Olympiacos:
Penalty = -3
Else:
Penalty = 0 this season, -6 next season
# -6 equals safety buffer for next year
Sent from my iPhone using Tapatalk
Απιστευτη στενοχωρια σημερα.Και εκει που πιστευεις οτι κατι αλλαξε
Η δικαιοσυνη συνεχιζει να ξεφτυλιζεται.Η χωρα αυτη ειναι καταδικασμενη.
Η καθαρη διαιτησια ικανοποιει το αιτημα του γαυρου και φερνει ξενο αρχιδιαιτητη.
Εμεις ΠΑΟΚ δεν γιναμε για τους τιτλους, αλλα οι βρωμιαρες πρωταθλημα δεν θα παρουν.
Φασιστες δεν ειμαστε αλλα η εμεις η κανεις.
Επειδη με τοσα νευρα που εχουμε μπορουμε να ξεσπασουμε απο το φιλαθλο, μεχρι τους νομικους μεχρι τον οποιοδηποτε καλυτερα να τη παρατησουμε την υποθεση σαν φιλαθλοι.Πολυ ασχοληθηκαμε.
Μην τολμησουν μονο να μας σταματησουν και εντος γηπεδου παρανομα.
Η δικαιοσυνη συνεχιζει να ξεφτυλιζεται.Η χωρα αυτη ειναι καταδικασμενη.
Η καθαρη διαιτησια ικανοποιει το αιτημα του γαυρου και φερνει ξενο αρχιδιαιτητη.
Εμεις ΠΑΟΚ δεν γιναμε για τους τιτλους, αλλα οι βρωμιαρες πρωταθλημα δεν θα παρουν.
Φασιστες δεν ειμαστε αλλα η εμεις η κανεις.
Επειδη με τοσα νευρα που εχουμε μπορουμε να ξεσπασουμε απο το φιλαθλο, μεχρι τους νομικους μεχρι τον οποιοδηποτε καλυτερα να τη παρατησουμε την υποθεση σαν φιλαθλοι.Πολυ ασχοληθηκαμε.
Μην τολμησουν μονο να μας σταματησουν και εντος γηπεδου παρανομα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tzoker την Σάβ 03 Μαρ 2018, 00:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σ'ευχαριστώ πολύ φίλε που μου το ξεκαθάρισες, είμαι από εξωτερικό και είναι δύσκολο να καταλάβεις τί γίνεται, οι μόνοι έλληνες που μιλάω είστε εσείς στο φόρουμ.panpangr77 έγραψε:Δεν υπάρχει τιμωρία -6 ,-3 ειναι το ανωετερο , απλα θωρητικα αν παιζόταν το παιχνιδι θα ειχες πάρει +3 .Αφου δεν έγινε το παιχνιδι λένε τα παιδια -6.
- The_Stalker
1) Αν νομίζει κανείς ότι μπορεί να εξασφαλίσει την ομαλή ροή ενός αγώνα όπου ο αντίπαλος έχει έρθει με αυτοσκοπό να τον τινάξει στον αέρα, ας αναλογιστεί αυτό:
Ο ΠΑΟΚ κατεβαίνει με Γκαρσία δηλωμένο στο φύλλο αγώνα στο τηγάνι. Ο Γκαρσία μόνο κόβει βόλτες και κοιτάει τους γκέιδες. Τι θα γίνει;
2) Εξακολουθείτε κάποιοι να επικεντρώνετε στον τύπο πού πέταξε το χαρτί (ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΛΕΜΕ) ΚΑΙ ΟΧΙ στον πραγματικό εχθρό. Εξακολουθείτε κάποιοι να μην καταλαβαίνετε ότι με 30000 κόσμο, αν ο τύπος δεν πετούσε το χαρτί (ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΛΕΜΕ), δεν θα ήταν καθόλου μα καθόλου δύσκολο για τους γκέιδες να δημιουργήσουν σε άλλη φάση τεχνητή ένταση.
Αν θεωρείτε ότι ο τύπος δεν πρέπει να ξαναπατήσει στην Τούμπα, ας ασχοληθούμε με αυτό το θέμα ΑΦΟΥ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ. ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο gay ΚΑΙ ΜΟΝΟ Ο gay. Πώς να το κάνω πιο λιανό;
3) Επιτέλους, ας καταλάβει ο Ιβάν ότι το νομικό τμήμα:
- πρέπει να το σέβονται οι δικαστές που ΔΕΝ το κάνουν
- πρέπει να είναι προετοιμασμένο για οτιδήποτε, ειδικά όταν αντιμετωπίζει αυτούς τους πούστηδες, που ΔΕΝ ήταν
- πρέπει να αντιμετωπίζει το δικαστή με ΠΥΓΜΗ και όχι σαν κότα με ψελίσματα, που ΔΕΝ το έκανε
Σήμερα, οι μόνοι, ΟΙ ΜΟΝΟΙ που στάθηκαν στο ύψος τους ήταν οι μάρτυρές μας. Πραγματικά πιστεύει κανείς ότι αν είχαμε τον Λυκουρέζο πχ, δεν θα είχε υπολογίσει την πιθανότητα συμπληρωματικής έκθεσης από το γαυρετόπουλο και δεν θα είχε προετοιμαστεί γι' αυτήν; Δεν θα ΗΞΕΡΕ ότι υπάρχει αυτό το κωλόχαρτο ΠΡΙΝ μας το γνωστοποιήσει η κάργια;
Οι ακριβοί δικηγόροι δεν είναι ακριβοί επειδή ξέρουν τη νομολογία. Είναι ακριβοί επειδή έχουν επιτελεία που αναλύουν και προβλέπουν ΚΑΘΕ κατάσταση και επειδή έχουν ΑΚΡΕΣ. Αν στην ΠΑΕ θέλουν δυο μαλ@κες απλώς να παρεβρίσκονται στη σφαγή, ας μείνουν με τους δύο. Αν θέλουν όμως να αντιμετωπίσουν με ελπίδες νίκης τον π@@στη, ας πάρουν αξιόλογους δικηγόρους.
Το μόνο στο οποίο πλέον ελπίζω, είναι οι παρασκηνιακές πιέσεις του Ιβάν κατά τη διάρκεια του πσκ. Τίποτε άλλο.
Ο ΠΑΟΚ κατεβαίνει με Γκαρσία δηλωμένο στο φύλλο αγώνα στο τηγάνι. Ο Γκαρσία μόνο κόβει βόλτες και κοιτάει τους γκέιδες. Τι θα γίνει;
2) Εξακολουθείτε κάποιοι να επικεντρώνετε στον τύπο πού πέταξε το χαρτί (ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΛΕΜΕ) ΚΑΙ ΟΧΙ στον πραγματικό εχθρό. Εξακολουθείτε κάποιοι να μην καταλαβαίνετε ότι με 30000 κόσμο, αν ο τύπος δεν πετούσε το χαρτί (ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΛΕΜΕ), δεν θα ήταν καθόλου μα καθόλου δύσκολο για τους γκέιδες να δημιουργήσουν σε άλλη φάση τεχνητή ένταση.
Αν θεωρείτε ότι ο τύπος δεν πρέπει να ξαναπατήσει στην Τούμπα, ας ασχοληθούμε με αυτό το θέμα ΑΦΟΥ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ. ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο gay ΚΑΙ ΜΟΝΟ Ο gay. Πώς να το κάνω πιο λιανό;
3) Επιτέλους, ας καταλάβει ο Ιβάν ότι το νομικό τμήμα:
- πρέπει να το σέβονται οι δικαστές που ΔΕΝ το κάνουν
- πρέπει να είναι προετοιμασμένο για οτιδήποτε, ειδικά όταν αντιμετωπίζει αυτούς τους πούστηδες, που ΔΕΝ ήταν
- πρέπει να αντιμετωπίζει το δικαστή με ΠΥΓΜΗ και όχι σαν κότα με ψελίσματα, που ΔΕΝ το έκανε
Σήμερα, οι μόνοι, ΟΙ ΜΟΝΟΙ που στάθηκαν στο ύψος τους ήταν οι μάρτυρές μας. Πραγματικά πιστεύει κανείς ότι αν είχαμε τον Λυκουρέζο πχ, δεν θα είχε υπολογίσει την πιθανότητα συμπληρωματικής έκθεσης από το γαυρετόπουλο και δεν θα είχε προετοιμαστεί γι' αυτήν; Δεν θα ΗΞΕΡΕ ότι υπάρχει αυτό το κωλόχαρτο ΠΡΙΝ μας το γνωστοποιήσει η κάργια;
Οι ακριβοί δικηγόροι δεν είναι ακριβοί επειδή ξέρουν τη νομολογία. Είναι ακριβοί επειδή έχουν επιτελεία που αναλύουν και προβλέπουν ΚΑΘΕ κατάσταση και επειδή έχουν ΑΚΡΕΣ. Αν στην ΠΑΕ θέλουν δυο μαλ@κες απλώς να παρεβρίσκονται στη σφαγή, ας μείνουν με τους δύο. Αν θέλουν όμως να αντιμετωπίσουν με ελπίδες νίκης τον π@@στη, ας πάρουν αξιόλογους δικηγόρους.
Το μόνο στο οποίο πλέον ελπίζω, είναι οι παρασκηνιακές πιέσεις του Ιβάν κατά τη διάρκεια του πσκ. Τίποτε άλλο.